Pia73
|
Pozdravljene drage moje! Ja, Pika74 tole je pa višek. Daj meni tel. številko pa jim bom že povedala svoje,.... Tam bi obvezno morala delati ena, ki je dala to kalvarijo skozi,.... Drži se draga moja! neni, ti ga tudi pihneš,... Naj še jaz povem eno štorijo na katero se še danes velikokrat spomnimo tako v službi kot doma. Ko sem bila noseča ene sedem mesecev, pa morate vedeti, da sem se jaz full zredila, prvič za 20 kg, drugič pa za 19 kg pa še bolj majhna sem pa itak okrogla,..no in ko sem bila prvič noseča enih sedem mesecev, rečem čisto resno mojemu možu; čuj pa saj, če ne veš se mi sploh ne vidi, da sem noseča, kajne? Je skoraj skupaj padel od smeha in odgovoril; mogoče z aviona ne, pa še to nisem čisto siguren,.... Sicer pa jaz ne prvič ne drugič nisem nič kupila do 7. meseca in imaš še čas neni. Tega tako težko pričakovanega dojenčka bi pa še jaz z veseljem videla. Pa Neža81 nam je danes javila tako krasno novičko. Čudeži se res še dogajajo. Kako pa so kaj naše nosečke; koala, lana38, s.d.? S.d. jaz še kar čakam na zs, pa GoYa tudi verjetno,.... Kaj je Anitka? Se še kaj potepaš po mojem koncu? GoYain tinkamiška, žal vaju čisto razumem kako je to , ko otrok joče,... Ko je šel moj prvi sin prvič v vrtec je on jokal tam jaz pa doma,... Sedaj pa je ta fantek že stopil v drugi razred devetletke. Tamal pa je še v privat varstvu, kjer na srečo ni nikoli jokal, je pa sedaj, ko je bil tri tedne doma in je prišel nazaj k varuški baje očitno razcartan. Je tak cartel in smo se res veliko cartali sedaj, ko smo bili doma. Ta večji je itak fajn fant, tamal pa tudi, sedaj smo že več kot mesec dni brez plenice, dude nimamo že več kot pol leta, vse govori,.... fajn fant je. Tako pa sem se vam tudi jaz javila po dopustu. Danes sem šla v službo po treh tednih in enem dnevu in ni bilo kaj prida od mene, jutri pa moram začeti na polno,... moje zdravstveno stanje je pa še kar tako tako,.. Držite pesti, da preiskave ne pokažejo kaj hudega,... Držete se drage moje, tudi tiste, ki vas nisem omenila,...