anadejka
|
Dobri den Evo sem že iz Prage.Blo je luštn in pravljično.Jest bi se kr tja preselila IUI je bil,mal sva imela tut grdo izkušnjo s Pronatalom,ampak drugič upam da bo bolje.No ja še boljš bi blo,da ta "drugič" sploh ne bi bil potreben.Ampak bodmo realni,IUI prinese samo 15% in jest nikol nisem spadala v kategorijo srečnic. Zdravnica je rekla da imam krasno sluznico,imela sem 3 vodilne folikle in rekla je da je to uredu.Razložila mi je da je 7 folklov maximum za IUI, ker se bojijo večplodnih nosečnosti. IUI res ni bil nič posebnega,kot normalen pregled,samo hladno sem čutila,ko mi je špricnila not.Pol sva z UZ-jem pogledali in res so se vidle bele pikce ,upam da se je vsaj ena zalimala.Ko bi vsaj! Ampak ne vem zakaj,full sm hladna in full mam občutek,da bo itak treba čez tri mesece vse še enkrat ponovit.Ker nič ne čutim,da bi se kej dogajal.Edin joške me boljo,ampak to je verjetno zaradi vseh zdravil.A bi zdej že mogla kej čutit?Al je normalno da še nič?Joj neumno sprašujem,sej vem,ampak tokrat sem prvič imela spermije v sebi.Nor občutek je bil,ko sem jih na ekranu UZ-ja videla v svoji maternici.Skoraj tako kot bi bili že otroci. Vidim,da se tukaj tut veliko dogaja.Čestitke Neži.Sej po vsem hudem,kar je morala prestati,si zasluži vso srečo sveta! Pika,ko sem prebrala o GK ,me je iskrano stisnilo.Še kako predobro vem kako se počutiš in jezna sem tut jest s tabo.Tista sestra Blanka je men full antipatična in zoprna.Mene je tut že nadrla.Pa še marsikatero.Res je, na njenem delovnem mestu bi morala biti ženska s podobnimi izkušnjami.Ženska ki bi razumela in bi ti na lepši in prijaznejši način razložila. Ema lepo pozdravi Karmen,full mi je hudo,da ima njena punčka genetsko napako ,upam,da se bo še vse urdilo tako kot mora.Ne vem zakaj,mora nekatere ljudi ki že tako težko pridejo do svojega otročka,še enkrat udariti.Kot da ne trpijo že dovolj!Bi kr enga tam gor v rit sunla. Neni men sta tut imeni full ušeč GoYa jest tut mislm da si in ti držim da nadaljne mesece to tut ostaneš. Vse vas lepo pozdravljam punce,držte se in uživajte.
|