|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
31.8.2007 12:07:10   
neni
Sem klicala, povedala kako pa kaj in grem v sredo nazaj. Sej še sama ne vem al je kej al ni, al imam samo suho nožnico in malo kapljic urina. Ampak nej pogleda, pa tudi če me nahruli. (meni se ponavadi smeji, hvalabogu)

Goya, žajbl si grgrala???, zdej pa res ne rabiš zbolet!!!. Tole vreme je pa kot naročeno za prehlad. Kako je z Lino?

lp neni

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
31.8.2007 14:00:29   
soncek.djukelica
ojla,

neni, si me kar mal prestrašila! O kakšnem izcedku govoriš? Jaz sem se o njem pogovarjala z svojim G., pa je rekla, da bel in kasneje rumen je čisto normalen!Sem vesela,da je z tvojim tastom boljše, ste si oddahnili, a ne?

Tudi jaz grem v ponedeljek v šolo za starše! Upam,da ne bo prevelike gužve!user posted image
Mi smo se danes malce uredili; saj smo bili pri frizerju! Sta otroka tudi čutila,in sta bila prav poskočna!user posted image
Anitka, vesela sem,da imaš samo gužvo v službi, ker sem mislila,da si se malce distancirala od rr! A ponedeljek se pa začne, a ne?user posted image
Anadejka, še malo pa Praga! Pa kakšno pivo spij tam gori še za mene!user posted image
Goya, tudi tebi še malo fali do nedelje? Na super uspešen transfer!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
31.8.2007 16:08:48   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: neni

Goya, žajbl si grgrala???, zdej pa res ne rabiš zbolet!!!. Tole vreme je pa kot naročeno za prehlad. Kako je z Lino?

Žajbelj grgram že dva dni. Pijem čaj. Upam, da bo dovolj. Lina je bolje. No, vsaj vročine nima danes. Upam, da je mimo, ker imamo jutri plan na Krk.

Ja, S.D, bi bilo fajn, če bi bila že danes nedelja, da bi že pridno grela svoje palčke malčke.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
31.8.2007 18:32:53   
lana38
neniuser posted image , tudi jaz sem mislila, da so izcedki v user posted image  normalni, če ne smrdijo in niso rjavi ali celi krvavi. Zdaj si me pa res zmedla.

Goya, drži se v nedljo.user posted image  A boste že nazaj s Krka? To bo pa hitro.
Lepo se imejte tudi ostale.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
31.8.2007 19:03:08   
pika74
ps: Pika, sem vidla eno ki ti je bla ful podobna s trebuhom,

a res neni... mogoče imam pa dvojnico user posted image

noja, saj z imenom in priimkom jo imam in sem jo pred nekaj leti po naklučju tudi srečala user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
31.8.2007 19:29:02   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: lana38
Goya, drži se v nedljo.user posted image  A boste že nazaj s Krka? To bo pa hitro.

Ja, bomo šli v soboto že nazaj in bomo že v nizkem štartu user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
31.8.2007 20:44:19   
Anitka
Ojla!

Ah, ne ne Neni, nisem se distancirala od rr-je.Vam pa moram priznati, da sem imela včeraj eno malce večjo krizo oz., da se me je loteval obup.. Mi je pa danes že malce bolje, saj imam ob sebi dragega, ki ima hvalabogu pozitivne energije za naju oba. Saj veste kako je- sodelavka je včeraj rodila in res sem vesela zanjo, potem vse okrog mene polno nosečk, mamic, pa v službi sem nenehoma v stiku z otročki in me vsake toliko udari po glavi in začnem paničarit.

GoYa drži se in bomo držali pestke tudi zate oz. za vas.user posted image

Ej Pika lepo bi se bilo spet kaj videti, a ne?user posted image

Punce za zdaj bo to vse, bodite pridne in se spet kaj beremo.

Anitka

P.S. A mislite, da bomo letos začele s 300.?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
31.8.2007 23:12:42   
pika74
Anitka, se strinjam. Fajn bi blo mal pokofetkat in počvekat... a maš kakšen seminar v planu v Lj?

Če boš kdaj kaj v prestolnici, mi namigni, pa se bova zmenle.

Te pa razumem, da imaš občasno krizo. Še posebej, ker delaš z malimi. Meni je mogoče malo lažje, ker imam same ambiciozne odrasle okoli sebe. Sicer se pa  poskušam čim bolj zaposlit z raznimi stvarmi, da čim manj razmišljam o tem, zakaj še vedno nisem noseča. Pa saj vem, meni bo uspelo le s pomočjo epruvetke. Tako da v bistu od postopka do postopka nekak životarim... ko je pa postopek, takrat pa upam... in potem jokam, ker ne uspe.

Nč, gremo naprej, druzga nam ne preostane. Našim otročkom je usojeno, da bodo malo mlajši od ostalih... in mogoče nam bodo zaradi tega nekoč še hvaležni user posted image .

Držte seuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.9.2007 19:28:08   
soncek.djukelica
zdravo,

Pika, Anitka tudi vama bo ratalo!To pa zato, ker ne obupate,ne glede na to,kar vaju doleti!
A je placa še za kak user posted image ? user posted image  

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
1.9.2007 19:47:10   
koala
Anitka jaz trdno verjamem, da bo še letos padla 300-tka.
Te pa črazumem da imaš kdaj krizo, meni bi se verjetno zmešalo če bi bila vsak dan obkrožena z otroci.

Kakšno srečanje pa res nebi škodilo, bom malo Bibo pocukala za rokav kdaj ima kaj časa da priletiva v tvoje kraje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
1.9.2007 19:55:09   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
A je placa še za kak user posted image ? user posted image  

ja, sam teb bomo 3 user posted image user posted image user posted image  naročl, da ne bo foušije user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1486
1.9.2007 20:18:08   
pika74
A vam povem, kaj je včeraj en tip (ki naj bi bil najin prijatelj) rekel mojemu user posted image :

tip: ... kaj pa vidva... kaj pa otroci?
moj: ... ja delava na tem
tip: ... ja bo treba pohitet, da ne bosta prestara

user posted image

Madonca... sm misnla, da smo s temi vprašanji že opravili... Pa zgleda, da bova morala in jaz in moj user posted image  še vedno v žepu nositi pripravljen odgovor za tako osebna in neprijetna vprašanja.

Res ne vem, kaj se bo zgodilo, ko bo naslednji vprašal. Dvomim, da bom zmogla kak normalen odgovor. Me že zdaj skrbi, da bo kakšen hladen verbalni tuš, ki najbrž ne bo jasen osebku, ki bo vprašanje zastavil. Uhhh me to razkuriuser posted image .

Sorči, ker sem se malo spucala tuki gor. Ampak mogla sem dat ven.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
2.9.2007 9:14:34   
neni
Pika, joj  a res ne bodo nehali. Meni je bilo skoraj ok, ko toliko časa ni ratalo in so pogruntali in vsaj prijatelji niso več namigovali. Potem greš lahko spet v njihovo družbo, čeprav imajo otroke in si upaš njihove otroke v naročje vzet, ko te ne vprašajo čisto vsakič eno in isto stvar.

Anitka, sem sigurna, da bo 300. še letos. Ampak očitno moram jaz prej rodit, ker mi okrogle ne prinašajo srečo in se spomniš, sem na začetku prosila, da ne bi zamenjala še. No, samo še do drugega meseca.

Včeraj sem bila pri tastu in sem kar user posted image  ko sem ga videla. Ampak od sreče, sicer je cel bogi ampak je operacija dobro uspela in bo čez cca 10 dni že doma. Je pa res, da je počutje sedaj na najnižji točki. Moj mož je bil pa šokiran, ko še nič ni probal in se mu je zdel slab. Ja kakšen pa naj bo, če je imel tako težko operacijo???? Se ne smem spomnit po laparoskopiji, sem lahko samo jokala, pa še nisem vedela zakaj. Kar tako, zaradi slabega počutja.

Izcedki - tudi jaz sem tako mislila, da ni nič takega, ampak je dr. Kristan rekel, da niti rumen ne sme bit. Sej po moje jaz sploh ne vem, kako pravi izcedek izgleda, ampak bom vseeno prosila, da pogleda.

Goyči bo pa čez 1 uro spet user posted image ! Jaz sem fantka naročila.

Lepo nedeljo

in lep pozdrav
Neni in mali brcko

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
2.9.2007 10:10:59   
lana38
koala, ti se pa že zelo dolgo nisi oglasila. A si bila na dopustu?

neni, tole me pa prav preseneča glede izcedkov. Jaz sem bila pa vedno tako srečna, če ni bil rjav.user posted image  No, saj nimam nekih težav.

Goya, zdaj si verjetno že opravila!user posted image
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
2.9.2007 14:22:58   
soncek.djukelica
ojla,

Pika zmenjeno za user posted image ! Vztrajam pa le pri eni,ker sem še v enem kosu!user posted image

Glede izcedkov,sem izrecno vprašala svojega G., pa je rekel,da ni za skrbeti! Itak pa imam v četrtek redno kontrolo,pa ga bom še enkrat pobarala,da ne bo frke!

Glede komentarjev pa naj rečem, sedaj so pa druge vrste! user posted image  Mal si prestara...  pa težko bo z dvema... zakaj pa nisi prej..... kaj so pa v službi rekli... joj, joj,joj... zakaj ljudje dajejo skozi neke nasvete,če sploh nisi prosil za njih! user posted image user posted image user posted image
Naj samo rečem nekaj: to je moj otrok, jaz sem se odločila za njega, jaz sem prevzela riziko za njegovo skrb in jaz moram poskrbeti za njegovo bodočnost!
Sorry punce, zatežila sem, mal sem se mogla spuhat!user posted image

Anitka, itak,da bo 300 padla letos! user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
2.9.2007 14:43:25   
GoYa
Na hitrco, ker sem čist sesuta. Tale mali vragec moj (user posted image ) mi je dal danes vetra user posted image . Lepo dobrodošlico za svoj bratca. Grrrr....
V glavnem, grejem dve lepi blastocisti. Laborant je spet rekel (tako kot za Lino), da sta zelo lepi user posted image . Zamrznjenčkov nič, torej od 14 celic do danes samo 2 ta pravi. Čist ok. Se mi vsaj ni blo treba kregat z Rešem, zakaj si želim tri vstavit user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1491
2.9.2007 14:49:52   
lana38
Goya, super za 2 lepi blastociti.user posted image  Zdaj pa te čaka še okrog 14 dni in potem boš sporočila veselo novičko.user posted image
Lp

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
2.9.2007 17:14:02   
pika74

Glede komentarjev pa naj rečem, sedaj so pa druge vrste! user posted image  Mal si prestara...  pa težko bo z dvema... zakaj pa nisi prej..... kaj so pa v službi rekli... joj, joj,joj... zakaj ljudje dajejo skozi neke nasvete,če sploh nisi prosil za njih! user posted image user posted image user posted image

Daj nehaj... a potem, ko mi bo (upam) enkrat končno uspelo... me pa še taki komentarji čakajo. Pismu, zakaj nisem ena tistih srečk, ki so "normalne" - beri - ki jim je ratalo bit noseče pri cca. 25ih in potem še ene parkrat... in jim ni potrebno poslušat takih blesavih vprašanj ne preden so zanosile ne potem, ko so ble noseče ne pol.... mislm halo.... eni so res prjazni s svojimi komentarji.

Sej sm glih zadnč neni razlagala... in sva ugotovile, da imamo potem odpor do tega, da bi hodile na srečanja maturantov in nevemkakšnih obletnic... zakaj? Zato, ker je tam vedno samo en kup bab, ki potem sprašujejo a si ti tud že mamica... kolk otrok mate pa vi... zakaj pa še ne... ena sama primerjava med tem, kaj kdo ima in kaj kdo nima... in potem zakaj še ne... ah ja. Mogoče bo v drugem življenju bolje...user posted image .

Držte se.

Neposredna povezava do sporočila: 1493
2.9.2007 17:16:23   
pika74
Goya... držim pesti, da Lina kmalu dobi družbo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
2.9.2007 18:31:57   
LuNa73

Glede komentarjev pa naj rečem, sedaj so pa druge vrste! user posted image  Mal si prestara...  pa težko bo z dvema... zakaj pa nisi prej..... kaj so pa v službi rekli... joj, joj,joj...

user posted image  punce, pa kaj ve grete že proti abrahamu, al kaj?user posted image

Joj, me razkurijo taki ljudje s takšnimi in drugačnimi pripombami. Bi jih kr najraj user posted image . Mislim, kot da bodo oni imel kej od tega kdaj bomo me mele otroke... pa kot da bojo dal pol kej zraven.... user posted image
Se opravičujem, ker sem se oglasila pr vašem 299. nadaljevanju, a sem se prav razkurla ko sem to brala.

Drugače pa, lepo se imejte in veliko sreče pri izpolnjevanju vaše želje!
user posted image  in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1495
2.9.2007 18:43:59   
soncek.djukelica
Goya, še tukaj čestitke! Upam,da bosta oba uspela in da drugo leto naredimo srečanje dvojčkov iz rr!user posted image user posted image user posted image

Pika, Luna sem se mogla nasmejat vajinim komentarjem! Sej pravim, ko bi se ljudje brigali le zase,sam ne...tračarije so od nekdaj zelo popularne, kar dokazuje tudi dejstvo, da so Slovenske novice najbolj bran časnik v slo!user posted image
In naj vama povem,da je to moj žlahnik rekel, zdej sem jim dala še eno kost za zobat!
Pika, se pa strinjam s teboj, raznovrstne reunion od šol, to je ena sama tračarija in jaz sem letos imela eno, pa sem se je kar izognila, ker imam poln kufer vprašanj okoli otrok,službe.... Na koncu te vprašajo kateri je tvoj najljubši položaj sexa!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.9.2007 19:08:58   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Pismu, zakaj nisem ena tistih srečk, ki so "normalne" - beri - ki jim je ratalo bit noseče pri cca. 25ih in potem še ene parkrat... in jim ni potrebno poslušat takih blesavih vprašanj ne preden so zanosile ne potem, ko so ble noseče ne pol.... mislm halo.... eni so res prjazni s svojimi komentarji.

Kje pa piše, da pa so one kao "normalne"? user posted image  No sej, tako misli večina ljudi, ki so polni nekih omejitev... Bi jih res kr user posted image . Jst vrjamem, da ti bo čimprej ratalo postati nosečka! user posted image  Veš kaj, do takrat pa se ne sekiraj za razne komentarje.... če ti bo pa res prekipelo pa se spomni na še eno "nenormalno", ki tudi ni več tako rosno mlada in ji tudi ne rata nekak postati nosečka (mene)user posted image !

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
2.9.2007 19:16:03   
pika74
LuNa73 - sej ne veš, kaj bi jim reku. Npr. en je tak kvazi "kolega", ki ima enga otroka in je cca. 10 let starejši od mene. Pa vem, da me bo ob prvi priliki vprašal, zakaj nimam še nč otrok. Ne vem, kaj nej mu rečem. Sam ful bi ga rada tko zatolkla, da bi mu dal mal mislt.... se morm še kej spomnt.

Sej ne vem... mogoče sm vam enkrat že povedala. Moja mama hodi občasno tudi k zdravnici... in ta ji je enkrat rekla, da je pa zdaj že čas, da jaz začnem delat na user posted image ... in moja mama... ki ve, kako je pri nas glede tega... mi je potem to povedala... in jaz... sem kar takoj odpeketala do hiše tele dohtarce in ji na domu lepo povedala, zakaj nimam še otrok in kje je problem. Čist brez zavor. Pa brez kakega vpitja. Čist mirno... sm rekla, da ji moram neki povedat... in vam povem, je bla kr mal začudena in kokr jo poznam, ji ni blo najbolj prijetno ob tem obisku. Ampak moja mama ima pa zdaj mir pred njo in njenimi čudnimi vprašanji in predlogi glede mene in mojih bodočih otrok.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
2.9.2007 20:01:04   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
Ne vem, kaj nej mu rečem. Sam ful bi ga rada tko zatolkla, da bi mu dal mal mislt.... se morm še kej spomnt.

Preden mu odgovoriš preštej do tri in sigurno mu boš povedala nazaj tako da mu bo dalo za user posted image  in mu  user posted image . Ko bo pa odšel pa se bouser posted image zakaj je mogu sploh spraševat.

No jst bi ga ob takem vprašanju itak najprej vprašala (čisto kul, mirno): Zakaj pa tebe to zanima? Tak bi bil on presenečen, jaz pa bi imela čas, da mu dam tak pravi odgovor. Veš, ljudi vedno zmedemo, če jim namesto odgovora postaviš nazaj vprašanje.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
2.9.2007 21:14:13   
pika74
LuNa73 tole si morm dobr zapomnt. Na vprašanje odgovori z vprašanjem. To je dobra fora. Za ponucat tud drugje, ne sam pr vprašanjih okrog user posted image .

Tenks!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?