Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 8:37:49
|
|
|
|
GoYa
|
O neni, a kar na morju si se potepala . Jaz tudi komaj čakam. Naslednjo soboto za en dan. Pol čez 14 dni za 4 dni (bo moja mišolina imela Kalinino družbo ) in konec junija še tisti ta pravi dopustek nekam z aviončkom. Jupiii. Drugače pa neni, zdej pa res lahko nehaš skrbeti. Saj veš, kaj ti je rekel G. Če te ne bo on, te bom pa jaz po tazadnji. Vse je v najlepšem redu, točno tako kot mora biti. Pika74, za tvoj pridelek. Naj se jih čimveč oplodi in iz dveh najlepših čez osem mesecev dobiš prelepega ali celo . Koala, tudi ti se boš kmalu važila v kopalkah s trebuhom . S ta pravim nosečniškim trebuhom mislim, ne z unim, ko se prenažreš . Jutri nam pa čimprej sporoči lepo novičko.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 10:07:48
|
|
|
|
pika74
|
Hvala punce... drugač mi je dons mal bolje... ampak še vedno malo krvavim... vendar manj kot včeraj. držte se... in uživajte nedeljo... lp
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 10:39:28
|
|
|
|
lana38
|
pika74!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 14:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika74, !
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 15:16:45
|
|
|
|
citrončica
|
Pika74, , počivaj,štrikale bova pol,bo dost časa!! Ostale uživajte na dopustih,tistih enodnevnih ali že tistih pravih,karkoli je,je dobro,zato izkoristite, Koala,jurti pa čimprej sporoči !! Imaš v LJ test?? Kdaj?? Jaz mam jutri ET,zato sprašujem....
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 15:46:15
|
|
|
|
koala
|
Citrončica a res????? Ja v LJ nič mi niso rekli kdaj bi naj bila tam, jaz bom tam nekaj pred osmo.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 15:50:54
|
|
|
|
citrončica
|
koala,jaz mam ET ob 9ih,malo prej bom tam,ko je konec UZ....,vzamejo kri še vam, ne? Pa potem počakate na rezultat...upam,da se vidiva,še bolj upam,da te za !!!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 15:59:11
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Pika74, , počivaj,štrikale bova pol,bo dost časa!! kako si pa ti vedla, da jest štrikam....noja, prouzaprou kvačkam .... ti si hujš kot big brother ... sej vmes pa vsake 2 vrstici mau zadremam ***************************************************** drugač pa tebi koala in tebi citrončica - želim tisto, kar si jutri najbolj želita
< Sporočilo je popravil pika74 -- 27.5.2007 16:01:07 >
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 16:02:38
|
|
|
|
andreja2000
|
koala držim pesti za jutri . citrončica tudi tebi pestke za jutrišnji ET
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.5.2007 16:16:51
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Pika74, , počivaj,štrikale bova pol,bo dost časa!! kako si pa ti vedla, da jest štrikam....noja, prouzaprou kvačkam .... ti si hujš kot big brother ... sej vmes pa vsake 2 vrstici mau zadremam ***************************************************** drugač pa tebi koala in tebi citrončica - želim tisto, kar si jutri najbolj želita Pazi,Pika, BigBrotger..pardon...BigCitrončica te gleda Kaj pa naj bi tud drugega pričakovala od tebe,ok,kvačkaš,tud to je tam-tam!! pazi,da se ne zakvačkaš
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 8:59:02
|
|
|
|
GoYa
|
Koala, rezultat je sedaj že znan. Upam, da skačeš od veselja. Citrončica, ti si pa ta čas verjetno na mizi. Zate pa upam, da ti bojo vstavili dva najlepša sončka, ki bosta ostala pri tebi še dolgo dolgo (enkrat do februarja, a ne). Punci
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 9:35:20
|
|
|
|
lana38
|
koala! Čimprej nam sporoči veselo novico o . Komaj čakamo. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 9:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Koala in Citrončica, držim pestke za vaju! Pika74, kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 9:50:48
|
|
|
|
pika74
|
Muca maca - fajn... zjutrej vstanem, pojem en mini zajtrk, pol pojem eno tabletko Utrogestana (k morm na vsake 8 ur eno)... pol spet mal nazaj zadremam... mal kvačkam, mal na RR pošnofam ... kšno dobro musko na netu najdem.... pa spet jovo na novo pa ti?
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 11:33:00
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živ, kako ste? Jaz sem čist običajno, čakam...in še kar čakam....na prvi pregled! Goya, neni, a se strinjate? Želim si,da bi čas hitreje minil! neni, a ti se pa kar po morju fjakaš! Ja, lepo to,sam da uživaš! MucaMaca, upam da je z tvojo punčko že kaj bolje! Boj buši se tudi že malce vidi! Če ga dobro pogledam,bi človek rekel,da sem se zredila , kar je tudi možno in da ni nosečniški! Se bo treba po porodu v športne aktivnosti se vrčt!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 12:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Muca maca - fajn... zjutrej vstanem, pojem en mini zajtrk, pol pojem eno tabletko Utrogestana (k morm na vsake 8 ur eno)... pol spet mal nazaj zadremam... mal kvačkam, mal na RR pošnofam ... kšno dobro musko na netu najdem.... pa spet jovo na novo pa ti? Z Ano sva kar dolgo spale, potem sva zajtrkovale, tudi mini, se skušam mal nazaj držat pri hrani. Potem je šla spat, se je zbudila, sva pojedle malenkost cvetače in je šla spet nazaj spat. Jaz pa zdaj jem tortico - jaka dieta he he (sem včeraj spekla za moj r.d., praznovala z zamudo). Pa čajeka zraven pijem, da bo mlekec za Ano. Soncek.Djukelica, Ana je boljše, hvala. Vročine na srečo nima več, le izpuščaje še ima, očitno smo preboleli 6.otroško bolezen.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 15:38:30
|
|
|
|
Neža81
|
Pozdrav fosilke in ostale! Najprej za vse ki se še trudite za svoje in za tiste, ki ste . Vidim, da pridno čvekate na RR - saj je tud prav tak!! Počasi si bom morala na list zapisati, kako daleč je že katera glede , ker ne fulgam več slediti vsemu. Hvala bogu je danes zunaj normalen luft, ker me je ta vročina UBIJALA. Sicer sem pa itak obležala, ker mi gležnji fuuuuuuuuul zatekajo in imam non stop boleč občutek, da imam na gležnjih "premalo kožo". Skoz me nekaj "trga" po gležnjih. Povrhu vsega so mi danes začeli zatekati še prsti in preostali del roke do komolca. Res ne vem, kak bom dočakala oktober . Tečna sem pa iz dneva v dan bolj in hvala bogu, da imam zlatega ,ki vse to mirno prenaša. Sama sebi že grem pošteno na živce. Malo sem vam zatežila in pojamrala, zdaj bom pa preklopla na boljšo temo . Mala dva mi že prav razgrajata v trebuhu. Seveda sta najbolj aktivna ponoči, takrat ko bi mama najbolj rada zaspala. Moj pravi, da sedaj že baje celo v spanju pravim: Zaspita že enkrat! Teče mi že 19 teden in še en teden, pa bom (komaj ) na polovici. Sem vam že povedala da bomo imeli par in ? Sicer mi je res čisto vseeno, kaj bo, samo da bo vse vredu. Po tolkem času truda ..... je pa res vseeno. Pika74 .... štrikarijo daj na stran, lepo počivaj, čimveč pij (čez cel dan po požirkah) in se pusti razvajat. Anitka ... se vidi da imaš doma, ker se še nisi nič javila . Pusti no tvojmu, da malo zadiha med . Koala .... Emamair .. ravnokar se pogledala fotke tvojih dveh korenjakov.... prava velikana sta že..... malo sem si sebe zamišljala z dvema na rokah, pa mi ne rata najbolje pridobit prave slike Zaenkrat bom končala s pisanjem, ker me spet grozno trga po nogah in se grem ulečt. Lepo se mejte in se še javim kaj!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 15:39:33
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica Goya, neni, a se strinjate? Želim si,da bi čas hitreje minil! Kaj, a še nisi mela pregleda??? Joj, ja, valjda ti želim, da čimprej mine. Kdaj ga pa maš? Neni je bla danes pri nas na obisku. Ponosno kaže bušija . Drgač pa soncek.djukelica, naj te potolažim, meni je bil buši viden ŠELE v 5. mesecu . Jst pa hotla, da cel svet čimprej vidi, da sem noseča. MM, lepo, da je z Ano bolje. Pikič, ti pa lepo počivaj in se pripravi na eno lepo dobrodošlico svojim sončkom. Zdej pa morm it pico prevert, da se mi ne užge.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 15:40:38
|
|
|
|
koala
|
GoYa malo si bila prehitra, takrat ko si pisala sem še švicala, moram reči da sem danes preživela 3 in pol najdaljše ure, od odvzema krvi do rezultatov. In ja skačem, apmak samo v mislih, ker še niti prav ne dojemam da je vseskupaj res, betahcg ja je 2147
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 15:44:01
|
|
|
|
GoYa
|
Jupi , še tuki čestitam. Viiiisooooook bhcg . Men grejo kar kocine pokonci. Res . Za tabo pa še ostale, citrončica, pika, sayuri in druge. Gremo babe . Zdej pa res....pica...že nek smrdi iz kuhinje
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 15:45:31
|
|
|
|
pika74
|
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII BRAVO KOALA TO MI DELI!!!! IN PIŠEM Z VELIKO, KER KRIČIM NA GLAS
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 16:03:57
|
|
|
|
emaa
|
Bravo Koala Soncek jaz sem imela lani tri dni pred tabo rok, pa sem bila malo napihnjena tam nekje do 21 tedna, pol pa ni šlo več zakrivat. Se je pa takrat počasi videlo, da je nosečnost, ne pa preobjedanje. Zdaj kar uživaj, Jaz sem počasi obnemogla tam okoli 24. tedna, ko je bil tudi polurni sprehod prevelik napor zame, mi je vse dol tiščalo. Neža81 na teh slikah sta še majhna, moram dat kake nove gor. Smo v zgornjem percentilu za donošene 6 mesečnike, ne pa naša dva, ki sta nedonošena in torej korigirano stara 5 mesecev. Sta pa velika 70cm, David ima pa 8610g, Luka 9000g, tako, da nosimo stavri več ali manj za 9 mesecev in naprej. Zdaj si pa predstavljaj, ko nesem hkrati obe lupinici v avto, vsaka roka nosi okoli 13kg.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 16:04:06
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Koala, naj ti še tukaj čestitam! Pa zapleši od veselja, sej pikici ne bo škodilo! Goya, le UZ sem imela, ki je pokazal vse o.k. pregled pri G pa imam 8.6,kar je skoraj 2 meseca od transferja! Ker hodim v leonišče so me takrat naročili! Sej ne delam neke panike,ampak vleče pa se!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 16:07:42
|
|
|
|
Marina_
|
Koala Sem pa po tihoma tako vedela veš
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.5.2007 16:09:52
|
|
|
|
buškica
|
Bravo KOALA, kolk sem vesela da vama je uspelo. Sedaj pa se čuvaj in uživaj najlepše mesece v svojem življenju. Zaslužita si jih. Glede na to da je tvoj beta hcg full višji kot moj se kar lepo veseli. Mi smo pa imeli v petek morfologijo, in je naša pupa težka 514g vendar je v medenični legi in jo nosim zelo spredaj, imam predpisanega veliko počivanja. Drugače pa mi je ginekolog napovedal da verjjetno ne bom rodila septembra ampak po njegovih izračunih glede na lego posteljice že avgusta. tako da moram zelo paziti nase in na našo pupo Laro. Citrončica držim pesti, da gre tudi tebi vse po načrtih. Pika74 tudi ti pazi nase. Seveda pa vse ki upate , obupujete ali se veselite en velik objem od buškice in Lare.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
tašča in pospravljanje?tailorali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?da (
11%)
ne (
41%)
včasih (
10%)
nikoli (
18%)
nočem pomoči (
19%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!