|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
27.5.2007 8:37:49   
GoYa
O neni, a kar na morju si se potepala user posted image . Jaz tudi komaj čakam. Naslednjo soboto za en dan. Pol čez 14 dni za 4 dni (bo moja mišolina imela Kalinino družbo user posted image ) in konec junija še tisti ta pravi dopustek nekam z aviončkom. Jupiii. Drugače pa neni, zdej pa res lahko nehaš skrbeti. Saj veš, kaj ti je rekel G. Če te ne bo on, te bom pa jaz po tazadnji. Vse je v najlepšem redu, točno tako kot mora biti.

Pika74, user posted image  za tvoj pridelek. Naj se jih čimveč oplodi in iz dveh najlepših čez osem mesecev dobiš prelepega user posted image  ali celo user posted image user posted image .

Koala, tudi ti se boš kmalu važila v kopalkah s trebuhom user posted image . S ta pravim nosečniškim trebuhom mislim, ne z unim, ko se prenažreš user posted image . Jutri nam pa čimprej sporoči lepo novičko.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 626
27.5.2007 10:07:48   
pika74
Hvala punce... drugač mi je dons mal bolje... ampak še vedno malo krvavim... vendar manj kot včeraj.

držte se... in uživajte nedeljo...user posted image

lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 627
27.5.2007 10:39:28   
lana38
pika74!user posted image

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 628
27.5.2007 14:34:46   
Anonimen
Pika74, user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
27.5.2007 15:16:45   
citrončica
Pika74,user posted image ,
počivaj,štrikale bova pol,bo dost časa!!user posted image
Ostale uživajte na dopustih,tistih enodnevnih ali že tistih pravih,karkoli je,je dobro,zato izkoristite,
Koala,jurti pa čimprej sporoči user posted image !!
Imaš v LJ test??
Kdaj??
Jaz mam jutri ET,zato sprašujem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
27.5.2007 15:46:15   
koala
Citrončica a res????? Ja v LJ nič mi niso rekli kdaj bi naj bila tam, jaz bom tam nekaj pred osmo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 631
27.5.2007 15:50:54   
citrončica
koala,jaz mam ET ob 9ih,malo prej bom tam,ko je konec UZ....,vzamejo kri še vam, ne?
Pa potem počakate na rezultat...upam,da se vidiva,še bolj upam,da teuser posted image  za user posted image !!!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 632
27.5.2007 15:59:11   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

user posted image kako si pa ti vedla, da jest štrikam....noja, prouzaprou kvačkam user posted image .... ti si hujš kot big brother user posted image user posted image user posted image ...

sej vmes pa vsake 2 vrstici mau zadremam user posted image

drugač pa tebi koala in tebi citrončica - želim tisto, kar si jutri najbolj želita user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 27.5.2007 16:01:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 633
27.5.2007 16:02:38   
andreja2000
koala držim pesti za jutri user posted image .user posted image user posted image user posted image

citrončica tudi tebi pestke za jutrišnji ETuser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 634
27.5.2007 16:16:51   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

user posted image kako si pa ti vedla, da jest štrikam....noja, prouzaprou kvačkam user posted image .... ti si hujš kot big brother user posted image user posted image user posted image ...

sej vmes pa vsake 2 vrstici mau zadremam user posted image

drugač pa tebi koala in tebi citrončica - želim tisto, kar si jutri najbolj želita user posted image user posted image

Pazi,Pika,
BigBrotger..pardon...BigCitrončica te gledauser posted image user posted image user posted image

Kaj pa naj bi tud drugega pričakovala od tebe,ok,kvačkaš,tud to je tam-tam!!user posted image user posted image pazi,da se ne zakvačkašuser posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 635
28.5.2007 8:59:02   
GoYa
Koala, rezultat je sedaj že znan. Upam, da skačeš od veselja.
Citrončica, ti si pa ta čas verjetno na mizi. Zate pa upam, da ti bojo vstavili dva najlepša sončka, ki bosta ostala pri tebi še dolgo dolgo (enkrat do februarja, a ne).
Punci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 636
28.5.2007 9:35:20   
lana38
koala!user posted image user posted image user posted image
Čimprej nam sporoči veselo novico o user posted image . Komaj čakamo.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.5.2007 9:36:16   
Anonimen
Koala in Citrončica, držim pestke za vaju! user posted image user posted image user posted image

Pika74, kako si kaj? user posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
28.5.2007 9:50:48   
pika74
Muca maca - fajn... zjutrej vstanem, pojem en mini zajtrk, pol pojem eno tabletko Utrogestana (k morm na vsake 8 ur eno)... pol spet mal nazaj zadremam... mal kvačkam, mal na RR pošnofam user posted image ... kšno dobro musko na netu najdem.... pa spet jovo na novo user posted image

pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.5.2007 11:33:00   
soncek.djukelica
živ,

kako ste? Jaz sem čist običajno, čakam...in še kar čakam....na prvi pregled! Goya, neni, a se strinjate? Želim si,da bi čas hitreje minil!user posted image
neni, a ti se pa kar po morju fjakaš! user posted image  Ja, lepo to,sam da uživaš!user posted image user posted image
MucaMaca, upam da je z tvojo punčko že kaj bolje! user posted image
Boj buši se tudi že malce vidi! Če ga dobro pogledam,bi človek rekel,da sem se zredila user posted image , kar je tudi možno in da ni nosečniški! Se bo treba po porodu v športne aktivnosti se vrčt! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.5.2007 12:33:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Muca maca - fajn... zjutrej vstanem, pojem en mini zajtrk, pol pojem eno tabletko Utrogestana (k morm na vsake 8 ur eno)... pol spet mal nazaj zadremam... mal kvačkam, mal na RR pošnofam user posted image ... kšno dobro musko na netu najdem.... pa spet jovo na novo user posted image

pa ti?

Z Ano sva kar dolgo spale, potem sva zajtrkovale, tudi mini, se skušam mal nazaj držat pri hrani. Potem je šla spat, se je zbudila, sva pojedle malenkost cvetače in je šla spet nazaj spat. Jaz pa zdaj jem tortico - jaka dieta he he (sem včeraj spekla za moj r.d., praznovala z zamudo). Pa čajeka zraven pijem, da bo mlekec za Ano. user posted image

Soncek.Djukelica, Ana je boljše, hvala. Vročine na srečo nima več, le izpuščaje še ima, očitno smo preboleli 6.otroško bolezen.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
28.5.2007 15:38:30   
Neža81
Pozdrav fosilke in ostale!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki se še trudite za svoje user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  za tiste, ki ste user posted image .

Vidim, da pridno čvekate na RR - saj je tud prav tak!! Počasi si bom morala na list zapisati, kako daleč je že katera glede user posted image , ker ne fulgam več slediti vsemu.
Hvala bogu je danes zunaj normalen luft, ker me je ta vročina UBIJALA. Sicer sem pa itak obležala, ker mi gležnji fuuuuuuuuul zatekajo in imam non stop boleč občutek, da imam na gležnjih "premalo kožo". Skoz me nekaj "trga" po gležnjih. Povrhu vsega so mi danes začeli zatekati še prsti in preostali del roke do komolca. Res ne vem, kak bom  dočakala oktober user posted image user posted image user posted image .  Tečna sem pa iz dneva v dan bolj in hvala bogu, da imam zlatega user posted image  ,ki vse to mirno prenaša. Sama sebi že grem pošteno na živce.
Malo sem vam zatežila in pojamrala, zdaj bom pa preklopla na boljšo temo user posted image .

Mala dva mi že prav razgrajata v trebuhu. Seveda sta najbolj aktivna ponoči, takrat ko bi mama najbolj rada zaspala. Moj user posted image  pravi, da sedaj  že baje celo v spanju pravim: Zaspita že enkrat! user posted image user posted image  Teče mi že 19 teden in še en teden, pa bom (komaj user posted image ) na polovici. Sem vam že povedala da bomo imeli par user posted image  in user posted image ? user posted image user posted image user posted image  Sicer mi je res čisto vseeno, kaj bo, samo da bo vse vredu. Po tolkem času truda ..... je pa res vseeno.

Pika74 .... štrikarijo daj na stran, lepo počivaj, čimveč pij (čez cel dan po požirkah) in se pusti razvajat.

Anitka ... se vidi da imaš user posted image  doma, ker se še nisi nič javila user posted image user posted image . Pusti no tvojmu, da malo zadiha med user posted image user posted image user posted image  .

Koala .... user posted image user posted image user posted image

Emamair .. ravnokar se pogledala fotke tvojih dveh korenjakov.... prava velikana sta že..... malo sem si sebe zamišljala z dvema user posted image user posted image  na rokah, pa mi ne rata najbolje pridobit prave slike user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat bom končala s pisanjem, ker me spet grozno trga po nogah in se grem ulečt.

Lepo se mejte in se še javim kaj!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 642
28.5.2007 15:39:33   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Goya, neni, a se strinjate? Želim si,da bi čas hitreje minil!user posted image

Kaj, a še nisi mela pregleda??? Joj, ja, valjda ti želim, da čimprej mine. Kdaj ga pa maš?

Neni je bla danes pri nas na obisku. Ponosno kaže bušija user posted image . Drgač pa soncek.djukelica, naj te potolažim, meni je bil buši viden ŠELE v 5. mesecu user posted image . Jst pa hotla, da cel svet čimprej vidi, da sem noseča.

MM, lepo, da je z Ano bolje.

Pikič, ti pa lepo počivaj in se pripravi na eno  lepo dobrodošlico svojim sončkom.

Zdej pa morm it pico prevert, da se mi ne užge.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.5.2007 15:40:38   
koala
GoYa malo si bila prehitra, takrat ko si pisala sem še švicala, moram reči da sem danes preživela 3 in pol najdaljše ure, od odvzema krvi do rezultatov.
In ja skačem, apmak samo v mislih, ker še niti prav ne dojemam da je vseskupaj res, betahcg ja je 2147

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
28.5.2007 15:44:01   
GoYa
Jupi user posted image user posted image user posted image user posted image , še tuki čestitam. Viiiisooooook bhcguser posted image .
Men grejo kar kocine pokonci. Res user posted image .

Za tabo pa še ostale, citrončica, pika, sayuri in druge. Gremo babe user posted image .

Zdej pa res....pica...že nek smrdi iz kuhinje user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 645
28.5.2007 15:45:31   
pika74
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO KOALA

TO MI DELI!!!!

IN PIŠEM Z VELIKO, KER KRIČIM NA GLAS user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 646
28.5.2007 16:03:57   
emaa
Bravo Koalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncek jaz sem imela lani tri dni pred tabo rok, pa sem bila malo napihnjena tam nekje do 21 tedna, pol pa ni šlo več zakrivat. Se je pa takrat počasi videlo, da je nosečnost, ne pa preobjedanje. Zdaj kar uživaj, Jaz sem počasi obnemogla tam okoli 24. tedna, ko je bil tudi polurni sprehod prevelik napor zame, mi je vse dol tiščalo.
Neža81 na teh slikah sta še majhna, moram dat kake nove gor. Smo v zgornjem percentilu za donošene 6 mesečnike, ne pa naša dva, ki sta nedonošena in torej korigirano stara 5 mesecev. Sta pa velika 70cm, David ima pa 8610g, Luka 9000g, tako, da nosimo stavri več ali manj za 9 mesecev in naprej. Zdaj si pa predstavljaj, ko nesem hkrati obe lupinici v avto, vsaka roka nosi okoli 13kg.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 647
28.5.2007 16:04:06   
soncek.djukelica
Koala, naj ti še tukaj čestitam! Pa zapleši od veselja, sej pikici ne bo škodilo!user posted image
Goya, le UZ sem imela, ki je pokazal vse o.k. pregled pri G pa imam 8.6,kar je skoraj 2 meseca od transferja! Ker hodim v leonišče so me takrat naročili! Sej ne delam neke panike,ampak vleče pa se! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 648
28.5.2007 16:07:42   
Marina_
user posted image user posted image user posted image Koalauser posted image user posted image user posted image
Sem pa po tihoma tako vedela veš user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 649
28.5.2007 16:09:52   
buškica
Bravo KOALA, kolk sem vesela da vama je uspelo. Sedaj pa se čuvaj in uživaj najlepše mesece v svojem življenju. Zaslužita si jih.

Glede na to da je tvoj beta hcg full višji kot moj se kar lepo veseli.

Mi smo pa imeli v petek morfologijo, in je naša pupa težka 514g vendar je v medenični legi in jo nosim zelo spredaj,  imam predpisanega veliko  počivanja. Drugače pa mi je ginekolog napovedal da verjjetno ne bom rodila septembra ampak po njegovih izračunih glede na lego posteljice že avgusta. tako da moram zelo paziti nase in na našo pupo Laro.
Citrončica držim pesti, da gre tudi tebi vse po načrtih.

Pika74 tudi ti pazi nase.
Seveda pa vse ki upate , obupujete ali se veselite en velik objem od buškiceuser posted image in user posted image Lare.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!