|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
25.4.2007 21:59:35   
Anitka
Koala bomo probali. A lahko dva?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 451
25.4.2007 22:01:47   
koala
Veš da lahkouser posted image samo te nisem hotela preobremenituser posted image .

Pa še nekaj, po praznikih pa eno srečanje, a velja? Da vidimo slikice z kube.
Zdaj pa bejž pakirat, da česa ne pozabiš zaradi nagliceuser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.4.2007 22:32:13   
soncek.djukelica
anitka, pia pozdravljene! user posted image
uživaj na počitnicah, anitka! user posted image  pa prinesi nam vesele novice! user posted image
goya, za avtorizacijo me morš prosit glede spremembe mojega nicka! user posted image
ta se pa plača! user posted image  po 100 €! user posted image user posted image
koala, a veš,da sem jaz danes že v leonišču spraševala glede roka, pa mi tam niso preveč znali povedat! user posted image  pol je pa isto naredila, šla je po 1.dnevu M in mi ugotovila,da bo glih Božiček prinesel svoje darilo user posted image user posted image ! user posted image
Ker pa je možnost,da sta user posted image user posted image , je velika verjetnost,da bo prej, so mi rekli! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 453
26.4.2007 8:31:55   
emaa
soncek.djukelica moja zadnja M je bila 19.3.06, test krvi 18.4.06 pa je ßhcg 182, rok pa 24.12.06, tako da je tvoj ßhcg čisto v redu glede na to kdaj je bil delan test.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.4.2007 9:27:40   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

goya, za avtorizacijo me morš prosit glede spremembe mojega nicka! user posted image
ta se pa plača! user posted image  po 100 €! user posted image user posted image

Uffff, si draga. Pol boš pa kr soncek.djukelica...nimam dnarja...zidam.

Bejbe, tiste, ki greste na morje, uživajte. Tiste, ki boste doma ostale, tudi uživajte. Mi odrinemo v ponedeljek za 4 dni user posted image . Juhuuuuuuu.

Neposredna povezava do sporočila: 455
26.4.2007 11:38:58   
Anonimen
Hoi, meisjes! user posted image

Mi jo bomo v soboto zgodaj zjutraj mahnili proti Nizozemski. Vsi nas že nestrpno pričakujejo, še posebej Anina oma in opa ter teta. user posted image

Danes bom začela počasi s pakiranjem. Še sreča, da smo vmes nabavili karavana, da bomo zložili to goro stvari, ki jo imamo namen zraven vzet. Ana ima ogromen Samsonite kovček, midva pa taka dva mini. user posted image  Se vidi, kdo je šefica v naši hiši, heh! user posted image

Se beremo spet v maju!

Pridne bodite,

user posted image

MucaMaca in Co.

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
27.4.2007 9:26:33   
neni
Joj, vsi nekam greste, jaz pa na kavč. Ma nekaj sonca na terasi pri tašči bom tudi jaz ujela. Me pa zelo muči suha, čist presušena koža, pa sem skozi na olju. Bom skočila naslednji teden v DM po tisto kremo za strije, upam, da bo bolj mastna kot svinska mast.

Goya, jaz nimam pojma, zakaj imam tam tistga tiča. Jaz ga nisem dala in ga niti ne znam odstranit. Kogar moti pa naj ga popravi. Vsekakor pa sem že večkrat dokazano pravega spola. user posted image user posted image

Vsem hvala za čestitke, še vedno pa na morem verjet, da se je Skorpii ponovila moja zgodba in Tinkimiški tudi žalosten konec. Pogosto se zamislim, ko vidim po TV kaj delajo z lastnimi otroki (spolno in drugo nasilje, pa prodaja, pa sovraštvo, pa droge pri starših,....) zakaj jih bog ne dodeli nam, ki jih tako želimo????
Punci, samo korajžno naprej, zdejle je čas za žalovanje in vajina moža bosta že znala potolažit boleče srčke, potem pa naprej, v nove boje.

Vsi user posted image , ki gredo prvič na morje, uživajte!

lp Neniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
27.4.2007 17:57:04   
koala
neni, jaz bom tudi doma, tako da dobrodošla v klubuuser posted image .
Aja, veš kaj je meni zelo pomagalo proti suhi koži? Da sem se po tuširanju, še preden sem se obrisala namazala z baby oljem, pol se pa obrišeš, baje da to zadrži 10xveč vlage v koži. Meni je vsekakor pomagalo.

Pobožaj bušija in uživaj na sončku.

Nisem vedela

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 458
27.4.2007 19:30:15   
lana38
Tudi mi smo ostali doma. Mene je preveč strah, da ne bi bilo kaj narobe in bi potem morala nekje letati po bolnicah. Še vedno me je najbolj strah, kje je ta moj user posted image  nešel svoje gnezdece. Upam, da na prevem mestu, kjer ima in bo imel dovolj prostora čim dlje časa za svoj razvoj.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.4.2007 21:41:51   
tinkamiška
Lana, vem, da te je strah...ampak ne misli, na najhujšeuser posted image Upam, da si že imela preged in da srečna lebdiš na pol v zrakuuser posted image Sem stiskal apestke zate veš? Javi kako siuser posted image

Jst bi se pa rada samo malo potožila, da žal nisem več srečkauser posted image Moja pika je bila na nepravem mestu in so jo morali odstraniti. Sedaj imam tudi sama angelčka, za katerim žalujem, ampak grem naprej, ob meni pa moja sončica Iza in moj preljubi možek...Še bomo meli družbo, to vem...ko pride pravi čas za touser posted image

Lepo se imejte!

Vaša Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 460
28.4.2007 22:26:22   
biba77
Tinka, user posted image user posted image user posted image !

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 461
29.4.2007 8:40:19   
lana38
tinkamiškauser posted image !
Nisem še bila na pregledu, ker je moj G na dopustu do 7.5. Takrat pa grem. A ti tudi nisi imela prej še nobenega pregleda? Ko si govorila o špikanju, sem jaz mislila, da te na trenutke malo špikne, zato sem rekla, da je to normalno za user posted image .  Mene tudi špika na obeh straneh v jajčnikih, celo bi lahko rekla, da na levi strani bolj. vem, da ti je zdaj o tem težko govoriti, pa bi te vseeno prosila, da poveš, če so bile bolečine potem neznosne, ali kako si pogruntala, da nekaj ni v redu. V katerem tednu pa si zdaj bila? Jaz sem včeraj napolnila 5T.
LP

lana38

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 462
29.4.2007 9:19:52   
tinkamiška
Hvala Bibauser posted image

Lana, mene ni pikalo, mene je bolelo konstantno in to je bila taka pekoča bolečina, kot, da nekaj pritiska na jajčnik. Bolečina je bila na koncu tako huda, da sem komaj hodila in v bolnici, ko je jajcevod počil me je treslo in solze so kr same tekle...Mislim, da bi vedela, če bi bilo kej narobe, ne vem ti točno opisat občutka, ampak jst sem vedela, da nekaj ni vredu. Sem bila pa v 8t točno 7t in 3d noseča. Bi ti pa rekla tako, če te skrbi pojdi rajši samoplačniško na UZ, toliko, da se pomiriš, da boš vedela, da je vse vredu, ker res nima pomena se živcirat in tuhtat, škoda, ko bi pa lahko uživalauser posted image Tudi jst bi mela prvi pregled šele 7.5. Zdej pa je rekla moja G, da naj pokličem takoj, ko bo izostank M in me bo takoj pregledala...

Drži se Lana in vse lepo ti želimuser posted image

Vse lepo tudi ostalim pupamuser posted image Danes je en lep sončen dan...

Tinka

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 463
29.4.2007 9:27:07   
lana38
tinkamiška, veš 7.5. bom user posted image  6T in 2/7, tako da bo to še pravi čas. Moj G pa na vsakem pregledu dela UZ, tako da bom kar počakala, če bo vse OK. Drugače pa bom tako morala iti v bolnico, ker tam namreč nadomeščajo mojega G, ko je odsoten. Bolnico pa imam čez cesto. Upam seveda, da bo vse OK in bom lahko šla 7.5., kot imam namen.
Ti si pa imela kar komplikacije, če ti je tudi jacevod počil.user posted image  Žal mi je, da si je tvoj user posted image  izbral nepravo mesto za vgnezditev.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 464
29.4.2007 9:33:07   
tinkamiška
Lanauser posted image , bom mislila nate in mora bit vse vredu, res!user posted image
Pri meni se je končalo boljše, kot bi se lahko, imam še oba jajčnika, samo brez enega jajcevoda sem ostala, tako, da možnost za user posted image ni tako majhna, ampak čisto malo manjša kot prejuser posted image Zdej se bomo malo spočili, potem pa šli naši piki nasprotiuser posted image

Lepo se imej Lana in božaj baušija, pa veselim se tvojih veselih novičkuser posted image

Pa-pa,
Tinka

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 465
29.4.2007 10:44:38   
pika74
Tinkamiška user posted image user posted image user posted image  - se mi kar smiliš - pa še Iza tako žalostno gleda na avatarju user posted image .

Drži se!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 466
29.4.2007 12:28:14   
koala
Tinkamiška user posted image user posted image user posted image user posted image zate!!

lana vse bo ok, jaz vem da bo!!!

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 467
29.4.2007 19:54:15   
lana38
koalauser posted image user posted image user posted image !
Hvala za podporo.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.5.2007 9:03:57   
neni
Živjo punčke!
Kako smo?

Koala hvala za nasvet, sem ga takoj sprobala (po tuširanju sem se naoljila z Jonson&jonson oljem), samo na žalost pomaga po celem telesu, na trebuhu pa ne. Moja prijateljica trdi, da gre za hormonske spremembe, da to še sploh ni od raztezanja. Sem si pa kupila tudi Afroditino kremo proti strijam in se pridno mažem (še vedno se lušči, ampak si mislim, da je mogoče v notranjosti bolj mastno). To je vse kar lahko naredim. Danes sem prebrala, da so strije diploma za mamico. Sej se ne sekiram, samo se mi zdi brez veze, da bi jih imela zaradi lenobe, če pa jih bom imela zato, ker imam tako napisano v genih, pa tudi prav.

Tinka miška, se mi zdi, da se kar dobro držiš. Verjamem, da ti je zelo hudo, ampak kar z optimizmom zri v prihodnost, tvojemu lepemu anglečku pa vso srečo tam zgoraj, pa naj budno bdi nad tvojo družino.

Lana, ti pa ne fantaziraj, da bi bilo kaj narobe, dokler se narobe ne zgodi ali dokaže, si srečka user posted image !!!! Sem prepričana, da bodo na UZ to potrdili. Naj bo čimprej, ker vem, da si neučakana. Špikanje na obe strani (tudi v jajčnikih) je normalno, pri izvenmaternični pride do groznih bolečin in je ne boš spregledala. Pri normalni nosečnosti se ti pa razteza in te opominja na tvojo srečo.

Jaz komaj čakam, da se bodo oglasili metuljčki, ker sedaj sva že vsem povedala, trebuh se že fajn vidi, edino jaz nisem še sigurna, da bomo oktobra imeli user posted image . Danes sem začela 15.teden. Ja, težko nam je po toliko grdih izkušnjah, samo se moramo prepustit, kar bo pa bo.

Midva sva bila včeraj še z enim parom v gradu Miramare (pri Trstu), je ful lepo, in grad in vrt. Super izletek, če seveda ne bila glavna dejavnost iskanje wc-ja zame. Priporočam, če nimate ideje kam na izlet.
Pika je spet zašla me đankije. Vso srečo!user posted image  Midva močno navijava zate!

Lep dan 
od Neni in user posted image   

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.5.2007 10:08:33   
lana38
Pozdravljene!
Tudi jaz poznam to iskanje WC. Sploh ne grem rada nikamor, kjer ne vem, kje je WC. Pa tako naenkrat me začne tiščat. Najprej nič, potem pa v trenutku tako, da sploh ne morem zdržati. Danes ponoči mi je bilo pa slabo. Pa še na WC sem morala skoraj vsaki 2 uri. Ko sem pa vstala iz postelje, pa se je pojavila slabost. Potem nisem mogla takoj zaspati. Ko sem končno zaspala, pa sem spet morala na WC. Grozna noč. Tudi podnevi mi je tako po malem slabo.

Kako ste pa kaj ostale? Danes se vas bo veliko vrnilo iz morja, kjer ste sigurno uživale. Jutri pa veselo na delo. Jaz bi kar še malo lenarila. Pa saj 2 dni bosta hitro minila in potem bo spet vikend.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.5.2007 13:01:11   
koala
Neni, škoda da na bušiju ni učinka, me je kar strah kaj bo z mojo kožko ko bom nosečka, že tako imam probleme z njo. No z tem se bom ukvarjala ko pridem do tja. Ti samo uživaj v nosečnosti in čimprejšnej metuljčke ti želim.

Lana naj slabosti hitro minejo in naj ti tvoj mehr pusti spati.

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.5.2007 20:23:44   
Anitka
Oj!

Pa sem nazaj. V Breli sva se imela čudovito. Je prav pasalo malce spremembe za oba. In ve? Upam, da ste vse izkoristile proste dneve maksimalno. Jaz že komaj čakam naslednje, ki so kar fajn oddaljeni.user posted image user posted image

Tinkamiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega user posted image , ki te bo spremljal na vseh tvojih poteh. Upam, da si že kaj bolje, čeprav vem, da boli, a hvalabogu bo vsaj bolečina minila, v spominu pa bo tvoj angelček za vedno.

Koala kako kaj pri vama? Pa Pika je đanki? Za obe in seveda tudi za ostale debele pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa letim, ker se moram pripraviti še na jutrišnjo službo.

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.5.2007 9:47:20   
soncek.djukelica
Čavči,

neni, a zdej maš pa drugačne težave! user posted image  kaj mene vse čaka! user posted image
Anitka, sprememba okolja je super, sploh če greš na morje! Upam,da nas kmalu presenetiš z kakšno lepo novico! user posted image
Lana, prosim ne imeti slabih misli! Če verjameš, pol tudi mene začne skrbeti za moja user posted image user posted image !
Jaz imam čez 1 teden prvi UZ! 1 mesec od transferja!user posted image  Še zdaj ne vem kdaj imam PDP! user posted image   Tam okoli Božiča, se mi dozdeva! user posted image
Neni, sem en dan gruntala,da bi lahko midve obe bile novemberke! Če sta obe user posted image user posted image  ostale pri meni, je velika verjetnosti,da bo prej! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.5.2007 15:07:15   
koala
Oj dopustnica Anitka!!!!
Pa seveda vse ostale tudi!!!!

Lepo da sta uživala, pa ne bit preveč žalostna saj bo dopust kmalu tu,boš videla.
Zdaj pa bi bil res čas da se vidimo, te že sede, laških let nisem videla. A si kaj v stiku z Tio? Njo tudi pogrešam. Pozdravi jo če jo boš kaj slišala.

Midva sva OK, finiširam proti cilju, sem pridna kokoška, saj se je na danšnjem UZ pokazalo kar 27 folikelčkov velikih od 15-18mm, mama pa podlajšano terapijo do sobote, da še zrastejo, potem pa bo najvrjetneje v soboto stopka in v ponedeljek punkcija.

Neni, mislim da si ti v kontaktu z Klariso? Daj jo pozdravi v mojem imenu a boš, jaz jo prav pogrešam. Koliko upanja nam je vlivala.

Lana in soncek.djukelica vidve pa šic,šic črne misli ker bo vse OK, MORA BITI!!!!! Zdaj je vajin čas.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 474
3.5.2007 16:08:54   
GoYa
Ahoooooooooooj bejbike user posted image .

Kako ste? Mi smo z morja. Je blo lušno. Vreme se je kar držalo. Včeri je blo malo bolj oblačno, pa smo izkoristili za ogled Pule user posted image . Naša mišolina pa je najbolj uživala na plaži s kamenčki. Smo jih morali še eno vreč za domov nabrati, da se bo doma v bazenčku z njimi igrala. Sam nekako se mi dozdeva, da doma ne bo tako zanimivo user posted image . Bo treba spet kar na pravo plažo. No, saj gremo kmalu spet. Pa še fajn družbo bo imela user posted image .

Neni, a ti pa že kar 15. teden user posted image . Se mi zdi že ful hitro. Ah, tudi oktober/november bo kmalu tu. Joj, kako bo lušno pol.

Tinkamiška, vidim, da se kar držiš. Bravo. A imaš kaj omejitev, da ne smeš takoj zanositi ali greste lahko takoj v akcijo? Držim pesti, da bo čimprej spet uspelo.

Koala, ti si pa tudi ena pridna kokoška. Uf, kolko jajčec. Jst jih do zdej v vseh treh postopkih skupaj nisem imela toliko.

Soncek.djukelica, kako še ne veš kdaj maš PDP??? Dej mi datum ZM, pa ti jst izračunam. Lahko pa tudi na prvi UZ počakaš, pa ti bo tam G povedal.

Pika74, a si že v postopku? Tiščimo pesti!! A še vedno gledaš zviška al si se spustila k nam ostalim, ki smo bl pr tleh? user posted image

Lana, s tvojo user posted image  je vse OK in preženi proč črne misli. Čeprav vem, da je to zelo težko, še posebej po slabih izkušnjah. Ampak tokrat je vse ok.

Anitka, kaj pa vi? A ste mogoče kej prešvercali?

Lep pozdravček tudi vsem ostalim. 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?