neni
|
Živjo punčke! Kako smo? Koala hvala za nasvet, sem ga takoj sprobala (po tuširanju sem se naoljila z Jonson&jonson oljem), samo na žalost pomaga po celem telesu, na trebuhu pa ne. Moja prijateljica trdi, da gre za hormonske spremembe, da to še sploh ni od raztezanja. Sem si pa kupila tudi Afroditino kremo proti strijam in se pridno mažem (še vedno se lušči, ampak si mislim, da je mogoče v notranjosti bolj mastno). To je vse kar lahko naredim. Danes sem prebrala, da so strije diploma za mamico. Sej se ne sekiram, samo se mi zdi brez veze, da bi jih imela zaradi lenobe, če pa jih bom imela zato, ker imam tako napisano v genih, pa tudi prav. Tinka miška, se mi zdi, da se kar dobro držiš. Verjamem, da ti je zelo hudo, ampak kar z optimizmom zri v prihodnost, tvojemu lepemu anglečku pa vso srečo tam zgoraj, pa naj budno bdi nad tvojo družino. Lana, ti pa ne fantaziraj, da bi bilo kaj narobe, dokler se narobe ne zgodi ali dokaže, si srečka !!!! Sem prepričana, da bodo na UZ to potrdili. Naj bo čimprej, ker vem, da si neučakana. Špikanje na obe strani (tudi v jajčnikih) je normalno, pri izvenmaternični pride do groznih bolečin in je ne boš spregledala. Pri normalni nosečnosti se ti pa razteza in te opominja na tvojo srečo. Jaz komaj čakam, da se bodo oglasili metuljčki, ker sedaj sva že vsem povedala, trebuh se že fajn vidi, edino jaz nisem še sigurna, da bomo oktobra imeli . Danes sem začela 15.teden. Ja, težko nam je po toliko grdih izkušnjah, samo se moramo prepustit, kar bo pa bo. Midva sva bila včeraj še z enim parom v gradu Miramare (pri Trstu), je ful lepo, in grad in vrt. Super izletek, če seveda ne bila glavna dejavnost iskanje wc-ja zame. Priporočam, če nimate ideje kam na izlet. Pika je spet zašla me đankije. Vso srečo! Midva močno navijava zate! Lep dan od Neni in
|