|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
3.5.2007 18:08:19   
Bety upa
Pozdravljene!

Neni, poslala sem ti ZS, pa ne vem, ali si ga dobila. Če pa ne maraš ZS mi tudi sporoči, da se ti vsaj opravičim.

Imejte se lepo punce!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.5.2007 19:51:49   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Soncek.djukelica, kako še ne veš kdaj maš PDP??? Dej mi datum ZM, pa ti jst izračunam. Lahko pa tudi na prvi UZ počakaš, pa ti bo tam G povedal.

Sej pravim,da okoli 25.12! user posted image  Ker pa še nisem imela UZ bom seveda pobezala naslednji četrtek! user posted image
A pol ste užival na user posted image ? Da niste vi kaj švercali? user posted image
Bety, lepo te pozdravljam! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.5.2007 20:40:17   
Anitka
Ahoj!

Ja Koala ti si pa res ta prava kokoška user posted image user posted image user posted image user posted image Bom držala pestke z vsemi štirimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa srečat se moram tudi v bližnji prihodnosti.

Ja GoYa super, da ste se meli tako fino in upam, da vam bojo kamenčki karseda dobro služili. Pa čimprej spet na plažo, seveda. Jaz upam, da smo vsaj enega user posted image prešvercali, čeprav se tudi user posted image user posted image ne bi branila user posted image user posted image user posted image user posted image A za začetek bova zadovoljna z vsaj enim.

Joj, zdaj se mi pa malce mudi, zato se beremo spet jutri, velja? In upam, da bo kmalu padla 300.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep pozdrav vsem skupaj,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.5.2007 20:58:18   
GoYa
Ma ne, soncek.djukelica, nč nismo prešvercali. No ja, smo jo user posted image  prešvercali, ja. Sem jo dobila lih za 1. maj. Točno k urca. Je vsaj točna. user posted image , ker se mi morajo ciklusi lepo uredit do junija, ko grem h G, da ga zamorim za akcijo v avgustuuser posted image .
Drgač pa je 25.12. zelo lep datum user posted image . Midva z mojim sva od tega datuma od leta 1994 dalje skupi user posted image .

Anitka, jst tud upam, da čimprej pade 300-tka user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
4.5.2007 9:44:22   
neni
Čau punce!

Bety, sori, ampak odkar je ta nova oblika foruma, jaz ne vem, kje so zasebna sporočila. Prosim, pomagajte! Prej je tako lepo opomnilo pri straniuser posted image  Ti odgovorim, takoj ko najdem. Pismo, sm trda.

Goya, lepo da ste srečno nazaj. Pridem kaj mimo, se boste z Lino z barvo pohvalile. Jaz pa s trebuhom.

Sonček djukelica, to niso težave (kar je z mojim trebuhom), to so nosečniške težave, ki jih vse komaj čakamo. Samo da bo s pikico vse ok, pa imam lahko cel trebuh v strijah. Sej tudi sedaj nisem popka kazala.

Koala, ti si pa kapaciteta. Toliko folikelčkov, želim ti hitro punkcijo in vse polno kvalitetnih jajčec. Bom sporočila Klarisi, kako je s tabo. Takoj, ko končam tole sporočilo.

No, ga je že konec, nimam več kaj povedat, na morem kavču se nič ne dogaja, po tv pa je Umor je napisala.

lp Neniuser posted image

Torej, prosim pomoč: kje najdem ZS?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.5.2007 9:47:36   
Sulfinija
Neni idi čist na vrh foruma in na desni strani najdeš moja ringaraja in en krogec klikni nato puščico dol in najdeš zs.Ko ga dobiš se ti pokaže rdeča člrtica v tem krogu.Pa srečno in poročaj če si našla kje so.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.5.2007 10:07:15   
neni
Hvala, našla in že odgovorila, sem imela več ZS.

lp Neni

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.5.2007 10:12:51   
Sulfinija
Neni,super.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.5.2007 15:18:52   
koala
neni ti so zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti že veš zakajuser posted image

Anitka tudi jaz upam da bo kmalu padla 300-tka, pa srečanje tudi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.5.2007 15:45:50   
tinkamiška
Na hitro se oglasim, ker morm bit pridna in ležati, ležati, malo so se stvari zakomplicirale, sem začela krvavet in dobila vročino, me je bilo zelo strah, da bom morala nazaj v bolnico, ampak sem bojše, krvavim še, kar je menda normalno, samo ni več sveže krvi, no tu in tam je kakšna kapljica, ki pa je dovoljena, vročine pa nimam večuser posted image
Kar se tiče delanjauser posted image , so rekli, da lahko kr takoj, sva se pa z možekom odločila, da počakava do našega skupnega dopusta in gremo potem v akcijo, se pravi konec julijauser posted image Moram imet malo pavzice, sej na vzven sem super, ampak me vsake toliko zvije, zadnjič sem se jokala ko sem gledala sestre in lahko ti podarim samo ljubezen po TV, si ne morem nič pomagat, pride tako.
Hvala vsem za vašouser posted image
Res sem vesela, da vas imamuser posted image user posted image user posted image

Za vas pupeuser posted image user posted image user posted image
lepo, lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.5.2007 16:10:57   
koala
Tinka pestke da se čimprej porihtaš in ko bosta šla v nove boje naj bo uspešno, do konca.

Ta pa čisto razumem da te še zvije, je popolnoma normalno.
Jaz nisem dala take izkušnje skozi, pa sva šla v sredo v kino in sem ob spajdermenu jokala, še dobro da je v kinu temnouser posted image drugače bi folk mislil da se mi je zmešalo, ampak jaz sem zdaj čustvena na 10 potenco.

Nisem vedela

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.5.2007 16:32:45   
soncek.djukelica
ojla,

Tinkamiška, res si občudovanja vredna! Žaluješ in vseeno gledaš naprej! user posted image
Prav je,da si vzameš čas zase in počitnice bodo kmalu in takrat bo čisto pravi trenutek,da greš po svojo user posted image ! Naj te čuvaju user posted image user posted image user posted image

Neni, kako pa kaj tvoj trebušček? user posted image  Sej vem,da strije niso glavnega pomena pri user posted image ! A že čutiš user posted image  ali je še prekmalu?user posted image

Pri meni se je tudi začelo! Slabosti namreč! user posted image  Moj user posted image  pravi super,super! user posted image
Veš,da so user posted image user posted image  še pri tebi! Mater, kakšne težave imam! Prej komaj čakaš da zagledaš user posted image user posted image , pol pa trepetaš da je z njimi vse v redu! user posted image
lp, user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 4.5.2007 16:35:37 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.5.2007 19:13:11   
koala
soncek.djukelica itak da bo vse OK. Pa naj slbosti čimprej minejo!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 488
5.5.2007 8:48:54   
neni
Čau!

Tinkamiška, pridno počivaj, da bo gnezdece pozdravljeno. Te pa čist razumem, za svojim angelčkom moraš žalovat. Drugače se lahko vsega preveč nakopiči v tebi in to ne bo dobro. Mislim nate!

Koalca, hvala za rožice, tebi pa user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Sonček, ne, ne čutim še, včasih se mi zdi, ker tolk čakam, ampak zares je pa še kakšen teden ali dva prezgodaj. Potem pa upam, da kmalu, ker me seveda skrbi. Za slabosti ti nisem pa čisto nič fouš. Sem se komaj ven skopala. Meni so konec 13. tedna začele pojemat, čeprav mi še vedno kakšen večer ni v redu. V najslabših dneh pa sem skozi govorila: jaz grem kar spat, ker mi samo ko spim ni slabo. Sem jih imela bolj popoldne in zvečer in takrat res ni lepo bit noseč. Ampak ena stvar pa je, s katero se lahko potolažiš: če ti je slabo, skoraj gotovo ni nič narobe z user posted image . In če so slabosti močne, lahko pomeni user posted image user posted image . Ni vedno tako, samo z nečim se moraš potolažit.
Meni je pomagalo, če sem pila radensko ali sprite ali coca colo (čist po malem) in "rigala" zraven. Ker bruhala nisem niti enkrat.

Veliko sreče vsem že nosečkam in bodočim nosečkam.

Neniuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.5.2007 12:01:04   
soncek.djukelica
Neni, hvala za te tople besede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Besede druge user posted image ,ki ti vlijejo upanje,da je vse v redu so res zlata vredne! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej ne,da mi je veliko slabo, nekako sam dopoldan mi včasih pride,da bi hotela bruhat,ampak pol v bistvu ni od tega nič! user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.5.2007 16:58:14   
pika74
Ojla šiške user posted image ,

vas moram mal pozdravit. Kako ste kej?
neni naša nosečka user posted image  pa še ena frišna nosečka soncek.djukelica user posted image ...ki jo dajejo slabosti... sej bo kmal minil... pravjo, da so prvi 3 mesci najhujš...posluš ti mene (izkušeno žensko user posted image user posted image ).

GoYa - kako kaj Lina? So kamenčki še aktualni? Al je že kej nouga bolj zanimivga? Zdele bojo kšne luže aktualne za take mlade raziskovalce user posted image .

tinkamiška -tebi pošiljam en user posted image . Pa naj se rana čimprej zaceli...predvsem tista srčna...user posted image .

koala - tebi in ostalim čakajočim držim pesti user posted image user posted image user posted image  .

Vsem ostalim šiškam pa en lep pozdrav!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 491
5.5.2007 17:01:50   
citrončica

Halo,
Tinkamiškauser posted image ,
sonček.d.upam,da ti nebo preveč slabo,če ti bo,pa kot ti je Neni svetovala,mehurčke in kake bobi palčke,pa bo minilo.....čez nekaj tednov sigurnouser posted image ,naj pa te tolaži to,da je to res znak da je zuser posted image  vse ok!!
Anitka,upam,da si kaj prešvercala,da pade 300!!user posted image
Jaz nisem,sem pa vseeno uživala ta teden,najprej azurna obala,potem provansa...zelo lepo,le sivka še ne cveti,a sem jo malo vseeno našla...tako lepo diši.......

Neposredna povezava do sporočila: 492
5.5.2007 20:38:45   
pika74
koala - nekje sem zasledila, da imaš nocoj stop inekcijo - držim pesti - punkcija je blizu user posted image user posted image user posted image user posted image  in slišala sem, da si imela na enem od UZ kar 23 folikelčkov user posted image user posted image user posted image user posted image . Superca - bo dober pridelek user posted image user posted image user posted image .

LP

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.5.2007 11:50:57   
koala
Ja pika, včeraj je padla stopka. Folikelčkov pa je bilo 27.

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.5.2007 14:01:39   
lana38
koalauser posted image  za folikelčke. To pa je cifra, res.

Tinkamiškauser posted image user posted image , ti si le vzemi čas, ki ga potrebuješ, da preboliš. Boš pa tudi ti kmalu spet user posted image  in se boš veselila.

Tudi meni je slabo, ampak celo ves dan. Pa lakota me muči. To se kar izmenjuje lakota in slabost... Pridno počivam, ker se mi je v petek pojavil temno rjav izcedek in mi je G rekel, da moram strogo mirovati. Izcedek se ja pa že umiril in ga danes še sploh ni bilo.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.5.2007 16:39:42   
GoYa
Ja, nosečke moje drage, nč prtoževanja čez slabosti. Sej ste same to hotle, a ne user posted image user posted image user posted image . Je pa zoprno, vem. Še posebej, če moraš v službo. Zato sem bila pa jez en mesec doma, dokler se ni pomirilo (pri meni šele v 16t, ampak sem šla prej nazaj delat). Pomagajo pa baje ingverjevi piškoti, ingverjevi bonboni, ingverjevi kajtijazvemkajševse. Pa krekerji in prepečenci. Je blo pa tudi pri meni tako, da sem non stop morala jesti, ker sem tako nekako slabost pregnala. Sam pol mi je itak spet hitro postalo nazaj slabo. Res pa, da nisem nič bruhala. No ja, smo dale še marsikaj skozi, to je le "piece of cake".

Tinkamiška, upam, da so stvari nazaj pod kontrolo (vročina, krvavenje) user posted image user posted image user posted image

Pika, kamenčki so še v vrečki user posted image . Čakam lepo vreme, da jo (Lino) posadim zunaj v bazenček, pa not kamenčke in račke... Drgač pa zdej dela ene smešne face. Našobi ustnice in se kao ful čudi vsaki stvari in ko zapiha skozi usta še mal zraven zažvižga user posted image . Pa ponavlja glasove za mamo in očijem. Aja, pa pomahat zna "pa-pa". Jah, škoda, k smo se "zgrešili" danes, bi vidla user posted image .

Lana38, ti pa lepo pridno počivaj, da bojo izcedki minili čimprej. Pa če se ne motim imaš jutri UZ. Lepe novičke nam le  pridi sporočit, pol pa takoj hitro v ležeči položaj.

Koala, ti pa imaš verjetno tudi jutri punkcijo, če je bila včeraj stop injekcija. Držim pesti, da bo čim več jajčk dobrih.

Lep pozdravček,
GoYa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.5.2007 16:45:51   
koala
O GoYa, a tako navihana je že vajina princeska? Pa res hitro rastejo otročki. Pobožaj jo še v mojem imenu in ja imaš prav punkcija je jutri, samo je na seznamček tosja tako napisala, ker je obstajala velika verjetnost, da bo danes potrebna delna punkcija, pa ni bilo treba!

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.5.2007 9:15:25   
soncek.djukelica
goya, živjo!
Da ti slučajno ne delaš grimas, pol jih je pa po tebi vzela! user posted image
Jaz sem danes kar v redu, moram potrkat, ni še krize glede slabosti! user posted image  
Sej je fajn,da niso skozi! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.5.2007 9:58:42   
lana38
Goya, sem bila v petek pri G in mi je tudi UZ naredil, zaradi tega izcedka, ki se mi je pojavil.  Srček se je že lepo videl in G je rekel, da je to najbolj pomembno. Naslednjo kontrolo imam 15.5., tako da zdaj doma poležavam in me že kar kosti bolijo od samega ležanja. Izcedka včeraj ni bilo več, čeprav me je še vedno strah, da spet ne pride. Upam, da ne. Meni pa pomaga kamililčni čaj s sladkorjem proti slabosti, samo kaj ko lakota hitro spet pride.
koalauser posted image , drži se na punkciji.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 499
7.5.2007 13:45:49   
andreja2000
koala  bravo za tako lepo število foliklčkov.user posted image Drži se in mislim nate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?