GoYa
|
Ja, nosečke moje drage, nč prtoževanja čez slabosti. Sej ste same to hotle, a ne . Je pa zoprno, vem. Še posebej, če moraš v službo. Zato sem bila pa jez en mesec doma, dokler se ni pomirilo (pri meni šele v 16t, ampak sem šla prej nazaj delat). Pomagajo pa baje ingverjevi piškoti, ingverjevi bonboni, ingverjevi kajtijazvemkajševse. Pa krekerji in prepečenci. Je blo pa tudi pri meni tako, da sem non stop morala jesti, ker sem tako nekako slabost pregnala. Sam pol mi je itak spet hitro postalo nazaj slabo. Res pa, da nisem nič bruhala. No ja, smo dale še marsikaj skozi, to je le "piece of cake". Tinkamiška, upam, da so stvari nazaj pod kontrolo (vročina, krvavenje) Pika, kamenčki so še v vrečki . Čakam lepo vreme, da jo (Lino) posadim zunaj v bazenček, pa not kamenčke in račke... Drgač pa zdej dela ene smešne face. Našobi ustnice in se kao ful čudi vsaki stvari in ko zapiha skozi usta še mal zraven zažvižga . Pa ponavlja glasove za mamo in očijem. Aja, pa pomahat zna "pa-pa". Jah, škoda, k smo se "zgrešili" danes, bi vidla . Lana38, ti pa lepo pridno počivaj, da bojo izcedki minili čimprej. Pa če se ne motim imaš jutri UZ. Lepe novičke nam le pridi sporočit, pol pa takoj hitro v ležeči položaj. Koala, ti pa imaš verjetno tudi jutri punkcijo, če je bila včeraj stop injekcija. Držim pesti, da bo čim več jajčk dobrih. Lep pozdravček, GoYa
|