|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
4.4.2007 16:54:56   
Špelka
Uuuuvauuuu, Tinkamiška - čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  In vse dobro in prav ti želim do konca!!!!

Neni - tudi tebi iskrene čestitke za pregled in vesela sem tudi jaz, da vse kočno teče, kot mora!!! user posted image user posted image user posted image

Pozdrav tudi vsem ostalim frčafelcam!!!! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.4.2007 17:19:50   
Anitka
Superca Neni in user posted image Sem zelo vesela za vaju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.4.2007 21:07:15   
soncek.djukelica
neni, mene pa firbec matra! user posted image
dej se mal javi, pa nam povej, kaj so ti rekli! Prosim!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.4.2007 21:35:05   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

neni, mene pa firbec matra! user posted image

Da mal potešim ta firbecuser posted image , ker se neni ne javlja (jih bo dobila po riti). Pikica pridno raste. Če sem si prav zapomnila, je velika že 32 mm (lih prava mera za 10t). Rokice, nogice na mestu, srček lepo utripa, skratka vse bp. Kej več bo pa še neni povedala.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.4.2007 21:37:26   
neni
Čau punce!
Sem se tolk nasmejala, kako jih Kalina dobi po glavi....

Ja, midva sva v redu. Noč je bila dolga in samotna (moj v nočni, jaz pa z odprtimi očmi na kavču)
Potem je pa le blo treba it. Sem šla sama, ker k navadnemu G ponavadi ne gre mož zraven. Je blo še težje kot k Rešu.
Torej, mojmu G sem takoj povedala, da me je strah, pa je pregledal najprej maternični vrat in potipal, potem pa še UZ. Mali je velik že 31 mm, točno za 10t0d. po ZM odstopam samo 1 dan. Termin poroda ostaja 30.10.07.
Jaz sem izbruhnila v krčevit jok, da sem se morala najprej pomirit, da smo ga lahko pogledali. Srček mu je lep utripal, je pa migal z vsemi štirimi. Menda je vse punce tukaj pozdravljal. Je tolk lep... sem dobila tudi slikco. Bo že kmalu poln album, imam že 5 slik z UZ in slikco vstavljenih zarodkov. Še dobro, da je fotogeničen.

G mi je pokazal, da je še vedno prisoten tudi rumenjakov mehurček, kar je dobro za vitalnost nosečnosti in vse je bp. Izcedkov nimam več od prejšnjega vikenda. Nekaj sem namigovala, da bi šla po NS delat, pa je reku, nej kar lepo pozabim. Mal mi ni prav zaradi morja in vsega, ampak za malega bom tudi to potrpela. Je menda res boljše, ker se ne znam čuvat. Prejle sem šla spet po dve stopnici v blok. Se bom počasi navadila, če ne prej, pa ko bo trebuh fulll velik.

Lepe pozdravčke od mene in mojega pikeca.

Neniuser posted image
če vas kaj zanima vprašajte, sem vam hotla opisat tako, da boste tudi same ko boste nosečke malo bolj vedele. mene vedno skrbi velikost in primerjam, ker se bojim zastoja in odmrtja, sam je reku moj G da sploh ni važna, dokler je živ 1 cm gor ali dol ne predstavlja nič. no, vseeno sem vesela, da je točno velik za svojo starost

Neposredna povezava do sporočila: 280
4.4.2007 21:52:52   
cmokec
Kako je to lepo brat. Neni, iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image  Zdaj, ko vidiš, da je vse v redu se probaj malo pomiriti in začni uživati v svoji nosečnosti. Saj te čisto zastopim, samo vse je v redu, si zdrava srečka nosečka, tvoj sonček je zdrav in pridno raste. Pošlji mu svojo ljubezen, priznaj si, da je uspelo in si kljub strahu dovoliti veseliti.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.4.2007 22:04:48   
tia
Pozdrav,

Neni jjjjjjjjjjuuuuuuuupppppppppppiiiiiiiiiiiiii,da je vse v redu s tvojo user posted image ,bodi dobre voje in pozitivno misli,boš videla za dobrih 30 tenov boš ponosna mamica svoji user posted image ,dobila boš njlepše ime mama.

Tinkamiškauser posted image ČESTITKE ,a pri vas znate samo decemberčke delat user posted image user posted image user posted image . Naj ti bo brez slabosti poslano.

Vsem ostalim pa želim da čimprej zagledate user posted image .

Anitka,pika74,koala,goya,pia73, emamair (imaš luškana sončka)neža81,špelka,biba77,bambi,simonas in vse ostale katere nisem, omenila pa lep pozdrav,bodite še vedno takšne kot ste.                

Tu še fotka od moje Leni,ki je pravi mali user posted image  , celi dan je v akciji.     

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.4.2007 22:08:26   
tia
user posted image

Spet mi ni upelo priolimat,še enkrat.

url=http://shrani.si/?dsc02061smxeex.jpg]user posted image [/url]

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.4.2007 22:10:19   
tia
Joj mene,kaj delam še enkrat.

user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.4.2007 7:38:41   
koala
JEJJJJJJJ NENI, zdaj pa karuser posted image sicer od sreče, ampak vseeno. Uživaj, uživaj, uživaj!

Tia lepo da si se oglasila in tvoja princeska je prav čedna, mislim da bo lomilka moških src. user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.4.2007 11:29:07   
soncek.djukelica
tia, luštno punco imaš! user posted image user posted image user posted image
lepota je po mamici,a ne? user posted image
Neni, zate pa posebno vesela! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pa za tvojo user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes iz punkcije!4 celice sem pridelala! user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam transfer! user posted image user posted image user posted image
Lep pozdrav vsem! user posted image  

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 286
5.4.2007 13:59:34   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Jaz sem danes iz punkcije!4 celice sem pridelala! user posted image user posted image user posted image

Bravo. Držimo pesti, da boš naša nova nosečka.

Neposredna povezava do sporočila: 287
5.4.2007 14:04:51   
tinkamiška
Neni, kako lepo te je blo prebrat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse lepo še naprejuser posted image

Tia lubčka tvoji pupi!user posted image

soncek.djukelicauser posted image user posted image user posted image user posted image za celice in debele pestke za v naprej!

Pestke tudi za vse ostale pupe!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.4.2007 14:05:31   
tinkamiška
Špelka, hvala tudi tebi in vsem pupamuser posted image !

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.4.2007 17:13:02   
Anitka
Tia tvoja lepotička je pa res prava misica. To bo ati podil snubce okrog hišeuser posted image user posted image

Soncek.djukelica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom držala pestke z vsemi štirimi. Upam, da bo uspelo.

In kako ste kaj drugače čveke? Mene še vedno daje pomladna utrujenost. Še dobro, da bo podaljšan vikend in še dobro da čas dokaj hitro beži in greva kmalu na user posted image

Lp, vsem skupaj

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.4.2007 8:43:32   
GoYa
Mami Kalina  user posted image user posted image Stara  user posted image , ampak dobra supa, ni kej user posted image

Pa Piko74 pogrešam. Kam si se skrila? user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.4.2007 8:56:34   
koala
A ma mami Kalina rojstni dan?
Torej vse najboljše, čimmanj neprespanih noči, polno otroškega smeha inizpolnitev vseh želja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 292
6.4.2007 9:37:08   
neni
Čestitke koki Kalini. Pa čimveč neprespanih noči z drugim user posted image .....
Punce moje, vaši dojenčki so vsi preveč pridni, pa po moje niti ne poznate problemov mamic. Take delajo pri Rešu, upam, da bo tudi moj tak. Imajo tak kalup, so vsi otročki idealni, pa lepi pa pridni, pa zdravi, kar je najbolj pomembno.

Sonček djukelica, kdaj imaš transfer? Čez 3 ali 5 dni? Zdej se mora gnezdece pripravit, potem boš dobila pa notri zakladke. Čez 14 dni pa user posted image user posted image . Močno stiskava pesti z mojo user posted image .

Lep dan vam želim, pred nami so prazniki, moji bodo letos še posebno lepi. Verjamem, da od vseh ne bodo, ampak se nadvse potrudite, da bo tako. In upajte močno na user posted image , sigurno pride.

lp Neniuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.4.2007 9:42:36   
soncek.djukelica
kalina, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neni, 5 dan bo transfer, torej v torek! user posted image user posted image user posted image  
Upam,da je z njimi vse v redu! user posted image
Ti pa tudi uživaj tele praznike! user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 294
6.4.2007 10:18:57   
Anonimen
user posted image user posted image Kalina, vse najboljše! user posted image user posted image

soncek.djukelica, držim močne pestke zate! user posted image user posted image user posted image Neni, tudi zate ena user posted image  in razveseljuj naš še naprej z tvojimi lepimi sporočilci. user posted image

Vsem skupaj pa želim lepo in veselo Veliko noč!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
6.4.2007 10:21:01   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

user posted image user posted image Kalina, vse najboljše! user posted image user posted image

soncek.djukelica, držim močne pestke zate! user posted image user posted image user posted image Neni, tudi zate ena user posted image  in razveseljuj naš še naprej z tvojimi lepimi sporočilci. user posted image

Se bom kar pod tale post podpisala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.4.2007 10:34:55   
Anonimen
Sem hotla še slikico pripopat, pa je ne znam. user posted image

Sorči. user posted image

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 6.4.2007 10:35:19 >

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
6.4.2007 17:10:56   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Tud jaz,
pa lepe praznike vsem skupaj!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
6.4.2007 17:27:56   
lana38
Kalina, vse najboljše!user posted image

Vsem skupaj pa vesele velikonočne praznike.

Bi še kakšnega smeškota pripopala, pa mi tisti, ki so notri skriti ne delajo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 299
6.4.2007 19:29:59   
tinkamiška
Kalina tudi od mene vse najlepše in najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem lepe praznikeuser posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?