neni
|
Čau punce! Sem se tolk nasmejala, kako jih Kalina dobi po glavi.... Ja, midva sva v redu. Noč je bila dolga in samotna (moj v nočni, jaz pa z odprtimi očmi na kavču) Potem je pa le blo treba it. Sem šla sama, ker k navadnemu G ponavadi ne gre mož zraven. Je blo še težje kot k Rešu. Torej, mojmu G sem takoj povedala, da me je strah, pa je pregledal najprej maternični vrat in potipal, potem pa še UZ. Mali je velik že 31 mm, točno za 10t0d. po ZM odstopam samo 1 dan. Termin poroda ostaja 30.10.07. Jaz sem izbruhnila v krčevit jok, da sem se morala najprej pomirit, da smo ga lahko pogledali. Srček mu je lep utripal, je pa migal z vsemi štirimi. Menda je vse punce tukaj pozdravljal. Je tolk lep... sem dobila tudi slikco. Bo že kmalu poln album, imam že 5 slik z UZ in slikco vstavljenih zarodkov. Še dobro, da je fotogeničen. G mi je pokazal, da je še vedno prisoten tudi rumenjakov mehurček, kar je dobro za vitalnost nosečnosti in vse je bp. Izcedkov nimam več od prejšnjega vikenda. Nekaj sem namigovala, da bi šla po NS delat, pa je reku, nej kar lepo pozabim. Mal mi ni prav zaradi morja in vsega, ampak za malega bom tudi to potrpela. Je menda res boljše, ker se ne znam čuvat. Prejle sem šla spet po dve stopnici v blok. Se bom počasi navadila, če ne prej, pa ko bo trebuh fulll velik. Lepe pozdravčke od mene in mojega pikeca. Neni če vas kaj zanima vprašajte, sem vam hotla opisat tako, da boste tudi same ko boste nosečke malo bolj vedele. mene vedno skrbi velikost in primerjam, ker se bojim zastoja in odmrtja, sam je reku moj G da sploh ni važna, dokler je živ 1 cm gor ali dol ne predstavlja nič. no, vseeno sem vesela, da je točno velik za svojo starost
|