|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
6.4.2007 21:33:32   
Anitka
KALINA še od mene - vse naj naj za rojstni dan!

Vsem pa želim tudi lepe praznike in nič pri šunki šparatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp vsem,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.4.2007 9:22:29   
pika74
Ojla šiške user posted image

Kalina vse najboljše user posted image user posted image user posted image  (čeprav malo z zamudo ampak mi je nekaj internet nagajal te dni).

neni - vesela sem, da je končno vse OK. In ko sem brala tvoje pismo... sem dobila kar solze v oči. Drži se! Jaz navijam, da bo do konca vse tako, kot mora bit! user posted image user posted image

tia - tvoja princeska spet šarmira user posted image  - ej kaki cukr.

koala - še malo, pa bo punkcija ane. Držim pesti, da bo ratalo v prvo.

GoYa - včeraj sem vas pa gledala malo zviška user posted image user posted image  - sem šla popoldne na Nanos mal pogledat user posted image . Uh je blo lepo. user posted image

Anitka in ostale - a ste že pobarvale pirhe? Mene še čaka tole opravilo.

Drugač pa vsem skupaj želim lepe praznike, velik luštnih pirhov pa dobre šunke, potičke, hrena in ostalih dobrot. Njami. 

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.4.2007 10:59:00   
Kalina
Hvala punceuser posted image

Jst sm tko heeepi!! Zakaj:

1. moja miska je uceri dobila tretji zobekuser posted image
2. moja miska je dobila od tete GoYci ekstra mega ultra hudo marelo vozicekuser posted image
3. mami je dobila ful hudo kuhinjsko tehtnico od njene opiceuser posted image
4. mami pa GoYci masta nove hude, lepe ure, seveda isteuser posted image
5. mami je dobila ful dober profesionalni likalnik za laseuser posted image

No tko, se kej se najde, o tem bomo drugicuser posted image

Moja miska pancka, mal je boga, mamo vnetje uckuser posted image Ampak gre na boljseuser posted image

Laufam mal pospravljat, dokler miska pancka!

Bodte pridne in nasmejaneuser posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.4.2007 19:09:53   
pika74
Kalina - takoj slikco od nove urce napopat user posted image  plooooooooosiiiiiiimuser posted image .
Sm firbčna user posted image .

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.4.2007 19:54:14   
Kalina

evo pika a je dost takojuser posted image
user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.4.2007 20:31:44   
koala
IIII ful lepa!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.4.2007 10:17:42   
pika74
user posted image  Iiiiiiiijaaaaaaaaaaaaj kok sta vidve zdej fensi user posted image

user posted image  lepa urca user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.4.2007 17:45:19   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

user posted image  Iiiiiiiijaaaaaaaaaaaaj kok sta vidve zdej fensi user posted image  

aha user posted image
jst sem prvo noč kr z uro spala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.4.2007 8:19:43   
pika74
frajerka user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.4.2007 17:03:02   
Anitka
Ojla pupe! Vas bom spet po ta zadnji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker se nič ne oglasite. No bom pa morala tudi sebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja saj ti prazniki nam vzamejo časa sto na uro. A ste se fajn najedle šunke, pirhov, potic in še česa? Jaz nisem najbolj pristaš tega tako, da je bilo vse v mejah normale. Greva pa zdaj z dragim v kitajsko malce nekaj pojest. Njamiuser posted image mam rada to hrano.

Ja punce lepa urcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No dajte se kaj oglasit. Ja kot zgleda bomo še nekaj časa klamfale v 299. nadaljevanje, ker pri meni verjetno spet ne bo nič s user posted image user posted image user posted image , ker se je danes pojavil osovraženi izcedekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp vsem skupaj in se tipkamo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.4.2007 17:13:35   
citrončica
Anitka,še en mesec ti damo časa,potem pa bi imele že 300.nadaljevanje, se strinjaš ne?Seveda s tvojim user posted image !!!!
Tile prazniki so res precej težki v smislu hrane,a mislim,da tudi jaz nisem ravno full pretiravala,vse mi sploh ni dišalo,sploh ne pirhi!!Zdaj bom pa še 2 dni "slamnata vdova",moj je ravno odšel ribe lovit za 2 dni,tako da se vrne v sredo ponoči,tako da si bom kar en velik lonec zelenjavne juhe skuhala,pa bo!!
Upam, da ste uživale v teh praznikih,jutri pa spet veselo na delo,a vsaj kratek teden bo!!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.4.2007 19:35:44   
Anitka
Citrončica veljauser posted image user posted image Naj se tvoje besede uresničijo, saj si tudi jaz močno želim 300.user posted image user posted image Še bolj pa user posted image user posted image In naj ti čas slamnate vdove hitro mine. Poznam te občutke, saj sem tudi sama večkrat v podobnem položaju.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.4.2007 22:02:41   
GoYa
O, babe, Anitka je spet jezna in nas bo user posted image .

Kaj je novga? Nč posebnega, razen tega, da uživamo v sončku user posted image . Pa to, da mi Pika74 lušte dela. Počak, počak, sam da moj gumo zamenja in registrira našega konjička, pa bo tudi mami GoYa po skoraj dveh letih spet mal zajahala user posted image . Komaj čakamuser posted image .

Aja, ta vikend sem čist not padla v izrise in opremo kopalnice. Uf, kakšni projekti so to user posted image . Ma sam, da vem zdej, kaj čmo met, pa je tkoj boljš. Že skor vse definirano in izbrano user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.4.2007 8:47:50   
koala
GoYa a zdaj pa še ti??? Še ti mi boš lušte delala z motorji???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dajte vse motoristke še za mene uživat, a se boste name spomnile ko se boste predajale hitrostnim užitkom???
Samo previdno prosim, jaz nebi kakih žalostnih novičk brala, a prav?

No Velika noč je mimo, hvala bogu. Sem pa bila pridna in nisem preveč jedla, sem svo želodec šparala, edino hren mi je dišal 100 na uro, pa sem se ga raje vzdržala, da nisem preveč bremenila reveža.

Anitka stiskam pesti, da izcedek vseeno ne pomeni tečke na pohodu, saj veš zdaj je čas čudežov.

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.4.2007 9:55:45   
Anonimen
Mi smo pa danes stari 5 mesecev! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
10.4.2007 10:44:41   
koala
Čestitke Ana Anuok, joj kako čas hitro teče, se mi zdi da ni še dolgo ko smo pestke držale da pokukaš na svet, zdaj pa že 5 mesečna gospodična!

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.4.2007 14:31:23   
soncek.djukelica
Mucamaca, čestitke tvoji hčerkici! user posted image user posted image
Mene pa zanima nekaj! user posted image Ker vas je en kup motorist tule gor, a ste šle včeraj v Mirno peč? Oboje bi vam prav prišlo! Blagoslov pa še vožnja! user posted image user posted image
Jaz pa lahko rečem,da že grejem user posted image user posted image ! Upam,da boste ostali pri meni! user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.4.2007 15:19:25   
lana38
Dober dan!
Bila sem pri G. Dobila napotnico za HYSC v LJ. Poklicati pa moram 1. dan user posted image . To bo pa enkrat drug teden. Je mislil najprej G klicati, pa so mu rekli, da je to vezano na 1. dan user posted image , tako da bom morala kar sama. Zdaj bom pa verjetno kar dolgo čakala, razen če bodo upoštevali mojo starost. No, danes sem že enkrat klicala, ker bi user posted image  naj prišla drug teden, pa moram vseeno počakati, da pride. Pa so me vprašali, koliko sem stara. Morda bo ta moja starost tukaj prednost.user posted image  Čeprav ne vem, kaj naj si mislim.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.4.2007 16:28:28   
koala
Lana držim pesti, da čimprej prideš na vrsto.

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.4.2007 16:58:28   
andreja2000
Lana38 tudi jaz ti držim pesti,da prideš na vrsto kar se da hitro!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.4.2007 17:05:02   
citrončica
Lana,bomo držale pesti,da prideš hitro na vrsto,če moraš klicat 1danuser posted image  že ta mesec,potem najbrž boš takoj na vrstiuser posted image !!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.4.2007 17:20:02   
soncek.djukelica
lana, želim ti vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image
ziher boš ta mesec na vrsti, zato so ti rekli,da kliči prvi dan user posted image !
pa histeroskopija ni toliko zahtevna,kot laparo! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.4.2007 17:36:09   
lana38
Komaj čakam ta 1.dan user posted image , da vidim, kaj za en datum bom dobila. No, pa smo tam... komaj čakam user posted image . Po zelo dolgem času, jo zdaj čakam, da se to že enkrat vse reši. Sem pa na čase tako user posted image , ampak ne morem več niti user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.4.2007 18:32:50   
dajamaja
Zdrži Lana, me smo s tabo!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.4.2007 19:22:05   
lana38
Hvala za spodbudo. To zdaj res potrebujem. Bi vam poslala kakšno rožico, pa mi delajo samo ti smeškoti, ki so zunaj, ostali pa ne.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?