Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 6.4.2007 21:33:32
|
|
|
|
Anitka
|
KALINA še od mene - vse naj naj za rojstni dan! Vsem pa želim tudi lepe praznike in nič pri šunki šparat . Lp vsem, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 7.4.2007 9:22:29
|
|
|
|
pika74
|
Ojla šiške Kalina vse najboljše (čeprav malo z zamudo ampak mi je nekaj internet nagajal te dni). neni - vesela sem, da je končno vse OK. In ko sem brala tvoje pismo... sem dobila kar solze v oči. Drži se! Jaz navijam, da bo do konca vse tako, kot mora bit! tia - tvoja princeska spet šarmira - ej kaki cukr. koala - še malo, pa bo punkcija ane. Držim pesti, da bo ratalo v prvo. GoYa - včeraj sem vas pa gledala malo zviška - sem šla popoldne na Nanos mal pogledat . Uh je blo lepo. Anitka in ostale - a ste že pobarvale pirhe? Mene še čaka tole opravilo. Drugač pa vsem skupaj želim lepe praznike, velik luštnih pirhov pa dobre šunke, potičke, hrena in ostalih dobrot. Njami. Lp
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 7.4.2007 10:59:00
|
|
|
|
Kalina
|
Hvala punce Jst sm tko heeepi!! Zakaj: 1. moja miska je uceri dobila tretji zobek 2. moja miska je dobila od tete GoYci ekstra mega ultra hudo marelo vozicek 3. mami je dobila ful hudo kuhinjsko tehtnico od njene opice 4. mami pa GoYci masta nove hude, lepe ure, seveda iste 5. mami je dobila ful dober profesionalni likalnik za lase No tko, se kej se najde, o tem bomo drugic Moja miska pancka, mal je boga, mamo vnetje uck Ampak gre na boljse Laufam mal pospravljat, dokler miska pancka! Bodte pridne in nasmejane
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 7.4.2007 19:09:53
|
|
|
|
pika74
|
Kalina - takoj slikco od nove urce napopat plooooooooosiiiiiiim . Sm firbčna .
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 7.4.2007 19:54:14
|
|
|
|
Kalina
|
evo pika a je dost takoj
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 7.4.2007 20:31:44
|
|
|
|
koala
|
IIII ful lepa!!!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 8.4.2007 10:17:42
|
|
|
|
pika74
|
Iiiiiiiijaaaaaaaaaaaaj kok sta vidve zdej fensi lepa urca
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 8.4.2007 17:45:19
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Iiiiiiiijaaaaaaaaaaaaj kok sta vidve zdej fensi aha jst sem prvo noč kr z uro spala
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 9.4.2007 8:19:43
|
|
|
|
pika74
|
frajerka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 9.4.2007 17:03:02
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla pupe! Vas bom spet po ta zadnji , ker se nič ne oglasite. No bom pa morala tudi sebe Ja saj ti prazniki nam vzamejo časa sto na uro. A ste se fajn najedle šunke, pirhov, potic in še česa? Jaz nisem najbolj pristaš tega tako, da je bilo vse v mejah normale. Greva pa zdaj z dragim v kitajsko malce nekaj pojest. Njami mam rada to hrano. Ja punce lepa urca No dajte se kaj oglasit. Ja kot zgleda bomo še nekaj časa klamfale v 299. nadaljevanje, ker pri meni verjetno spet ne bo nič s , ker se je danes pojavil osovraženi izcedek Lp vsem skupaj in se tipkamo, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 9.4.2007 17:13:35
|
|
|
|
citrončica
|
Anitka,še en mesec ti damo časa,potem pa bi imele že 300.nadaljevanje, se strinjaš ne?Seveda s tvojim !!!! Tile prazniki so res precej težki v smislu hrane,a mislim,da tudi jaz nisem ravno full pretiravala,vse mi sploh ni dišalo,sploh ne pirhi!!Zdaj bom pa še 2 dni "slamnata vdova",moj je ravno odšel ribe lovit za 2 dni,tako da se vrne v sredo ponoči,tako da si bom kar en velik lonec zelenjavne juhe skuhala,pa bo!! Upam, da ste uživale v teh praznikih,jutri pa spet veselo na delo,a vsaj kratek teden bo!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 9.4.2007 19:35:44
|
|
|
|
Anitka
|
Citrončica velja Naj se tvoje besede uresničijo, saj si tudi jaz močno želim 300. Še bolj pa In naj ti čas slamnate vdove hitro mine. Poznam te občutke, saj sem tudi sama večkrat v podobnem položaju.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 9.4.2007 22:02:41
|
|
|
|
GoYa
|
O, babe, Anitka je spet jezna in nas bo . Kaj je novga? Nč posebnega, razen tega, da uživamo v sončku . Pa to, da mi Pika74 lušte dela. Počak, počak, sam da moj gumo zamenja in registrira našega konjička, pa bo tudi mami GoYa po skoraj dveh letih spet mal zajahala . Komaj čakam . Aja, ta vikend sem čist not padla v izrise in opremo kopalnice. Uf, kakšni projekti so to . Ma sam, da vem zdej, kaj čmo met, pa je tkoj boljš. Že skor vse definirano in izbrano .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 8:47:50
|
|
|
|
koala
|
GoYa a zdaj pa še ti??? Še ti mi boš lušte delala z motorji???? Dajte vse motoristke še za mene uživat, a se boste name spomnile ko se boste predajale hitrostnim užitkom??? Samo previdno prosim, jaz nebi kakih žalostnih novičk brala, a prav? No Velika noč je mimo, hvala bogu. Sem pa bila pridna in nisem preveč jedla, sem svo želodec šparala, edino hren mi je dišal 100 na uro, pa sem se ga raje vzdržala, da nisem preveč bremenila reveža. Anitka stiskam pesti, da izcedek vseeno ne pomeni tečke na pohodu, saj veš zdaj je čas čudežov.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 9:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa danes stari 5 mesecev!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 10:44:41
|
|
|
|
koala
|
Čestitke Ana Anuok, joj kako čas hitro teče, se mi zdi da ni še dolgo ko smo pestke držale da pokukaš na svet, zdaj pa že 5 mesečna gospodična!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 14:31:23
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Mucamaca, čestitke tvoji hčerkici! Mene pa zanima nekaj! Ker vas je en kup motorist tule gor, a ste šle včeraj v Mirno peč? Oboje bi vam prav prišlo! Blagoslov pa še vožnja! Jaz pa lahko rečem,da že grejem ! Upam,da boste ostali pri meni!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 15:19:25
|
|
|
|
lana38
|
Dober dan! Bila sem pri G. Dobila napotnico za HYSC v LJ. Poklicati pa moram 1. dan . To bo pa enkrat drug teden. Je mislil najprej G klicati, pa so mu rekli, da je to vezano na 1. dan , tako da bom morala kar sama. Zdaj bom pa verjetno kar dolgo čakala, razen če bodo upoštevali mojo starost. No, danes sem že enkrat klicala, ker bi naj prišla drug teden, pa moram vseeno počakati, da pride. Pa so me vprašali, koliko sem stara. Morda bo ta moja starost tukaj prednost. Čeprav ne vem, kaj naj si mislim. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 16:28:28
|
|
|
|
koala
|
Lana držim pesti, da čimprej prideš na vrsto.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 16:58:28
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 tudi jaz ti držim pesti,da prideš na vrsto kar se da hitro!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 17:05:02
|
|
|
|
citrončica
|
Lana,bomo držale pesti,da prideš hitro na vrsto,če moraš klicat 1dan že ta mesec,potem najbrž boš takoj na vrsti !!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 17:20:02
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
lana, želim ti vse najboljše! ziher boš ta mesec na vrsti, zato so ti rekli,da kliči prvi dan ! pa histeroskopija ni toliko zahtevna,kot laparo!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 17:36:09
|
|
|
|
lana38
|
Komaj čakam ta 1.dan , da vidim, kaj za en datum bom dobila. No, pa smo tam... komaj čakam . Po zelo dolgem času, jo zdaj čakam, da se to že enkrat vse reši. Sem pa na čase tako , ampak ne morem več niti . LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 18:32:50
|
|
|
|
dajamaja
|
Zdrži Lana, me smo s tabo!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.4.2007 19:22:05
|
|
|
|
lana38
|
Hvala za spodbudo. To zdaj res potrebujem. Bi vam poslala kakšno rožico, pa mi delajo samo ti smeškoti, ki so zunaj, ostali pa ne. LP
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?