|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
10.4.2007 19:34:33   
citrončica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lana,evo rožice!!
drži se!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 326
10.4.2007 19:39:07   
Kalina
evo lana jst pa teb posiljam enga lepga anglecka z rozico

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
10.4.2007 19:43:30   
monikap
Lana zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 328
10.4.2007 21:56:27   
Anitka
No, no je šiba malce pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da ste se le oglasileuser posted image user posted image user posted image

Ja motroji ja, tudi jaz komaj čakam, da ga z dragim registrirava in se popeljeva malce naokrog. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 329
11.4.2007 7:02:52   
lana38
Zlate ste. Takoj ste mi polepšale dan.

Sem pa včeraj zvečer malo bolje pogledala to napotnico, ki sem jo dobila od G in videla, da je napisana tako, da bom po vsej verjetnosti morala najprej še na pregled v LJ. Na njej namreč nič ne piše, da me pošilja na HYSC, ampak na Oddelek za reprodukcijo. Imeti pa moram vse izvide s seboj. Torej se bo vse skupaj še malo bolj zavleklo.user posted image  No, danes kličem še enkrat, da vidim če imam prav. Se je pa tudi včeraj sestra začudila, ko sem rekla, kdo me pošilja. Morda pa hočejo imeti svoj pregled pred posegom. No, konec ugibanja, bom poklicala, pa bom videla, kaj bo.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.4.2007 11:00:07   
tinkamiška
Anitka, pa kaj ga spet sračkajo tile tvoji izcedki, sem tako jezna na njih! vseeno stiskam pestke, da tokrat France ne bo!

Lana, ne vem kako je v LJ, ampak jst sme imela na dan sprejema v bolnico še en pregled, kjer so potrdili, da sem pripravljena za poseg. Je pa res, da je moja G tudi naredila ta poseg...Kakorkoli stiskam pestke, da bo šlo s svetlobno hitrostjo in da bo kmalu poseg za tabo in s tem nove možnosti za tvojouser posted image user posted image

Lep pozdrav tudi vsem ostalim pupamuser posted image

MucaMaca, čestitke tvoji Ani Anouk za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 331
11.4.2007 11:38:36   
lana38
Mi je uspelo, da sem se naročila 10.5. pri dr. Geršak. Sem pa skoraj skurila telefon. Uro in pol sem tipkala, preden sem dobila zvezo. Pred tem sem klicala neko svetovanje in mi je tam tudi rekla, da moram najprej na pregled v LJ. Saj bo...
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 332
11.4.2007 12:37:20   
soncek.djukelica
lana,to so pa krasne novice!
vztrajnost je vse, pravim jaz! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.4.2007 14:55:33   
simonas
Pozdravljene!

Nisem uspela prebrat vse kar ste napisale. Začetek meseca gužva, konec meseca gužva, v sredini gužva... doma pa tak user posted image user posted image user posted image  polno smeha in veselja, pa nič časa... Naša user posted image  nam da vetra...

Hotela sem vas samo lepo pozdravit in vam zaželet lep spomladanski dan. Pa hitro skočite z dragim kam v tujino (mi smo tam user posted image  naredili)..

Lep dan!

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.4.2007 15:56:31   
ANIME
Jaz vam bom pa čisto tako not upadla v debato, ker zadnje par mesecev že kar redno prebiram RR (ampak več v temi Želimo si novega člana).
Danes mi je pa na smrt dolgčas in sem se odločila še kaj drugega prebrat. In moram reči, da ste zelo prijazne punce, saj znate človeku vedno pokazati pozitvno stran problema in dajete moč, da nismo sami v teh stvareh.

Res je težko, ko ne moreš o teh stvareh govorit z vsakim (midva plan po user posted image  skirvava že pol leta, saj ne veva kako bo zadeva potekala in nočem še dodatnega pritiska iz okolja). In tukaj zelo prav pride, da lahko poveš kaj misliš, kaj čutiš in česa te je strah.

Tako da, punce vse pohvale in samo tako naprej!

LP

Anime

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 335
11.4.2007 16:14:14   
emaa
Anime ti se še kar kaj oglasi, saj so ta nadaljevanja za nas, namenjena vsem nam, da se razvedrimo, pojamramo ali pa kar skupaj poveselimo, ali pa kar tako.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 336
11.4.2007 17:34:30   
neni
Živjo punce!

Verjetno bi morala tudi jaz kaj bolj sodelovati, ko imam veliko časa, samo na žalost nimam glih dosti za povedat, ko kar naprej doma čepim. No, danes sem bila v službi in povedala, da me verjetno ne bo do konca nosečnosti. Sej so v bistvu vsi že vedeli, samo še jaz sem mislila, da bom šla še delat. Ampak sem se sprijaznila.

Praznike smo preživeli, jaz pretirano nisem jedla, ker nisem imela prav nobenega apetita. Verjetno sedaj slabosti pojenjujejo, ker danes sem kar pojedla. Zdej bom morala pa že malo na vago pazit, da se slučajno ne bo G jezil name.

Vidim, da ste vse že naspidirane na motorje, jaz nisem glih pristaš, saj ne da se bojim, ampak uživam pa tudi ne. A ni lepše v avtku, lepo počasi, pa noge na armaturo, pa dalmatinsko musko na glas. Tako greva midva na morje (no,noge imam samo jaz na armaturi, da ne bo pomote - pa brez opolzkih misli!!!)

Danes sem kar dobre volje, začela sem 12. teden. Gledala sem tudi za ene nosečniške hlače, so 45 evrov in so zelo v redu, vendar so mi v stegna tako točne, da se ne bi smela čisto nič zredit (kar ni izvedljivo). Bom še malo drugje pogledala.

Pogrešam sonček djukelico, ki je imela včeraj transfer, pa na vem kako je z njo. Ste kaj zasledile???

Lana, jaz sem vedla, da te bodo v naslednjem ciklusu obravnavali, v tem tudi je point, da pokličeš 1.dan M. Pa še malo jim poudari svoja leta, nič šparat jezika.  Jaz ti želim čimprej user posted image .

Lepo se imejte, verjetno bom šla še na en kratek sprehodek po sončku.

lp neniuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
11.4.2007 18:06:38   
soncek.djukelica
ojla,

neni, sej sem se javila včeraj! user posted image user posted image user posted image
Vendar je moj post na prejšnji strani! user posted image
Sej lahko še 1x vse skupaj razložim! user posted image user posted image user posted image  
Kako lepo,da si se spomnila name! user posted image  Včeraj sem imela transfer user posted image user posted image   zarodkov!Oba sta blastociste in odlične kvalitete;po besedah biologinje! user posted image
Ostal mi je user posted image  eskimček, eden pa žal ni preživel! user posted image
Zdej pa čakam na test, danes 14 dni, na 25.4 je test krvi ali moj test,vendar kar razmišljam,da jaz svojega sploh ne bi delala! user posted image user posted image  Sej bo test krvi pokazal! user posted image  Ampak do takrat je še daleč, morda me ferbec prematra! user posted image  Upam seveda na najboljše! user posted image
A veš neni, tebe je res lepo brati! user posted image
Emamair,šla sem gledat v tvoj album tvoja user posted image user posted image !  Luštna sta! user posted image
Se strinjam s teboj neni glede motorja!Tudi meni je ljubši avto! user posted image
lp user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 338
11.4.2007 19:29:36   
koala
Anime dobrodošla in kar oglasi se že kaj, tu vedno najdeš nekoga, ki ti ponudi ramo za zjokat ko jo potrebuješ. Pa držim pestke da boš čimprej jokala od sreče!

Neni tebe pa je tako lepo brati, Uživaj in pobožaj bušija, a boš?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
11.4.2007 20:32:21   
Anitka
Ojla punce!

OOOO kako ste pridne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa novinka se nam je pridružilauser posted image user posted image user posted image user posted image Anime dobrodošla med nami in upam, da se boš tudi z nami imela dobro. Pa seveda ti želim, da vama čimprej uspe in boš že kmalu držala v naročju user posted image

Ja Tinkamiška tile izcedki pa meni res ne dajo miru. Kar se pa upanja tiče - žal user posted image user posted image ga več ni. Včeraj ga je še nekaj bilo, ko je bil izcedek skoraj ničen, danes pa ne večuser posted image user posted image Jaz ne vem več kaj naj. Očitno tudi najina nova spalnica v rdečem ne pomaga.user posted image

Soncek.djukelica s tabo in tvojim user posted image sem tudi jaz in upam, da bo vse kot mora biti in kot si vse želimo.

Neni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za armaturno. Ja pa bo kar bolje, da boš imela noge na armaturni samo tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MOram pa priznati, da to včasih kar paše, zato pa tudi midva greva na morje raje s štirimi kolesi.user posted image Ja in lepo, da si dobre volje. Kar tako naprej.user posted image

Simonas lepo, da si malo pokukala k nam. A misliš, da bo tujina res pomagala? Midva bova mogoče lesto odpeketala v Kenijo.

Lanauser posted image lepo, da si vse uredila in da si bila tako vztrajna.

Vsem en lep pozdravček in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 340
11.4.2007 22:12:22   
tia
Hoj,

naj se še jaz malce oglasim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  spet je kot v starih časih ko smo pislae kot za stavo.

Anitka joj ti tvoji izcetki,pa kaj oni mislijo da jih bom po riti, naj  ti že enkrat dajo mir.
Zadnjič sem te hotela klicat ,če greve na eno user posted image  .

Neni poročaj kako je s tabo.Vsake novice se veselim s tabo.

Koala kdaj greste v boj?

Ema kako luškana sta tvoj sončka.

Lana38 naj ti ta čas čmprej mine.

Pika74 kje si???

Simonas joj kako čas beži ,kako je tvoja pupa zrasla.

Vse katere nisem omenila ne zamrite,sem še od ponedeljka zmantrana (služba namreč)

Še slikice od moje lubice.

Uh kako težko nesem,pa še ta trak mi leze na oči.
user posted image

Leni in Tim
user posted image

Tu sem jaz šefica ( Alja, Maša ,Leni)
user posted image

Lep sanje

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
12.4.2007 11:09:34   
koala
Oj Tia lepo je brati stare borke!

Aja, sva že v boju, v torek imam že prvi uz, špikanje laufa, stranski učinki prisotni, a za preživet.

Anitka samo zate user posted image user posted image user posted image , tvoje izcedke bom pa po riti, da ti tako nagajajo zlobe zlobne.

Nisem vedela

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 342
12.4.2007 15:19:39   
ANIME
Hvala punce za simpatično dobrodošlico. Kaj imate ene že luštne otročke ... pravi cukrčki so!

Koliko od vas tukaj vas je že user posted image . Se mi zdi, da ko sem brala, sem jih kar nekaj zasledila.

No tudi za nas bo enkrat čas pršel, da se bomo važile s trebuščom user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 343
12.4.2007 16:42:54   
citrončica
Anime,
na telih naših temah sta Anitka in Tosja "glavni"za vse naše evidence,user posted image ,res vestno vodita spiske,malo nazaj poglej...ali pa mogoče nove pripopata,pa boš na tekočem!!user posted image
Pa dobrodošla!!user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.4.2007 14:37:21   
Anitka
Ojla!

Punce a ni čudovito vreme.user posted image user posted image user posted image Jaz tako uživam v sončnih, toplih dnevih. Sicer se mi zdi malce zgodaj za tako vreme, a se ne bom pritoževala, saj bolje prenašam vročino kot mraz. Ob temle sončku lahko vsaj za hipe pozabljam na te prek... izcedke. Koala in Tia vidve jih le dajta po ritiuser posted image user posted image

Koala vedi, da sem s tabo in da vama iz srca privoščim in želim, da bo postopek uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia ti pa se le opogumi in pokliči za čvek in user posted image user posted image user posted image Pa za tvojo lepotičko en poljubček.

Anime ja že kar nekaj punc s teh naših nadaljevanj ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa seveda vztrajne borke in vsem po vrsti po nekega dne uspelo. Le še na pravi vagon počakamo pa bo.

Citrončica kako pa kaj ti?

Nič punce se bom poslovila - uživajte v sončku, rade se imejte in naredite danes nekaj lepega zase.user posted image

LP,

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.4.2007 20:37:21   
koala
OOOOO Anitka kako lepo, jaz že komaj čakam, da odpreš 300 nadaljevanje in sporočiš lepe novičke. Ti jih res iz srca privoščim. Evo samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce, eno vprašanje a ste za kakšno srečanje? Anitka, Tia? Vaju že sedem laških let nisem videla.

Pa Biba77 in Bambi?????

No tudi otalaih bi bila zelo vesela, samo to je bila "stara" zasedba.
Povejte če ste za, jaz bi bila zelo vesela.

Nisem vedela

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.4.2007 20:56:50   
GoYa
Helou bejbe!

Pozdravljene ta nove in ta stare user posted image . A ni lep sonček? Mene mal nos peče. Me je užgalo user posted image .

No, mi smo včeri zakorakali v 9. mesec user posted image . Pa bom še eno slikco naše prinčipese prilepla.

user posted image

Lepo bodte in radi se mejte.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.4.2007 21:20:07   
pika74
I kašna lepa pupika user posted image . Pa kok lepe marjetke ima spletene v venček user posted image . Kdo je bil priden? Mami? Al ati?user posted image

Jaz pa razmišljam... konec meseca se spet začnem špikat... sem že zapečatena za 3. IVF. Pa me že mal stiska, če ni mogoče prezgodej. Zadnja punkcija je bla 29.1. Sej ne, da ne bi preživela. Sam upam, da bo moje telo dovolj pripravljeno. Ah mal bluzim... druga varianta je pa, da grem potem septembra. Sam to je pa že tooooooolk preveč deleč. Pa itak spet ni nujno, da zdej rata. Nč, grem ,pa nej bo, kar bo.

Držte se!

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.4.2007 21:21:40   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Punce, eno vprašanje a ste za kakšno srečanje? Anitka, Tia? Vaju že sedem laških let nisem videla.

Pa Biba77 in Bambi?????

No tudi otalaih bi bila zelo vesela, samo to je bila "stara" zasedba.
Povejte če ste za, jaz bi bila zelo vesela.

Biba77 in bambi sta v ilegali (beri: v ozadju) na vezi in sta se pogovarjali o naslednjem tednu? user posted image

Sicer pa se pri nas dogaja v eno. Ali smo doma, ker smo TECNI in nimam casa za RR, ali pa nas ni doma in ne morem na RR. user posted image Mogoce, ko bom v sluzbi? user posted image user posted image

Punce, pogumno naprej...

Meni je moja G napovedala vojno proti moji nesrecni sluznici. Zdaj imamo plan 3 mesece tabletk in user posted image z "gumico" user posted image , potem pa, ce bo sluznica OK, 6 mesecev user posted image user posted image user posted image . Ce ne bo do novega leta nic, gremo spet v neplodnostno ambulanto. No, pa saj bo menda hitro minilo... Bom malo bolj pisala podiplomsko, da bom prej dostudirala... user posted image

Aja, pa aktivno hujsam...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.4.2007 21:54:08   
dajamaja
Pika 3 mesece vmes bi moralo biti menda dovolj. Jaz ne bi zdržala na tvojem mestu do sptembra. Držim pesti! user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?