neni
|
Živjo punce! Verjetno bi morala tudi jaz kaj bolj sodelovati, ko imam veliko časa, samo na žalost nimam glih dosti za povedat, ko kar naprej doma čepim. No, danes sem bila v službi in povedala, da me verjetno ne bo do konca nosečnosti. Sej so v bistvu vsi že vedeli, samo še jaz sem mislila, da bom šla še delat. Ampak sem se sprijaznila. Praznike smo preživeli, jaz pretirano nisem jedla, ker nisem imela prav nobenega apetita. Verjetno sedaj slabosti pojenjujejo, ker danes sem kar pojedla. Zdej bom morala pa že malo na vago pazit, da se slučajno ne bo G jezil name. Vidim, da ste vse že naspidirane na motorje, jaz nisem glih pristaš, saj ne da se bojim, ampak uživam pa tudi ne. A ni lepše v avtku, lepo počasi, pa noge na armaturo, pa dalmatinsko musko na glas. Tako greva midva na morje (no,noge imam samo jaz na armaturi, da ne bo pomote - pa brez opolzkih misli!!!) Danes sem kar dobre volje, začela sem 12. teden. Gledala sem tudi za ene nosečniške hlače, so 45 evrov in so zelo v redu, vendar so mi v stegna tako točne, da se ne bi smela čisto nič zredit (kar ni izvedljivo). Bom še malo drugje pogledala. Pogrešam sonček djukelico, ki je imela včeraj transfer, pa na vem kako je z njo. Ste kaj zasledile??? Lana, jaz sem vedla, da te bodo v naslednjem ciklusu obravnavali, v tem tudi je point, da pokličeš 1.dan M. Pa še malo jim poudari svoja leta, nič šparat jezika. Jaz ti želim čimprej . Lepo se imejte, verjetno bom šla še na en kratek sprehodek po sončku. lp neni
|