Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 9:13:51
|
|
|
|
simonas
|
Pia 73, prav da si se izpovedala na forumu - kje drugje pa bi se... Žal mi je za tvojega očeta. Jaz sem februarja izgubila babico, ki je živela pri meni, po kratki a hudi bolezni, pa mi je bilo precej hudo, tako da si niti ne morem mislit, kako je bilo tebi. Še dobro, da imaš dva sončka, ki ti lepšata vsakdan. Tudi naša sončica je pomagala moji mami prebroditi najhujšo krizo žalosti. Simona
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 9:57:22
|
|
|
|
GoYa
|
Pia73 , iz srca ti želim en orng počitek, ki si ga res zaslužiš. Pika74, si sigurno mene sanjala ? Jst sem vzorna voznica in ne dirkam, sploh pa ne z v avtu . Drgač spet neki novga....moja frizura . Franžo mam po dolgih letih .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 10:08:38
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pia, tudi jst se te dobro spomnim in kako smo štrajkale, ker so izbrisali toj in Pikin post, kakšna uzbuna je bila In tudi jst pogrešam staro RR...sej je ta tudi vredu, ampak tista je bila tako domača in bolj blizu... Lana, držim pesti, da boš hitro na vrsti in potem ima da rata Pika, razmišljam kaj bi lahko pomenile tovje sanje...mogoče pa ste divjale k tvojemu na proti Pozdrav vsem pupam! Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 10:36:26
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjj Pia tut men je hudo za tvojga očija.Tut sama sem probala eno tako krizo(moja sestra),zato vem kako hudo je.Ampak važno je zdej da poskrbiš zase in za svoje zdravje.Odpočij si!Življenje teče dalje in čas celi rane.Oguljeni frazi,ampak še kako resnični.Sej se sama še vedno vsak dan spomnem na svojo sestri in mi je hudo in jo pogrešam,ampak tako močno kot od začetka pa ne boli več.Zdaj mi je prazni del srčka zapolnil moj mož.Tebi pa ga verjetno tudi otroci,saj je v njih tudi del tvojega očija. Drži se! Kar pa se tiče stare RR,se popolnoma strinjam!!Tut jest jo pogrešam.Tiste čveke,s katerimi sem si krajšala dopoldneve,pa komaj sem čakala pon.ker čez vikend nimam računalnika.Tko povezane smo ble,ane ?! Pika ni blema za džiro Jest sm bla zdej dva dni na skirci,sem že začela nabirat kondicijo,da te bom lohk dohajala,ko bove šle skupaj ,ma ne ne ne,ti boš mene komaj dohajala he he eat my dust he he Sam škoda k dons dež pada,ampak bom pa obrisala "dust" iz sobnega kolesa Se bliža poletje in kratke majčke,pa je treba tut maščobo ki se je nabrala čez zimo stopit!Akcija! Ejjj Goya ammm...kaj je to franža?A mogoče fru fru?Karkoli že,ti sigurno paše. Jest bom tut mogla kmal k frizerju se bobarvat.Zdej po doooolgih letih barvanja na vse mogoče odtenke sem komaj dočakala,da imam čist svojo naravno barvo las-rjavo.Sm rekla,da bom dala mal počitka moji buči in se ne bom več barvala.Hudiča!! Letos bom (zame še) komaj 31 let,pa sem že našla siv las!!!Grozzzza!!!Kok bedno,prav staro se počutim,pa se full nočem.Zato grem pr plači kr blond pramene dat!Sm se že odločla. Tinka tvoja razlaga sanj mi je pa full ušeč Men se tut zdi da Pika dirka proti svojemu Nč punce,lepo se mejte prou vse!!Anitka ti pa upam,da kmal odpreš 300.nadaljevanje in da bo polno veselih sporočil Maxi lepe pozdravčke, andreja
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 10:41:48
|
|
|
|
lana38
|
Meni je tudi bila stara RR bolj všeč. Tista, ki je bila še roza barve. Je bilo vse bolj na enem kupu. Zdaj pa moram kar po treh forumih skakat, da polovim vse kar me zanima. Rabim dosti več časa za to. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 13:14:05
|
|
|
|
emaa
|
Ja se tudi jaz spomnim prve RR, pa mi je bila bolj všeč, zdaj je zilijon forumov, sploh ne veš kam bi kaj pogledal, čist preveč razmetano. Pa še zmeraj hodim samo na ene par gledat, ostalo me itak ne zanima. Pia živjo, upam, da se že bolje počutiš,ko ti umre kdo od bližnjih je hudo, je bilo tudi nam hudo, ko je moj tast umiral za rakom pri komaj 52. Včasih kar verjeti ne morem, da ga že 6 let ni med nami. In da naša pokeca nimata dedija (enega imata, ampak ta ni vreden tega imena).
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 13:19:14
|
|
|
|
cmokec
|
Pia73, . Emamair, kolk sta pa tvoja luštkana. In sem prav presenečena (bom odkrita), da se jima nič ne pozna, da je David bil bolan. Sta oba enaka, kar je samo en dober znak. Seveda pozdravčke tudi ostalim, če se me še spomnete. Tudi meni manjka ostala RR, čeprav se kar znajdem tukaj. Časa gre več, to pa. Samo domačnost je ostala tam, sploh pogrešam petkov kofetek, pa polno smeha. Lp
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 15:31:03
|
|
|
|
koala
|
Oj Pia tudi tebi . Pa počitek ti želim, samo vem da maš ful gužbo. Jaz tudi pogrešam rozasto RR, meni je bila dosti bolj simpatična.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 15:49:17
|
|
|
|
emaa
|
Ja našemu fantu se pa res nič ne vidi kako je bilo hudo z njim in kako je še vedno treba paziti pri njem. Imava pa srečo, da rad je, čeprav pa ve kaj ne mara in to hrano, ki jo mora jesti ne mara, se je že v bolnici naučil zbruhati.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 17:02:48
|
|
|
|
lana38
|
Potem te pa že zdaj zna obrniti, če noče jesti, kar mu ni všeč. kaj mu pa potem daš? Zdaj ravno še ni veliko izbire, pri tej starosti. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 17:19:00
|
|
|
|
emaa
|
Moje mleko, če ga imam kaj nabrizganega, saj zamerit mu ne morem, da noče tistega piti, smrdi kot ne vem kaj, okus je pa še slabši. Še sestre so rekle, da ne vejo kako lahko dojenčki to jejo.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 18:05:13
|
|
|
|
citrončica
|
Pia73,jaz te ne poznam,šele od decembra bolj čvekam tu,a me je tvoj post prav ganil,drži se,res čas celi rane,žal,pa še kaj se oglasi ...
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 30.3.2007 21:19:13
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Pia naša zlata sem dobila kar solzne očke, ko sem brala tvoje sporočilo nam vsem ZA NAS. Vedi, da imaš tudi ti v mojem srcu posebno mesto, s katerega te ne more izpodriniti nihče. Še kako dobro se spominjam naših začetnih nadaljevanj, ki so ostala tudi meni v lepem spominu. In tudi meni je malce žal, da se nekatere naše stare soborke ne oglašajo več. Koliko lepih in tudi maNj lepih trenutkov smo skupaj prestajale, se skupaj bodrile, skupaj jokale, smejale in UPALE... In nikoli ne bom pozabila, da ste me obiskale v bolnišnici v MB. Res je bil čudovit občutek, ko ste prišle oz. ste prišli, saj je bil s tabo tudi tvoj fantiček . Draga prijateljica vem, da ti v zadnjih časih ni bilo lahko in verjamem, da si zelo utrujena in izčrpana. Vesela sem, da so izvidi o.k., zdaj pa si poskušaj vzeti nekaj časa le zase in si odpočij, naberi si novih moči zase, za svojo družino in tudi nekaj malega za nas , saj smo vsakega tvojega javljanja zelo vesele. Drži se in naj te tvoj posebni čuva še naprej. Se pa tudi jaz strinjam s tabo in Tinko, da je bila prejšnja RR malce bolj domača Pika ja jaz oz. midva (mi ) jo pa šibam/va/mo spet za Dalmacijo. Že komaj čakam, saj se tudi jaz zelo utrujena in rabim počitek. Kako pa kaj motor' A se že kaj vozita? Anadejka veš, da delamo 300/uro, da bi odprla 300. nadaljevanje prav kmalu. Jaz navijam že kar za april Nič punce moje drage, pridne bodite vse po vrsti pa se beremo kaj jutri. Lepo sanjajte.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.4.2007 20:02:43
|
|
|
|
pika74
|
...še tole temo mal višje prestavim, da jo ne zamede . Pia73 - lepo te je spet brati, čeprav bi še raje videla, da bi napisala kaj bolj veselega. Žal mi je, da si morala vse to prestajati... življenje je včasih res kruto..., lahko ti le povem, da ti bom, če ne drugače, vsaj preko spleta in telefona, vedno stala ob strani .... bo že bolje. Za vsakim dežjem posije sonce. Verjemi. Anitka, motor je že v polnem zagonu . Kak mesec nazaj sva bila na enem srečanju v Štanjelu, drugače pa vsake toliko časa skočiva na kak izlet. Anadejka - jaz sem ZA. Ko grem naslednjič sama na điro, te pokličem, a velja? Moja kondicija je bolj tako tako. Včeraj sva smučala na Krvavcu... in me danes vse boli . Ahja... moje stare kosti . GoYa - res sem sanjala take sanje ; ne morš verjet a . Kako pa kej nova frizurca? koala - a ti pa te dni začneš a? Superca . tinkamiška - zanimiva razlaga sanj . cmokec - tebi in ostalim pa pošiljam en objemček . Lp
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.4.2007 21:16:13
|
|
|
|
koala
|
Ja Pika jutri, se mi že roke in hlače tresejo Sem pa vama kar malo fauš za motor, jaz bi ga tudi mela. Daj se na naslednji vožnji spomni name in še malo zame uživaj, a boš?
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.4.2007 21:25:30
|
|
|
|
Pia73
|
Drage moje!!! Me je tak razpizdla sosednja tema, da se čist tresem,.... lana38, naj ti samo povem, da sem imela jaz enako diagnozo kot ti. Na koncu so ugotovili, da je z mojo maternico vse v najlepšem redu, le da so slike kazale kot, da je vse zabrazgotinjeno zato, ker imam nazaj nagnjeno maternico in barvilo sploh ni prišlo do maternice. Po tej diagnozi sem rodila in naš 20. mesečnik je zelo živahen fant! Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.4.2007 21:26:43
|
|
|
|
Pia73
|
Kak se pa zdaj po novem naredi, da ko nekoga citiraš, da je tisto v okvirčku, če kopiram???
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.4.2007 7:16:03
|
|
|
|
lana38
|
Pia73, preden greš pisat greš na tisti post, ki bi ga rada citirala in poten nad njim klikneš "citiraj". Potem pa se ti odpre, kot da boš pisala odgovor, notri pa je že napisano in potem smo označiš, kaj bi pustila. Jaz sem bila že zdaj na dg. HYSC in zarastline so res prisotne, kar obsežne so, tako da moram v LJ na operativno HYSC. Upam, da se potem končno vse poštima in bom srečka . LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.4.2007 9:04:44
|
|
|
|
anadejka
|
Pika
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.4.2007 9:19:59
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Kako pa kej nova frizurca? Mojmu sicer ni preveč všeč, ampak meni je. In vsem ostalim tudi. Motor....letos pa ga bom lahko tudi jaz zajahala. Ihaaaaaaa, komaj čakam . Brm, brm. Pa še zavarovanje letos pride ful pocen, k majo zavarovalnice neko novo foro. Dajo 40 % popusta, če ga ne odjaviš (ga imaš celo leto zavarovanega) + upoštevajo bonus od avta (če je višji - pri nama že) .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.4.2007 9:24:00
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dober dan! kako smo? A ste delavno? Jaz nisem, ker mam ta teden dopust in sem skoraj vsaj dan pečena na GK! Ta teden bo pa moj finiš glede ! Za vse tiste, ki ne veste, sem v IVF postopku in če bo vse po sreči, bom konec tedna že grela ali ! Pia73, res lep post si napisala! Anitka, a ti pa kar v Dalmacijo! Jaz bom pa kar pri nas ostala!Upam,da takrat že ! Pika, a ti tudi si na hitrostni? Glej,da te ne povozim kje! Vsem ostalim pa lep pozdrav!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.4.2007 10:45:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tako, moram se še tu oglasit... S solznimi očkami vam sporočam, da sem postala srečka . Sem polna občutkov, veselim se, jokam in malo me je tudi strah. Iza je moj sonček in želim si, da bi se vedno tako počutila, tudi sedaj, ko se ji bo pridružil še nekedo...želim, si, da bi ga bila tudi ona vesela Upam, da bo šlo vse lepo do konca, brez zapletov. Punce, hudo mi je za vse, ki še čakate in se počutim kr malo krivo, ker mi je ratalo že v drugo, nekatere pa ste še vedno tu, z istimi željami, kot takrat, ko sem čakala z vami tudi sama...Mislim na vas, zelo močno in vsakič hitim pogledat sem, če je kateri ratalo. Tudi naprej bom z vami in želim, želim, želim si, da se bom lahko veselila tudi z vami....VSEMI! Vaša Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.4.2007 10:48:17
|
|
|
|
neni
|
Čau pupe! Se javlajm, da res ne zgine tole naše 299.nadaljevanje. Se je tako lepo razživelo - kot v starih (ne preveč dobrih) časih. Jaz bom letos bolj penzionistično dopustovala (če be le vse ok) in to z največjim veseljem. Se kar za Krk nekaj dogovarjava. Jutri imam prvi pregled pri mojem G. Spet me je nečloveško strah. Ampak moj dragi je prepričan, da bo vse ok (ker da imam že trebuh) Res prijazno od njega!!! Pozdravčke vsem, posebno Pii73 in sonček.djukelica, ki bo kmalu . Lepo preživite dan, jutri se pa kaj name spomnite. Vam sporočim, kako bom odpravila. Goya, Lino pa kar pri meni pustuta, ko gresta na obalo z motorjem, jo rade volje počuvam. lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.4.2007 12:09:05
|
|
|
|
lana38
|
tinkamiška še enkrat tukaj ! neni, bo pa drugo leto bolj pestro na dopustu, ko boš že imela svojega zraven. To pa ne bo nič penzionistično verjemi, čeprav še ne bo letal okrog. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.4.2007 12:25:10
|
|
|
|
emaa
|
tinkamiška čestitke a to same decembrčke delate pri vas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Obutev za po hišimuškakakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanjucopate (
51%)
crocse (
10%)
japonke oz. natikače (
11%)
bosa noga (
25%)
nogavice (
4%)
Število vseh glasov: 518Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!