|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
23.3.2007 20:18:08   
citrončica
No,katera bo izdala skrivnost teh MM štumfkov?!
Zdaj berem in berem o njih,pa me že firbec matra,ko se jih vse tako skrivnostno spominjate?!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.3.2007 22:01:28   
koala
JEEEEJJJJJJJJJJJ neni sploh ne moreš vedeti kako zelo sem vesela zate, za vaju. Sem ful želela da bo tokrat vse ok, zdaj pa res uživaj v nosečnosti, naj ti slabosti ne nagajajo preveč.

Biba ja se bliža, samo meni še vedno prepočasi.

citronbčica, nekaj časa nazaj je na rr-ji v temi za nas vladala euforija do MM (miki miška) štunfov.
Jaz jih še pridno hranim je bila Anitka tako prijazna in mi jih podarila. Meni so ful lep spomin.

Saj res BAAMMMMMMMMMBBBBBIIIIIIIII!!!!!!!!! Kako si, kje si. Je tvoja princeska OK?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
24.3.2007 13:04:33   
emaa
Ja MM štumfi, smo jih imele za srečo, jih sem jih s sabo nesla na laparo in histero, pa na drugo histero tud, pa so mi le srečo prinesle.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 203
25.3.2007 16:28:20   
pika74
Ojla šiške... kje se pa dons skrivateuser posted image ?

Jest sm se tolk napokala, da zgledam, kt ta bi bla user posted image . Ajej ajej...user posted image

Drgač pa en lep pozdrav iz udobnega kavča user posted image .

pa-pa

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
26.3.2007 21:37:27   
Kalina
pikolapokola ne bit zalostka, enkrat bo sigurno ratal, sej vem, da si verjetn ze navelicana, da ti to vsak govori, vem da jst sm bla sigurno, sploh nism hotla govort o tem, al pa da bi mi sploh kdo omenjal otroka, sam vseeno, moras biti vesela in pozitivna, da se tudi tvoje telo malo prebudi in sprejme nove izzive, in kar naenkrat bos mela v busiju pikico ali dve. in bos ze jamrala, joooj men je slabo,jooj jst bi jedla sladoled pa cips itd itd. pol bos pa ze kricala tm v eni sobi, k ti nc nebo jasn, kr naenkrat bos pa mela na sebi malo, mokro bitje. Samo tvoje. Vse se bo tako svetlobno hitro zgodilo. Verjemi meni. Prov? Obljubi!! No zdej pa pejd v dnevno, uzgi si en huuud komad, in zacni skakat in plesat po sobi, pa bo kuj vse lepsuser posted image user posted image user posted image

Ok nebom vec tezila, mal sm pa morala nouser posted image

Vazn, da sm bla jst dons pr frizerju in mam lepo frizurco (pa neee uno dol, na glavi mislim, joooj pokvarjenkeuser posted image ), se sosed mi je reku da sm mackauser posted image user posted image GoYci tih bod!!! user posted image

Miske piske prav vse lepo pozdravljam in posiljam vam en veeeelik user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 205
27.3.2007 9:04:00   
simonas
Zdravo punce!

Čestitke vsem novopečenim user posted image , ostalim pa še vedno držim figice in mislim na vas. Upam, da se bom uspela kmalu udeležiti kakega srečanja, če ga boste imele. Zdaj imam še malo težav z varstvom, saj je Alina v vrtcu, pa potem komaj čaka, da pride mami in se tak na veliko carta popoldan, če pa mami kam gre, potem pa user posted image . Je pa tak rada v vrtcu, da jo zjutraj komaj uspem preoblečt, ker se ji tako mudi igrat. Sem dala album na forum, če bo katera pogledala, kako naši user posted image  hitro rastejo.

Sicer pa je danes tak lep sončen dan, da si privoščite kak popoldanski sprehod, pa se morda kje česa nalezete user posted image  - pa se potem malo poredite user posted image ...

lep dan!

Simona

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 206
27.3.2007 14:41:07   
GoYa
Ojla, šiške bi rekla Pika user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Kalina
GoYci tih bod!!! user posted image

Sej sem tiho. In to čist. user posted image

Zuni hudičevo piha, da mi ni za ven it, ker ima ubožčka Lina čist zabasan nosek in kašlja user posted image .
Simonas, naši user posted image  imata pa podobno ime, sam ena črka viška pri vas al pa manjka pri nas, kakor vzameš user posted image .
Uf, vrtec. Včeraj sem jo vpisala in mi je kar slabo kake so ceneuser posted image . Bomo morali še mal za privat varstvo povprašat, ker bomo tako cenejš pršli skozi. Pa še ta urnik smotan, k se moram vozit v službo v LJ (100 km v obe smeri) in vrtec prej zaprejo preden smo mi doma user posted image . Buuuuuuuuuuu. Bo treba čimprej spet user posted image  postat, da bomo kr skupi doma.

Aja, v soboto smo še drugega zobka dobili user posted image . Zanimivo, še me ni ugriznila za joško user posted image . Verjetno ve, da je ne bi pol več dobila user posted image .

No, bodte lepo pozdravljene, pa še naprej močno stiskajte pesti za našo neni. Neni, lepo brez skrbi. Pikica pridno raste. Še mal pa ti bo tako nagajala (tako pridnih k je naša ne delajo več user posted image ), da se ti bo rolalo user posted image . Še mal je do srede, pa jo boš spet videla. Mogoče ti celo pomaha (če ne bo taka skrivačka k naša).

Pa ful sem žalostna, ker je hotel, kamor smo hotli it za 1. maj že cel zaseden. Kaj hotel, celo hotelsko naselje user posted image . Buuu, matr morm bit vedno pozna z rezervacijo user posted image .

Oki, grem iskat novo lokacijo za mini dopustek.

Bodte pridne.

Pa pa.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 207
27.3.2007 15:10:52   
emaa
Da vam še jaz mal naša fanta pokažem. Najprej David, Luka, pol pa še oba skupaj. Sta pa zaenkrat čist blond po očiju.
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 208
27.3.2007 15:52:40   
buškica
EMA! Kako cortkana sta!! Kar pojedla bi ju!!

Da še tu malo napišem, kako sem!

Vas malo pogrešam in še vedno berem poste na zanositev, stiskam pesti, sem srečna ko kakšni fosilki rata in trpi ko vidim, kako krut je svet do nekaterih.

Mi smo dopolnili 15 tednov in po NS so nama napovedali punčko. Lepo se razvija in bo očitno velika, saj vsakič ko jo merimo presega centimetre za tisti teden. Je pa zelo živa, vsaj na UZ vidim. V albumu imam slikice z 3D Uz in si lahko ogledate kako izgleda. Drugače pa čakam, da bom prvič začutila metuljčke. Trenutno imam dovolj energije in uživam. Pravijo,da mamice ki porod dočakajo doma, in niso pod stresom, imajo mirnejše otroke. BOmo videli če to drži.user posted image
JAz bom dopust preživela doma, z nogami v lavorju. user posted image  Kajti sem na bolniški in na dopust lahko kar pozabim.

lp

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
27.3.2007 16:51:23   
citrončica
user posted image user posted image  za vaše sončke, zdaj sem si ogledala vaše albume, super, le na sredini imam reklamo za Lidl in Zahotauser posted image ,pa ga ne znam odstranit!!!Katera obvladauser posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
27.3.2007 18:41:54   
lana38
Meni tui gre ta Zaho na živce.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 211
27.3.2007 20:52:30   
Anitka
Hojla!

Po dolgem času se pokorno v nadaljevanjih javljam tudi jazuser posted image user posted image KOmaj sem prišla nazaj v svoj bioritem. Saj me ni zmedla le ta ura, ampak naproren vikend. V soboto in nedeljo smo bili v Muenchnu in me je vožna čisto izmozgala, potem imam pa še v vrtcu zelooooooooo živahno in nemirno skupino in sem čist out. Eh bo že user posted image user posted image user posted image

Emamair tvoja fantička sta pa čudovita. Bi ju tudi jaz pojedla, če bil lahko user posted image user posted image

Ja Goya mi je čist znana situacija, ko si prepozen pri rezervaciji user posted image Tudi midva sva en hotel zamudila, zdaj sva napla pa drugo lokacijo, tako, da Dalmacija prihajava med prvomajskimi user posted image user posted image

Kalina tvoje besede pa sem prebrala tudi jaz in jih vzela še malce zase in za svoj občasni pesimizem.user posted image

Naj bo za danes to vse, ker sem spet user posted image

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 212
27.3.2007 21:00:09   
GoYa
Helou, sm hepi. Bravo za Kompas user posted image . Mi je zrihtu željen hotel. Jupi user posted image .

Ema, tvoja srčka sta tako cortkana.

Buskica, lepo da si se tudi ti oglasila. Kar se tiče mirnih otrok - jaz sem delala (kera služba danes ni stresna) do konca, pa imamo res pridno punčko. Trkam v les, da tako ostane. Tako, da..... user posted image  In user posted image  za user posted image . Ime že imata izbrano?

LP

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
28.3.2007 7:11:54   
lana38
emamair, prava cukrčka sta tvoja dva junaka.

buškica, bo pa drugo leto dopust, pa še bolj pester bo z user posted image .

Jaz sem bila pa v ponedeljek pri G in grem jutri na diagnostično HYSC. Potem pa verjetno v MB ali LJ na HYSC, kjer mi bodo odstranili zarastline. Se moram še odločiti, kam. Verjetno boš šla tja, kjer bo manj za čakati. Sem kar šokirana, ker sem mislila, da mi bodo to delali tudi v Ptuju. Zdaj pa je kot izgleda stvar preobsežna. G je rekel, da če ne bi imela izvidov HSG iz leta 1996, bi bil prepričan, da gre za prirojeno napako, ki se je ne da popraviti-enoroga maternica.user posted image  Upam, da sem mi vse čimprej uredi in lahko ponovno delam na user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 214
28.3.2007 7:29:17   
anadejka
Joooj morm napisat!!!Ema!!!Tako sta lušna tvoja fantka,da bi ju kar čez računalnik objelauser posted image user posted image !!Sm vesela,da ste skupaj doma in vam gre dobro!Veliko sreče in zdravja še naprej!!

Buškicauser posted image kok lepoooo!!!Punčko boš imelauser posted image !!!Tut zate sem full vesela,kar naj še naprej tako pridno raste.Zdej grem pa slikce gledat user posted image

pa pa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 215
28.3.2007 10:38:51   
neni
Čau punce!

Jst sm tudi na bolniški in se dolgočasim. Pravkar sem bila zunaj, sem morala na občino, da si končno uredim stalno bivališče. Počutje je tako tako, majhne slabosti, se bojim da pojenjujejo. Upam, da zato, ker smo že mimo...
Pa spet malo umazan izcedek, ki pa sem se ga že navadila in sam po sebi očitno ne  pomeni nujno slabo. Pregled pri svojem G (ne več pri Rešu) imam danes teden.

Ema, kako sta si tvoja fantka podobna, pa David čist nič bolj švoh ne zgleda kot Luka. Vidim, da sta oba zdrava in bravo user posted image user posted image  kar tako naprej. Pa firbčna sta tudi, a ne? Kako zvedavo gledata!

Lini čestitke za drugi zobek. Zdej že nestrpno čakam tretjega - zgoraj.

Anitka ne se dat grdim mislim, potem je vse še bolj črno, kot v resnici. Če ne gre drugače, pa obuj MM štunfke. Pa na Dalmacijo ne pozabi!!

Buškica!!!! punčko??? joj, pa 15. tednov, se pravi, da ne more it nič več narobe. Bravo in pobožaj bušija. Zdej si pa res prava Buškica.

Lana38, vem da je vse tole včasih pretežko, vendar bomo za user posted image  naredile čisto vse. Tudi ti boš zmagala. Tukaj bomo pa seveda močno pestke stiskale, da odpravijo ovire in da bo maternica pripravljena na vsaj 2 user posted image user posted image .

Lep dan vam želim, zdej moram mal na kavč.

Pa še to: včeraj sem si kupila trenirko z nizkim pasom, ker me hlače že vse nekaj tiščijo. Nosečniških si še ne upam. Po NS (čez en mesec) si jih bom pa menda že morala.

lp neniuser posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
28.3.2007 10:57:30   
koala
Joj Ema kako sta cotkana tvoja fanta. Prav za popapat sta.

buškica lepo da si se oglasila in super za pupo.

neni uživaj in ne se sekirat zaradi izcedkov sem ziher da detece raste, sploh če te že hlače tišijo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 217
29.3.2007 7:27:40   
anadejka
Ejjj Neni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa upam,da si kmal kupiš nove hlače user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 218
29.3.2007 10:10:35   
simonas
Joj Ema kake luškane dečkote imaš. user posted image user posted image user posted image  

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 219
29.3.2007 13:46:35   
tinkamiška
Ema, res si lahko ponosna na svoja sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 220
29.3.2007 17:55:45   
soncek.djukelica
ojla,

emamair, res maš luškane fantke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz si želim imeti 2! in ker sem v ivf postopku, mi morda rata! user posted image user posted image user posted image
anitka, goya, uživajta na user posted image
tudi jaz upam,da bodo prvomajski prazniki minili brez dela! naskakujem user posted image ! user posted image
kalina, krasen post si napisala! grazie! user posted image
vse naše mamice fosilke se lepo javljajo! user posted image user posted image
lp user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 221
29.3.2007 18:22:09   
citrončica
Luškane sončke imate,punce,sem še vse vaše albume pregledala...lušno,res!user posted image

Jaz grem danes kar počivat,nekaj mi ni pravuser posted image ,že ponoči nisem spala....morda pa spet viroza razsaja,glede na to,da sem bila ena redkih,katere je čez zimo na miru pustila,sem zdaj na vrsti????user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 222
29.3.2007 20:16:11   
pika74
O emamair, kok sta tvoja dva fanta fejst user posted image user posted image user posted image

a ni blo glih takle cejt nek, ko si izvedla, da si noseča... al je blo mogoče aprila...če me spomin ne vara, se mi zdi, da je blo glih en dobr let nazaj.

Kok gre hitr cejt naprej ane.

Kalina - hvala za spodbudne besede. Vsake tolk cajta, nas kar kšn oblak zakrije in smo mal otožne... še dobr, da je tale RR, da nas držite pokonc ostale. Tale RR bi si zaslužu eno nagrado. Predvsem pa RR-ovke!!! Vsaka od vas ima veliko srce in to je neprecenljivo. Hvala vam!

neni, nič se ne sekiraj glede izcedkov. Ene jih imajo baje celo nosečnost... vsaj tako pravijo. In zdaj, ko imaš moje copatke, ni poti nazaj. Tole dete ti je namenjeno in pika. Pa kšne nove hlače bi si tud lahko že kupla user posted image user posted image user posted image  (mal heca mora bit - ne mi zamertuser posted image ).

GoYa - a veš, da se mi je par dni nazaj o teb sanjal... sva ble v eni parkirni hiši in ti si vozila, jest sm bla pa s tabo v avtu... pa user posted image je bla tud v avtu. In si ful dirkala okol tistih ovinkov user posted image user posted image user posted image ... sploh ne vem, zakaj sem to sanjala...user posted image .

citrončica - držim pesti, da te viroza zgreši in da ostaneš zdrava! Sploh zdaj, ko je tu pomlad!

buškica ti pa pobožaj bušija v našem imenuuser posted image

lana38 - ti si pa najbrž imela danes diagnostino HYSC - upam, je vse tako, kot mora bit.

Anitka - a vidva pa v Dalmacijo praviš... superca. Uživaj 300 na uro in čim več user posted image user posted image

simonas - lepo ime ima tvoja user posted image . Pa prava princeska je že user posted image

tinkamiška - tudi tebi in tvoji princeski en lep pozdravček

anadejka - midve se morva pa itak kmal zment za kšn čvekalni điro user posted image

No, zdej grem pa še mal počekirat po RR

pa lep pozdrav vsem skupaj!

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 223
29.3.2007 21:37:24   
Pia73
Pozdravljene drage moje!

Kot veste sem zadnje čase redko na RR. Danes pa me ja zdajle prijelo, da moram iti na RR, na temo ZA NAS in vam nekaj povedati,.... user posted image Imam danes tak dan, ko se spominjam preteklosti in sem se sedaj spomnila na RR, na to s kakšnim zanosom sem vsak dan brala prav vse poste in vse teme na tem našem forumu. Nikoli nisem nič spustila. Bila sem med prvimi udeleženkami tele naše teme, ki bo imela kmalu že 300. nadaljevanje. Sem vesela, da bo imela čast, da 300. nadaljevanje odpre Anita, ker si to res zasluži. Tudi ona je ena prvih udeleženk. user posted image Nikoli ne bom pozabila s kakim pričakovanjem sem vsak dan brala kaj je novega. Vsak dan se je oglasila Pikapolonica user posted image s katero sem na srečo ohranila stike user posted image pa neni,Anitka, Bejba,klarisa, Gordana, mavrica, Boni, Lu, pia1,..... Dolečenih uporabnic pa tudi enega uporabnika ne zasledim več,.... Škoda. Še vedno pogrešam star RR, tisti prvi,... user posted image Taka sem, totalno nedovzetna za novosti,...

V tem času sem razvila nekaj dobrih prijateljstev, s cmokec user posted image koalo user posted image Pikapolonico user posted image Piko74 user posted image in mnogimi drugimi. Nekatere sem spoznala, drugih ne in se še sedaj pogovarjamo samo virtualno, nekatere so zapustile RR pa smo ostale v stiku,...vsega po malem.

Zakaj vam vse to pišem? Zato, ker boste vedno del mene, zato ker ste mi stale ob veliko pomembnih dogodkov v življenju ob strani in zato, ker bi rada, da tako vsaj malo ostane še vnaprej! user posted image

Danes bi vam rada povedala, da sem srečna, čeprav v srcu žalostna. V preteklem letu se mi je zgodilo veliko lepega in precej hudega,... Januarja mi je umrl ljubljeni oče,.... user posted image user posted image user posted image po dolgi in mukotrpni bolezni. V prvi vrsti zanj pa tudi za nas. Naš user posted image je bil star 6 mesecev, ko se je začelo,... pa potem pogosti obiski, urejanje varstva za 2 otroka, mož je menjal službo,.... Čeprav smo vedeli, da je prognoza slaba, se nisem uspela, znala, mogla pripraviti na to,..... Žalost bo ostala, čas pa bo prinesel svoje,... kot vedno. Vesela pa sem, ker imam dva čudovita otroka in ker sem čakala na izvid, ker so mi odstranili dva znamenja. Eno je bilo precej grdo in zelo so me prestrašili,... Ker sem v tem obdobju zelo občutljiva na zdravstvene tegobe sem komaj prestajala vse to. In naj vam povem punce moje, da so izvidi dobri!!! Vesela sem! user posted image user posted image user posted image

Drage moje, rada vas imam! Danes sem vam po dolgem času malo izlila dušo,... upam, da mi ne zamerite. Danes sem čutila, da moram to storiti, da moram to deliti z vami,....

Od srca vam želim srečo! Res! Miljon takileh user posted image in takileh user posted image Navijam za punce, da bosta imela moja fanta čim večjo izbiro. user posted image

Jaz pa si trenutno želim le počitka. Že dve leti ne vem kaj ta beseda pomeni,... Sem totalno prehlajena, težko hodim,... , da ne govorim, da sedaj sedim sredi kaosa in vam tole pišem,.... A vse bo počakalo.

Sedaj pa vam bom nehala težit,.... user posted image

LP Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 224
30.3.2007 8:16:43   
lana38
Pia73!user posted image
Vidiš, pa je vse OK.

Včeraj sem imela diagnostično HYSC, ampak kot je bilo za pričakovati notri vse polno zarastlin, ki so posledice lanskega UPN. To je že tako HSG pokazal, da je nekaj not. Zdaj imam 10.4. kontrolo pri G in on pravi, da bom morala v LJ na operativno HYSC. Stvar je kot zgleda preobsežna, da bi mi to tu naredili. Rekel je, da bo on poklical v LJ in se tam dogovoril. Upam, da bom zaradi tega manj časa čakala, da pridem na vrsto.user posted image  Morda ima človek kake veze.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?