Pia73
|
Pozdravljene drage moje! Kot veste sem zadnje čase redko na RR. Danes pa me ja zdajle prijelo, da moram iti na RR, na temo ZA NAS in vam nekaj povedati,.... Imam danes tak dan, ko se spominjam preteklosti in sem se sedaj spomnila na RR, na to s kakšnim zanosom sem vsak dan brala prav vse poste in vse teme na tem našem forumu. Nikoli nisem nič spustila. Bila sem med prvimi udeleženkami tele naše teme, ki bo imela kmalu že 300. nadaljevanje. Sem vesela, da bo imela čast, da 300. nadaljevanje odpre Anita, ker si to res zasluži. Tudi ona je ena prvih udeleženk. Nikoli ne bom pozabila s kakim pričakovanjem sem vsak dan brala kaj je novega. Vsak dan se je oglasila Pikapolonica s katero sem na srečo ohranila stike pa neni,Anitka, Bejba,klarisa, Gordana, mavrica, Boni, Lu, pia1,..... Dolečenih uporabnic pa tudi enega uporabnika ne zasledim več,.... Škoda. Še vedno pogrešam star RR, tisti prvi,... Taka sem, totalno nedovzetna za novosti,... V tem času sem razvila nekaj dobrih prijateljstev, s cmokec koalo Pikapolonico Piko74 in mnogimi drugimi. Nekatere sem spoznala, drugih ne in se še sedaj pogovarjamo samo virtualno, nekatere so zapustile RR pa smo ostale v stiku,...vsega po malem. Zakaj vam vse to pišem? Zato, ker boste vedno del mene, zato ker ste mi stale ob veliko pomembnih dogodkov v življenju ob strani in zato, ker bi rada, da tako vsaj malo ostane še vnaprej! Danes bi vam rada povedala, da sem srečna, čeprav v srcu žalostna. V preteklem letu se mi je zgodilo veliko lepega in precej hudega,... Januarja mi je umrl ljubljeni oče,.... po dolgi in mukotrpni bolezni. V prvi vrsti zanj pa tudi za nas. Naš je bil star 6 mesecev, ko se je začelo,... pa potem pogosti obiski, urejanje varstva za 2 otroka, mož je menjal službo,.... Čeprav smo vedeli, da je prognoza slaba, se nisem uspela, znala, mogla pripraviti na to,..... Žalost bo ostala, čas pa bo prinesel svoje,... kot vedno. Vesela pa sem, ker imam dva čudovita otroka in ker sem čakala na izvid, ker so mi odstranili dva znamenja. Eno je bilo precej grdo in zelo so me prestrašili,... Ker sem v tem obdobju zelo občutljiva na zdravstvene tegobe sem komaj prestajala vse to. In naj vam povem punce moje, da so izvidi dobri!!! Vesela sem! Drage moje, rada vas imam! Danes sem vam po dolgem času malo izlila dušo,... upam, da mi ne zamerite. Danes sem čutila, da moram to storiti, da moram to deliti z vami,.... Od srca vam želim srečo! Res! Miljon takileh in takileh Navijam za punce, da bosta imela moja fanta čim večjo izbiro. Jaz pa si trenutno želim le počitka. Že dve leti ne vem kaj ta beseda pomeni,... Sem totalno prehlajena, težko hodim,... , da ne govorim, da sedaj sedim sredi kaosa in vam tole pišem,.... A vse bo počakalo. Sedaj pa vam bom nehala težit,.... LP Pia73
|