Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.3.2007 21:12:41
|
|
|
|
koala
|
Saj res, že ves dan čakamo na novičke! Po moje so tudi šli na morje. Pika a ti kaj veš??????????
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.3.2007 21:27:24
|
|
|
|
tinkamiška
|
Massa! Tudi jst se te dobro spomnim! Sem tako vesela, da ti je ratalo in čez nuhalno si že šla zdej bi se pa morale nehat tele slabosti počasi Ti želim, lepo nosečnost do konca, pa dej kej piši, da bomo vedle kako ti gre Špelka! Tudi zate sem vesela, ker tole pa že res super kaže in tudi jst mislim, da si srečka Vse lepo tudi tebi! Neni, mislim na tebe in upam, da res že kje uživaš s svojo pikico Ostale pupe...v mslih sem z vami! Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.3.2007 21:29:50
|
|
|
|
emaa
|
Špelka točno tako je zgledal moj test na 29. dan ciklusa, pa mamo zdaj dva fanta doma, tako da to je to. Čestitke . Massa26 tudi tebi čestitam in privoščim iz srca, meni pa je lani uspelo po drugi histero tik pred IVF.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.3.2007 21:35:13
|
|
|
|
Pia73
|
Massa in Špelka BRAVO!!! Tudi jaz se obeh spomnim! Sem čist nestrpna od čakanja na DOBRE novičke od naše drage neni.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.3.2007 22:15:05
|
|
|
|
Anitka
|
Špelka in Massa juhej, pa vama je ratalo Se spomnim obeh še iz "starih" časov Želim vama lepo nosečnost in zdrave ali In le šparajta nam plac med ker bomo kmalu za vami tudi ostale borke. Neni upam tudi jaz, da ste o.k Punce moj dragi se je vrnil in danes je spalnica najina. Prvo spanje v njej, seveda brez Je še danes na obisku. Tako pridne bodite, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 6:48:09
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Saj res, že ves dan čakamo na novičke! Po moje so tudi šli na morje. Pika a ti kaj veš?????????? vem vem dobre novičke vem
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 6:51:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: koala Saj res, že ves dan čakamo na novičke! Po moje so tudi šli na morje. Pika a ti kaj veš?????????? vem vem dobre novičke vem Pika pol pa nam jih hitro izdaj. za našo neni in njene . LP Mojca
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 7:22:30
|
|
|
|
Kalina
|
Jst tud vem juhujuhujuhuuuuu, jupiiiiiiii
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 7:37:32
|
|
|
|
neni
|
Joj, Pika in Goycka , sem mislila, da boste tukaj sporočile, ker jaz včeraj nisem utegnila. Sem bila čisto zmešana, sva se z mojim odločila, da bova povedala njegovim staršem in bratom in prijateljem (vedela sta samo moja starša). Ampak mene je še vedno tako strah, se mi zdi da kar ne bi povedala.... Še kar nisva, bo že priložnost. Torej, naša pikica ima 1,7 cm in miga preveč, smo jo komaj ulovili za poslušat srček. In je ful lepa. Ima že gravo in rokice, moj se je čist raznežu. Včeraj je odšel v tujino in bi šel, tudi če ne bi bilo v redu, tako je pa res veselo odvandral. Jaz pa veselo doma na kavču preganjam slabosti. Mi čisto nič ne diši za jest, non stop imam zgoraj, hkrati sem pa ful lačna. Ampak se ne pritožujem, za zdravo pikico je lahko tako tudi 9 mesecev. Reš me je naroču na NS 20.4. (še cel mesec!!!!), jaz se grem danes naročit k mojemu G. Pa še malo pohajat, grem tudi Goyo in Linin zobek pogledat, če so le doma pohajačice. Reš mi je napisal rizično nosečnost, sva se odločila, da bom še kakšen mesec doma. Potem bi rada šla delat, da se bom malo važila s trebuhom. Hvala 100x za vaše pesti, verjamem da so pomagale mojemu , drugače pa vsaj ne bi zdržala toliko vsega, če ne bi imela vas, moje prijateljice. lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 7:39:30
|
|
|
|
neni
|
Še tole: rok imam 30.10., tako da sem zaenkrat oktoberčica. Sumim, da bo šlo v november, ampak to sploh ni pomembno. Pa ful me moti, ker ni imen napisanih! Ampak sem razbrala, katero sporočilo je od katere. Hvala še enkrat Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 7:42:59
|
|
|
|
Kalina
|
Juhu neni, tko sm srecna zate, uceri sm cel dan misnla nate in skrbela dokler mi opicka GoYci ni sporocila, sam sm itak vedla da bo vse ok!! Ti kr pocivaj in uzivaj, veliko se smej in bozaj pikico se za nas Evo se moja Kalinca ti sporoca LA LA LA LA LA To je ful zdej aktualno pri nas
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 7:46:13
|
|
|
|
stunfek
|
Čestitke neni!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 7:56:27
|
|
|
|
nena m
|
Neni, čestitke še enkrat. Zdaj pa je res že čas, da začnes uživati v nosečnosti. Špelka, jaz mislim, da test ni lažno pozitiven. Jaz sem imela IVF ISCI, sem delala test 8. dan po ET, pa je bil negativen. Potem pa nisem dobila M in sem 15 dan ponovila, pa je bil . Tako, da mislim, da vsi ti hormoni ne vplivajo na test - vsaj pri meni niso. Obema želim lepo . Lp
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 8:57:13
|
|
|
|
tinkamiška
|
Neniiiii kako sem vesela zate! Pikica mala naj pridno raste, malo ti pa tudi mora bit slabo, da boš občutila vse radosti srečke Tako, zdej grem pa vesela, moji Izi zajtrk pripravit, me čaka še v pižami Lepo se mejte in pestke za vas! Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 9:13:29
|
|
|
|
GoYa
|
Sm besna k . Elektrike nam zmanjkuje že celo jutro. Napišem cel post in valjda točno takrat spet zmanjka elektrike. Bom koga na elektru . Skratka, jovo na novo: Čestitke, Špelka in Massa 26 . Neni, tebe...ups...vaju že čakam . Da vidim vajino pobalinko in ti takoj povem po kom je . Novičke pa učeri nisem uspela objavit, ker smo ble z Lino zunaj, zvečer pa nisem bla nič na RR . Sej punce niso dolgo čakale . Hm, kaj sem še hotla. Nč, me nervira ta elektrika in bolje da to čimprej objavim, da ne bo spet kakega mrka. Še to: Bety ful pogrešam. Če bereš, se prosim javi. Upam na najbolje zate . Pa pa, bejbike.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 9:18:45
|
|
|
|
lana38
|
neni ! LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 9:56:29
|
|
|
|
Pia73
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES neni!!!!!!! Jaz sem bila tista, ki sem najbolj najedala,..... Res sem si želela slišati takih novičk! Zdaj pa moram iti, je ena smrdeča ritka, tu z mano,... Pia73
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 9:58:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
,neni zate in za tvojo . LP Mojca
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 10:26:39
|
|
|
|
tia
|
JUHUUUUUUUUUUUUUU Neni in . Neni sem zelo vesela ,da je vse OK, držim pesti da se tam za 8 mesecev ali manj srečate. Špelka in Maša tudi vama Čestitke!!! Vse fosilke pridete na vrsto ,ene pač prej druge pa zato malce kasneje. Lp Tia Leni hoče na računalnik,pa morem zakljuučit.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 11:25:16
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
draga neni, iz tvojih besed je čutiti večji optimizem! Pa je tudi veseljakl! Veliko sreče ti želim!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 13:49:42
|
|
|
|
GoYa
|
Punce, moram vam povedati, da je nenina lušna punca. En tak lep drobižek, ampak vseeno velik. Po očiju bo . Jst vam pa pokažem še, kako si pri nas zaenkrat še edini zobek pucamo. Aja, pa neni je opazla, da ima Lina MM štumfke. Sploh nisem šla za tem . Se jih še spomnite, punce (MM štumfkov)?
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 14:01:03
|
|
|
|
biba77
|
Neni in pikica! Ja, jaz se jih spomnim... Vedno, ko izbiram zjutraj zokne in mi pride MM pod prste. In tudi zadnjic sem ravno za malega nekaj kupovala, pa vidim MM... Mi je slo kar malo na smeh. Punce, kje pa je nasa bambi? Nic se ni javila, ali? Koala, tvoj dan se tudi bliza, ne?
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 18:05:43
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! NENI in sem zelo, zelo vesela, da sta O.K. Sem veliko mislila na vaju in stiskala pestke. Le tako naprej. MM nogavičke jaz jih še imam in vedno, ko si jih obujem se spomnim mojih punc z RR-je. Punce na hitro je bilo to vse. Aja, še to - prva noč v novi spalnici je bila leeeeeeepaaaaaa. Lp, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 18:26:09
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 ,neni zate in za tvojo . LP Mojca
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.3.2007 19:24:29
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa Sm besna k . Elektrike nam zmanjkuje že celo jutro. Napišem cel post in valjda točno takrat spet zmanjka elektrike. Bom koga na elektru . Jst nč kriva ... neni, še tule čestitke!!!! Res sem vesela, da je končno uspelo. Po vseh mučnih punkcijah in inekcijah in solzah, so zdaj na vrsti bolj sončni dnevi . Uživaj nosečnost!!! P.S. jest se tud MM štumfkov spomnem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
prebivališčes1o2mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja
hvala za pomočna svoj naslov (
50%)
na naslov parterja (
48%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!