|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
22.3.2007 21:12:41   
koala
Saj res, že ves dan čakamo na novičke!
Po moje so tudi šli na morje.
Pika a ti kaj veš??????????

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 176
22.3.2007 21:27:24   
tinkamiška
Massa! Tudi jst se te dobro spomnim! Sem tako vesela, da ti je ratalouser posted image in čez nuhalno si že šlauser posted image user posted image user posted image zdej bi se pa morale nehat tele slabosti počasiuser posted image Ti želim, lepo nosečnost do konca, pa dej kej piši, da bomo vedle kako ti greuser posted image

Špelka! Tudi zate sem vesela, ker tole pa že res super kaže in tudi jst mislim, da si srečkauser posted image user posted image Vse lepo tudi tebi!

Neni, mislim na tebe in upam, da res že kje uživaš s svojo pikicouser posted image

Ostale pupe...v mslih sem z vami!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 177
22.3.2007 21:29:50   
emaa
Špelka točno tako je zgledal moj test na 29. dan ciklusa, pa mamo zdaj dva fanta doma, tako da to je to. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
Massa26 tudi tebi čestitam in privoščim iz srca, meni pa je lani uspelo po drugi histero tik pred IVF.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 178
22.3.2007 21:35:13   
Pia73
Massa in Špelka BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se obeh spomnim! user posted image

Sem čist nestrpna od čakanja na DOBRE novičke od naše drage neni. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 179
22.3.2007 22:15:05   
Anitka
Špelka in Massa juhej, pa vama je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se spomnim obeh še iz "starih" časov user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vama lepo nosečnost in zdrave user posted image user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In le šparajta nam plac med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker bomo kmalu za vami tudi ostale borke.

Neni
  upam tudi jaz, da ste o.kuser posted image user posted image

Punce moj dragi se je vrnil in danes je spalnica najina. Prvo spanje v njej, seveda brez user posted image user posted image user posted image user posted image Je še danes user posted image na obisku.

Tako pridne bodite,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 180
23.3.2007 6:48:09   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: koala

vem vem user posted image

dobre novičke vem user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 181
23.3.2007 6:51:49   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: koala

vem vem user posted image

dobre novičke vem user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika pol pa nam jih hitro izdaj.user posted image user posted image user posted image user posted image  za našo neni in njene user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 182
23.3.2007 7:22:30   
Kalina
Jst tud vemuser posted image juhujuhujuhuuuuu, jupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 183
23.3.2007 7:37:32   
neni
Joj, Pika in Goycka user posted image  , sem mislila, da boste tukaj sporočile, ker jaz včeraj nisem utegnila. Sem bila čisto zmešana, sva se z mojim odločila, da bova povedala njegovim staršem in bratom in prijateljem (vedela sta samo moja starša). Ampak mene je še vedno tako strah, se mi zdi da kar ne bi povedala.... Še kar nisva, bo že priložnost.

Torej, naša pikica ima 1,7 cm in miga preveč, smo jo komaj ulovili za poslušat srček. In je ful lepa. Ima že gravo in rokice, moj se je čist raznežu. Včeraj je odšel v tujino in bi šel, tudi če ne bi bilo v redu, tako je pa res veselo odvandral. Jaz pa veselo doma na kavču preganjam slabosti. Mi čisto nič ne diši za jest, non stop imam zgoraj, hkrati sem pa ful lačna. Ampak se ne pritožujem, za zdravo pikico je lahko tako tudi 9 mesecev.

Reš me je naroču na NS 20.4. (še cel mesec!!!!), jaz se grem danes naročit k mojemu G. Pa še malo pohajat, grem tudi Goyo in Linin zobek pogledat, če so le doma pohajačice. 

Reš mi je napisal rizično nosečnost, sva se odločila, da bom še kakšen mesec doma. Potem bi rada šla delat, da se bom malo važila s trebuhom.

Hvala 100x za vaše pesti, verjamem da so pomagale mojemu user posted image , drugače pa vsaj ne bi zdržala toliko vsega, če ne bi imela vas, moje prijateljice.

lp Neniuser posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 184
23.3.2007 7:39:30   
neni
Še tole: rok imam 30.10., tako da sem zaenkrat oktoberčica. Sumim, da bo šlo v november, ampak to sploh ni pomembno.

Pa ful me moti, ker ni imen napisanih!user posted image user posted image
Ampak sem razbrala, katero sporočilo je od katere.

Hvala še enkrat
Neni

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 185
23.3.2007 7:42:59   
Kalina
Juhu neni, tko sm srecna zate, uceri sm cel dan misnla nate in skrbela dokler mi opicka GoYci ni sporocila, sam sm itak vedla da bo vse ok!! Ti kr pocivaj in uzivaj, veliko se smej in bozaj pikico se za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo se moja Kalinca ti sporoca LA LA LA LA LAuser posted image To je ful zdej aktualno pri nasuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 186
23.3.2007 7:46:13   
stunfek
Čestitke neni! user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 187
23.3.2007 7:56:27   
nena m
Neni, čestitke še enkrat. Zdaj pa je res že čas, da začnes uživati v nosečnosti.user posted image

Špelka, jaz mislim, da test ni lažno pozitiven. Jaz sem imela IVF ISCI, sem delala test 8. dan po ET, pa je bil negativen. Potem pa nisem dobila M in sem 15 dan ponovila, pa je bil user posted image . Tako, da mislim, da vsi ti hormoni ne vplivajo na test - vsaj pri meni niso.

Obema želim lepo user posted image .

Lp

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 188
23.3.2007 8:57:13   
tinkamiška
Neniiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image Pikica mala naj pridno raste, malo ti pa tudi mora bit slabo, da boš občutila vse radosti srečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdej grem pa vesela, moji Izi zajtrk pripravit, me čaka še v pižamiuser posted image

Lepo se mejte in pestke za vas!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 189
23.3.2007 9:13:29   
GoYa
Sm besna k user posted image . Elektrike nam zmanjkuje že celo jutro. Napišem cel post in valjda točno takrat spet zmanjka elektrike. Bom koga na elektru user posted image .

Skratka, jovo na novo:

Čestitke, Špelka in Massa 26 user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neni, tebe...ups...vaju že čakam user posted image . Da vidim vajino pobalinko in ti takoj povem po kom je user posted image . Novičke pa učeri nisem uspela objavit, ker smo ble z Lino zunaj, zvečer pa nisem bla nič na RR user posted image . Sej punce niso dolgo čakale user posted image .

Hm, kaj sem še hotla. Nč, me nervira ta elektrika in bolje da to čimprej objavim, da ne bo spet kakega mrka.

Še to: Bety ful pogrešam. Če bereš, se prosim javi. Upam na najbolje zate user posted image user posted image .

Pa pa, bejbike.

Neposredna povezava do sporočila: 190
23.3.2007 9:18:45   
lana38
neniuser posted image user posted image user posted image !
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 191
23.3.2007 9:56:29   
Pia73
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES neni!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila tista, ki sem najbolj najedala,..... user posted image user posted image user posted image Res sem si želela slišati takih novičk! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram iti, je ena smrdeča ritka, tu z mano,... user posted image

Pia73

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 192
23.3.2007 9:58:43   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,neni zate in za tvojo user posted image .

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 193
23.3.2007 10:26:39   
tia
JUHUUUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neni in user posted image  .

Neni sem zelo vesela ,da je vse OK, držim pesti da se tam za 8 mesecev ali manj srečate.

Špelka in Maša tudi vama Čestitke!!!
Vse fosilke pridete na vrsto ,ene pač prej druge pa zato malce kasneje.

Lp

Tia

Leni hoče na računalnik,pa morem zakljuučit.user posted image user posted image user posted image user posted image

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 194
23.3.2007 11:25:16   
soncek.djukelica
draga neni,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iz tvojih besed je čutiti večji optimizem! Pa user posted image  je tudi veseljakl! user posted image
Veliko sreče ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 195
23.3.2007 13:49:42   
GoYa
Punce, moram vam povedati, da je nenina user posted image  lušna punca. En tak lep drobižek, ampak vseeno velik. Po očiju bo user posted image .

Jst vam pa pokažem še, kako si pri nas zaenkrat še edini zobek pucamo.

user posted image

Aja, pa neni je opazla, da ima Lina MM štumfke. Sploh nisem šla za tem user posted image . Se jih še spomnite, punce (MM štumfkov)?

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 196
23.3.2007 14:01:03   
biba77
user posted image user posted image user posted image Neni in pikica!user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz se jih spomnim... Vedno, ko izbiram zjutraj zokne in mi pride MM pod prste. In tudi zadnjic sem ravno za malega nekaj kupovala, pa vidim MM... Mi je slo kar malo na smeh.

Punce, kje pa je nasa user posted image bambi? Nic se ni javila, ali?

Koala, tvoj dan se tudi bliza, ne?

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 197
23.3.2007 18:05:43   
Anitka
Ojla!

NENI  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo, zelo vesela, da sta O.K. Sem veliko mislila na vaju in stiskala pestke. Le tako naprej.

MM nogavičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz jih še imam in vedno, ko si jih obujem se spomnim mojih punc z RR-je.user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce na hitro je bilo to vse. Aja, še to - prva noč v novi spalnici je bila leeeeeeepaaaaaa.

Lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 198
23.3.2007 18:26:09   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

user posted image user posted image user posted image user posted image ,neni zate in za tvojo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 199
23.3.2007 19:24:29   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Sm besna k user posted image . Elektrike nam zmanjkuje že celo jutro. Napišem cel post in valjda točno takrat spet zmanjka elektrike. Bom koga na elektru user posted image .

Jst nč kriva user posted image user posted image user posted image user posted image ...

neni, še tule čestitke!!!! Res sem vesela, da je končno uspelo. Po vseh mučnih punkcijah in inekcijah in solzah, so zdaj na vrsti bolj sončni dnevi user posted image user posted image user posted image .

Uživaj nosečnost!!!

P.S.
jest se tud MM štumfkov spomnem user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

prebivališče
s1o2

mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja hvala za pomoč

na svoj naslov (50%)

na naslov parterja (48%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!