|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
7.12.2008 10:22:02   
citrončica
No,sulfinija,samo da je vse OKuser posted image ,počivaj,pazi nase,pa bo!!

Ja,tudi jaz mam komaj čas do rr pridet,delovni teden sem začela s sredo,pa je bilo že pestro,v četrtek sem še izpit imela,v petek me je v Kr.gori zamedlo,smo moj avto obračali na parkirišču,da sem sploh na cesto prišla,še prej,ko sem hotla očistit sneg pod gumo,pa sem tako "obrisala",pod snegom je bil led,in sem padla ko snop,čutim že drugi dan obe rami..user posted image ,potem pa še Miklavž...ja,dobro,da je nedelja,da v miru kuham,popoldan pa še ne vem,kako bouser posted image

Uživajte vse,če imate lepo vreme pojdite ven,tukaj je bolj oblačno....

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.12.2008 16:26:48   
Sulfinija
Pozitivke,meni je spet popoldan danes ful user posted image  kot mi je bilo včeraj.Jaz upam,upam da je tole dober znak in tokrat bom zmagala ker sem tolk pozitvna,kajne?Jutri teden pa pregled komaj čakam,komaj čakam.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
7.12.2008 16:29:30   
Sulfinija
Metulchy,kje se pa ti skrivaš?Od moje ZS se mi nič več ne javiš,upam da nisi kaj zamerila saj nisem mislila nič slabega le,da tokrat ne bom takole zgodaj zganjala panike,ker je potem vse skupaj le slabše...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1453
8.12.2008 8:53:32   
*sanela*
Jutro!
Kako ste kaj čvekice?
Moj sinček je dobil vodene koze. Jaz jih kot otrok nisem imela tako da lahko pričakujem da jih zdaj dobim user posted image .

sulfinija sam tako naprej. Lepo počivaj in grej user posted image  pod svojim srčkom. Slabosti so res nadležne a bodo hitr minile.

metuljchy kje pa si?

citrončica upam, da si boljše. Dobr je da nisi kaj zlomila.

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1454
8.12.2008 9:17:50   
Sulfinija
Sanela,bogi mali ko prenaša tele koze.Tudi sama sem jih fasala v bolnici ko sem bila na operaciji slepiča in tik pred birmo.So res nadležan zadeva in starejši jih veliko huje prenašajao kot mali otroci.

Neposredna povezava do sporočila: 1455
8.12.2008 16:05:21   
metuLJchy
punce se vam na hitro oglašam, malo mi manjka pozitivne energije te dni (mi jo sproti pobirajo dokaj drastične spremembe in dogodki), malo sem volk samotar te dni. A nisem pozbila na vsa, sem vesela da vas imam, in upam da bom imela kmalu spet kakšno lepo novičko za napisat.

Kako ste ve?

Neposredna povezava do sporočila: 1456
8.12.2008 16:08:14   
Sulfinija
Metulchy,kako lepo da si se nam javila me zelo veseli,da si se mi zaupala,še bolj me veseli,da si me ubogala in se nam semle gor javila.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
9.12.2008 8:17:29   
*sanela*
Jutro!
Pri nas je ful mrzlo, brrrrrrrrrrrrr
Kako ste kaj čvekice?
Jaz sm ok., kar dobro se počutim. Lepo je vsake tolko biti "doma". Ni je čez mamino kuhinjo user posted image !
Sine je kar dobro. Ima samo malo kozic, pa še vročine nima. Upam, da bomo to tako zlahka dali skozi user posted image .
Moja kuhinja je prišla. Pa komaj drug teden jo lahko zmontiramo, ker še ploščice niso sfugirane. No počasi naš dom dobiva obliko user posted image .
Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1458
9.12.2008 8:24:26   
Sulfinija
Sanela,takole je bilo pri nama kuhinja je prišla v petek montaža je bila šele v ponedeljek.Sem mislila,da bom ponorela v stanovanju med ogromnimi škatlami.In tolk sme bila firbčna pa še moj mi niti ene škatle ni dovolil da jo odprem bili jih je pa en milijon.Upam,da dobimo kako lepo fotkico vajine kuhinje.Nama so v ponedeljek kuhinjo sestavili in v torek nama je keramičar polagal ploščice kar na sestavljeno kuhinji zaradi vzorcev pa še na lesnini so nama svetovali,da se sedaj keramika polaga na sestavljene kuhinje.Je šlo zelo lepo in še vzorci spo sedaj do milimetra natančno.

user posted image

user posted image
Objave: 5332
Status: odsoten 
Punce včerjašnji dan in noč sta minila super brez izcedkov,...Danes pa ne me vprašati koliko izcedka se spet kaže in se je komaj dan začel.Grem si hitro dat noter utrogestan in spet čakanje.Komaj čakam drugi ponedeljek,ko bo konec mojih dvomov in negotovosti.lep dan želim vsem vam kljub mrazu,ki je zunaj brrrrrrrrrrrrrrr.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
9.12.2008 8:30:49   
*sanela*
Slikice bom itak nalimala takoj ko bo kuhinja zmontirana user posted image .
sulfinija držim pesti, da se bo izcedek ustavil. Res nadležna zadeva. Kaj pa če bi šla kar na pregled? Mislim na urgentno?

Neposredna povezava do sporočila: 1460
9.12.2008 8:33:20   
Sulfinija
Sanela,v teh tednih ranih nimajo kaj drugega narest kot dati mirovanje,kaj proti krčem kar jaz imam Spasmex in Utrogestan ali dabraston in tudi utrogestan imam 3x2 na dan.Takole da ni kaj drugega narest pred 12.tednom.In še smoa čakanje in pozitvno mišljenje druge možnosti še zanekrat ni.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
9.12.2008 8:36:30   
*sanela*
Pozitivne pa smo user posted image user posted image user posted image !

Vemo da bo vse ok. in da boš drugo leto mamica!

Neposredna povezava do sporočila: 1462
9.12.2008 11:02:55   
metuLJchy
Sanela upam da si se ognila vodenim kozam - ti čimbolj užiavj ta teden pri mami, saj včasih je lepo malo se vrnit tja kjer smo odraščali. Pa upam, da bo čimmamnj stresen glede selitve ta teden.

Sulfinija ti le pogumno naprej, nič obupat, morda so zgolj začetne težavice, ki se bodo, verjamem, uspešno prebrodile. Kaj pa če narediš še 1 test, da vidiš kako je črtica se povečala, ali če greš dat kri, da vidijo ali hormon pravilno narašča?

Danes je pri nas sonček, juhej!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
9.12.2008 11:05:08   
Sulfinija
Metulchy,sem naredila še en test danes črtica ful močna zeloooooooooooooooooooo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1464
9.12.2008 11:17:13   
*sanela*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1465
9.12.2008 11:26:31   
metuLJchy
sulfinija bravo user posted image user posted image user posted image  to pomeni da hormon raste!!! bravo!! juhej

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
9.12.2008 11:28:09   
metuLJchy
sulfinija, če se ti da, nas s črtico v albumu razveseli!

Neposredna povezava do sporočila: 1467
9.12.2008 11:29:13   
Sulfinija
Metulchy,ne gre filam na vse tri digitalce baterije.Imaš zs.

Neposredna povezava do sporočila: 1468
9.12.2008 16:44:45   
citrončica
No,čvekice,
danes mi bo uspelo spet na hitro malo pokukat,da vidim kako ste..

Sulfinija,počivaj,čajčke kuhaj ta čas,upam,da slabosti čimprej minejo,a žal so deluser posted image ,tako da ti zdaj pripadajouser posted image ,

Sanela,upam,da ste z boleznimi zaključili zdaj,
uživajte pa v mamini kuhinji,to vedno paše,in se splača izkoristiti,ko ste skupaj..

MetuLJchy,
upam,da ti je te dni kaj posijalo sonce,da se bolje počutiš,
ne daj se,saj si borka,kot me!!Pelji kuža ven,nekam na samo,pa parkrat zatuli, pomaga,se takoj boljše počutiš,čeprav verjamem,da ti je že bolje,vseeno enuser posted image in koš pozitivne energje!!

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1469
10.12.2008 8:16:10   
*sanela*
Jutro!
Danes je pa temno in deževno user posted image . Zelo depresivno vreme!
Škoda ker ni snega. Sploh ni občutka da je veseli december.
Kako ste punce?
sulfinija upam, da ni več izcedka. Kar pridno počivaj!
citrončica kako si kaj?
metuljchy se bolje počutiš? Upam, da si našla pravo rešitev za trenutno krizo!
yuliah kje si punca? Kako se počutiš? Imaš še slabosti?
a.jrad kje pa si zgubljena ovčka?

Neposredna povezava do sporočila: 1470
10.12.2008 8:27:00   
Talibetun_tewhidi
Pozdravljene punce, danes sem brala vašo temo o pozitivnih mislih dobra jeuser posted image tudi meni bi kaj podobnega prou prišlo... user posted image  

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
10.12.2008 8:53:22   
*sanela*
No pol nam se pa večkrat pridruži pa boš tudi ti deležna pozitivne energije user posted image . Tukaj smo res vse pozitivke. Če pa pride kakšen dan da sem na tleh me punce s svojimi besedami in željami poberejo s tal.
Dobrodošla!

Zelo zanimiv nik!

(odgovor članu Talibetun_tewhidi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
10.12.2008 17:04:02   
metuLJchy
telibetun pozdravljena med nami, pridi večkrat med nas te bomo vesele. Si že dolgo na RR, verjetno se tudi pri vas trudite za user posted image ?

Vse ostale punce, jaz sem že malo manj volk samotar, nekako sem že boljše volje. Glavno je da sva se z mojij odliočila da kljub situaciji v kateri sva se trenutno znašla ne bova čakala z user posted image , saj že tako čakava predolgo in bilo trapasto zamudit ta čas po laproskopiji. Tako da spet začenjam razmišljat pozitivno user posted image  

sulfinija zate sem tudi prepričana da bo vse ok in bom naslednje poletje ponosna mamica. Bodite fajn vse!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
10.12.2008 20:21:17   
citrončica
O,lepo,še ena nova med nami,
jaz te bom kar malo prekrstila,kar maš doooolg nick,
t.t.,dobrodošla,upam,da ne zameriš za okrajšavouser posted image ,

sulfinija,kaj bolje,a ti je še vedno tako slabo??

sanela,veseli december si moramo kar sami narediti,je pa res,da manjka tista čarobnost,ki jo prinese belina,sploh če zapade sneg na že okrašena drevesa in smreke,to je meni tako lepo....

metuLJchy,sem vesela,ko vidim,da se vračaš na stare tire...ne daj se,kako že pravijo:"kar nas ne ubije nas okrepi?"ali nekaj takega...vem,slaba tolažba,a ponavadi je res..

ostale ste se malo izgubile??tudi prav,uživajte,vsaka po svoje,in si s kako malenkostjo polepšajte dan,sploh v teh deževnih dneh pašeuser posted image

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.12.2008 8:12:31   
*sanela*
Jutro!
Kako ste spale pozitivke?
Jaz bi še kakšno urco user posted image !
Vreme je že tako, da bi človek sam spal. Pri nas je temno in ful dežuje.
Snegec kje si?
Ful mi manka sneg decembra user posted image !

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?