Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 1.12.2008 20:10:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,vedno več je izcedka oreng se že kaže,tkole da upanje počasi splahneva saj bom v letu 2009 itak januarja novopečena ,se ne sekiram. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 1.12.2008 20:58:07
|
|
|
|
metuLJchy
|
sulfinija mi je všeč tvoj optimizem
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 1.12.2008 21:50:13
|
|
|
|
*sanela*
|
Ojla! No jaz sem kar v postelji. Tile prenosniki so zakon . Danes sm kar zmatrana. Nekaj malo sm še spakirala pa sm kr v posteljo zlezla. Vsa sreča, da nimam še dosti za spakirat. No zdaj pa grem spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 1.12.2008 22:01:41
|
|
|
|
citrončica
|
Pridne ,že vse v postelji, jaz sem komaj iz bowlinga prišla,sem šla takoj po šoli,ker so bili prijatelji že dobro uro tam, a eno rundo mi je vseeno uspelo odigrat,je bilo prav lušno, zdaj pa tudi jaz počasi grem podolgem,da zjutraj v ZD pokličem, rabim bolniški list....,pa upam, da mi ne bo treba prav čakat, zdaj sem še vremensko pogledala za jutri ,isti šmoren,res bo ves sneg pobralo,če bo še jutri padalo,upam, da vsaj malo sončka dobimo,če že snega ne pa lahko noč!!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 1.12.2008 22:25:38
|
|
|
|
metuLJchy
|
evo zgleda da sem ta zadnja danes, da vas še jaz pred spanjem pozdravim. Sem imela zdaj en tako "lep sprehod". Lije ko zmešano zunaj, grmi, pa moram na vsakovečerni obvezni sperod z . V drugačnih razmerah ne jamram toliko, v takem vremenu pa mi je hudo odveč se po dežu in strelah šetat. Moj je ravno še pri sosedih na obisku, ker ponavadi večerne sprehode na njega zvalim, pa jaz raje jutranje prevzamem. Lepe sanje, pa čimlepši torek jutri! Nočka,
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 8:03:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro! Javljam,da sem besna ko .Izcedek se kar nadaljuje vlije pa se ne.Če je že namenjeno naj se oreng vljie,da kličem za datum za sprejem zdravil in v novi boj.Da bi bilo tole vgnezditveno kak dvomim še malo. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 9:02:31
|
|
|
|
a.jrad
|
Pozdravljene pozitivke! Evo mene iz dopusta! Ne morem verjeti kako je v Sloveniji mrzlo- midva sva prišla v soboto ponoči iz +28 na - 2, tako, da je bila razlika res velika. No v glavnem moje m še ni; prejšnji ciklus sem imela m na 35 dni, danes je 33 dan, pa nimam nobenih znakov......tako da bomo videli... Upamo na najboljše! Upam, da je kaj novih nosečk v prejšnjem tednu, ko me ni bilo. lp
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 9:29:35
|
|
|
|
metuLJchy
|
a.jrad toplo pozdravljena med nami spet, čeprav je zunaj zelo, zelo mraz! Brr, to pa mora biti kar hud šok za 30 stopinj razlike. Kako si se imela? Upam, da si čimbolj uživala! Držim še pesti da tudi na slovenskem mrazu ne bo, sama imam takšne izkušnje da če spremenim klimo pride prej, še posebej če grem v toplejše kraje, tako mi je letos pol dopusta na morju pokvarila, ker se ji je tako mudilo. Sulfinija zate pa tudi stiskam peske! Kako ste ostale punce?
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 11:16:06
|
|
|
|
a.jrad
|
Hojla! Sem glih kar naredila test in je -; sicer bi morala priti m nekje konec tedna, a sem bila neučakana in sem test naredila že prej. Zdaj pa ne preostane drugega kot da počakam na in gremo že v 30 krog. Jp, tako je to; lani na miklavža sem izvedela za pozitiven rezultat, tako da sem zdaj kar malo žalostna........
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 11:40:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Nikar biti žalostna mogoče je bilo prezgodaj za test.Tudi mene ubija tale negotovost je komaj šele 27.dan od prejšnje ,včeraj izcedek zjutraj danes izcedek sedaj pa vse miruje.Za tets mi je prezgodaj tole čakanje pa dobesedno ubija. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 12:21:45
|
|
|
|
metuLJchy
|
a.jrad in sulfinija . Čakanje ubija, to vem in poznam. In žal se ga kakor s čakanjem ne da premostit. Punci, dokler se ne vlijejo je upanje. A.jrad morda je pri tebi še prezgodaj, tako da malo upanja ohrani, sulfinija pri tebi pa ne vem zakaj me občutek daje da si morda . Punce če pa tokrat ne bo, bomo božičku pisale. In čas bi že bil da se nas v letu 2009 usmili in nas usliša. Prekleto težkp pot nam je usoda do ciljev naprtila, a prestrašila in odvrnila od tega nas pa ne bo, a ne? Sončka!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 12:25:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,tudi jaz vedno bolj čutim da je morda tole .čE ne bo M do jutri bom v četrtek ali petek naredila test pa bo konec negotovosti.Tale izcedek pa spet ni,...Sem si zdajle dala noter tampon pa bomo videli čez eno uro ko ga potegnem kak bo novega. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 12:35:25
|
|
|
|
metuLJchy
|
Sulfinija hitro miklavžu pisat! Me pa stiskamo pesti!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 13:02:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,nimam pojma kaj bo iz tega.Dokler se oreng ne vlije upanje vseeno ostaja. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 15:28:27
|
|
|
|
metuLJchy
|
Sulfinija, a je kaj novega? Moj nek čut mi še vedno govori, da pa sulfinija bo morda mamica čez 9 mesecev ! Joj, meni je pa tako odveč ta dan, sama dolgočasna dela imam danes, buljim v ta računalnik, da bom še kvadratne oči dobila, še vreme je čisto brezvezno. Upam, da bo kmalu spet kaj snegeca!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 17:27:03
|
|
|
|
citrončica
|
Sulfinija,a.jrad, stiskam pesti,da vseeno ne pride, a.jrad,povej malo,kako si uživala,da nas vsaj misli na morje in sonce pogrejejo, tole vreme je,kot je že metuLJchy rekla,prav morasto,jaz sem sicer komaj domov prišla,a vseeno... sanela,si porihtala zobe??upam, da je mimo,jaz sem ravno od zobarja,sem kar vesela,ko se je z njimi spopadla in komaj čakam,da bom imela vse urejeno,a nimaš kaj,počasi bo treba...res upam,da si zrihtala,da ti je bolje, zdaj grem nekaj pojest,me je lakota domov prignala ,sem se spomnila,da je od zajtrka ža doolgoo pa-pa
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 17:43:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,nič izcedka,nič izcedka.Punce bojim se,da bom pa jutri razočarana kaj pa vem mi je zelo,zelo vse skupaj čudno.Za sedaj sem pa srečna,ker ga ni. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 2.12.2008 21:02:34
|
|
|
|
metuLJchy
|
še en skok do vas. Kako ste? Jaz že pogrešam našo nosečko Yuliah, Yuliah upam da si v redu, ravno tako tvoja pikica! Jaz sem imela v varstvu fantovo nečakinjo popoldne, je bilo prav luštno - ima že 8 let in se da z njo že čisto vse zmenit. Ful zlata punčka. Zdaj pa mi je malo dolgčas, ker mojega še ni, no saj malo tišine in samote včasih paše. Sulfinija bom stiskala pestin da tudi danes ponoči in jutri NE BO !
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 3.12.2008 8:04:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro pozitvke! Mam nekaj novičk moj izcedek je ponehal totalno, pa od nikoder.Sem vam kaj sumljiva?Sedaj se morem le odločiti kdaj narediti test?In kaj je tole nimam pojma?Šibam se umit,nato pa v dm se častim z tetsom kdaj bo narejen pa nimam blagega pojma. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 3.12.2008 8:38:48
|
|
|
|
metuLJchy
|
sulfinija saj ti govorim, da imam občutek da si in da je čisto možno da gre za vgnezditveno, enkrat sem preučevala kako naj bi zgledala in punce so pisale da cca. dan ali dva pred pričakovano , kot kak izcedek. Zdaj stiskam pesti da te ta test ne bo razočaral. Sporoči čimprej lepo novičko!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 3.12.2008 8:44:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,če je temu tak sem jaz itak srečka .Ujej,da bi bilo tole res bi skakala do stropa. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 3.12.2008 8:48:36
|
|
|
|
*sanela*
|
sulfinija tudi jaz imam občutek, da si srečka . Zdaj pa brž po testek pa nam sporoči lepo novičko ! Pošiljam ti za srečo!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 3.12.2008 10:31:58
|
|
|
|
metuLJchy
|
Sulfinija upam da bo razlog za skakat do stropa. imprej
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 3.12.2008 10:44:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozitivke moje drage poznate tole???
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 3.12.2008 13:33:12
|
|
|
|
metuLJchy
|
SULFINIJA bravo, bravo, bravo!!!! Sem ti govorila da me občutek daje, pa kar nisi hotela verjet Bravo še enkrat punca, sem tako vesela da ni res!! zdaj hitro v lekarno po elevit ali kakšno drugo folno kislino in vidiš da sonček prej ali slej posije!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?