|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
1.12.2008 20:10:20   
Sulfinija
Metulchy,vedno več je izcedka oreng se že kaže,tkole da upanje počasi splahneva saj bom v letu 2009 itak januarja novopečena user posted image ,se ne sekiram.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
1.12.2008 20:58:07   
metuLJchy
sulfinija mi je všeč tvoj optimizem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
1.12.2008 21:50:13   
*sanela*
Ojla!
No jaz sem kar v postelji. Tile prenosniki so zakon user posted image . Danes sm kar zmatrana. Nekaj malo sm še spakirala pa sm kr v posteljo zlezla. Vsa sreča, da nimam še dosti za spakirat. No zdaj pa grem spat. Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1403
1.12.2008 22:01:41   
citrončica
Pridneuser posted image ,že vse v postelji,

jaz sem komaj iz bowlinga prišla,sem šla takoj po šoli,ker so bili prijatelji že dobro uro tam, a eno rundo mi je vseeno uspelo odigrat,je bilo prav lušno,

zdaj pa tudi jaz počasi grem podolgem,da zjutraj v ZD pokličem, rabim bolniški list....,pa upam, da mi ne bo treba prav čakat,

zdaj sem še vremensko pogledala za jutriuser posted image ,isti šmoren,res bo ves sneg pobralo,če bo še jutri padalo,upam, da vsaj malo sončka dobimo,če že snega neuser posted image

pa lahko noč!!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
1.12.2008 22:25:38   
metuLJchy
evo zgleda da sem ta zadnja danes, da vas še jaz pred spanjem pozdravim. Sem imela zdaj en tako "lep sprehod". Lije ko zmešano zunaj, grmi, pa moram na vsakovečerni obvezni sperod z user posted image . V drugačnih razmerah ne jamram toliko, v takem vremenu pa mi je hudo odveč se po dežu in strelah šetat. Moj je ravno še pri sosedih na obisku, ker ponavadi večerne sprehode na njega zvalim, pa jaz raje jutranje prevzamem.

Lepe sanje, pa čimlepši torek jutri!

Nočka,

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
2.12.2008 8:03:16   
Sulfinija
Jutro!

Javljam,da sem besna ko user posted image .Izcedek se kar nadaljuje vlije pa se ne.Če je že namenjeno naj se oreng vljie,da kličem za datum za sprejem zdravil in v novi boj.Da bi bilo tole vgnezditveno kak dvomim še malo.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1406
2.12.2008 9:02:31   
a.jrad
Pozdravljene pozitivke!

Evo mene iz dopusta! Ne morem verjeti kako je v Sloveniji mrzlo- midva sva prišla v soboto ponoči iz +28 na - 2, tako, da je bila razlika res velika.
No v glavnem moje m še ni; prejšnji ciklus sem imela m na 35 dni, danes je 33 dan, pa nimam nobenih znakov......tako da bomo videli...
Upamo na najboljše!

Upam, da je kaj novih nosečk v prejšnjem tednu, ko me ni bilo.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1407
2.12.2008 9:29:35   
metuLJchy
a.jrad toplo pozdravljena med nami spet, čeprav je zunaj zelo, zelo mraz! Brr, to pa mora biti kar hud šok za 30 stopinj razlike. Kako si se imela? Upam, da si čimbolj uživala! Držim še pesti da user posted image  tudi na slovenskem mrazu ne bo, sama imam takšne izkušnje da če spremenim klimo user posted image pride prej, še posebej če grem v toplejše kraje, tako mi je letos pol dopusta na morju user posted image  pokvarila, ker se ji je tako mudilo.

Sulfinija zate pa tudi stiskam peske!

Kako ste ostale punce?

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
2.12.2008 11:16:06   
a.jrad
Hojla!

Sem glih kar naredila test in je -; sicer bi morala priti m nekje konec tedna, a sem bila neučakana in sem test naredila že prej. Zdaj pa ne preostane drugega kot da počakam na user posted image  in gremo že v 30 krog. Jp, tako je to; lani na miklavža sem izvedela za pozitiven rezultat, tako da sem zdaj kar malo žalostna........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1409
2.12.2008 11:40:43   
Sulfinija
Nikar biti žalostna mogoče je bilo prezgodaj za test.Tudi mene ubija tale negotovost je komaj šele 27.dan od prejšnje user posted image ,včeraj izcedek zjutraj danes izcedek sedaj pa vse miruje.Za tets mi je prezgodaj tole čakanje pa dobesedno ubija.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
2.12.2008 12:21:45   
metuLJchy
a.jrad in sulfinija user posted image user posted image . Čakanje ubija, to vem in poznam. In žal se ga kakor s čakanjem ne da premostit. Punci, dokler se ne vlijejo user posted image  je upanje. A.jrad morda je pri tebi še prezgodaj, tako da malo upanja ohrani, sulfinija pri tebi pa ne vem zakaj me občutek daje da si morda user posted image . Punce če pa tokrat ne bo, bomo božičku pisale. In čas bi že bil da se nas v letu 2009 usmili in nas usliša. Prekleto težkp pot nam je usoda do ciljev naprtila, a prestrašila in odvrnila od tega nas pa ne bo, a ne?

Sončka!

Neposredna povezava do sporočila: 1411
2.12.2008 12:25:33   
Sulfinija
Metulchy,tudi jaz vedno bolj čutim da je morda tole user posted image .čE ne bo M do jutri bom v četrtek ali petek naredila test pa bo konec negotovosti.Tale izcedek pa spet ni,...Sem si zdajle dala noter tampon pa bomo videli čez eno uro ko ga potegnem kak bo novega.

Neposredna povezava do sporočila: 1412
2.12.2008 12:35:25   
metuLJchy
Sulfinija hitro miklavžu pisat! Me pa stiskamo pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 1413
2.12.2008 13:02:06   
Sulfinija
Metulchy,nimam pojma kaj bo iz tega.Dokler se oreng ne vlije upanje vseeno ostaja.

Neposredna povezava do sporočila: 1414
2.12.2008 15:28:27   
metuLJchy
Sulfinija, a je kaj novega? Moj nek čut mi še vedno govori, da pa sulfinija bo morda mamica čez 9 mesecevuser posted image !

Joj, meni je pa tako odveč ta dan, sama dolgočasna dela imam danes, buljim v ta računalnik, da bom še kvadratne oči dobila, še vreme je čisto brezvezno. Upam, da bo kmalu spet kaj snegeca!

Neposredna povezava do sporočila: 1415
2.12.2008 17:27:03   
citrončica
Sulfinija,a.jrad,
stiskam pesti,da user posted image  vseeno ne pride,

a.jrad,povej malo,kako si uživala,da nas vsaj misli na morje in sonce pogrejejo,

tole vreme je,kot je že metuLJchy rekla,prav morasto,jaz sem sicer komaj domov prišla,a vseeno...

sanela,si porihtala zobe??upam, da je mimo,jaz sem ravno od zobarja,sem kar vesela,ko se je z njimi spopadla in komaj čakam,da bom imela vse urejeno,a nimaš kaj,počasi bo treba...res upam,da si zrihtala,da ti je bolje,

zdaj grem nekaj pojest,me je lakota domov prignalauser posted image ,sem se spomnila,da je od zajtrka ža doolgoouser posted image
pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1416
2.12.2008 17:43:21   
Sulfinija
Metulchy,nič izcedka,nič izcedka.Punce bojim se,da bom pa jutri razočarana kaj pa vem mi je zelo,zelo vse skupaj čudno.Za sedaj sem pa srečna,ker ga ni.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1417
2.12.2008 21:02:34   
metuLJchy
še en skok do vas. Kako ste? Jaz že pogrešam našo nosečko Yuliah, Yuliah upam da si v redu, ravno tako tvoja pikica!

Jaz sem imela v varstvu fantovo nečakinjo popoldne, je bilo prav luštno - ima že 8 let in se da z njo že čisto vse zmenit. Ful zlata punčka.

Zdaj pa mi je malo dolgčas, ker mojega user posted image  še ni, no saj malo tišine in samote včasih paše.

Sulfinija bom stiskala pestin da tudi danes ponoči in jutri NE BO user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1418
3.12.2008 8:04:34   
Sulfinija
Jutro pozitvke!

Mam nekaj novičk moj izcedek je ponehal totalno,user posted image  pa od nikoder.Sem vam kaj sumljiva?Sedaj se morem le odločiti kdaj narediti test?In kaj je tole nimam pojma?Šibam se umit,nato pa v dm se častim z tetsom kdaj bo narejen pa nimam blagega pojma.

Neposredna povezava do sporočila: 1419
3.12.2008 8:38:48   
metuLJchy
sulfinija saj ti govorim, da imam občutek da si user posted image  in da je čisto možno da gre za vgnezditveno, enkrat sem preučevala kako naj bi zgledala in punce so pisale da cca. dan ali dva pred pričakovano user posted image , kot kak izcedek. Zdaj stiskam pesti da te ta test ne bo razočaral. Sporoči čimprej lepo novičko!

Neposredna povezava do sporočila: 1420
3.12.2008 8:44:00   
Sulfinija
Metulchy,če je temu tak sem jaz itak srečka user posted image .Ujej,da bi bilo tole res bi skakala do stropa.

Neposredna povezava do sporočila: 1421
3.12.2008 8:48:36   
*sanela*
sulfinija tudi jaz imam občutek, da si srečka user posted image . Zdaj pa brž po testek pa nam sporoči lepo novičko user posted image !
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1422
3.12.2008 10:31:58   
metuLJchy
Sulfinija upam da bo razlog za skakat do stropa. imprej user posted image user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
3.12.2008 10:44:02   
Sulfinija
Pozitivke moje drage poznate tole???

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1424
3.12.2008 13:33:12   
metuLJchy
user posted image  SULFINIJA bravo, bravo, bravo!!!!

Sem ti govorila da me občutek daje, pa kar nisi hotela verjet user posted image user posted image user posted image

user posted image Bravo še enkrat punca, sem tako vesela da ni res!!

zdaj hitro v lekarno po elevit ali kakšno drugo folno kislino in vidiš da sonček prej ali slej posije!!

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?