citrončica
|
Evo še mene,na hitro: Sanela,upam, da se sinova buška že celi,da ni bilo kaj hudega,je pa vsekakor zoprno,malo ga pocartaj,da ga ne bo preveč bolelo,no, Sulfinija,vidim,da se tvoj maraton nadaljuje,naj čimprej mine,da se boš boljše počutila,a ko pride ,boš itak že vse pozabila!!, MetuLJchy,kako znano mi je to,ko eror napiše ko klikneš potrdi tamle spodaj...grozno ,pa vedno takrat,ko potem nimaš časa še 1x napisat..... upam,da ne bo zdajle,jaz tud čakam,da moj pokliče,ko šibava še k nam domov se nekaj zmenit,pa vsak čas pričakujem klic...je šel na košarko in takoj po koncu pokliče,da ga že zunaj počakam...dirke... Pri nas vse po starem, deževno in kislo,kot povsod,na srečo sem s šolo za letos zaključila,čakam še rezultate zadnjega kolokvija,a jaz sem se odločila,da sem ga naredila ..optimist,a??Tako da imam vsaj popoldneve do konca leta kolikortoliko frej in pa učit se mi ni treba zdaj...paše.. Vidim,da smo še eno pozitivko dobile medse, ula23,dobrodošla, uživajte vse v veselem decembru,oz.si čimbolj veselega naredite!!! pa-pa
|