|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.12.2008 13:44:31   
*sanela*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful sm vesela zate kr na jok mi gre od sreče.
Želim ti lepo user posted image in zdravega user posted image .

Za vse enkrat sonček posije, kot je rekla metuljchy

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
3.12.2008 14:01:59   
metuLJchy
sulfinija jaz sem čisto iz sebe od veselja odkar sem to prelepo novičko prebrala! Sploh se ne morem skoncentrirat na delo user posted image  a ti pridemo pomagat skakat do stropa? user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
3.12.2008 14:04:09   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

sulfinija jaz sem čisto iz sebe od veselja odkar sem to prelepo novičko prebrala! Sploh se ne morem skoncentrirat na delo user posted image  a ti pridemo pomagat skakat do stropa? user posted image

Punce kak sem šele jaz iz sebe.Na Otočec bomo pa šli letos trije.na pregled bom pa kar šla po novem letu da ne bom spet brezveze panike zganjala ker sem šla vendo takole hitro.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1428
3.12.2008 14:27:24   
metuLJchy
Je pa prav lep, lepo viden plusek!

Neposredna povezava do sporočila: 1429
3.12.2008 14:30:39   
Sulfinija
Metulchy,ja lepo viden plusek niti ni bil delan test z pvim urinom in se ful lepo vidi plus pa komaj 28.dan od prešnje M je danes.In takole lep plusek hi,hi.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1430
3.12.2008 14:34:37   
metuLJchy
si že povedala možeku ali boš počakala da se vrne domov?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
3.12.2008 14:58:24   
Sulfinija
Metulchy,kje pa bom počakala povedal sem mu je kar norel po telefonu od veselja.Sedaj komaj čakam,da odide od mami sestra pol pa še njej povem veselo novičko.

Neposredna povezava do sporočila: 1432
3.12.2008 17:13:32   
citrončica
Sulfinija,
še tukaj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
in držim pesti,da bo tokrat vse vse OK!!

Neposredna povezava do sporočila: 1433
4.12.2008 8:38:37   
YULIAH
Pozdravljene pozitivke. user posted image ....same pozitivne novičke.
Draga Sulfinija, iskrene čestitke še od mene, sem telo vesela zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Metuljchy, jaz sem še vedno v bolniški, počutje je še vedno bolj slabo, pa saj nič zato, vse se da preživet, samo da je vse ok,....kako pa kaj ti? Še vedno kaj boli?
Majčkeno sem vas prišla pokukat, danes imam pregled pri G, pa upam da je vse ok, ker imam še vedno tako vnetje, da mi je zelo neprijetno. Je pa slabo to, ker se prve tri mesece sploh ne smeš zdravit s svečkami in kremami, tako da se vnetje kar stopnjuje, bad. Vam javim kako je bilo na pregledu.
A.rajd, jaz bi tudi šla na +28, kje pa si bila?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
4.12.2008 10:23:55   
metuLJchy
Yuliah, lepo da si malo med nas pokukala! Koliko časa si zdaj že noosečka? CCa. 2 meseca? Upajmo da bomo slabosti čimprej minile, vsekakor pa bodo ko jih bo konec pozabljene in verjeno za naslednjega miklavžka ko boš za malo kepico prvo darilce pod smrekico (ups, za miklavžka še ni smrekice user posted image ) pripravljala se jih še spomnila ne boš.

Sulfinija, kako si ti, si lahko kaj spala danes ali ti lepa včerajšnja novica ni pustila spati?

Sanela kako pa tvoje zdravje?

Citrončica ali si se navadila spet na delovni ritem?

Yuliah po lapro se počutim že skoraj kot prej. Če pretiravam in preveč skačem naokrog potem zvečer čutim trebušno prepono. No, pa nobene želje po user posted image  nimam od lapro sem. Do konca meseca mi je še oproščeno, potem pa upam da se tudi volja vrne. Komaj čakam danes zvečer ko greva z mojim user posted image  na koncert od Alye na radio Aktual.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
4.12.2008 10:24:48   
metuLJchy
še to punce, ali nima Evica od naše andreje enkrat zdaj rojstnega dneva? Uf, kako beži čas!

Neposredna povezava do sporočila: 1436
4.12.2008 17:08:59   
YULIAH
Metuljchy, jaz sem že v 12 tednu, to je v tretjem mesecu. Kako čas beži. Danes sma bila z mojim user posted image na pregledu. Še vedno imam močno vnetje, še vedno mi ne sme dati svečk, ker je v prvih 3 mesecih lahko slabo za plod. Na UZ pa je povabil zraven tudi mojega lubija, tako da sva oba videla najino bebico. Kako je bilo lepo. Sedaj se že tako lepo vidi čez trebuh.
Metuljchy, super da si že vredu, a na koncert gresta, ja ful dobro, lepo se imejta.
Jaz sem se ravno zadnjič šalila, da imam še nekaj teh mesecev "samskega" življenja, pa ga bom kar v postelji preživela, ali kaj. Ker se  mi res nikamor ne da.
Vse naj naj Evicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1437
4.12.2008 18:11:52   
Sulfinija
Metulchy,Eva od andreje2000 ima rojstni dan 6.12.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
4.12.2008 19:05:16   
Sulfinija
A zdaj pa pnobene ni,da bi jaz malo klepetala.Sem iz vodoravnega položaja prišla pa ni nikjer nobene user posted image .Jutri bo že bolje bom lahko več klepetala,ko moj dragi prinese domov prenosnika bom ga mela pri postelji in bom čvekala ko nora z vami in posteljo dol težila hi,hi.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.12.2008 8:06:18   
Sulfinija
Punce kaj se je pa zgodilo meni včeraj zvečer me je skoraj kap,k sreči se je hitro nehalo.

Ko sme si dala Utrogestan večerno dozo noetr sme si ulegla in naenkrat vidim ko grem na wc na vložku ščitniku perila kri se obrišem spet kri in nato se je kar nanekrat nehala.Nisem zganjala panike,nikamor nisme šla.Ali mi je mogoče kaka žilica počila,ali je bilo od pregleda,ali sme si mogoče ranila,ko sem si utrogestan vstavljala in sedaj je spet vse normalno.Nič kar bo pa bo upam na vse naj,naj če ne pa gremo v novo akcijo.Itak ne morme nič.Sedaj se bom uštimala prezračila posteljo nato pa vodoravno nazaj in čakat svojega user posted image .

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.12.2008 8:49:28   
bayb77
Draga Mojca! Čeprav se ne oglašam veliko na forum ga redno berem in tvojo zgodbo spremljam že več kot eno leto. Ne vem zakaj, ampak tako si mi prirasla k srcu, pa čeprav se ne poznava, da sem vsak dan pobrskala, če je kaj novega pri tebi. Imava pa tudi nekaj skupnega, januarja sva imeli obe laparo pri dr. Zornu, tudi oba sva hodila k njemu, tako kot vidva. Me veseli, da si zadovoljna z njim, jaz sem zelo razočarana in ga ne zelim več niti videt( o tem morda kdaj drugič). Po 1,5 let matranja sem prejšnji mesec naravno zanosila a žal v 5. tednu SS. Ko sem prebrala, da je tebi uspelo, sem bila iskreno zelo zelo vesela, saj vama privoščim tako kot sebi. BRAVO user posted image user posted image  čestitam, tudi vidva ne rabita nobenega IVF postopka, telo pač naredi po svoje in močno upam, da vama tokrat uspe priti do ciljauser posted image . Ostani tako pozitivna, pa bo vse kot mora biti.

Objemček in pozdravček B.

Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.12.2008 11:15:16   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: bayb77

Draga Mojca! Čeprav se ne oglašam veliko na forum ga redno berem in tvojo zgodbo spremljam že več kot eno leto. Ne vem zakaj, ampak tako si mi prirasla k srcu, pa čeprav se ne poznava, da sem vsak dan pobrskala, če je kaj novega pri tebi. Imava pa tudi nekaj skupnega, januarja sva imeli obe laparo pri dr. Zornu, tudi oba sva hodila k njemu, tako kot vidva. Me veseli, da si zadovoljna z njim, jaz sem zelo razočarana in ga ne zelim več niti videt( o tem morda kdaj drugič). Po 1,5 let matranja sem prejšnji mesec naravno zanosila a žal v 5. tednu SS. Ko sem prebrala, da je tebi uspelo, sem bila iskreno zelo zelo vesela, saj vama privoščim tako kot sebi. BRAVO user posted image user posted image  čestitam, tudi vidva ne rabita nobenega IVF postopka, telo pač naredi po svoje in močno upam, da vama tokrat uspe priti do ciljauser posted image . Ostani tako pozitivna, pa bo vse kot mora biti.

Objemček in pozdravček B.

Hvala ti lepa za lepo napisano.Sem ti pustila zasebno sporočilo.Javi se mi.

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.12.2008 12:50:17   
metuLJchy
Sulfinija držim pesti da se je krvavitev vstavila? In stiskam, stiskam pestke da bo z user posted image  vse v redu in boste naslednjega miklavžka 3! Kaj pa imaš to za ena zdravila, so v nosečnosti dovoljena - da ti ne bi kaj škodilo?

Kako ste ostale punce, Yuliah zate in tvojega user posted image  sem še zdaj tako vesela, zaradi tebe in tvoje izkušnje spet upam, da je kljub prolaktinu možno zanosit. Kako tvoje vnetje? Ali obstaja kakšna naravna zadeva ki bi ti nevšečnost vsaj malo olajšala?

Jaz sem bila danes v zdravstvenem, za ščitnico sem morala dat kri, namreč ko sem imela prolaktin previsok mi tudi ščitnica ni delala, glede na to, da sem od kar ima  nižji prl kar čez noč shujšala brez da bi to sploh hotela imam na sumu da je ščitnica ok. A moram vseeno kontrolirat, ker tablet za ščitnico že nekaj časa nimam.

Pri nas obupno deževen dan, zvečer po vasi hodijo parkenlji, se moram zaklenit, lani smo se prav skregali zaradnji njih, namreč prišli so malo pijani po hišah, in so bili kar malo nadležni, en je poskušal nekaj mene otipavat, nakar je moj popenil.

Neposredna povezava do sporočila: 1443
5.12.2008 14:59:08   
Sulfinija
Metulchy,imam utrogestan namesto dabratsona ohranja rumeno telesce se dajejo pri grozečih splavih,pri umetnih jemlje se vaginalno do 12.tedna nosečnosti nima kaj škodovati kvečjemu koristi,če koristi.

LP Mojcauser posted image 5t

Neposredna povezava do sporočila: 1444
5.12.2008 16:05:16   
Sulfinija
A spet nikjer nobene pozitvke.Kaj vse takole vneto zavijate darila za Miklavža.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.12.2008 9:28:29   
aqua77
Sulfinija, držim pesti zate!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.12.2008 9:33:34   
*sanela*
Ojla!
Še jaz se vam malo javim. Ne nisem pozabila na vas, sam mi res ne rata pokukat na rr. Stanovanje sm skoraj spraznila. Še po par stvari grem popoldne. Mal mi je hudo, včeraj me je kr v prsih stiskalo. Vem da mi bo v hiši dosti lepše a mam občutek da sm zapustila svoj dom. Morda zato ker negrem direkt v hišo. Žal še ni poštimano pa se bomo lahko vselili komaj čez dva tedna. Zdej sem pri mami drug teden pa grem h tašči user posted image .
Nova hiša bo zame nov začetek, pustila bom za sabo vse slabo kar se mi je dogajalo zadnjih štiri leta. Gremo v nove boje user posted image !
Lep sončen vikend vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.12.2008 16:38:08   
Sulfinija
Pozitivke kaj vas je vse skupaj odnesel Miklavž?Meni je danes cel dan ful slabo ujej nosečniško počutje.Drugače je pa danes vse ok in sme na miruvanju.Javite se kaj!!!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.12.2008 16:53:25   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful sm vesela zate kr na jok mi gre od sreče.
Želim ti lepo user posted image in zdravega user posted image .

Za vse enkrat sonček posije, kot je rekla metuljchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podšišem

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.12.2008 9:01:36   
Sulfinija
Pozitivke sporočam,da je včerajšnji dan in mirna noč bila brez izcedkov,krčev,...uapm da takole ostane do konca.

Šibaj nazaj vodoravno in igrice igrat.Lepo nedeljo vsem skupaj.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?