citrončica
|
O,sanela, imaš po eni strani zoprno delo,posebej,ko je tako vreme,po drugi pa se najbrž veseliš vselitve,no,če še ni suho,bolje da počakate,da potem ne bo težav s kako vlago,si pa najbrž vsi že želite na svoje,...saj bo , sulfinija, držim pesti,da ti tokrat rata,da ne bo še tebi spet treba skozi vse te procedure,mogoče pa Miklavž res skriva darilce zate/za vaju!! Pri nas dežuje,kot za stavo,ko bi bilo vsaj hladneje,da bi bil sneg,tole mi ni nič všeč , jaz pa še ta 2 dni,da si zrihtam bolniško,pa zobarja mam še jutri,potem pa nazaj veselo na delo-saj po pravici povedano že pogrešam,ko je doma tak dolgčas,pa ravnotako nič ne naredim,sem pa kar vesela,da sem lahko doma zaradi M,ki prihaja po obrokih,2-3x na dan se tako ulije,ravno zjutraj,ko sem vstala,je spet prišla pošiljka,potem pa bi bilo zoprno v avto in nazaj,ko ne veš do kam imaš kakšen flek na hlačah ,oz bi mogla po 4h delat,4 bi itak na WC-jih preživela ..... nič,jaz bom šla po cunje,pa malo likala,ker je vreme glih za to,potem pa pokličem še sestro,ki me nadomešča,če me oz.če kaj rabi,in mogoče se še na kavo zapeljem,pop imam pa tako predavanja...pa bo dan mimo.... pa-pa
|