|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
29.11.2008 8:47:25   
citrončica
Res je zunaj lepo zasneženo jutro,moj službeni avto,ki že več kot 14 dni stoji,je kot velik snežakuser posted image ,le še oči in korenje mu dam,pa bo resuser posted image ,
sem pa zdaj-ne boste verjele,risanke gledala po tv,smrkce....user posted image ,ja,včasih prav paše.
Zdaj čakam še user posted image ,da spijeva kavo in greva ven,on bo malo kidal,jaz pa bom tud vsaj malo na snegu,glih za kidat sneg mi še ni,še kar šraufa,čeprav sicer to tako rada delam...pa drugič spetuser posted image

lep zimski vikend

pa-pa

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
29.11.2008 14:39:47   
metuLJchy
ohoj,

snežni pozdrav,

vse zasneženo pri nas, po kosilu sem šla kar malo spat kar sicer ne počnem - ampak je zunaj prav tako lenobno vreme, nič ne bo ušlo user posted image . Kako ste ve - citrončica le počasi, ali moraš v ponedeljek na delo? Sulfinija zate imam že 8 nalepk, ne vem po kakšni matematiki sem jih dobila 8, ker sem kupila le za cca 15 eur...se nisem nič pritoževala in sem jih lepo vzela. Ko se še malo nabere jih ti jih pošljem, čez kakšna 2 tedna bo v redu?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
29.11.2008 15:19:30   
*sanela*
Ojla!
Pri nas pa ni zasneženo ampak vse ledeno user posted image ! Danes sem šla na nujno, ker sem ratala kot balon user posted image . Vsa natečena. Sm dobila antibiotike. Upam, da bo kmalu boljše!

Lep vikend želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1378
29.11.2008 17:14:15   
citrončica
Sanela,
upam, da tole dobro in čimprej zrihtaš!!!!

Pri nas je tud zimska pravljica,sva zunaj skidala malo,avto sem odmrznila...potem pa sva pop šla do trgovine,vsaj včasih nama rata it obemauser posted image ,tako da Sulfinija,imam nalepke zate,baje so bile dvojne pa ne vem kdaj??prvi dan nove A,ali kako,jaz sem enojne dobila,eno za 5€,če je tako prav....

Zdaj pa grem pripravit za pozno kosilo-že bolj večerjo,kuha pa moj,skuhal je krompir za solato in ven gre ribice spečtuser posted image ....

lep večer,vsem!!!

pa-pa

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
29.11.2008 17:26:48   
Sulfinija
Pozitvke!

Pri nas nič snega user posted image user posted image user posted image .Šibam zdaj narest gor na vrata adventni venček na mizi ga pa že imam pozneje dodam slikice v album velja?

Ja bile so dvojne točke v Šparu dva dni,včeraj sem še dvojne dobila danes enojna.Punce super z vašo pomočjo si bom lahko kupila uhane,tri prstane in ogrlice zbrati je bilo treba 90.točk meni jih še le ene par manjka.Vam bom poroča ko naredim konec z akcijo,velja?

Šibam zdaj fotkat.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1380
29.11.2008 18:09:35   
Sulfinija
user posted image ,adventni venček na vhodnih vratih
user posted image ,anmizni venček drugačna barva orhideje kot lansko leto,dodana dva metujčeka
user posted image ,svetleča krogla nad šankom.

Evo takoel sma se pa midva pripravila za advent.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1381
29.11.2008 18:59:17   
*sanela*
sulfinija zelo, zelo lepo!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
29.11.2008 20:21:18   
metuLJchy
sanela o ti božica, upam da ti bodo antibiotiki pomagali in da boš čimprej se spet počutila tako kot se moraš. Nasploh da se ti to zdravstveno stanje čimprej uredi! Kdaj se selite?

Sulfinija zelo lepo si uredila za praznike! Še enkrat bom pohvalila tvoje orhideje, imaš kak recept kako lepo uspevajo? Orhideja je namreč ena rožica, ki pri meni noče lepo uspevat. Morda ker imava stanovanje na sever obnjeno in je bolj malo naravne svetlobe, sem jo že v vseh mogočih prostorih imela pa ji nikjer ne paše. Tako da je prav eno revše od rože na pogled - pa bi jo rada k sebi spravila ker mi ji jo je moj lani za valentinovo kupil. Druge rožice mi pa kar rastejo, čeprav imam raje poleti zunaj rožice, da je na terasi vsaj nekaj sončka.

Kako ste preživele dan? Pozdravček vsem!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
29.11.2008 20:32:29   
Sulfinija
Mi jih imamo kar 30.Nam takole nenormalno ženejo da nam v cvetličarni iz ene še tri male razsadijo ful so lepe.Za božič bo vse v neme cvetu.Sem si zadnjič v bauhasu ko sma šla iz LJ kupila dve eno barve zelene kot je4 bila popularna v Esmeraldi.Nama so en čas ene hirale sma jih odnesle v najino splanico na okno čez meesc pogledam me je skoraj kap vse so pohgnale na dve stebli in so prišle k sebi.Zalivam jih minimalno enkrat na teden in cvetejo ko nore.,Ena je imela enkrat kar 60 cvetov smo jo vse gor zvezala,da se ni polomila.

Sem bila na masaži z mojim v kadi je ful pasala.Sedaj pa šibam še na dva deci kuhanega vina.

lp mOJCAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1384
29.11.2008 21:19:16   
metuLJchy
Sulfinija to jih moraš enkrat slikat ko bodo cvetele, jaz sem čisto nora na rožice. Bom poskusila mojo presadit v zemljo za orhideje, pa gnojilo če bo pomagalo...prostore sem pa vse preiskusila, od spalnice, dnevne, zdaj jo imam trenutno v kopalnici, kjer imava mansardno okno in se mi zdi da ima tam še največ svetlobe... Se mi prav smili boga reva ko zgleda tako ubogo..

Masaža pa verjamem da paše! Pa kuhano vino tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1385
30.11.2008 11:17:03   
citrončica
Sulfinija,lepo sta okrasilauser posted image ,

jaz pa moram še po venček,za na mizo v kuhinji vedno sama naredim,pa imam vse pripravljeno,le skup je treba dat,bom šla iskat,da za kosilo že pripravim vse,

zdaj pa grem še prej za slabo urico za knjige,se moram za en izpit učit,pa mi kar ne gre...ne spravim se,saj ko začnem,potem je nekaj,samo do takrat pa 100 izgovorov...user posted image no ja,bo že...

lepo nedeljo!!

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1386
30.11.2008 11:40:39   
metuLJchy
kako ste pozitivke? Pri nas pada ko zmešan dež - če bo šlo tako naprej se bo ves snegec stopil, danes je prav zoprno zunaj - plundra in dež user posted image  

jaz imam malo nedeljskega pucanja, ravnokar sem prilezla izpod najine postelje, kjer se če se nekaj časa ne plaziš tja nabere vse živo...zdaj grem še tla malo pomit potem pa počasi kuhat.

Pozdarv vsem, pa lepo nedeljo!

Neposredna povezava do sporočila: 1387
30.11.2008 12:15:39   
citrončica
O,MetuLJchy,pridna,

jaz pa sem zdaj kosilo naredila,vsak čas pride moj iz odbojke domov,da pojeva,potem gre na ribolov,a v takem vremenu??user posted image

no,sem pa v album pripopala slikico od adv.venčka,tazadnja je letošnja,sem jo pa ne znamuser posted image ,full velika prideuser posted image nima veze...

bodite pridne,izkoristite kisel dan za ..cartanje,najbolj pametnouser posted image ,
povsod dežuje??user posted image pri nas kar konkretnouser posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 1388
30.11.2008 19:14:53   
Sulfinija
Pozitivke dober večer vsem skupaj želim.Vidim,da ste fino čvekale.

No jaz sem se celo popoldne potepala okoli pri tašči,pri bratu...Sedaj pa sem spet user posted image user posted image ,ker moj pakira potovalko.Ujej kdaj bo le tega konce.kOmaj čakam praznike,da boma spet skoraj dva tedna neločeno skupaj pa počitnice ko boma maksimalno uživala.No jutri pa smo 1.12 juhu le še tri dni do moje user posted image ,upam da je levi in desen bok kaj uštimal in ne bom rabila klicati Mire v LJ.Upam,upam,upam...vedno bližje sem cilju in zmagi upam da v sredo ugledam user posted image user posted image .

Takole sem malo spet napisala.

Citrončica,lep venček imata tudi letos.

Metulchy,daj nam še ti pokaži svojega???

Sanela,kaj pa ti imaš venček???Kdaj bo sedaj sleitev v novo hiško?

Takole punce nehalo je deževati in zunaj piha pošteno.Smo se pa peljali k bratu in je bil tak črn oblak,da je groza takega še noben od nas nikoli ni videl,jaz upam da pomeni sneg,sneg,sneg...

LP Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1389
30.11.2008 20:15:24   
metuLJchy
sulfinija še nimam venčka, za zdaj imam samo rožico na vratih. Vam bom poslala slikico ko bom uštimala, bom pa stiskala pesti da v sredo ugledaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
30.11.2008 20:31:03   
Sulfinija
Metulchy,hvala za pestke najkasneje do petka bom vedela ali smo kaj pridelali ali nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1391
30.11.2008 22:19:47   
*sanela*
Čer!
Še jaz se vam na hitro javim, OJLA user posted image !
No danes je pri nas bilo kar pestro. Smo selili stvari user posted image , ni nam uspelo lih dosti zaradi nevihte user posted image . Grmelo je in padalo kot iz škafa. Ta teden bomo vsak dan malo prenesli tako da do sobote spraznimo večino. Drugi ponedeljek pa gremo ven. V hiško negremo takoj ker se tlaki še niso dobro posušili. Bomo par dni pri tašči user posted image .

Sulfinija adventnega venčka nimam ker sem islamske veroizpovedi.  Na vrata pa nalimamo dedka mraza user posted image . Jelkico okrasimo, pa tudi dedek mraz pusti kaj pod njo za pridne otročičke user posted image .
Orhideje so pa res fenomenalne. Tudi jaz sem zaljubljena v rožice.
No zdaj pa spat. Moja fanta sta že zaspala.
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1392
1.12.2008 8:51:33   
metuLJchy
Jutro, kako ste kaj? Jaz sem tako user posted image  danes, zunaj je tako temno kot da je noč! Cel čas zeham, čeprav sem več kot 8 ur spala (sem šla že 22.30 spat, spala pa do 7). Se nekaj trudim delat, pa mi kar ne gre. Se oglasim ko se malo sestavim, oz. ko še kakšno kafe spijem

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
1.12.2008 8:56:10   
citrončica
O,sanela,
imaš po eni strani zoprno delo,posebej,ko je tako vreme,po drugi pa se najbrž veseliš vselitve,no,če še ni suho,bolje da počakate,da potem ne bo težav s kako vlago,si pa najbrž vsi že želite na svoje,...saj bouser posted image ,

sulfinija,
držim pesti,da ti tokrat rata,da ne bo še tebi spet treba skozi vse te procedure,mogoče pa Miklavž res skriva darilce zate/za vaju!!user posted image

Pri nas dežuje,kot za stavo,ko bi bilo vsaj hladneje,da bi bil sneg,tole mi ni nič všečuser posted image ,

jaz pa še ta 2 dni,da si zrihtam bolniško,pa zobarja mam še jutri,potem pa nazaj veselo na delo-saj po pravici povedano že pogrešam,ko je doma tak dolgčas,pa ravnotako nič ne naredim,sem pa kar vesela,da sem lahko doma zaradi M,ki prihaja po obrokih,2-3x na dan se tako ulije,ravno zjutraj,ko sem vstala,je spet prišla pošiljka,potem pa bi bilo zoprno v avto in nazaj,ko ne veš do kam imaš kakšen flek na hlačahuser posted image ,oz bi mogla po 4h delat,4 bi itak na WC-jih preživelauser posted image .....

nič,jaz bom šla po cunje,pa malo likala,ker je vreme glih za to,potem pa pokličem še sestro,ki me nadomešča,če me oz.če kaj rabi,in mogoče se še na kavo zapeljem,pop imam pa tako predavanja...pa bo dan mimo....

pa-pa

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
1.12.2008 15:21:14   
Sulfinija
Punce ne morem verjeti še dva dni je do user posted image ,jaz pa imam že rahel izcedek...Po mojem bom lahko kar jutri Miro klicala za datum za zdravila evo sem rekla da me zvija???

Neposredna povezava do sporočila: 1395
1.12.2008 19:38:36   
metuLJchy
deževen pozdarvček!

Brr, kako zoprno vreme je danes! Dež je stopil ves sneg, ostala je ena user posted image  plundra. Bljak!

Citrončica, upam da si v redu, in da te user posted image  ne ožema preveč! Upam, da ti ni odvzelo upanja, in da greste kmalu v nove boje!

Sulfinija jaz upam, da gre morda za vgnezditveno krvavitev, in ne za user posted image . Sporoči čimprej da user posted image  NI prišla!

Jaz sem si danes božično zvezdico kupila, za novo leto mi še kar ne diši hiše okraševat. Bom počakala še malo, pa da je potem 2, max. 3 tedne v pričakovanju. Joj ta mesec bo pa pester. Pa finančno hud. Poleg vseh praznikov ima še moj user posted image  rojstni dan, pa moja sestrica ima 18 let. Uf, uf, uf,.....

ve ste že kaj razmišljale kaj boste najdražjim podarile za praznike?

Neposredna povezava do sporočila: 1396
1.12.2008 19:45:54   
Sulfinija
Metulchy,izcedka je vendo več se že meša z krvjo neke čudne barve je.J apo mojem se bo jutri oreng vlila user posted image  in potem kličem in dobim datum za zdravila 23.12 tik pred zdajci.

Ja jaz imam vse darila.

Nečakinji miklavž:sladkarije iz mulerja ter nogavičke.

Za božič pa:
atiju britvice z aloe vero,zimsko kremo za obraz,peno za britje

mamici:krema dnevna ma eno psoebno kolekcijo,krema za okoli oči,pena za lase ter seveda krema za telo.

mojemu:toaletna voda,sprej za telo,nogavice
za god Štefanovo kopalni plašč,ter srajco in šopek ter kosilo bom pripravila za njegove bližje.

bratu in njegovi:toaletna voda za njo,ter krema za roke z riževim narstakom vonjem zanj

za nečakinjo:kozmeitčni kovček,barvica več barv debela,radirka ter beležka,nakit verižica in prstan,dvojno za umivanje,zobna pasta,špangice ter majčka in spodnje hlačke.

zaq moževe nečake:za dve nečakinji vskai po en sprej za telo,nečakoma malo večjmia po eno čokolado,malemu nečaku pet let jih iam pa čokolado,dve čokoladni liziki ter avto

tašči pa.krpo z koledarjem in kavico

babici ki je v domu pa dijano se ful rada masira.

jaz pa sme itak od svojega dobila pet dni uživanja na Otočecu.

Neposredna povezava do sporočila: 1397
1.12.2008 20:07:30   
metuLJchy
sulfinija ti si pa tako pridna, jaz se šele z idejami ukvarjam!

sestrci bi najraje kupila kupila tečaj varne vožnje na vranskem, ker ravno dela izpit za avto, pa taki mladiči mislim da rabijo da jih kak vozniški majster v roke dobi. Za ostale bom pa bolj preproste stvari po vsej verjetnosti, sigurno bo vsak dobil še kak med zraven, ker pri nas v vasi imajo fantastičen medek! Moram začet prav konkretno o darilih razmišlajt, da me ne bo ujel božič in bom potem ko kakšna kura letala po trgovinah.

Neposredna povezava do sporočila: 1398
1.12.2008 20:09:07   
Sulfinija
Ja jaz sem vse nabavila,sedaj bo ful stroškov pa še god,potem pa že počitnice juhej.

Neposredna povezava do sporočila: 1399
1.12.2008 20:09:12   
metuLJchy
sulfinija glede tvoje  user posted image  pa imam še upanje, občutek me daje da je ne bo!

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?