|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
26.11.2008 9:10:01   
Sulfinija
U pozitvke,vidim da ste dobro in da smo vse na spisku.

No meni se je komaj uspelo dat iz pižame,pa še obisk sem opravila spili smo ne liker in kavico.Sedaj sem se oblekla,grem cunje ven obesit mam same brisače sije lep sonček,nato si pospravim posteljo,posodo pomijem ter iz pomivalca ven zložim.Potem gre ven na sončeka do Lidla 2km tja in nazaj kar peš,da malo razmigam kosti v topli bundi...Papa.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
26.11.2008 18:48:56   
Sulfinija
Punce mene pa zvija kot me je prejšnji mesec pred user posted image  dva dni.Je možno da te teden dni pred pričakovano M zvija?Sicer pa me neki mraz ima mogoče se pa na virozo kaj kuha.

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 26.11.2008 18:49:33 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.11.2008 9:30:34   
Sulfinija
Jutro!

Včerja zadnja na tej tmei in danes spet prva.Pa dobro kje se skrivate vse pozitivke?

Citrončica danes je že deseti dan od Et.Kako kaj kaže situacija?

Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.11.2008 10:58:14   
*sanela*
Ojla!
Jaz sem pa danes švoh. Boli me zob. Oziroma meso okrog modrostnih zob se mi vsake tolk vname. Zdaj sm ful natečena user posted image . No sej bo boljše!

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.11.2008 11:13:10   
metuLJchy
ohoj,

sanela to pa zna bolet, moja prijateljica je ravno včeraj šla modrostni zob operirat pa jo zdaj ko hudič boli. Na splošno okrog zobekov zelo boli user posted image  si pa nisem mislila, da lahko en zob ki ni zdrav naredi toliko problemov - namreč da lahko zastruplja telo.

sulfinija, kaj pa če tvoje špikanje napoveduje vgnezdenje? Zdaj bi že znalo bit. Poglej na koledarček kdaj ti izračuna vgnezditev ti pošiljam link  http://www.mambaby.com/articles/sl/2193

za menstruacijo se mi zdi namreč malo prekmalu da bi te že špikalo.

Citrončica zate pa zdaj itak 100 na uro držimo pesti da je ne dobiš!

Lep dan vsem, tudi tistim ki jih nisem omenila!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.11.2008 11:24:21   
Sulfinija
Metulchy,tale koledarček je ful točen 20.11 kaže ovulacijo kot je bila resno in vgnezdenje 26.11 to je pa bilo včeraj.Da bi moje sanje postale resničnost.

Metulchy,ne pozabi danes so se v šparu začele točke mam že dve nakit je noro dober.Upam da mi uspe zbrati do 30.12 za tri prstane in seveda ogrlico rabim le še 58točk hi,hi kak je tole malo???Danes pa 30.11 dajejo dvojne takole da sem dve že danes dobila.

Če jih bo še katera druga mela viška se toplo priporočam.

LP mojcauser posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.11.2008 13:39:52   
metuLJchy
sulfinija meni je tudi ta koledarček ful super, ravno zaradi te vgnezditve. Joj, držim pesti da je to to! Če se še kak nežen flekec pojavi še znak več da je to to! na nalepkice pa ne bom pozabila, jih bom pridno zbirala zate! Jaz sem namreč alergična na ves nakit ki ni iz zlata ali belega zlata, tako da bom vsaj imela malo veselja z zbiranjem točkic user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.11.2008 13:52:53   
Sulfinija
Metulchy,hvala ti za zbiranje nalepk.No jaz bom sedaj probala malo z srebrom belega zlata in rumega sem že malce sita razen poročnega prsta ne ki je iz belega in rumenega zlata.Joj komaj čakam jutri,da se spet moj user posted image  vrne.

Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.11.2008 14:54:23   
citrončica
Najprej hvala vsem za skrb....

kot je bilo že v praksi,mi jo tale 10ti dan vedno zagode,tako da je tudi danes dop.se pojavil rjavo-zelen skoraj flekec,zdaj pa je miruser posted image

malo,malo upanja mi je še ostalo,a ko se enkrat začne...saj veste,možgani se preselijo 1m nižje in skoz nekaj kar čutiš,čeprav nič,prav nič trenutno,
sicer je res,da kar je je, a danes bom še malo na trnih, tako da.....user posted image

sanela,
upam,da tole vnetje čimprej mine,ti zobje so res ena zoprna stvar,jaz zdaj sploh vem, ko mi jih je po 5ih letih refluksne bolezni(potovanje hrane in kisline iz želodca do grla in nazaj po domače),dobesedno razžirat začelo-grozno!!

vsem pozitivkam pa enega sončka,kaj čem drugega???

pa-pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.11.2008 15:02:55   
Sulfinija
Citrončica,dokler se oreng ne vlije je še vedno upanje.Jaz navijam,močno navijam zate.Samo rjavo zeleni flekec,da nisi kako vnetje kje fasala pa nič ni hujšega jaz verjamem,da te tokrat spremlja sreča.

Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.11.2008 15:05:06   
citrončica
Hvala,
saj počakat sploh mislim,ker mi drugega ne preostane,

bom ti tud jaz nalepkice zbirala.....

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.11.2008 16:28:47   
metuLJchy
brrr....ravno sem se vrnila od zunaj, in kljub popolni zimski opremi (bunda, rokavice, šal, ...) sem vsa prezebljena prišla nazaj. - 2 stopinji sta trenutni pri nas...

citrončica še enkrat stiskam pesti da tvoj izcedek ne napoveduje prihoda user posted image , dokler se le ta ne vlije je upanje.

Sulfinija a ti si sama čez teden? Joj, jaz mojega user posted image  že en dan če ga ne vidim ful pogrešam, sem se kar malo razvadila da ga ogromno vidim user posted image . Zate tudi stiskam pesti da dobiš miklavževo darilce, saj veš kakšno...

sanela ali si kaj bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.11.2008 18:28:36   
Sulfinija
Ja,Metulchy med tednom sme sama brez user posted image  trenutno je na terenu v Izoli pride domov v petek.Še dober da teden hitro mine...Ja od začetka sem tudi jaz veliko user posted image user posted image user posted image  sedaj pa sem se že navadila.Čeprav sem vskao nedeljo zvečer user posted image user posted image user posted image  zaradi ponedeljekovega odhoda.

Neposredna povezava do sporočila: 1363
28.11.2008 7:23:17   
citrončica
Drage pozitivke, hvala vam za pesti, vzpodbudo in navijanje,

iz včerajšnjega izcedka je danes zjutraj zobe pokazala pravauser posted image ...in še zadnji kančki upanja so odšli z njo......

Neposredna povezava do sporočila: 1364
28.11.2008 7:23:30   
Sulfinija
Še tukaj na tej temi:

Citrončica,draga prijateljica sem ostala brez besed.user posted image user posted image user posted image  skupaj z teboj,verjemi solze včasih pomagajo.Odpočij si nato pa pogumno v novi boj,enkrat bo tudi zate posijalo najlepše in najtoplejše sonce tega sveta.Pošiljam ti en velik in topel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Hudo mi je zate,...

Neposredna povezava do sporočila: 1365
28.11.2008 7:24:42   
citrončica
Ja,hvala,pa ne user posted image ,ker tud jaz ne morem, v bistvu sploh nimam nikakršnih občutkov....

Neposredna povezava do sporočila: 1366
28.11.2008 13:14:06   
metuLJchy
citrončica user posted image  

si ne bi želela biti v tvoji situaciji danes, a prosim ostani močna. Kljub temu da ti usoda izbira najtežje poti se ji postavi po robu. In ji povej da upanja ti ne bo zmanjkalo! Tistega dne ko boš ugledala user posted image  boš k sreči pozabila kako težka je ta pot.

Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.11.2008 15:08:16   
citrončica

MetuLJchy,hvala,
in hvala,ker si mi polepšala danuser posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.11.2008 18:14:07   
metuLJchy
citrončica hvala tudi tebi! Kako se počutiš?

Kje pa set ostale pozitivke?

Sanela je tvoj zob kaj bolje?

Sulfinija kaj pa tebe še špika?

PRI NAS SPET SNEŽI!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.11.2008 19:37:46   
citrončica

PRI NAS SPET SNEŽI!! user posted image user posted image user posted image
[/quote]

pri nas tudi,zunaj je kot v pravljici,še niso nič plužili,le stopinje so sem in tjauser posted image ,

jaz pa sem kar ok,sem se že na ponoven razgovor naročila.....

Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.11.2008 20:12:52   
Sulfinija
Tudi jaz sem bila ful vesela,ko sem šla ven je padal sneg vendar se je sedaj spremenil v ledeni dež.Upam,da se spremeni nazaj v sneg in se bom jutri zbudila v pravo zimsko idilo.

SEm pa bila cel dan brez računalnika je nekaj zaštekal.Mi ga je sedaj moj user posted image  usposobil nazaj.Juhu vikend je tu in gremo se sedaj cartat k user posted image  in stiskat v novo postelnino.

Citrončica juhu bravo za pogum,da si se naročila ponovno na razgovor.In kdaj imaš datum?

Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.11.2008 20:36:39   
*sanela*
Pozdravljene pozitivke!

citrončica user posted image user posted image user posted image

metuljchy
nič nisem bolje. Kr orang me boli. No bo bolje!

sulfinija vem kako je to ko ti gre user posted image na teren. Moj je sedem let delal v Italiji. Prihajal ob petkih kasno zvečer in odhajal v nedeljo popoldne. Hvala Bogu da je zdaj doma.

Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.11.2008 20:46:43   
Sulfinija
Ja ni kaj sprva je bilo zelo kruto sedaj sem se že navadila.Sicer pride v petek popoldan kar hitro domov.

lp Mojcauser posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.11.2008 21:48:37   
metuLJchy
sanela čuvaj se, pa kakšno protibolečinsko tableto vzemi. Upam, da boš čimprej bolje!

Pri nas pa je tako lepo zunaj! Snegec je vse pobelil. Ravno kar sem se vrnila s sprehoda s kužkom, ponavadi se zvečer ne maram naokrog sprehajat z njim ker povsod tema, danes pa je vse svetlo in lepo, mi je prav lepo se bilo se sprehajat.

Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.11.2008 22:10:59   
metuLJchy
Pa še lepe sanje da vam zaželim, da se vse zbudite v čimbolj pravljično zasnežena jutra...nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.