Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 24.11.2008 11:21:16
|
|
|
|
citrončica
|
Pri nas pa je tudi že zima ,pa snegec kar lepo pada!!Upam,da očistijo ceste,ker se kar lepo prijema,sem ravno dobro prišla domov,pa je na cesti že vse "na juriš" ....bomo videli, upam,da bo kaka kepa že za naredit popoldan....
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 24.11.2008 11:37:18
|
|
|
|
metuLJchy
|
Snežni pozdrav! Nas je že skoraj zasnežilo (20 km iz lj proti zahodu)! Zjutraj ko sem šla z ven je bilo par snežink, zdaj pa prav ornk pada, teraso imava vso zasneženo že, bo treba nekaj nanjo položit, drugače se bova po njej drsala. Zebe pa ko hudič! Sulfinija a ga je do vas tudi že kaj prineslo? Kako ste dugače?
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 24.11.2008 12:09:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,še vedno nič snega pri nas . LP mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 24.11.2008 12:28:03
|
|
|
|
metuLJchy
|
sulfinija morda ima sneg malo zamude, pa bo popoldne prišel do vas! Drugače bo pa drugič! Si napisala da si sebi kupila kavbojke pa belo posteljnino z rožicami. Jaz sem si tudi preko neckermana belo posteljnino z rožicami naročila kavbojke sem pa v soboto iskala pa jih ne dobim takšnih kot bi rada (take da lahko dam jih v škornje). Ti pošiljam par snežinkic!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 24.11.2008 13:05:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,jaz sme bolana na postelnino belo z rožičami.Eno imam belo z velikimi cveti,eno iamm belo modro kombinacijo več belega kot modrega,in sedaj novo belo z lepimi rožičami celimi.Ful dobro spim ko iamm belo postelnino gor oblečeno.Navdušena sem ratala nad belo kombinacijo lani na Jezerskem.Mi je ful pasala. In danes sem izrdedno vesela kljub temu,da še vedno nimamo snega.Sem šla na elektro vprašat naj mi pove kok mam v dobrem ali v minusu,ko bo marca poračun in me ej ful presenetila v doberm do sedaj imam 30eurov,obroka pa 70eurov.Vsaj nekam dobrega v tej finančni krizi hi,hi.SE je obrestovalo,ko perem le ponoči,likam v soboto ali nedeljo,ter pomivalec naštimam vendo po kosilo z zamikom,da pere ponoči edino računalnik pa gori pač cele dneve. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 24.11.2008 13:35:38
|
|
|
|
citrončica
|
No,pri nas je tud že nekaj snegca,je lepo pobelil,a že ponehuje,čisto drobno še pada,za vzorec ga pa je! Sulfinija,vas bo pa naslednjič presenetil,pa upam,da nas bo vse za Božič,da ne bo spet vse zeleno takrat
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 24.11.2008 13:49:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja očitno pri nas ne bo snega je pa ful oblačno in mrzlo. No evo postelnino sme oprala noro diši bi jo najraje kar mokro gor oblekla hi,hi. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 8:10:34
|
|
|
|
*sanela*
|
Jutro! Sulfinija sem iz Postojne. Pri nas imamo zmeraj čudno vreme . Jaz pa imam rada rdečo posteljnino. Ful se dobr počutim če so barve okrog mene. Pa postelino moram zamenjat vsake tri dni da mam res fajn občutek. Lep dan želim!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 8:21:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro! Spala sem ko ubita.Ne nismo dočakali snega.Ujej sanela ta pa je huda,da vsake tri dni menjavaš postelnino jaz na teden ali dva. Evo a imate že adventne venčke doma?Malo izdajte kaj boste mele kaj na mizah,vratih za advent,...Jaz bom mela na vhodnih vratih isto kot lansko leto sja sem lani novega kupila za jedilnico pa bom spet šla gledat oči past v Kalio pozneje mogoče kaj lepega nabavim za najino spalnico in pa seveda za jedilnico. SEdaj pa bom cunje skupaj pobrala,nato se zrihtala in šibala v Kalio.Punce fanj bodite jaz pa šibam.Se beremo in tipkamo. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 8:28:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
,evo prvi je bil lanki namizni adventni venček,drugi je bil na vhodnih vratih.Samo se tolk slabo vidi pa ne znam povečati teh slikic.... Evo z klikom na slikico se vam pokaže pa velika slika.Kako umetnijo sem izumila... LP mojca
< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 25.11.2008 8:29:08 >
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 10:12:12
|
|
|
|
metuLJchy
|
DAN! Pri nas spet sneguje kako pri vas, sulfinija ali vas je zajel ta snežni oblak? Citrončica pri vas verjetno je, sanela pri vas tudi? Naša a.jrad pa se verjetno greje na toplem sončku! Sulfinija si imela zelo lepe venčke! Jaz imam na vratih rdečo rožico namesto venčka. Pa na slikici vidim da imaš zelo lepe orhideje. Pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 11:15:32
|
|
|
|
*sanela*
|
Tudi pri nas sneži. Res je lepo ! V službi je tuga . Strank ni. Naredila sam kar sem imela, zamenjala izložbo ( naštimala lepo praznično modra srebrna kombinacija pa par snežakov ) Čez teden dva bom pa še balončke dodala, zdaj je še prezgodaj . Lep snežen dan želim!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 11:25:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ma ne morem verjeti vsepovsod spet sneži le pri nas spet nič.Sem si spet kupila dvojne kavbojke ful lepo mi pašejo... LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 14:01:23
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,tudi pri nas sneži,je že dopoldan začelo,a zdaj še čisto na drobno,bo pa še ostal tale snegec,ker je hladno,sploh ponoči je orenk minus. No,še ena moja rožica je šla stran,se je odtajala,pa ji ni pomoči,zmrznjena je pa še super zgledala ,sem pa nataknila škornje in šla za hišo v moj mini vrtiček pogledat,in spet prinesla 2 zrela paradižnika noter,prav smešno mi je,glede na letni čas.....
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 14:50:28
|
|
|
|
metuLJchy
|
citrončica a imaš ti kakšne eskimske paradajze, da ti še zdaj rastejo? Ampak je to pa super da imaš svoje, vsaj veš kaj ješ, meni se zelenjava iz trgovin (še posebej teh večjih trgovskih centrov) prav malo upira, sem mojega shecala da mi je naredil malo njivico na parceli od taščice. Tako da bom drugo leto imela malo svoje zelenjavice, letos sem imela le rožice ki so šle na teraso (imava svoj vhod v hiši, amapk razen terase nič zelje). Sanela se pozna to vreme, da so ljudje bolj zapečkarski in se kar doma grejejo. Saj zdaj bo kmalu december pa verjetno več dela? Sulfinija lepo da si našla kavbojke ki ti ustrezajo. Jaz jih v soboto nisem dobila, bom poskušala še enkrat jutri srečo. Sem pa izbirčna metka, ki si je točno eno stvar vbila v glavo in zdaj hočem točno take kot so v moji glavi nič, še malo bo treba delat danes, do 16, potem pošto odnesem in fraj! Se beremo potem!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 15:14:52
|
|
|
|
*sanela*
|
Ojla! No jaz sem pa že nazaj . Šla na pošto, v vrtec po malega, domov na kosilo, mal spakirala in nazaj v službo! Tole deljeno je res mal nerodno, ah sej se bom navadila. Sneg pa še vedno ful pada !
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 18:50:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pa kaj pozitivke se šalite z tem snegecom?Mi ga še kar nič nimamo . Metulchy kje se ti danes potepaš te pošteno pogrešam na naši temi??? Pa citrončica upam,da se kje veselo kepaš z svojima ,ki ju greješ. Nič šibam si pečem pomfri. LP Mojca
< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 25.11.2008 18:56:23 >
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 19:27:31
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,pri nas je šele zdaj nehalo snežiti,a danes ga ni niti za vzorec,je pa včerajšnji ostal,tako da imamo zimo, jaz sem se dop malo potepala,na eno kavico sem šla in v trgovino,doma je sicer preveč dolgčas ,potem pa malo kuhanje,malo sem imela za en izpit za pripravit...pa je dan mimo,zdaj sem bila še pri sosedovih-tašči in tastu-z mojim na kavi,pa je noč...doma sem in NIČ pametnega ne naredim,sem rekla,da bom novoletne voščilnice vsaj,pa me kar ne prime sicer pa se bližajo moji D dnevi,po dosedanjih izkušnjah pride 9ti ali 10ti dan po ET,tako da....ja,jutri je 9ti kaj pa vem, kar bo pa bo,oz.kar je,je itak že,samo jaz še ne vem......bo treba kar počakat....
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 20:57:11
|
|
|
|
metuLJchy
|
o punce pozdrav, dopoldne sem se vam bolj malo oglašala ker sem imela precej dela, popoldne sem pa nepričakovano z mojim na ene oglede šla ki so se zavlekli do zdaj....zdaj čaka še kaos v kuhinji no, saj ni tako hudo. citrončica stiskam pesti da se ne jutri, ne pojutrišnjem, ne nadaljnih 9 mesecev ne prikaže in da te bosta čez leto dni tvoja razveseljevala. Moj je ravno danes naokrog začel trobit da je on punčko naročil, joj zdaj me bojo pa še bolj gledali v trebuh, saj je prav cortkan ko pokaže kako si želi. Se vam oglasim ko popedenam kuhinjo za silo.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 21:29:07
|
|
|
|
*sanela*
|
Metuljchy poznam to pospravljanje za silo . Pri meni je zdaj vse za silo. Nisem imela tolko praha še nikoli do zdaj. Pa za zlikat, uf. Ni časa ko delam in umes pakiram. Mi ne rata .
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 25.11.2008 21:48:07
|
|
|
|
metuLJchy
|
sanela sem že fertik, to delam res bolj tako na hitro, da me zjutraj ne počaka vsa posoda od zvečer. Po lapro se mi je kar malo nabralo, ker se nisem mogla toliko sklanjat pa okrog skakat, par dni pustiš in .....je kaos. Ki ga potem še nekaj časa spravljaš v red. Pri tebi in tvoji selitvi pa verjamem da ti zmankuje časa. Poskušaj naredit tisto najnujnejše, ostalo pa naj počaka. Edino nekaj naj ne čaka - poskušaj si vtrgati vsaj kakšen trenutek zase, da ti ne bo čisto baterij izpraznilo! Konec koncev delo ne bo nikamor ušlo tako si jaz včasih rečem ko vem da bi lahko še kaj naredila pa je ura taka da se mi več ne da
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 26.11.2008 7:39:15
|
|
|
|
metuLJchy
|
Jutro! Kako ste spale, ste kaj lepega sanjale? Kaj pa vreme, pri nas ena žalostna meglena tuga...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 26.11.2008 7:46:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro pozitivke! jaz sem spala ko ubita.Zunaj ful mraz ter sonček sije.Evo sme spila kavico sedaj ša pibam v kopalnico nato pa v trgovino po neke stvari. LP Mojca
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 26.11.2008 8:31:30
|
|
|
|
*sanela*
|
Jutro! Tudi jaz sem lepo spala ! Še kakšne urce spanja se nebi branila ! No zdaj pa nazaj na delo! Lep dan želim!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 26.11.2008 8:57:14
|
|
|
|
citrončica
|
Dan! Ja,pri nas se je pa celo sonček pokazal,tako da je kar veselje ven pogledat,a zunaj je še preveč mrzlo,da bi nos ven pomolila , ste pridne s pospravljanjem,jaz sem zdaj v cunjah malo, sem doma,pa naredim še manj kot po službi...groza , bo,že,saj za sproti je,a ko razmišlajš vnaprej,kaj vse boš,ko boš doma....potem pa figo ,no ja,bo že,a ne uživajte!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
IME ZA PUNČKOnika23NEJA (
52%)
ANEJA (
14%)
NAJA (
27%)
ANAJA (
8%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!