citrončica
|
,O, PUNCI MOJI, za vaju so rane še sveže,in lepo se mi zdi, ko o tem tako premišljujeta, čeprav vem tudi, da predvsem tebe, Andreja, močno boli, ker je tako malo časa preteklo, in vseeno je bila le mama, razumem pa tudi, da te vedno spomini pripeljejo do tistih misli, občutij, ko bi najraje kar zajokal, a žal vedno nismo v situaciji,ko bi bilo to primerno in dopustno.. Jaz se vedno s spominom na morje in meni tako ljubim otokom Visom spomnim na prijateljico,ki je tudi pri 52 letih prezgodaj odšla zaradi bolezni,in ko se pripeljem s trajektom, avtomatsko pogledam na kotiček, kjer naju je vedno čakala....a žal... "V vsakem življenju pridemo vedno sredi predstave in vedno odidemo sredi predstave. Ni pravega časa, ni napačnega časa. Je samo naš čas." tole zares drži.... punci, držita se in naj vama pozitivno mišljenje pomaga skozi težke trenutke!! Smisel življenja Če se tega zavedamo ali ne, je v ozadju našega doživljanja sveta pomembno vprašanje, kaj je smisel našega življenja? Rad bi predstavil svoja razmišljanja o tem vprašanju, v upanju, da bodo imele moje misli praktično vrednost za tiste, ki jih bodo prebirali. Verjamem, da je smisel življenja v tem, da si srečen. Od rojstva dalje si vsako človeško bitje želi sreče in zavrača trpljenje. Na to dejstvo ne vplivajo ne socialna pogojenost ne vzgoja ne ideologija. Ne vem, ali ima vesolje s svojimi neštetimi galaksijami, zvezdami in planeti kakšen globlji pomen, toda očitno je, da je vsaj na zemlji cilj nas, ki živimo tu, da si zagotovimo srečno življenje. Zato je pomembno, kako si lahko v največji meri zagotovimo srečo.
|