|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
15.5.2008 19:34:16   
citrončica
user posted image user posted image ,O, PUNCI MOJI,
za vaju so rane še sveže,in lepo se mi zdi, ko o tem tako premišljujeta, čeprav vem tudi, da predvsem tebe, Andreja, močno boli, ker je tako malo časa preteklo, in vseeno je bila le mama,
razumem pa tudi, da te vedno spomini pripeljejo do tistih misli, občutij, ko bi najraje kar zajokal, a žal vedno nismo v situaciji,ko bi bilo to primerno in dopustno..
Jaz se vedno s spominom na morje in meni tako ljubim otokom Visom spomnim na prijateljico,ki je tudi pri 52 letih prezgodaj odšla zaradi bolezni,in ko se pripeljem s trajektom, avtomatsko pogledam na kotiček, kjer naju je vedno čakala....a žal...

"V vsakem življenju pridemo vedno sredi predstave in vedno odidemo sredi predstave. Ni pravega časa, ni napačnega časa. Je samo naš čas."

tole zares drži....

punci, držita se in naj vama pozitivno mišljenje pomaga skozi težke trenutke!!

Smisel življenja
Če se tega zavedamo ali ne, je v ozadju našega doživljanja sveta pomembno vprašanje, kaj je smisel našega življenja? Rad bi predstavil svoja razmišljanja o tem vprašanju, v upanju, da bodo imele moje misli praktično vrednost za tiste, ki jih bodo prebirali.
Verjamem, da je smisel življenja v tem, da si srečen. Od rojstva dalje si vsako človeško bitje želi sreče in zavrača trpljenje. Na to dejstvo ne vplivajo ne socialna pogojenost ne vzgoja ne ideologija.
user posted image Ne vem, ali ima vesolje s svojimi neštetimi galaksijami, zvezdami in planeti kakšen globlji pomen, toda očitno je, da je vsaj na zemlji cilj nas, ki živimo tu, da si zagotovimo srečno življenje. Zato je pomembno, kako si lahko v največji meri zagotovimo srečo.
Dalaj Lama, misli iz knjige: >>> Besede iz srca > Dalaj Lama 

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
15.5.2008 19:52:59   
andreja2000
citrončica o,hvala, in hvala za Besede iz srca.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.5.2008 18:17:33   
citrončica
Zdaj pride čez dvorišče soseda in pravi:maš kako dobro knjigo za posodit??
in jaz se spomnim, da bi lahko spet našo knjižnico mal obudile in obnovile,jo grem nazaj poiskat!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
16.5.2008 18:23:28   
citrončica

user posted image Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image

• Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino: Največji čudež na svetu
  •     -ll-        : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel: Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag: Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
  • Gray John: Otroci so z nebes
  • Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
  • Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
  •  -ll-          : Pasti življenja
  • Grant Soloman: Stephen Turoff-psihični kirurg
  • Varja Kališnik: Svetlo modra

Za nosečnice:
- Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih
- mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše

Sem našla tole v lanskih postih!!!!
decembrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.5.2008 19:55:26   
becky
da vam zaupam moj najljubši rek: Vivir con miedo es como vivir a medias (španski pregovor)- če živiš s strahom, živiš samo na pol. jaz se strinjam

Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.5.2008 20:10:15   
blanč
Moč pozitivnega mišljenja

tle sem si jaz v knjižnici sposodla, pa mi ne leže najbolj.
Pablo Coelho: Alkimist
Se mi je pa zato tale zelo dopadlauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 16.5.2008 20:12:23 >

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
17.5.2008 16:37:39   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Moč pozitivnega mišljenja

tle sem si jaz v knjižnici sposodla, pa mi ne leže najbolj.
Pablo Coelho: Alkimist
Se mi je pa zato tale zelo dopadlauser posted image user posted image

No,vidiš, zato pa vsaka nekaj doda, tudi meni najbrž niso vse na kožo pisane, posebej poleti med dopustom imam rada branje za "odklop"...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
17.5.2008 16:47:24   
citrončica

Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino: Največji čudež na svetu
  •     -ll-        : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel: Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag: Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
  • Gray John: Otroci so z nebes
  • Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
  • Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
  •  -ll-          : Pasti življenja
  • Grant Soloman: Stephen Turoff-psihični kirurg
  • Varja Kališnik: Svetlo modra

Za nosečnice:
- Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih
- mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše
  • Douglas Preston: Kodeks
  • izbruh in Kobra...tudi en Prestonuser posted image Richard??
  • Carmen Reid ima nekaj dobrih
  • Judy Blume:Poletni sestri
  • Maeva Binchy:Hiša na Tari
  • Amanda Qick ima kar celo zbirko ljubezenskih romanc
  • Danielle Steel tudi
  • Mary Higgins Clark pa ima dobre kriminalke,tudi celo zbirko,tako da mislim da sem že vse prebrala
  • John Grisham ima tudi lahko branje,a mi vse niso všeč,se splača zadaj kratek povzetek prebrat
  • Sidney Sheldon ima tud par dobrih
  • Minette Walters..nisem prav napisala,neuser posted image  pa ima vse full hude kriminalke
  • Umberto Eco: Ime rože
  • Pavček: Pavček.doc
  • Lobsang Torek Rampa: Tretje oko
  • Bartol: Alamut
  • Flisar: Čaj s kraljico

Evo, za bolj dopustniško branje pa še tole spodaj....pa še ve kj dodajte,da bom vedela kaj dobrega v knjižnici iskat...
...zadnjič sem izropala vse žepne izdaje knjig,ker sva rabla za na avion čimlažje knjige, in sem prebrala knjigo "Iščem impotentnega moža", sem se nasmejala, luštna je, prav tista poletna, dopustniškauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.5.2008 10:28:07   
metuLJchy
citrončica hvala zadnjič za tako lepe misli! Tisti dan sva z dragim celo popoldne betonirala del dvorišča, in sem hočeš nočem morala preklopiti mislli. Si pa zelo, zelo lepo napisala! Hvala ti!

Andreja tebi en velik user posted image

Glede knjižnice super! Alkimist je zelo lepa knjiga, Coelho je eden redkih avtorjev ki me impresionira skoraj z vsem kar napiše. Alikimist je res zelo dober, pa tudi ob Reki Piedri sem sedela in jokala mi je ostala v lepem spominu. Glede žepnih knjigic. Doma jih imam kar nekaj viška, take za lahkotno poletno branje, jih lahko kateri podarim?

Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.5.2008 10:33:09   
Sulfinija
Ojla!

Joj citrončica hvala za lep seznam knjig jih bom kar nekaj vzela z seboj na morje.

Punce kak ste mi kaj?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.5.2008 13:09:36   
metuLJchy
sulfinija poleg tega da skoraj istočasno praznujeva rojstni dan (in imava enako let user posted image ), bova obe letos dopustovale na Malem Lošinju user posted image , le da jaz že od 21. junija naprej

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.5.2008 13:23:51   
Sulfinija
Metluchy fino v kateri hotel gresta vidva?Midva ostaja na Lošinju do 23.7 mogoče pa se kje najdemo kajne?Midva grema v hotel Vespero.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.5.2008 14:04:55   
metuLJchy
Sulfinija midva se 29.6 že vračava, greva pa v heliosa, ki sicer ni z nevemkolikimi zvezdicami, ma glede na to, da pretežno ponavadi kolesariva in raziskujeva otok, rabive le nekje za prespat in pojest...sva bila že 2 leti nazaj junija in septembra dol, in sva bila nad Lošinjem navdušena! Pa še prijatelji naši gredo v istem terminu dol, tako da komaj čakam! user posted image  (rojstni dan pa malo manj, ker se mi zdi da je kar neka prelomnica, ta rojstni dan kar malo z nelagodjem pričakujem,  dvojkica v letih mi je bila še ok, trojkica pa se mi zdi tako....saj še sama ne vem kaj, ampak raje bi še naprej imela dvojkico user posted image )

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.5.2008 15:47:53   
citrončica
MetuLJchy,
žal leta gredo vsem le v eno smeruser posted image ,pa tiste 3jke se prav hitro navadiš,jaz se prav z veseljem spominjam 30 roj dne,ker je bilo tako lušno,in ne dvomim, da boš tudi ti uživala,
pa Sulfinija prav takouser posted image ....

knjigice pa...ja, meni bodo spet prišle prav za na dopust, prvo rundo že čez 1mesec,ko še ne vem, kam če sploh kam bova šla, ker moram stari dopust porabit, potem pa standard-septembra,
rabim pa še kako dobro idejo do takrat,ker sem pa že kar nekaj prebrala in imam potem kar težave v knjižnici,posebej, ker je poleti še toliko bolj izropanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.5.2008 15:56:27   
jadrnica
Citrončica

tale tvoj seznamček knjig je pa res dobra počitniška izbira.
Knjigo  Moč pozitivnega mišlenja sem pred leti prebrala in jo imam doma, pa moram reči, da meni tudi na začetku ni bila fajn, potem pa se kar nisem mogla od nje odlimat user posted image user posted image user posted image , samo vztrajat je treba, tako kot v mnogih drugih stvareh, kajne.

Lepo se imejta in pridno user posted image Sulfinija na Malem Lošinju. Pa seveda praznovanje naj bo mega. Boš videla, da je klub s 3 od spredaj zelo zanimiv, user posted image user posted image
Lepo pozdrav vsem skupaj, ja  meni se zdi, da pozitiven misli zeloooo pomagajo....samo boriti se je treba zanje in preganjati črne misli stran.

Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.5.2008 17:06:34   
metuLJchy
citrončica če želiš ti z veseljem prepusstim te žepne knjigice, trenutno so take ki ležijo in nabirajo prah: Dnevnik Bridget Joules (zabavno in zmedeno, ampak je nisem mogla iz rok spustit user posted image ), poroka z Budo (nadaljevanje dekleta iz Šangaja, jaz prvega dela nisem brala in je čisto lepo bilo bralno), pa 3/4 rezine pomaranče (tak lušten romanček). V Lclercu jih imajo včasih ful ugodno in potem jih domov nosim, ko pa preberem nimam kam z njimi. In imam raje da komu kaj prav pridejo kot da so samo lovilci praha. Kam pa greš ti na dopust?

Ja, trojkice se bo treba navadit, samo jaz se včasih na trenutke kdaj počutim še zdaj kot kak najstnik (včasih user posted image ), se mi zdi da še vse pred mano, se počutim kot en ptiček v letu...in trojkice glih imam občutek da tega občutka ne bodo tre3pile, ali pač. Bo pa zabava točno čez 2 tedna

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.5.2008 18:50:24   
citrončica
user posted image Ok,MetuLJchy,se dogovoriva za knjigice,jaz žepne tudi oddam potem, klasične pa sem kar v knjižnici pustila pri eni kolegici vedno,saj roman max.2-3x prebereš...
Na dopust upam, da greva na Vis spet,to je moj otok, se ga ne naveličamuser posted image ,sicer mi je bilo pozimi prav lušno tudi na Karibih, a vseeno je to dopust za zimo,ko je tu mraz,poleti pa me še vedno privlači kak lep kotiček ob Jadranu..
Potem že potekajo priprave za zabavo, a??user posted image
To bosta obe s Sulfinijo lepo okroglo praznovali, superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1042
21.5.2008 9:42:49   
metuLJchy
Citrončica Vis je prelep, sem bila pred 10 leti dol in mi je ostal v zelo lepem spominu, bi takoj spet šla tja, samo mojemu je predaleč (z avtom), ker midva morava biti opremjena s kolesi, surfom, ....in zato raje izbirava kaj bližjega. Bova pa definitivno kdaj na Vis šla skupaj - če ne drugače čez kako leto, ko se nama ne bo dalo več toliko biciklirat.

Priprave na rojstni dan potekajo bolj v glavi, nič ekstra, ker bomo le en piknik v bovcu naredili, se bo odvijalo kakor se bo, ne bom preveč načrtovala (še posebej ker je letos vreme zelo muhasto). Ti pa moram povedat, da so moje rožice že vse uboge od tega dežja, tulipane mi je čisto uničil močen dež eno noč, ostale sem nato umaknila pod streho, ampak surfinije so imele že toliko popkov - zdaj so videti bolj klavrne.

Kako ste ostale punce?

Neposredna povezava do sporočila: 1043
21.5.2008 9:43:44   
metuLJchy
Pa še to, naša Polma ima zelo kamlu rok poroda, jo je katera zasledila na forumu, morda katera ve kako se počuti, če je ok?

Neposredna povezava do sporočila: 1044
21.5.2008 19:13:10   
polma
Joj, polma, ja!!! Še sem tukaj!!!

user posted image Nisem prav pridna za pisat, tudi v svojim junujčicah nisem prav redna...user posted image

Pravzaprav mi je zdaj kar malo nerodno, ker sem prebrala, da ste si delile res grde trenutke... in razmišljam.... kako tenka je črta med življenjem in smrtjo... kako se z roko v roki sprehajata po večnosti... z dolgimi počasnimi koraki mimo nas, ki pa samo hitimo in se ženemo... kot muhe enodnenice v večni igri ugašanja in luči-v večni igri življenja.

Ni kaj, tako je. Moja babica je rekla: ne, ne bojim se. Moram dat prostor novim ljudem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM VAM, POZITIVKE MOJE, VEELIK OBJEM!!!!!!

Skratka- 3.6. je naš dan D. Včeraj sem začutila, da je trebuh že padel dol. Potem sem imela znake bližajočih se ta pravih popadkov (lažne imam itak ves čas), ampak je bila samo luna user posted image .  Je pa le prav, da user posted image počaka še teh ubogih 14 dni, se spodobi, ne?

Dobro se počutim, od včeraj, ko se  mi je spustil trebuh, pa imam celo volčji apetit-prej res nisem mogla veliko pojesti, ker sem imela ves čas male nogice v želodcu user posted image . Vsak dan grem na sprehod, zdaj sem kot ujeta kraljična na gradu, ker mi ne dovolijo več v avto in skrbijo za mojo ta veliko punco (ki postaja prava dama, by the way user posted image ). Vsi pa komaj čakamo na novo detece....
No, zdaj smo pa res na koncu... In "zgubili" smo ime za fantka, tako da bo še totalna zmeda v porodnišnici, če se ne rodi ena velika telovadka, za katero pa ime imamo in ga ne damo user posted image !

Če ne prej, vam bom povedala, kaj smo prinesli iz porodnišnice. No, nekaj si že lahko predstavljam-malo plešasto svetlolaso dolgonogo detece user posted image user posted image .

Ostanite tako pozitivne še naprej user posted image !!!!

Vaša polma

Neposredna povezava do sporočila: 1045
22.5.2008 17:18:18   
metuLJchy
Polma sem tako vesela da si se oglasila! In da je s tabo in tvojim user posted image  vse v najlepšem redu! Torej še ne veste ali bo fantek ali punčka? Kako je šlo to hitro, se mi zdi da je bilo včeraj ko si nam sporočila lepo novico - pa je skoraj tu dan D! Če bo tvoje detece ravno malo pohitelo bova še skupaj praznovala user posted image , ampak glede na to da je 3.6 črna luna se zna zgodit da bo detece kar točno. Če boš imela čas in voljo se nam še kaj oglasi do poroda - vsak tvoj mail vsaj meni polepša dan!

Drži se Polma!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
10.6.2008 17:51:13   
citrončica
Tudi tukaj ste izgleda že vse na dopustuuser posted image ,
saj je prav tako, a vseeno moram tole malo dvignit, da se ne izgubimo!!
lep dan....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.6.2008 11:50:33   
citrončica
Ojoj,
kam smo padle že,
nič čudnega, dopusti, sonček, vse je treba izkoristituser posted image .
Jaz sem bila tudi prejšnji teden frej,malo v Olimju,malo sva se tako potepala, danes se moram pa učit za jutrišnji izpit,pa rabim malo pavze,pa tukajle visimuser posted image .
No vsaj 15-20min pavze,da mi možgančki malo preklopijo,pa grem nazajuser posted image ...prej pa še kaj lepega preberem..............

Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.7.2008 21:49:57   
pot
Pozdravljene pozitivke, vidim, da tudi vas lepo vreme ven vabi, saj tale tema potrebuje že poštene sapice, da nas spravi v ponoven pogon.

IZVIRNO SPOROČILO: polma
Punce moje!!! Na rok, 3.6. ob 17:36 je pritulil na svet naš Tine!
3939g, 54cm in obseg glavice 38cm.

polma, iskrene čestitke (s celomesečno zamudouser posted image )!!! user posted image user posted image user posted image Tine je bil pa kar velik korenjak ob rojstvu. Si rodila naravno? Kar veliko glavo je imel. Upam, da si se kljub temu izognila šivanju. Kako se je malček navadil na novi svet?

kako ste pa kaj ostale pozitivke? kaj počnete te dni? Ste na dopustu ali kje v senci?

< Sporočilo je popravil pot -- 3.7.2008 21:50:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 1049
3.8.2008 18:57:53   
citrončica
Sem brez računalnika nekaj časa,pa ugotovim, da smo na 3tjo stran padleuser posted image malo se oglasite, da vidim, kaj počnete,pa malo me poskominajte z dopustom, do mojega je še 4 delovne tedneuser posted image ..

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......