|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
27.11.2007 15:49:25   
andreja2000
polma user posted image  čestitke za dobro opravljeno NS.Čisto pa razumem tvojo zaskrbljenost.Jaz sem že v takem EMŠ-u,da mi pripada AC in lahko si misliš kako mučni so bili zame tisti 3 dooolgi tedni čakanja na rezulate,še posebno,ker je žal pred nekaj več kot dvema letoma ta rezultat pokazal kromosomsko napako in sem imela UPNv 21t in izgubila punčko.No,tokrat so bili rezultati vredu in sedaj se bližamo cilju.user posted image In ravno v tistem času na čakanje rezultatov od AC so mi ogromno pomagale pozitivne misli,saj bi me drugače od vsega pritiska res pobralo in zelo težko je misliti pozitivno,ko imaš za sabo toliko negativnosti,vendar mi je nekako uspelo in sedaj sem že v 39 tednuuser posted image in že nestrpno čakamo na našo dete.
Tebi pa želim vse lepo še naprej!

citrončica ja,res hecno,a jaz prav neverjetno uživam v brvanu sten,samo mi jih je sfalilouser posted image .Kako si pa ti???

metuljchy draga moja,me veseli,da si bila v dalmaciji,to je bilo zate res dobrodošlo.
Ja,veš tudi meni je ta časuser posted image  kar hitro minil,saj se je ves čas nekaj dogajalo,no sedaj pa še malo in naša punčka bo z nami.Saj sploh ne morem verjet,po vseh izgbah,joku ,strahu in nato velikem upanju in z pozitivnimi mislimi,da sem prilezla tako daleč...še malo,pa bom na cilju.user posted image
metuLJchy ,naj ti tvoje sanje prinesejo resničnost.user posted image

Vsem ostalim lep pozdrav !!!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 751
29.11.2007 15:05:35   
citrončica
andreja,
zdaj sem doma..to pomeni, da mam mal več časa, pa več tu gor visimuser posted image ,pa se mi zdi, da je res šlo tako hitro vse tole...kar celo leto v bistvu 1,2,3,naokrog,
in ti si že tik pred koncem, super, uživaj še te zadnje dniuser posted image ,potem pride drugačno veseljeuser posted image ,

metuLJchy,
praviš, da si bila v dalmaciji, super, dol je lepo,upam,da si nafilala baterije in predvsem da se uresničijo tvoje sanje...saj če si jih samo nam zaupala, potem veljajouser posted image ,držim pesti!!

jaz pa komaj 3.dan po ET že preganjam dolgčasuser posted image ,
ne, saj sem že od punkcije doma, to pa je že dober teden,v tem 3.postopku sem po vseh oh in sploh foliklih (desno mi jih je 26 spunktiral, levo nismo več šteliuser posted image ) pridelala 3 celice, od teh sta se 2 oplodili in na dan (5) ET razvili ena do morule in ena tik pred blastocisto,obe sta še varno pri meni, in zdaj, saj poznate, počakat...user posted image

zunaj je sonček, punce, izkoristite ga...lep danuser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 752
29.11.2007 18:10:43   
pot
Da se še tukaj na hitro javim. Stari smo točno en mesec. Časa za računalnik ni, še za spanje ga ni dovolj, kje je tukaj še likanje...
Mi je pa moj prebral vaše lepe želje, ko smo prišli iz porodnišnice, tako da se vam vsem zahvaljujem za lepe želje.

Kako ste pa ve pozitivke? Andreja, koliko dni je še do roka?
Mejte se in vsem čimprej enega malega sončka.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 753
30.11.2007 12:18:52   
andreja2000
citrončica stiskam pesti in mislimnate!Naj ti ta časčakanj kar se da hitro mine!Pa tole ti pošiljam za srečo!user posted image user posted image user posted image
pot ja, verjamem,da ti zmanjkuje časa,tako to je ......
No,tudi meni bo počasi začelo zmanjkovati časa,kajti doPDP je še natanko teden dni.
No,lepo se cartajte in uživajte v svoji sreči!

Vsem lep pozdrav in prihajajoč vikend!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.11.2007 20:14:01   
ALENKA101
OJLA PUNCE

KAO STE KAJ? VIDIM, DA JE VELIKO NOVEGA NA FORUMU. MENI MAO PRIMANJKUJE ČASA ZA VSAKODNEVNO SPREMLJANJE, PA VENDAR SE VELIKOKRAT SPOMNIM NA VAS PA ČEPRAV SE NE POZNAMO.

POT, PRAVIČ DA TUDI TEBI ČAS NAGAJA - BOŠ VIDLA, DA BO ČEZ 2 MESECA ČISTO DRUGAČE. RES PA JE DA JE VELOKO ODVISNO OD TEBE, KER KAKO SI BOŠ TI ORGANIZIRALA ČAS, JE ODVISNO PREDVEM OD TEBE IN NE OD user posted image , KAJTI OTROCI SE MORAJO PRILAGAJAT NAM , NE PA MI NJIM - ČWPRAV VEDNO NI TAKO - TORIJA PA.

NO NAJ VAM POVEM DA SEM BILA DANES NA ENEM ZELO ZANIMIVEM SEMINARJU V LJUBLJANI IN SICER NASLOV JE BIL: SODOBNE OBLIKE ZDRAVLJENJA NEPLODNOSTI - SUPER ZADEVA. VELIKO SEM SE NAUČILA, VELIKO SLIŠALA IN UVIDELA, DA DO OTROKA SE RES DA PRITI, PA ČERAVNO MORAŠ SKOZI VSE TE PREISKAVE. MNJENJA GINEKOLOGOV IN KIRURGOV SE ZELO RAZLIKUJEJO. NO SKRATKA, NE BOM VEČ TEŽILA, KER SEM ŠE POLNA ADRENALINA OD PREDAVANJA. ČE KATERO KAJ PODROBNEJE ZANIMA, LAHKO DAM KAJ NA FORUM.

DRUGAČE PUNCE MOJE, JAZ SEM PRED MENSTRUACIJO - DRUGI TEDEN MORA BIT, BOMO VIDELI KAK SMO DELALI TA MESEC.

ANDREJA2000 FAJN SE MEJ UŽIVAJ ŠE TA TEDEN, PA NASPI SE, KER BOŠ ZELO RABLA MOČI.

METULCHY UPAM, DA TI JE LAŽJE, PO DOPUSTU IN DA SI SE SPRIJAZNILA S SMRTJO TVOJEGA NONOTA. BOŠ VIDELA, DA BODO PRIŠLI DNEVI, KO GA BOŠ STRAŠNO POGREŠALA, TAKRAT SE SPOMNI, VSEGA LEPEGA O NJEM IN TI BO LAŽJE. MOJ DEDA JE POKOJNI LE 14 LET PA SKORAJ NE MINE DAN DA SE NE SPOMNIM NA NJEGA.DOVOLI SI ŽALOVATI IN POTEM SPREJETI IZGUBO.

PUNCE MOJE ZDAJ PA RES KONČUJEM, KER GREM SPAT, SAJ SEM JUTRI DEŽURNA IN MORAM ZGODAJ NA TEREN

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 755
1.12.2007 8:10:59   
Lotty
Pozdravljene,
naj se vam pridruzim v klubu pozitivnih misli. Sama sem mnenja, da lahko pomagajo. Ce drugace ne, ce pozitivno razmisljamo, lazje in lepse prezivljamo dneve. To se je tudi meni zgodilo. Prejsnji teden sem se s sodelavko pogovarjala na temo pozitivnih misli ..... Potem pa sem se sama pri sebi zacela o tem razmisljati. Prebrala sem celo eno knjigo. Pozitivne misli nam dajo moc, naz vzpodbujajo ..... vse to pa se pokaze tudi v odnosu do drugih.
Sem v 2. IVF postopku in s pozitivnimi mislimi v boju za tezko pricakovanega user posted image .

Lep vikend prav vsem.

Lotty 

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 756
1.12.2007 8:20:12   
citrončica
Alenka 101, sta bili zkupaj s kiko
na tem predavanju, na okt-novemerka je o tem govorila,

Lotty,
dobrodošla med pozitivke, tud me smo kar veliko brale v tej smeri ali pa vsaj delile kake lepe misli...pa tud spisek knjig smo imele, pa se je že malo izgubiluser posted image ..

Andreja, še par dni praviš,
kako lepo, že čakamo na tvojo princesko!!Hvala za lepe želje in user posted image ,
pa tebi tudi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Pot,
izkoristi vsak dan,da vam bo čimlepše...pa še s
topili smo v tale čarobni mesec....uživajte!!user posted image

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 757
1.12.2007 8:24:38   
citrončica
user posted image Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image

• Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino: Največji čudež na svetu
  •     -ll-        : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel: Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag: Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
  • Gray John: Otroci so z nebes
  • Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
  • Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
  •  -ll-          : Pasti življenja
  • Grant Soloman: Stephen Turoff-psihični kirurg
  • Varja Kališnik: Svetlo modra

Za nosečnice:
- Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih
- mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše

Ja,
konec avgusta v postu sem našla.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 758
1.12.2007 8:38:12   
Lotty
Super,
user posted image user posted image user posted image  za seznam,
sem ravno danes razmisljala it v knjiznico.
In mismim, da bom res sla, poidkati kako knjigo iz tega seznama.

Lp
Lotty

Neposredna povezava do sporočila: 759
1.12.2007 20:06:20   
metuLJchy
punce pozdravljene,

kako beži čas, že december tu..pri nas je danes že miklavžev sejem, se mi zdi da so bili prazniki novoletni ravnokar...pa je že leto naokrog. Andreja, ti želim da ti ta teden mine čimlepše, naj te tvoj user posted image  čimbolj razvaja, kot ti je napisala alenka se naspi in spočij...in počakaj na miklavžkovo darilouser posted image

pot lepo da si se oglasila, upam da sta oba z malim Oskarjem zdrava in zadovoljna in da se lepo navajate eden na drugega. Punce mislimo nate¨

Alenka to predavanje se pa sliši zelo zanimivo, jaz bom prav vesela, če dajš kaj na forum gor - vsaka nova informacija je dobrodošla. Ti pa želim, da ta mesec ne dočakate user posted image , raje user posted image !

Citrončica čakanja so presneto zoprna reč. Samo kaj ko se čas ne pusti vrteti ne naprej ne nazaj. In je treba čakati...uh, jaz bi bila zelooo živčna, upam, da si ti čimbolj sproščena ob tem čakanju - punce držimo pesti! Pa kakšno knjigo iz tvoje knjižnice si moram omislit ;-)

Lotty dobrodošla med nami. Super, da si se nam pridružila. Tu med nami je že toliko srečk nosečk da rabimo nove borke, za katere bodo navijale. Pa za nas fosilčke. Najbolj lepo na tem forumu je, ker se kljub temu, da se ne vemo niti imen na nek prisrčen način poznamo - in potem je tako lepo ko katera pove veselo novico o user posted image ... pozitivne misli vsekakor pomagajo. Ne bom rekla, da rešijo vse probleme tega sveta - vsekakor pa tistemu, ki se jim prepusti polepšajo dan, privabijo nasmeh...

Pa še nekaj informacij z naših logov. Tudi jaz sem nestrpna ta mesec. Moj ima kmalu rojstni dan, in če bi zagledali user posted image  bi to bilo najlepše darilo...ker pa kljub sanjam moram ohranit noge na zemlji, razmišljam o vseh ostalih opcijah daril..

Ko sem že pri rojstnih datumih, ali je preveč osebno če vprašam kdaj praznujete...smo že skoraj leto dni skupaj, da si vsaj čestitamo lahko...jaz sem
01.06
Lotty dobro

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 760
1.12.2007 22:41:58   
andreja2000
Dober večer,pozitivke!user posted image

Ja,mi se bližamo k cilju in hvala za vse lepe želje.No,kar se pa tiče spanja,pa imam z njim kar problem.Noči so tiste,ko me noro bolijo kolki in imam sindrom nemirnih nog,tako da mi je v bistvu najlepše,ko sem v nekem gibanju.(čez dan)Spanca pa itak ni običajno pred 1 ali 2 uro.....No,pa ne bi o tem,ker bo to itak minilo,ja potem pa pride drugo ,ki tudi zna jemati spanecuser posted image

Lotty user posted image  lepo pozdravljena med nami in da ti čim prej uspe zagledat user posted image .

metuLJchy si praševala kdaj katera praznuje roj.dan.No,jaz sem praznovala minuli mesec 11.11.

Vsem želim,da se vam izpolnijo sanje in vam držim pesti,da se to zgodi res čim,čim prej.
Lahko noč!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 761
2.12.2007 9:49:45   
citrončica
Ja, res je že december, za ene bo čarobni mesec v vsakem primeru, ene še trepetamo za touser posted image ...
MetuLjchy, 10.01.!!
lp

Neposredna povezava do sporočila: 762
2.12.2007 15:09:44   
Lotty
Evo,
moj rojstni datum je 14.09.
citroncica, naj bo december tokrt res VESELI december user posted image user posted image user posted image
sem sicer nekaj malega za tabo, me se caka punkcija, ki bo najvrjetneje v sredo, potm pa ET in nato 14 dni .... nekako sem se pripravila na to, da bom ze sedaj razmisljala pozitivno tudi o tistih dolgih 14 dnevi, naj bo najlepsih 14 dni .... ze slisi se lepse .... 
Ce razmisljamo pozitivno, bo tudi rezultat definitivno pozitiven.

Prijetno nedeljo se naprej.

Lp
Lotty 

Neposredna povezava do sporočila: 763
3.12.2007 9:26:14   
*Pikyca*
Hm, ne vem, če sem na pravem delu foruma, ampak naslov teme se sliši (bere) tako optimističen.
Tudi jaz upam, da kmalu vidim tisti user posted image user posted image  in da se pridružim seznam,u tistih, ki jim je uspelo.
Sem pa še v začetni fazi "boja", se pravi, da me šele čaka prvi G pregled, saj poskušamo "že" pol leta, pa še nič.
Ampak saj bo.....berem tale forum in upam, da bomo vse kmalu na istem - debeluškaste, okorne in srečne user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.12.2007 10:19:02   
citrončica
Pikyca,
dobrodošla,
tudi jaz ti želim, da čimprej zagledašuser posted image user posted image !!user posted image
Pa srečno!!!!

Andreja, kako, upam da še vse pod kontrolo, da si še v enem kosu!!!hi,hiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Pikyca*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
3.12.2007 11:36:57   
andreja2000
*pikyca*user posted image  pozdravljena in že držimo pestke tudi zate in tvoji dve user posted image

citrončica imaš pa na isti dan roj.dan kot moj!
Ja,sem še kar v enem kosu,bila sem danes na CTG,ki je zaznal tudi popadek,vendar sem še zaprta in še nič ne kaže,da bom kam odšla pred rokom,če prav bi pa jaz že kar bila zato user posted image .No,ko bo ,pač bo....čakamo...
Ja,moje javljanje je pa tudi bolj oteženo,ker sedaj še računalnk štrajka in se kar sam izklopi in potem ga včasih cel dan več ni mogoče zagnati......user posted image user posted image user posted image .

Punce,vsem želim lep dan in vam držim pesti za user posted image !user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
5.12.2007 10:19:31   
citrončica
Andreja,
jaz pa danes kar nekaj skoz nate mislim...user posted image user posted image ,
zdaj se ti že bliža dan D, naj bo nepozaben, lep in naj te razveseli jok tvoje male princeske!!
..pa upam, da nam katera javi vesel dogodek!!...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
5.12.2007 11:03:58   
Lotty
Pikyca,
dobrodosla med poyitivke.
Citroncica
kmalu se ti pridruzim v cakanju in v najlepsih 14 dni
Sem pravkar nazaj iz punkcije / 8 celic , in v soboto me caka ET

Upam, da ti dnevi prijetno minevajo.

lp
Lotty

Neposredna povezava do sporočila: 768
5.12.2007 15:41:32   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Andreja,
jaz pa danes kar nekaj skoz nate mislim...user posted image user posted image ,
zdaj se ti že bliža dan D, naj bo nepozaben, lep in naj te razveseli jok tvoje male princeske!!
..pa upam, da nam katera javi vesel dogodek!!...user posted image

Hvala.Za enkrat še ni nobenega dogajanja,tako,da čakamo.....
O veselem dogodku bom pa javila Lani38 in ona bo obvestila dalje!

citrončica in lotty Stiskam pesti,da vama tokrat uspe!
metuLJchy tudi zate in vse ostale,ki še čakate na user posted image ,vam močno stiskam pesti in si skupaj z vami želim,da vas ta sreča doleti čim pej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
5.12.2007 22:41:52   
metuLJchy
Težave z internetom so meni malo oteškočile pot do vas, in vidim da se kar dogaja! Najprej andreja, želim ti limlažji porod,pa da svojo punčico čimprej stisneš v svoj objem! Ko boš utegnila nas pridi malo pozdravit, ker drugače bomo tako fejst punco, s toliko volje in moči, predvsem pa zaupanja v dobro (kljub vsem oviram ki jih postavlja življenje) preveč pogrešale! V italijanilini je ena pesem sei grande (si velik) bi jo kar tebi Posvetila...
Citrončica in lotty držim pesti za vaju..
Ker vam pišem z mobija bo za moje današnje javljanje to to...lepega miklavžka,pa pazite da vas kak hudiček ne ugrabi, mene so skoraj odnesli prej

Neposredna povezava do sporočila: 770
6.12.2007 8:50:25   
citrončica
metuLJchy, si se pa znajdlauser posted image ,lepo da si se javila,
Andreja, čakamo laninih  novicuser posted image ,

lotty, držim pestke vsaj še zate, pri meni se je konec napovedal-user posted image !!
lp

Neposredna povezava do sporočila: 771
6.12.2007 9:09:40   
Lotty
citroncica
pa ne no, .... sem bila prepricana. da ti bo ratalo
a je prav user posted image  ali le izcedek ?!

Neposredna povezava do sporočila: 772
6.12.2007 15:08:52   
citrončica
...žal pa zdaj že kar pravauser posted image ...

se je že v prvih dveh postopkih enako najavila, majhna rjava pikica zvečer, zjutraj rjav izcedek, zdaj je pa že sveža kri vmes, tako da je žal to to...........

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 773
7.12.2007 12:56:26   
metuLJchy
citrončica mi je hudo zate. Kljub temu ne obupaj, zdaj kar je je, poskušaj se čimbolj veseliti naslednjega postopka. Držim pesti za Lotty, da bo imela več sreče! Lotty na rokag in nogah stiskam pesti, da vsaj tebi uspe.

Naše andreje ni na spregled - punce kaj mislite, da že stiska k sebi svojo punčico? Andreja tudi če nas ne bereš, drži se!

Polma, tebe že malo pogrešamo user posted image

Citrončica, jaz sem tudi mislila da ta mesec bo bolj srečen. Prolaktin je bil pred mesecem dni že skoraj ok, kar dosti upanja sem imela...včeraj sem šla v LJ z busom, in čeprav ni več kot pol ure in je šofer vozil lepo, mi je naredilo tako slabo da ni res...pa cel dan me je špikalo v jajčnikih...ker jem močne tablete še vedno, sem včeraj ko je bilo ravno 4 tedne od prejšnje M. kupila test, da če bi kaj bilo, da takoj neham s tabletami...ampak jaz nimam sreče s testi...spet nič...vdam se pa še ne...

Tudi vsem ostalim puncam en lep pozdravček, vas je kaj obiskal miklavžek, pri nas so strašili samo parkenlji, naš kuža ko jih je videl je dal (dobesedno) rep med noge in jo ucvrl ven se potepat

Neposredna povezava do sporočila: 774
8.12.2007 14:13:39   
Lotty
metuLJchi
hvala za lepe zelje.
Danes sem imela ET in grejem user posted image user posted image
upam,da bodo priodnji dnevi polni optimizma
nekako sem se odlocila, da bo zame to najlepsih 14 dni user posted image user posted image user posted image

andreja pa verjetno ze stiska k sebi svojo pupico

lp

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?