andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy andreja, stiskam pesti za sestro, ali vsaditev te cedilke je težek operativni poseg? Malo jo spodbujajte, naj v teki situaciji sebe postavi na res prvo mesto, ne vem kako iščejo te tumorčke, a naj bo kar malo vztrajna okrog zdravnikov. Meni za glavo so naredili magnetno resonanco, in pokaže vsako spremembo, samo nisem tolko v teh stvareh domača, da bi vedela kako za celo telo naredijo. Bodite vztrajni in pogumni! Kako pa tvoje počutke, kako mala Eva? Zdaj je že skoraj pol leta stara, prava punca že! MetuLJchy odkrito povedano,tudi jaz ne vem kako zahtevna je ta operacija,mislim pa,da je tu bolj problem,ker ima sestra ful razrečeno kri,kar pa ni fajn za operacije,zaradi krvavitve. No,kar pa se tiče sestrine vstrajnosti in nešparanja jezika,pa sploh ne poznam tako zagnane in jezične osebe.Ona je v tem pravi maher in res nikoli,prav nikoli ni tiho,jim je že zagrozila,če se ne mislijo lotit zadeve in tudi vedno hoče izčrpno poročilo in tudi to kaj razmišljajo želi vedet od njih.Tu okoli tega pri njej ni bojazni in še to-sebe je že postavila na prvo mesto in mene tolaži z besedami kot so-stara kopriva nikoli ne pozebe. So se ji pa tumorski markerji danes spet drastično povišali,tako,da ji bodo prsi še enkrat pregledali in tokrat ultrazvočno,ker vse nekako kaže,da bi naj šlo za ginekološko zadevo,nato ima ponoven ginekološki UZ in če še vedno nič ne najdejo ji bodo šli skozi trebuh z kamerami.Če še pa potem ne bi bilo nič,bo pa vstrajala pri magnetni resonanci.Zanjimivo je pa to,da ji doslej nikakor ne najdejo enega jajčnika! Eva,ja,je naša sreča...ta je pravi mali smehec,je pa 6 maja napolnila 5 mesecev in ja,drvimo že proti polovici leta. Moje počutje pa še vedno blazno niha....sem imela v kratkem dosti izgub,od obeh babic,dva prijatelja,naša mala Tina......vendar tokrat me je pa precej vdarilo,se še nekako iščem....saj bo,mora biti,le čas,čas,čas...... Imava z mojim eno malo njivo,pa gremo velikokrat tja in tam se resnično sprostim,saj je zraven prelepi gozd,ni mestnega vrveža,le pesem ptic je slišati in tu in tam kaki pasji lajež,ja tu pa moja duša poćiva,se umiri in črpa novih moči..... lepo bodite,drage moje pozitivke!