|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
4.8.2008 8:47:55   
metuLJchy
OHOJ punce,

danes sem se tudi jaz vrnila z malo krajšega oddiha od računalnika (bila sem na Kolpi) in pokukala gor, in vidim da se citrončica trudi našo temo obudit user posted image . In ne morem samo gledat njenega truda, ne ji moram pomagat! Malo sem si odpočila od RR v zadnjem času, dosti stvari se je dogajalo, ampak lepo počasi...

Danes za začetek dajte z mano držat pesti za mojo naj naj prijateljico, ki je imela rok poroda že prejšnjo nedeljo, včeraj še ni rodila, danes (če ni ponoči, ne vem, ker ima mobi izključen) gre v bolnico in bodo porod verjetno sprožili!

Kako ste ve, kako preživljate te vroče poletne dni? Kakšna nova nosečka med nami? Toliko za zdaj, punce vse na raport user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.8.2008 16:41:48   
citrončica
O,kako lepo, da mi pomagaš, metuLJchy,
tud jaz bolj poredko pridem pokukat, žal, a tako jeuser posted image ,

držim pesti za tvojo prijateljico,upam, da je že srečna mama!!user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
19.8.2008 8:17:47   
metuLJchy
citrončica misliš, da nama bo uspelo spet spravit temo na prvo stran? user posted image  non stop dol pada user posted image

ja, prijateljica je rodila punčko user posted image user posted image user posted image user posted image . Sta obe zdravi in že doma, je pa jo prenosila za cela 2 tedna, tako da se je ob porodu (umetno sprožen) kar konkretno namatrala - a zdaj ima svojo punčko!

Kako ste punce?

Neposredna povezava do sporočila: 1053
19.8.2008 8:35:52   
Sulfinija
Ojla,metulchy in citrončica vama lahko pomagam pri vajinem trudu.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1054
19.8.2008 11:38:21   
metuLJchy
o sulfinija, krasno bi bilo! Kako se držiš? Kakšna lepa novička na obzorju?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
19.8.2008 11:41:13   
Sulfinija
Nimam nič dobrih novičk ta dva dni kaj se mi dogaja povrh vsega pa sem se sama doma z samimi problemi.Čeprav je tale tema pozitivke sta ta dva dni zame kriminalno črna.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1056
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
19.8.2008 11:47:31   
Jurina
Pozabi na vse, ti samo uživaj in vse se bo zgodilo.
Še veliko sončnih dni ti želim.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
19.8.2008 19:31:25   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Nimam nič dobrih novičk ta dva dni kaj se mi dogaja povrh vsega pa sem se sama doma z samimi problemi.Čeprav je tale tema pozitivke sta ta dva dni zame kriminalno črna.

nič ni črno, zdaj zdaj bo spet posijal sonček, pa tvoj user posted image  bo spet pri tebi, in spet boš user posted image !!!!

ja, izkoristimo sončka, je prav prijetno, ko je še toplo, ne??

meni sploh, ko že odštevam dni do dopusta!!user posted image

uživajte!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1058
19.8.2008 19:47:24   
Sulfinija
Citrončica,hvala za tolažbo mi je sprehod dobro del.Prideš še kaj na klepet mogoče?

Neposredna povezava do sporočila: 1059
20.8.2008 8:13:14   
metuLJchy
sulfinija drži se. K sreči na grde stvari pozabimo ko gredo mimo, in slej ko prej enkrat gredo mimo. Če ti lahko s klepetom pomagamo, smo tu! Danes bo lep sončen dan, naj sonček sveti tudi nate in zate!

Neposredna povezava do sporočila: 1060
20.8.2008 8:17:31   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

sulfinija drži se. K sreči na grde stvari pozabimo ko gredo mimo, in slej ko prej enkrat gredo mimo. Če ti lahko s klepetom pomagamo, smo tu! Danes bo lep sončen dan, naj sonček sveti tudi nate in zate!

Hvala,danes bom mela zrihtan avto pa še moj user posted image  pride pol pa bo spet vse lepo.Jutri je pa najin dan izvima rezultate izvidov,nato mahnema v Toploščico k mojim na kopanje,in kuhinjo naročima novo pol pa bo.

Metulchy povej mi kako je bilo na Malem lošinju?Meni se je ful dopodalo,bilo je nepozabno lepo bi drugo leto spet šla še za dlje časa vendar moj ima željo iti drugam drudo leto.Metulcy javi se mi kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.10.2008 10:56:03   
metuLJchy
Brrrr....danes sem morala dobesedno kot krt brskati za našo temo, ker je padla na nevemkatero stran... torej punce, kje ste? Res da smo v naših vrstah dobile kup nosečk, a še zmerom smo tu borke, ki se neumorno borimo s štorljo, ki noče priletet. Kakšna nova punca, ki bi se nam pridružila v kakšen prijetnem klepetu? Kje se stare borke skrivate? Jutro, nič več spat!

Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.10.2008 9:54:08   
citrončica
O,MetuLJchy,
zdaj si nas pa ti zbezala spet na plano,smo,tukaj nekje izgleda vse,a bolj malo se oglašamo-vsaka malo tu,malo tamuser posted image ,
včeraj smo še izkoristili sončka,danes pa bom jaz kar tule visela,ker moram eno seminarsko spackat skupaj,a nimaš kaj,vse mora na vrsto priti in kako že pravijo:kar se mora ni težkouser posted image user posted image ,bo že moglo držat!!
Pa lepo nedeljo!!

Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.10.2008 13:08:21   
metuLJchy
citrončica lepo da si se mi pridružila! Ta teden sem bila v gužvi tako da sem tebi še tako ali tako dolžna odgovor, upam da ga spesnim še danes. Včeraj sem bila pa cel dan zunaj ko je bil tak lep sonček, danes sem tudi že oblečena za rolanje, in čakam da se še moj uštima. Potem pa gasa, ven! Joj, se mi kar smiliš da moraš v tem sončku noter bit! Stiskam pesti da čimprej zaključiš in ujameš še kak žarek sonca. Na forumu sem prebrala da je naša yuliah dočakala svoj plusek user posted image user posted image user posted image  juhej

Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.10.2008 15:37:33   
YULIAH
Metuljchy, user posted image user posted image user posted image ...res je zagledala sem svoj prvi plus. Do sedaj veste samo ve, pa moj srček, seveda.
Ostalim bova povedala, ko bova UZ dala skoz.

Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.10.2008 21:45:39   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH

Metuljchy, user posted image user posted image user posted image ...res je zagledala sem svoj prvi plus. Do sedaj veste samo ve, pa moj srček, seveda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še tukaj iskrene čestitke in vse lepo za naprej!

Vsem ostalim puncam pa lep pozdrav,se oglasim kdaj drugič,ko bom našla malo več časa-mi ga kronično primankuje.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.10.2008 20:20:23   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še tukaj iskrene čestitke in vse lepo za naprej!

Vsem ostalim puncam pa lep pozdrav,se oglasim kdaj drugič,ko bom našla malo več časa-mi ga kronično primankuje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

andreja,lepo da si se oglasila,si bila že kar pogrešana malo!!user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
13.10.2008 21:45:42   
metuLJchy
juhej, se spet nabiramo na krovu! Andreja tudi jaz sem te zelo vesela, in enako o času user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.10.2008 17:17:45   
Sulfinija
Punce tudi jaz sme tukaj med vami.V polnem zagonu šibama proti koncu z renoviranjem jeidlnice in kuhinje.V ponedeljek pa montaža user posted image user posted image user posted image user posted image  moja sanjska kuhinja.

Prvi cikle klomifenuser posted image user posted image user posted image user posted image a je bil -,M čudna kot ne vem kaj,trebuh napet,...

Drugi cikel klomifena danes zadnji dve tabletki klomifena nato pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Če ne bo uspeha pa novembra grem na razgovor k Zornu v LJ in nato sledi IVF.

Decembra pa počitnice silvestrske petdnevne na Grad otočcu komaj čakam.

Punce bodite mi v cvetju...

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.10.2008 18:33:51   
metuLJchy
sulfinija lepo da si tudi ti spet med nami, sem sigurna, da bo tudi s tvojo pomočjo ta tema še bolj pozitivna! Super za kuhinjo, kakšno pa sta vzela? Stiskamo pestke, da bo bo ta mesec uspelo, le veselo v akcijo! Kako si drugače?

Yuliah ali že imaš datum za ultrazvok?

Takle mamo za danes, prekrasni dnevi so, upam da ste čimveč na tem krasnem sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.10.2008 18:54:26   
Sulfinija
Metulchy Gorenje Mina,ter aparate Gorenje,jedilnico od Alpelsa,ter keramiko Gorenje.Nekaj malega mam že slikano v albumu tista groba dela.Ko bo kuhinja,šank fertik na metsu pa slikam in se malček pobaham.

Citrončica uspešen štart...

Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.10.2008 19:45:49   
YULIAH
Metuljchy, včeraj sem bila pri svojem G, pa se na UZ ni videlo nič, sumil je na izvenmaternično. Ponovno mi je naredil test in +.Dal mi je še za pregled krvi.
Ker pa nisem hotela čakat, sem danes klicala v neplodno amb.pa so me vzeli na UZ, G je rekla, da ne vidi ničesar, pa da ni nujno, da sem sploh noseča, potem sem dala še kri in jutri moram poklicat. Tudi semijo na izvenmaternično.
Jaz sem čist fertik.....ne vem kaj naj rečem.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
14.10.2008 19:48:59   
Sulfinija
Yuliah,držim ti ogromne pesti,da se izteče vse kot se mora.Tolaži se z tem mogoče je še prehitro,da bi se na UZ kaj videlo pa ne pozabi nam poročati pozitvne stvari.
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za tvojo,vajino srečo jutri.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
14.10.2008 20:19:17   
metuLJchy
yuliah user posted image user posted image user posted image  božica ti, kaj moraš prestajat. Kaj pa da je bilo na UZ zgolj prezgodaj, nosečnost torej očitno je, punce dajmo vse močno stiskat pesti za našo yuliah da bo vse v redu, morda je samo za kak zamik šlo, da si morda malo kasneje od predvidevanj zanosila....ali moraš zdaj spet na UZ čez kak dan?

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
14.10.2008 21:06:46   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

yuliah user posted image user posted image user posted image  božica ti, kaj moraš prestajat. Kaj pa da je bilo na UZ zgolj prezgodaj, nosečnost torej očitno je, punce dajmo vse močno stiskat pesti za našo yuliah da bo vse v redu, morda je samo za kak zamik šlo, da si morda malo kasneje od predvidevanj zanosila....ali moraš zdaj spet na UZ čez kak dan?

user posted image user posted image

stiskam pesti,želim vso srečo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,tudi jaz sem štartala,sem si prejle zabodla prvo pikico spet....in še dolga pot je spet do cedilauser posted image ,ponavadi tako izgledajo moj trebuh in notranjost stegen!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?