Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 14.10.2008 21:09:56
|
|
|
|
YULIAH
|
Hvala vsem! Zlate ste! Se vam javim takoj, ko bom kaj več vedla.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 15.10.2008 9:59:28
|
|
|
|
monikap
|
Punce se še vam jaz po dolgem času oglašam upam,da se me še spominjate.Sem tako zelo srečna,da moram to deliti z vami imela sem prvi IVF in včeraj krvni test,ki je pokazal pozitivno še vedno ne morem dojeti saj so mi ravno pred IVF odkrili močno povišamn FSH hormon in sem imela bolj malo upanja.Pa vendar je včeraj zame posijalo sonce sreče.Punce tudi vam želim,da vam čimprej posije sonček sreče in tudi bo samo upanje je treba imet. YULIAH punca moja močno stiskam pestke zate še vse bo v redu boš videla mora bit.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 15.10.2008 9:59:45
|
|
|
|
*sanela*
|
Pozdravljene! Se vam pridružim pri klepetu. Se vam nisem javila sto let ! Pri meni je vse po starem; prolaktin 57, še nisem dobila. Pridno pijem dostinex in upam, da se bo moj prolaktin znižal. YULIAH - zelo mi je žal, da moraš iti skozi vse to. Upam, da boš na naslednjem UZ zagledala svojo pikico. Pošiljam ti za srečo. Naj vam vedno sije sonček!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 15.10.2008 11:20:10
|
|
|
|
metuLJchy
|
monikap najprej zopet dobrodošla, nato pa en velik ČESTITAM! Juhej, juhej, tako lepo je to prebrat! Praviš da je bil to prvi IVF, kakšni so občutki ko greš tja? Jaz grem namreč naslednjo sredo spet do ginekologinje in če bo prolaktin v mejah normale se bomo morda menili o tem - je že čas, 3 leta so že mimo! Sanela, lepo da si ti tudi z nami, več ko nas bo več sončeka bomo na jebo pririsale! Yuliah, jaz srčno upam, da je le prezgodaj bilo za ultrazvok, ne bi bilo pravično da bi šlo kaj narobe! Sporoči čimprej lepo vest! Sončka!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 15.10.2008 12:23:30
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Punce tudi jaz sme tukaj med vami.V polnem zagonu šibama proti koncu z renoviranjem jeidlnice in kuhinje.V ponedeljek pa montaža moja sanjska kuhinja. O, lepo, da si si kupila sanjsko kuhinjo. Vsaka ženska jo mora imeti ! Tudi jaz sm v fazi ko se moram odločiti katero kuhinjo bom naročila. Tista ki je meni všeč je zelo draga. Marles - živo rdeča. Jaz sem si želela z otokom, pa je otok ful drag. Koliko si ti plačala svojo?
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 15.10.2008 13:26:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap, .čESTITKE.... LP Mojca
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 15.10.2008 18:49:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Yuliah,čakamo novičke od današnjega klica in veselo novičko,da je vse kot mora biti. LP Mojca
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 15.10.2008 19:02:38
|
|
|
|
YULIAH
|
Drage moje. Danes zjutraj sem poklicala glede krvnega testa. Pozitivno. Takoj sem morala tja na UZ. Gledali so me 3 zdravniki. Spet nič. Jutri grem spet, zjutraj na krvni test, da bodo na podlagi izvidov lažje ugotovili ali gre za izvenmaternično nosečnost, potem pa še UZ. Jaz sem takoooo zaskrbljena. Nosečka sem ziher, samo ne vem kam je zašla moja mala pikica . Vam sporočim takoj, ko bom kaj vedla. Draga Mo nika, čestitke še tukaj, sem presrečna zate.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 15.10.2008 19:08:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Yuliah,jaz še vendo msilim,da je z vajino vse v najlepšem redu in da se porednica le še skriva. Mislim nate,... LP Mojca
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 9:23:17
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH Najprej hvala za čestitke zlata si. Tvoja mala pikica pa je še samo sramežljiva se bo že pokazala boš videla. MetuLJchy ja bil je to moj prvi IVF sem pa bila čisto mirna in sem si rekla kar bo pač bo in glej ga po 4 letih in 9 mesecih truda sem doživela svoj mali čudež in sedaj upam samo,da se vse srečno konča.Boš videla tudi zate bo posijalo sonce sreče,ko boš to najmanj pričakovala saj čudeži se dogajajo. Sulfinija tudi tebi hvala.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 10:01:54
|
|
|
|
metuLJchy
|
yuliah občutek imam da se bo vse srečno izteklo, da pikica le še vidna ni, kakšen je bil pa hormon na krvnem testu? Morajo pa biti to zate precej stresni dnevi, mene že ura čakanja v negotovosti ponavadi ubija. Drži se Yuliah, možnost da gre za izvenmaternično so statistično gledano precej majhne, upajmo na to da je pikica le še preveč sramežljiva in se noče še pokazat! Sporočaj nam novice - verjamem da lepe! Monikap kako lepo, kako se počutiš? Čimbolj počivaj zdaj pa razvajaj sebe in pikico! Če tako študiram, saj bosta z yuliah še skupaj v porodnišnici (ker jaz verjamem da bo z yliah vse ok). Tudi vsem ostalim puncam en lep pozdrav, izkoristite še ta dan sončkast, preden pride dež! Sončka
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 11:48:51
|
|
|
|
*sanela*
|
Pozdravljene! Danes sm pa ful zaspana. Verjetno zaradi vremena. YULIAH tudi jaz veramem da se tvoja pikica skriva. Se bo že pokazala ko bo mal zrasla . Monikap čestitam! Želim ti lepo nosečnost in zdravo dete!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 16:52:17
|
|
|
|
YULIAH
|
Danes je zelo težki dan za mano. Zjutraj sem dala ponovno kri, potem sem morala prit ob 11.30 nazaj po izvid. Izvid nesem v neplodno kliniko, in kaj, rezultat bhcg je bil 0. Pred 2 dnevoma pa 979. Kar jokat sem začela takoj. Rekli so mi, da je to nemogoče, ter da bodo dali ponovno oba vzorca krvi pregledat, pa naj se oglasim čez dobro uro. Kar solze so mi pritekle, ko sem šla od tam. No, čez uro pridem nazaj, grem not, pa sestra raztrga današnji izvid, ter mi veselo pove, da so se zmotli (gliste prave ), ter da je rezultat 2335. POtem sem šla še na UZ, pa so celo mojo malo pikico po nekaj časa našli. Imam že prvo slikico . Čez teden dni imam ponovno UZ, ker še nič ne upajo sklepat, dokler ne vidijo srčnega utripa. Tako, jaz sem takooooo srečna .....vam javim novičke, ko bo kaj več.....
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 16:58:18
|
|
|
|
*sanela*
|
YULIAH sej sem ti rekla, da se bo tvoja pikica pokazala ko bo mal zrasla ! Ful sm vesela zate, še posebej ker imave isti problem ( če se ne motim tudi ti si imela povišan prolaktin ). ŽELIM TI LEPO IN ZDRAVEGA !
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 17:30:28
|
|
|
|
metuLJchy
|
Yuliah to! Na pikico! Bravo pikica, ti kar pridno rasti! In bravo Yuliah! Nimam pa besed na postopek, da ti narobe naredijo izvid, mene bi kap da bi mi rekli da je nič, pa čeprav je bilo za uro ali dve to, ni besed! Brala sem naj bi se na 2 dni vrednost hormona podvojila, torej se lepo veča, to je dober znak! Jaz bi jim v knjigo pritožb to napisala, kumare smotane! Zdaj pa le počivaj, poskušaj se ne preveč sekirat zaradi pikice (čeprav bi se jaz na tvojem mestu verjetno obilo). Folno kislino že jemlješ kakšne tabletke Jaz pa tudi danes gledam kaj se mi dogaja, 28.9. sem imela ta zadnjo M. če sem imela ovulacijo naj bi jo preko vikenda nekje, ali pa ponedeljek, danes pa imam kar nek krvav izcedek, zjutraj je bil prav roza, nato izginil, zdaj pa je že malo boloj močan. Za M. je še absolutno prezgodaj. Ma vsak mesec mora bit nekaj da mi ni dolgčas! Kako ste ostale punce, žal je sonček se skril...lačna sem ko volk, grem si jotico pogret..
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 17:56:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Yuliah,evo sem imela prav ali ne?Super, naj poteka vse lepo,brez težav do konca ,... LP Mojca
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 19:19:30
|
|
|
|
YULIAH
|
Hvala vsem, zlate se. Metuljchy, ti imaš pa res smolo s tvojo M, morda pa gre za kakšno vgnezditveno , bi bilo krasno. Moj prlolaktin je pred dobrimi tremi tedni znašal 97 (takrat sem najbrž tudi zanosila), tako da spodbudno za vse ki imate podobne težave-dokaz, da se tudi z povišanim prl da nekaj uštimat. Sanela, kako pa kaj pri tebi kaže? Sulfinija, Tako sem srečna. Metuljchy, folno pijem že kar nekaj dni. Moram pa si še kake vitaminčke priskrbet, da me ne bo dobila kaka viroza .
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 19:29:50
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala vsem, zlate se. Metuljchy, ti imaš pa res smolo s tvojo M, morda pa gre za kakšno vgnezditveno , bi bilo krasno. IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH YULIAH,res lepe novičke!! Metuljchy,tale ideja pa sploh ni slaba,vem pa tudi,da so upanja z grenkim koncem že prevečkrat pokvarila veselje,tako da počakaj še malo,upam,da se ti uredi!! Vsem pa lep pozdravček,pri nas že nekaj časa dežuje ,a si ne bomo pustile pokvariti vzdušja,kajne da ne??
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 19:32:04
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH juuuuupi ti nisem rekla,da bo še vse v redu in,da bova skupaj pestovali .Sedaj pa lepo pazi nase in na svojo malo pikico sem tako zelo vesela zate.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 19:35:02
|
|
|
|
citrončica
|
Monikap, čestitam
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 19:49:56
|
|
|
|
metuLJchy
|
monikap in yuliah kaj bosta imele dvojčke (zodiakalno?) se smejem ker sem sama tudi dvojčica, pa nas vsi tako radi kregajo da smo taki pa taki (kao spremenljivi, leteči, blablajoči, ...), pa vseeno mislim da smo dvojčki kar v redu
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 19:57:51
|
|
|
|
metuLJchy
|
yuliah ideja o vgnezditveni ne bi bila slaba, čeprav raje ne bom nič preveč upala (oziroma raje nič), ker sem imela s temi lažnimi upanji že cele limonade, prejšnji mesec celo pravo črtico in sem že skakal do stropa! Je pa res, da sem ovulacijo računala na 30 dni, prej sem jo imela nekaj mesecev na 28, pa kdaj na 29 dni, edino zdaj zadnja je 7 dni zamujala. Tako teoretično bi bilo možno, da če sem jaz izračunala na 30 dni da je bila v ponedeljek ali nedeljo, da je bila 2 dni prej, torej petek ali soboto....vgnezditev naj bi bila po cca. 5-7 dni, torej možno je vse, a kot je tudi citrončica lepo napisala, lažna upanja pišejo raznorazne zgodbe. Grem pa v sredo do G. in stiskajte prosim pestke da je prl. se znižal. Sanela še zate moramo stiskat pestke da se zniža, oziroma da dobiš to presneto M. Samo jaz bi rekla G. naj kaj ukrene, naj raziščeno zakaj je še ni, ne moreš ti samo pit in pit zdravil, pa nič ne pomaga, saj imajo zdravila konec koncev tudi stranske učinke!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 16.10.2008 21:26:37
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy yuliah ideja o vgnezditveni ne bi bila slaba, čeprav raje ne bom nič preveč upala (oziroma raje nič), ker sem imela s temi lažnimi upanji že cele limonade, prejšnji mesec celo pravo črtico in sem že skakal do stropa! Je pa res, da sem ovulacijo računala na 30 dni, prej sem jo imela nekaj mesecev na 28, pa kdaj na 29 dni, edino zdaj zadnja je 7 dni zamujala. Tako teoretično bi bilo možno, da če sem jaz izračunala na 30 dni da je bila v ponedeljek ali nedeljo, da je bila 2 dni prej, torej petek ali soboto....vgnezditev naj bi bila po cca. 5-7 dni, torej možno je vse, a kot je tudi citrončica lepo napisala, lažna upanja pišejo raznorazne zgodbe. Grem pa v sredo do G. in stiskajte prosim pestke da je prl. se znižal. Sanela še zate moramo stiskat pestke da se zniža, oziroma da dobiš to presneto M. Samo jaz bi rekla G. naj kaj ukrene, naj raziščeno zakaj je še ni, ne moreš ti samo pit in pit zdravil, pa nič ne pomaga, saj imajo zdravila konec koncev tudi stranske učinke! Tudi jaz sm prepričana da gre za vgnezditveno. Držim pesti, da nam čez en teden sporočiš lepo novičko. Kar se tiče moje , žal G. nemore nič narediti, ker mi nesme dati nobenih hormonskih tablet. Enostavno moram počakat da bo moj prolaktin nižji in da se vse samo uredi. Imam pregled 4.11. in upam, da bo vsaj videla da je vse čisto ( da ni nobenih cist......) Mi je pa ful čudno, da imate vi redne pa maste kar visok prolaktin, moj je pred tremi meseci bil 57 od takrat pijem večjo dozo tablet in mislim da je zdaj nižji ampak vseeno ni in ni. Ko bom psihično in fizično pripravljena bo prišla. Sm prepričana. Lahko noč želim!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 8:21:48
|
|
|
|
*sanela*
|
Dobro jutro iz deževne Postojne!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 8:43:40
|
|
|
|
metuLJchy
|
jutro, a je katera videla sonce? Se je nekam izgubilo sanela ja, je prav čudno to s tvojo M., jaz ko sem imela preko 100 prl sem imela menstruacije točne ko ura, jaz sem jo za 3 mesece izgubila le ko sem imela prl 216
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......