Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 19.7.2007 16:52:12
|
|
|
|
citrončica
|
MetuLJchy, bo pa s hormončki,glavno,da bo !! Vem pa,da so stranski učinki ,a upam,da čimmanj!! Uživaj na dopustu in se čisto odklopi-nafilaj baterije za naprej!!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 20.7.2007 12:45:08
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce,sporočam,da so končno prišli izvidi od AC in je tokrat vse vredu in čakamo .Upam,da bo še naprej vse redu. Hvala vam za vse pestke in podporo v času težkega čakanja !
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 20.7.2007 13:31:24
|
|
|
|
pot
|
Pozdravljene vse pozitivke, tudi vse nove. Čestitke Andreja2000!!! Pozitivne misli očitno pomagajo. Tistih 5 tednov, ko pa naj bi šlo nekaj narobe, je pa tudi že mimo in ti si še vedno v enem kosu. Kar tako naprej. Metuljchy, kar pogumno s tableti, samo, da bo pikica. Punce, jaz sem tudi vredu, pridobivam na trebuščku in teži. Otrok-fantek brca, dela prevale, seveda na varnem v trebuhu. Vsem vam privoščim te lepe trenutke in držim pesti, da bo čimprej tudi pri vas tako, ki še čakate.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 20.7.2007 15:40:17
|
|
|
|
monikap
|
Andreja2000 super novička.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 20.7.2007 16:48:15
|
|
|
|
andreja2000
|
pot in monikap hvala!
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 20.7.2007 17:32:36
|
|
|
|
metuLJchy
|
andreja tudi jaz ti čestitam! Ali smem vprašat (ne zamerit moji nevednosti na tem področju) kaj je AC? Pot tvojemu kobacalčku pa želim čimlepšo rast...punci (andreja, pot) kdaj imata roke? Pa še eno nosečko smo izgubile...alejinad oglasi se še kaj! Pa lejco tudi pogrešam tu gor..
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 20.7.2007 18:32:07
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja2000,super!! zdaj pa se sprosti in zares uživaj v !! Pot,tudi tebi vse naj naj,uživaj v , pa še se nam oglasi,ko ti mali ne bo telovadil po trebuhu!! ...izkoristite vikend,punce,senčka,pa morda bližina kake vodne osvežitve...,vroče bo!!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 20.7.2007 19:48:56
|
|
|
|
lejca
|
ciao punce... pa sem spet tu....sem imela na dopustu moje sestrice ,sedaj je se pa moj dragi doma ..samo se jutri in je bila hisa polna..nisem imela nic casa pridet pogledat.... kako ste kaj?sem slisala da imate vrocinski val v sloveniji..no ja tud pr nas ni nic boljse...se ne da niti dihati... ta teden sva intenzivno ...je treba izkoristit,,zdej ko je doma...potem bo spet nekaj casa susa...hehehehehe no lepo se mejte lp lejca
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 21.7.2007 10:28:31
|
|
|
|
metuLJchy
|
pridne, pridne punce! Jaz sem na tabltah - bromergonu...vceraj ponoči mi je delal slabo, danes sem pa že bolje spala in navsezgodaj šla že tečt...bomo pa še te tableke dali skozi...naslednji teden pa dopust...yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 21.7.2007 11:29:45
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce,vsem hvala za čestitke! MetuLJchy AC ali amniocinteza je preiskava,pri kateri ti z dolgo iglo preko trebuha vzamejo plodovnico in tako ugotovijo ali je pri prisotna kakšna kromosomska napaka.Potem pa moraš čakat 3-4 tedne na izvide.Če te pokličejo po telefonu,je običajo z otročkom nekaj narobe in potem ti naredijo UPN-umetna prekinitev .Mene so nažalost pred 2 letoma poklicali in povedali,da ima moja punčka trisomijo 21-DS,Bilo je zelo hudo in tkrat smo izgubili našo Tino,ki sedaj počiva v paru zvončkov. Če pa prispe pismo po pošti,pa je z vse vredu in na izvidu piše tudi spol,mi imamo xx-to je Sedaj verjetno bolje razumeš kako mučno je bilo to čakanje na izvide! Tebi pa želim,da bi ti ta zdravila končno dala željen rezultat ,pa saj ti bo slej ko prej uspelo,boš videla!Držim pesti! citrončica in lejca in ostale punce ,ki še čakat na ,tudi vam močno stiskam pesti in vam pošiljam za srečo!
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 21.7.2007 12:07:55
|
|
|
|
metuLJchy
|
uh andreja, verjetno je bilo to mučno, še posebej glede na tvojo izkušnjo...te čakalne dobe (tudi za rezultate) se pri nas tako vlečejo...sem pa zelo vesela zate, da je vse ok, to da je punča te verjetno zelo veseli? Ja, jaz tudi upam, da bo zdaj z zdravili ok...malo preveč sem morda verjela, da se bo vse poštimalo...če bi začela z zdravili takoj, bi bilo zdaj morda ok...ampak...zdaj mi šele povsem jasno kaj ta moj povišan hormon povleče za sabo...zdaj vem, da z tako visokim ni šans zanosit, zato bom lepo pridna in to jedla...tu žal pozitivne misli niso pomagale, a zaradi tega se ne odvračam od njih...čakam da pride, da se greva za vikend na kolpo kopat....punce že 3 tedne hodim dol za vikende, odkar sem bila pred 3 tedni prvič sem čisto navdušena...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 21.7.2007 14:48:38
|
|
|
|
andreja2000
|
MetuLJchy aja,si še spraševala za PDP,no ta bi naj bil 7.12.07. Pa lep vikend vsem pozitivkam
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 24.7.2007 15:19:42
|
|
|
|
citrončica
|
Naša mini pozit.knjižnica - Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
- -ll- : Zmorem,če to verjamem
- -ll- : Živeti vse življenje
- -ll- : Pozitivna načela življenja
- Louise L.Hay: Življenje je tvoje
- -ll- : Moč je v tebi
- -ll- : Telo je tvoje
- -ll- : Meditacije
- -ll- : Življenje!:pot ljubezni
- -ll- : Nikoli ni prepozno
- -ll- : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
- Martin Kojc : Učbenik življenja
- -ll- : Pot k sreči
- -ll- : Razsvetljeni človek
- Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
- Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
- Anthony de Melo: Zavedanje
- Laura Esquivel: Kot voda za čokolado
- Pablo Coelho: Alkimist
- -ll- : Veronika se odloči umreti
- Og Mandino: Največji čudež na svetu
- -ll- : Možnost izbire
- Ruiz Miguel: Štirje odgovori
- Jirsak Predrag: Lunini otroci
- Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
- Gray John: Otroci so z nebes
- Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
- Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
- -ll- : Pasti življenja
- Grant Soloman: Stephen Turoff-psihični kirurg
- Varja Kališnik: Svetlo modra
Za nosečnice: - Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih - mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše Sem mogla prit prav v seznam pogledat, rabim kako knjigo,pa predpriprave za dopust-da jih skup naberem tačas.... Zadnji dve sem zdaj dobila priporočilo... Zdaj pa šibam-cel dan že nekaj šarim tu gor in se od vsepovsod oglašam...zdajle knjižnica , pa-pa!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 24.7.2007 19:36:50
|
|
|
|
sonček33
|
citrončiča super za seznam dobri knjig, nekaj jih poznam, nekaj jih bo pa še :) dodaj, za vse tiste, ki rade vzamete čas za dobro knjigo: Umberto Eco: Ime rože, Pavček: Pavček.doc, Lobsang Torek Rampa: Tretje oko, Bartol: Alamut, Flisar: Čaj s kraljico no morda ne sodijo na ta seznam, ampak dobre pa so
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 26.7.2007 16:03:48
|
|
|
|
willma
|
Pozitivne misli res delujejo, zato sem prišla sem, da bi mi lahko morda pomagale. Želim si drugega otroka in že dve nosečnosti sta se spontano končali Sedaj je CB pokazal plus, tudi hormonski test z odvzemom krvi je pokazal visoko raven hormonov. Toda veselje mi greni dokaj rahla rjavkasata (občasno bolj rdečkasta) krvavitev. Zato sedaj rabim čim več pozitivnih misli, ki mi želijo, da tega otroka, kjub tej krvavitvi, obrdžim! Pošiljam polno upov in pozitivnih misli, da se tudi vam uresniči želja! Moja podrobnejša zgodba je tukaj: http://willma.blogspot.com/
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 26.7.2007 16:32:01
|
|
|
|
andreja2000
|
willma sem pebrala tvojo zgodbo in upam s teboj na najboljše.Zadnje čase je veliko raznih rjavih izcedkov v in se dostikrat tudi vse lepo konča,tako,da upanje velja.Pošiljam ti veliko pozitivnih misli in sem v mislih s tebo. Srečno!
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 27.7.2007 21:26:03
|
|
|
|
willma
|
Hvala za misli draga soimenjakinja (andreja), vendar jih bom vzela v kredit Žal se je moje telo spet odločilo, da še ni pripravljeno In tako grem v nov lov za srečnim nosečniškim koncem. (Sem pa dobila napotnico za podrobnejši pregled in dobila zelo ugoden (oz. hitro) termin za pregled 14.09.) Ljubezni in dobrega vsem!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 27.7.2007 21:30:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Willma , drži se.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 27.7.2007 21:37:59
|
|
|
|
andreja2000
|
willma ojoj,tako mi je žal in vem kako ti je,vendar bodi močna in vstrajna še naprej.Sama imam 5 ,vendar nikoli nisem obupala in vem,da tudi ti ne boš.Tudi tebi bo uspelo in drži se!
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 28.7.2007 10:34:50
|
|
|
|
citrončica
|
Willma, tudi jaz sem prebrala tvojo zgodbo, ne obupaj!!,žal mi je,da tokrat ni uspelo, a bo, vsem nam...1x...zato smo tu!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 28.7.2007 10:41:36
|
|
|
|
citrončica
|
- Douglas Preston: Kodeks
- izbruh in Kobra...tudi en Preston Richard??
- Carmen Reid ima nekaj dobrih
- Judy Blume:Poletni sestri
- Maeva Binchy:Hiša na Tari
- Amanda Qick ima kar celo zbirko ljubezenskih romanc
- Danielle Steel tudi
- Mary Higgins Clark pa ima dobre kriminalke,tudi celo zbirko,tako da mislim da sem že vse prebrala
- John Grisham ima tudi lahko branje,a mi vse niso všeč,se splača zadaj kratek povzetek prebrat
- Sidney Sheldon ima tud par dobrih
- Minette Walters..nisem prav napisala,ne pa ima vse full hude kriminalke
- Umberto Eco: Ime rože
- Pavček: Pavček.doc
- Lobsang Torek Rampa: Tretje oko
- Bartol: Alamut
- Flisar: Čaj s kraljico
Sonček33, potem so tvoje knjigice za v spisek dobrega poletnega branja,ne? Pozitivna knjižnica je že kar "bogata",tule pa lahko še kaj dodamo,predvsem meni bo prišlo zelo prav,ko septembra odrinem na morje za 14dni in z mano ena potovalka knjig-vsaj 10-12...moram nekje nadoknadit,ko med letom bolj malo preberem !!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 28.7.2007 12:20:48
|
|
|
|
sonček33
|
ja, citrončica, seveda, knjige so za v seznam :), je pa seveda vse odvisno od okusa in vesela sem, da je še kdo, ki požira knjige, kadar je seveda čas jaz veliko berem zaradi svojega poklica (učiteljica slovenščine), a sem pri tem omejena na branje literature - strokovne ali pa mladinske, malo pa je časa za branje "za dušo". Poletni čas je zato zame zakon - časa je dovolj, volje in priložnosti pa tudi. Torej jupi za poletne dni, dopust in knjige.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 28.7.2007 13:58:09
|
|
|
|
andreja2000
|
sonček33 ja,super ,tudi jaz rada sežem po takih knjigah,saj zelo rada berem.Hvala za seznam,pa srečno!
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 30.7.2007 14:30:14
|
|
|
|
citrončica
|
Zdaj smo že tak seznam knjig naredile... upam,da v knjižnici najdem kaj od tega,sem že gledala,je veliko izposojenega,a upam,da se do konca avgusta večinoma že vrnejo knjige,da jih potem še jaz dobim!! Če ima še katera kaj...kar veselo dodajte, bom lažje izbirala za na dopust !!! Naša mini pozit.knjižnica - Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
- -ll- : Zmorem,če to verjamem
- -ll- : Živeti vse življenje
- -ll- : Pozitivna načela življenja
- Louise L.Hay: Življenje je tvoje
- -ll- : Moč je v tebi
- -ll- : Telo je tvoje
- -ll- : Meditacije
- -ll- : Življenje!:pot ljubezni
- -ll- : Nikoli ni prepozno
- -ll- : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
- Martin Kojc : Učbenik življenja
- -ll- : Pot k sreči
- -ll- : Razsvetljeni človek
- Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
- Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
- Anthony de Melo: Zavedanje
- Laura Esquivel: Kot voda za čokolado
- Pablo Coelho: Alkimist
- -ll- : Veronika se odloči umreti
- Og Mandino: Največji čudež na svetu
- -ll- : Možnost izbire
- Ruiz Miguel: Štirje odgovori
- Jirsak Predrag: Lunini otroci
- Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
- Gray John: Otroci so z nebes
- Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
- Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
- -ll- : Pasti življenja
- Grant Soloman: Stephen Turoff-psihični kirurg
- Varja Kališnik: Svetlo modra
Za nosečnice: - Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih - mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše - Douglas Preston: Kodeks
- izbruh in Kobra...tudi en Preston Richard??
- Carmen Reid ima nekaj dobrih
- Judy Blume:Poletni sestri
- Maeva Binchy:Hiša na Tari
- Amanda Qick ima kar celo zbirko ljubezenskih romanc
- Danielle Steel tudi
- Mary Higgins Clark pa ima dobre kriminalke,tudi celo zbirko,tako da mislim da sem že vse prebrala
- John Grisham ima tudi lahko branje,a mi vse niso všeč,se splača zadaj kratek povzetek prebrat
- Sidney Sheldon ima tud par dobrih
- Minette Walters..nisem prav napisala,ne pa ima vse full hude kriminalke
- Umberto Eco: Ime rože
- Pavček: Pavček.doc
- Lobsang Torek Rampa: Tretje oko
- Bartol: Alamut
- Flisar: Čaj s kraljico
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 31.7.2007 0:02:32
|
|
|
|
lejca
|
Cer punce.. mal sem vas prisla pozdravit in seveda mal pojokcat....danes mi je prijateljica povedala ,da je noseca ..da je za v 10.tednu..kolk me je kr stihnal pr src ampak vseeno sem bila zelo vesela..se povedala sem ji kako ji zavidam pa sva se pol obe mal pojokcali..hecn pa je to,dasem se danes zjutraj zbudila s sanjami o njej in se mi je sanjalo,da mi je nekdo drug povedal,da je noseca..pa tud v sanjah sem bila vesela zanjo..zgleda ,da sem cez tisto crto od koder lahko nadaljujem zivljenje s polno radostjo in zeljo po novem .se mi zdi ,da sem nekako pripravljena...pa se nekaj dni nazaj me je nekaj ful spikalo po jajcnikih zdej pa nic vec...naj bi prisla jutri ..ampak itak so se mi ciklusi cist pomesali tak da ne cakam vec tako nestrpno...se nic nisem pomislila ,da bi delala kak test. Amapak itak bi ga rada naredila pred soboto ,ker takrat odpotujem na daljse potovanje..morda bom pa imela kaksno presenecenje na dan obletnice poroke za mojega dragega.Bilo bi cudovito.Sicer pa sem dobila eno dobro idejo kako obdariti svojega moza..namrec dala sem delati posebno medaljo na kateri pise da je najboljsi !To bo pogledal..seveda pa pol se kaksna malenkost...me zanima kaj bo on pripravil zame..vam porocam..itak je ze to darilo ,da ga bom spet videla..juhej.. Zelim vam eno mirno lepo noc v objemu svojega dragega....morda se pred soboto se kaj oglasim pa pa lp Lejca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poštnina nada56Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?
Da, ker nimam drobiza (
25%)
Da, ker je to dodatni strošek (
48%)
Da, placal bi rad vse naenkrat, (
16%)
Ne, to je pac dostava, ki stane (
5%)
Ne, ce je nizka in upravičena (
7%)
Vseeno mi je (
0%)
Število vseh glasov: 44Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!