|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
2.8.2007 12:36:24   
metuLJchy
unce, da se vam malo oglasim...z morja nazaj jaz, že pridno v pisarni spet, pa se nič ne pritožujem...kako ste ve? Andreja kako tvoj user posted image  raste? Kako ste ostale punce? Lejca, uživaj čimbolj na dopustu!!

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 526
2.8.2007 16:14:45   
citrončica
O,metuLJchy,
že z dopusta,
si nafilala baterije za naprej??

Pa ostale,še vse čofotateuser posted image user posted image ?

Jaz še tale mesec preguram,potem pa 14dnevni odklop,zdaj bo pa že pasalo,po prvomajskih je že čas,ne??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 527
3.8.2007 13:07:16   
andreja2000
metuLJchy user posted image pozdravljena nazaj iz dopusta in tudi jaz upam,da si si dobro napolnila baterije za naprej.
Jaz sem vredu,naša pupica pa upam,da tudi, saj veliko brca.user posted image

citrončica no ,tudi tvoj čas dopusta bo kmal tukaj in čas,da postaneš user posted image  prav tako!user posted image

Vsem ostalim lep dan in še lepši vikend!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
3.8.2007 13:15:53   
sonček33
andreja2000 joj kolk ti je lepo - uživaj v tem kar se da

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 529
3.8.2007 14:57:23   
andreja2000
sonček33 ,ja,tokrat in končno mi je res lepo in upam,da tako ostane.user posted image
Tudi tebi in seveda ostalim puncam želim,da vam bo tudi kmalu tako lepo in da boste tudi ve čutile vso radost in toplino ob brcikah vaših user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.8.2007 8:18:03   
metuLJchy
punce en lep začetek novega tedna vsem. Pred nekaj dnevi sem bila nekaj slabe volje, moja duša, ki marsikdaj ne mara tega materialističnega sveta se je čutila kot da so sanje nekaj kar ne sodi v ta čas, kot da je naglica, mimobežnost in denar pohodil vse...in takrat sem po naključju (?) zraven sladoleda dobila rdeč svitek papirja, včasih na novoletnih sejmih jih prodajajo kot angelska sporočila....in ker je bilo sporočilo točno tisto, akr sem v tistem trenutku potrebovala da sem verjela da sanje so dobre, da je važna duša, ...vam ga pošiljam oz. prepišem še vam....

Če je bil kdaj čas, v katerem bi si upali nekaj spremeniti, narediti nekaj, kar bi bilo res vredno narediti, je ta čas prišel sedaj. Ne zaradi kakšnega velikega, neizogibnega razloga, ampak zaradi nemira v srcu, zaradi nečesa, kar predstavlja aspiracijo, kar so vaše sanje. To dolgujete sami sebi, da bi vaši dnevi tukaj šteli. Zabavajte se. Kopljite globoko. Pretegnite se.
Sanjajte veliko.
Stvari, ki so kaj vredne, le težko dobimo na lahek način. Seveda bodo dobri dnevi. Bodo pa tudi slabi. Bodo dnevi, ko se boste želeli obrniti nazaj, spakirati in vse skupaj odpovedati. Taki časi pridejo z namenom, da vam povedo, da vztrajajte in se ne bojte učiti in rasti.
Vztrajajte.
Ker z idejo, odločnostjo in pravim orodjem lahko dosežete čudovite stvari. Pustite, da vas instinkti, intelekti in srce vodijo.
Zaupajte.
Verjemite v moč človekovega mišljenja, v moč stvari, ki resnično nekaj pomenijo, verjemite v težko delo, v smeh in upanje, v besede “ljubim te”, v prijatelje, v vse stvari, ki vam bodo to leto prečkale poti. Začetek novega prinese upanje na nekaj večjega. Vse je mogoče. Obstajate samo en vi. In določene poti boste dosegli samo enkrat.
Živite svoje sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 531
7.8.2007 17:24:02   
citrončica
metuLJchy,res lepo,
to pa je nekaj "za dušo" in ravno takrat,ko potrebuješ....upam,da je to začetek....pa saj veš,
srečno!!

Neposredna povezava do sporočila: 532
7.8.2007 17:30:09   
metuLJchy
včasih pride ja trenutek, ki je črn...in če beseda pomaga, sem vesela...citrončica, bodi pogumna in močna še naprej...in sanjaj...morda so sanje že čisto blizu tebe...

Neposredna povezava do sporočila: 533
7.8.2007 19:13:07   
andreja2000
metuLJchy joj,kako lepo,res močne besede,ki pridejo prav,hvala zanje!

Neposredna povezava do sporočila: 534
12.8.2007 1:10:40   
polma
Drage  moje! Ne bom se opravičevala. Če ne drugi, prav VE veste kakšen je občutek ko se je treba skrit. Pred samim sabo, jasno. Nisem več zmogla. Postala sem sitna, zavistna, zlobna. Zato sem se umaknila. Skrila. Nisem več imela pozitivnih misli do nikogar.  Zato sem vas zapustila, brez besed odšla. Ker me je bilo sram črnogledosti in hudobije ki se je kopičila v meni. Ne bom rekla, da sem zdaj prerojena, kje pa! Počasi se pobiram. Dejansko pri meni ni nič novega. Nobenih user posted image ali user posted image . Pač, tako je!!!!! Vedite, da vas zdaj spet prebiram, to je zame veeeeeeeeelik korak naprej, spremljam vas in se bom tudi še oglasila.  Krasne ste!!!!!!!!Upanje umre zadnje, a ne? Rada vas imam, vaša polma

Neposredna povezava do sporočila: 535
12.8.2007 10:46:28   
metuLJchy
polma!!!!!!!!!!!!! Jaz sem te že iskala po forumu, ti poskušala zs (ni mi uspelo ) poslat...sem se spraševala kaj je s tabo! Polma - nihanja se v situacijah v kakršnih smo so razumljiva. Ni se ti treba sramovati črnogledosti. Tudi mene kdaj zajame, in takrat bi se najraje skrila pred vsem, bila kdo drug...a pred sabo ne moreš zbežat. Tudi pred težavami ne. Zato je bolje če se jim smejemo v obraz in jim rečemo "klinc vas gleda"...ko ti bo težko te bomo razumele. Tudi jaz sem že temo ki sem jo odprla zapustila za nekaj časa. In istega razloga kot ti...nisem nekaj časa čutila da spadam tja...ostani z nami polma, ne obupaj...kako si zdaj? Če ti je zoprno pred vsemi pisat, prosim pošlji zs...sončka zate!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 536
12.8.2007 12:29:49   
andreja2000
polmauser posted image user posted image user posted image  kako sem vesela,da si se oglasila.MetuLJchy ti je lepo napisala in vedi,da noben človek ne razmišlja  samo pozitivno.To v bistvu sploh ni lahko,tako,da se tukaj tudi spodbujamo,ko katera tu pa tam pade,saj čez čas,pa se spet dvignemo,takšni smo in važno je ,da se znamo dvigniti.Dostikrat ,ko smo na tleh,pa zna biti lažje če tukaj delimo svoje občutke,zato kar ostani z nami,bomo skupaj se pobirale in skupaj rasle...,a je prav!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 537
24.8.2007 15:11:51   
polma
Hej metuLJchy!!! Kot vidiš, sem napisala o bromergonu nekaj vzpodbudnega za vse nas!!! Nič posebnega se ne dogaja, kot se že napisala, lepo da si me iskala-moram reči da me je pošteno pekla vest, ker se nisem javila. Lahko bi vam vsaj povedala, da se umikam. Ja, težko je bit vedno pozitiven. Ko sem se priključla forumu, so se mizdele teme, ki so imele po 20 strani in več nekaj nemogočega. Me je bilo kar sram brat vse te dolge razprave, ker se mi je zdelo, da ne smem-da ne spadam zraven. No, zdaj sem pa sama del ene take dooolge pozitivne kolone. nOro!!! user posted image Lepo je bit del skupine tako iskrenih žensk.
Zdaj, če dobro razumem, ti moram čestitat, andreja 2000!!! Kdaj pa pride mali princ ali princeska?
Oh, pravzaprav je življenje lažje če se malo predaš. A veš, metuLjchy, ko si me spraševala kaj je novega-najbrž to da je vse po starem, pa sem se jaz nekako predala-umirila-ne vem, kako bi ti razložila. Recimo-imam zelo intenzivne ovulacije in menstruacije in - če sem sposobna opazovat svoje telo in bit pozorna na ciklus, potem ne smem zanemarit ostalega kar mi telo sporoča. Utrujenosti, veselja, lenobe, žalosti, histerije... In recimo, tudi ni treba vsako ovulacijo skakat en po drugem user posted image :Nisem mogla več tako,kot robot za zanositev sem bilauser posted image ! Skoraj bi me pobralo od tega. In, ko sem pregledovala forum in brala vse te žalosne zgodbe, sem postala zelo utrujena, izčrpana, tako žalostna da mi je bilo za umret. Zgubila sem distanco.
Bi pa rada z vami še vedno kako rekla! Metuljchi, midve morava pač hodit k zdravniku, jest te ogabne bromergone, se spopadat z nerazložljivimi sopremembami razpoloženja, kilami, grozljivimi slabostmi od bromergona ... ampak- nimava druge izbire. Morava mislit  na svoje dobro!!!  Mislim, da sem zasledila, da imaš hude slabosti zaradi bromergona? javi se, ti bom povedala, kako jaz hendlam te stranske učinke.

Juhuhuuu, andreja 2000 bo imela  user posted image !!! Ma, ko  da je tudi malo moj, sem  veselauser posted image !!!!
Lep vikend!!!!!!!! Vaša polma

Neposredna povezava do sporočila: 538
24.8.2007 16:27:42   
andreja2000
polma Hvala za čestitke.Ja,po izgubi mojih pikic nas je po 22 mesecih obiskala spet sreča,tako,da v zčetku decembra čakamo našo princesko,ki se je že zelo veselimo.user posted image
Tebi in ostalim puncam tu gor,pa želim,da vam tudi čim prej posije sonček.Vem,težko je in vsa razočaranja iz meseca v mesec,in res ni čudno,če te kdaj mine optimzem,ko pa smo vendar le ljudje,z srcem in čustvi,ranljivi in občutljivi,a k sreči tudi znamo vase vnesti optimizem,ki nas dvigne in gremo dalje.

Punce,stiskem pesti za vse vas in da čim prej zagledate user posted image
Aja,pa tudi naša pot  in aleanid ,pa tosja ,florita -(a sem še katero izpustila?)so user posted image .Kako ste kaj?
Lep vikend! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   RE: pozitivne misli pomagajo
25.8.2007 9:54:51   
citrončica

Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino: Največji čudež na svetu
  •     -ll-        : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel: Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag: Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
  • Gray John: Otroci so z nebes
  • Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
  • Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
  •  -ll-          : Pasti življenja
  • Grant Soloman: Stephen Turoff-psihični kirurg
  • Varja Kališnik: Svetlo modra

Za nosečnice:
- Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih
- mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše
  • Douglas Preston: Kodeks
  • izbruh in Kobra...tudi en Prestonuser posted image Richard??
  • Carmen Reid ima nekaj dobrih
  • Judy Blume:Poletni sestri
  • Maeva Binchy:Hiša na Tari
  • Amanda Qick ima kar celo zbirko ljubezenskih romanc
  • Danielle Steel tudi
  • Mary Higgins Clark pa ima dobre kriminalke,tudi celo zbirko,tako da mislim da sem že vse prebrala
  • John Grisham ima tudi lahko branje,a mi vse niso všeč,se splača zadaj kratek povzetek prebrat
  • Sidney Sheldon ima tud par dobrih
  • Minette Walters..nisem prav napisala,neuser posted image  pa ima vse full hude kriminalke
  • Umberto Eco: Ime rože
  • Pavček: Pavček.doc
  • Lobsang Torek Rampa: Tretje oko
  • Bartol: Alamut
  • Flisar: Čaj s kraljico

Vidim,da ste še bolj dopustniške,in prav je tako,treba je izkoristit sončka!!user posted image
Jaz moram pa malo pripravit za na dopust,pa tudi tale spisek knjig rabim,da bom šla do knjižnice,
ta teden bo minil 1,2,3,potem pa...morje!!
Zdaj se pa že veselim,je bilo dooolgo poletje!!
Drage moje pozitivke,izkoristite sončen vikend,
Polma,dobrodošla spet med nasuser posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 540
28.8.2007 16:46:10   
citrončica
Tole sem pa med knjgami na drugi temi našla,
kar zanimivo je,
še vedno delam spisek za v knjižnico...za na dopustuser posted image

Pat Mesiti: Osebna rast
Moč potrpežljivosti: Kako se umiriti, da bi vsak dan užili več sreče, uspeha in duševnega miru: M.J.Ryan
Verjemite in videli boste: dr.Wayne Dyer
Zig Ziglar: Ostati pozitiven v negativnem svetu
Niven David: 100 skrivnosti srečnih ljudi
Postanite pozitivni in to tudi ostanite
Reševanje odnosov- Kako v sedmih korakih izboljšamo odnos s partnerjem: dr. Phillip C.McGraw

Neposredna povezava do sporočila: 541
28.8.2007 18:05:09   
andreja2000
citrončica ja,same dobre knjige,sem 3od teh že prebrala,ostale še pa ob priliki bom,pa hvala za seznam!

Če prav dež namaka zemljo,najdimo tudi v tem del lepega.Bistvo je v tem,kako gledamo na kakšno stvar in z kakšnega vidika.In spet si povejmo,kako smo edinstvene in najboljše in predvsem to,da se imamo rade,da se cenimo prav takšne kot smo.In če nam nekaj spodleti danes, morda še celo jutri, pojutrišnjem,naj nas  to le okrepi in da novih moči,tako dolgo,da bomo dosegle željeno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 542
28.8.2007 21:31:49   
metuLJchy
punce pozdrav, se vam končno še jaz javljam. Polma hvala ti, da si se oglasila in hvala za novice o bromergonu...tu imam tudi jaz kar nekaj novih izkušenj, oziroma ravnokar eksperimntiram nekaj (vezano na prolaktin), pa bomo videli ob izvidih če bo kaj pomagalo...drugače pa, sem trenutno jaz v fazi ko se malenkostno umikam...berem vsak dan...in tudi pozitivna sem še vedno...in to na nek način celo dosti bolj...zaradi življenja..drobnih trenutkov...se pa tudi jaz ne trudim več razmišljat "kdaj bo"...bo ko bo...tudi če bo ta mesec spet prišla M. ne bom žalostna...ko bo pravi čas bo že...ne računam kdaj morava med rjuhe, ne merim si bazalnih temperatur, pravzapram sem se ravno danes znašla v dilemi ko sem ugotovila, da si ne znam izračunati ali opaziti ovulacije...skratka...stvari sem spustila v tolikšni meri iz rok, da še vedno verjamem in si to želim...a ne forsiram usode s svojimi hotenji...polma, zelo rada bi ti poslala zs ker je še kar nekaj stvari o tem prolaktinu pa bromergonu, pa bi raje na zs vse to napisala...če ti ni odveč mi poslati zs, jaz ti ga namreč ne morem, ker mi napiše, da "uporabnik ne želi razkriti profila"... punce, tiste ki tu sodelujete bodite pogumne...verjemite, da se bo nekega dne vse uredilo...ko bo pravi čas...bodite močne...ker hrasti imajo globoke korenine in jih neurja ne izruvajo...verjemite...ker sanje se prej ali slej uresničijo...in uživajte življenje...ker je kljub vsem njegovim barvnim paletam lepo...in na tej poti do vašega cilja uživajte...ker če boste uživale, občudovale življenje bo ta pot minila hitreje in ostala v bolj barvitem spominu...

Neposredna povezava do sporočila: 543
30.8.2007 13:33:44   
pot
Pozdravljene pozitivke.

Jaz sem bolj malo na internetu, ker morem ležat. Upam, da ne več dolgo, ker me že mori vse skupaj. Pa še tako vreme je, da me kar uspava. Še vedno razmišljam pozitivno, da je z našim fantkom vse vredu in da se bo vse lepo izšlo, tako, kot se mora - čimbljižje roka.

Mislite še naprej pozitivno, lep pozdrav vsem skupaj.

pot in mali kobacaj

Neposredna povezava do sporočila: 544
30.8.2007 21:32:46   
pikovit
Živjo pot.Neke čudne stvari berem.Kaj gre kaj narobe.Držim pesri da bo se ok-Javi se kaj na zs.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 545
31.8.2007 6:12:44   
citrončica
pot,
velikokrat mislim nate,držim pesti,da se vse izteče optimalno,zato kar počivaj in seveda pozitivno razmišljaj,
tudi vsem ostalim enuser posted image ,en pozdravček....vsaj za nekaj časa....ker je prišel na vrsto moj dopustuser posted image user posted image user posted image ,uživajte max.,jaz bom!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 546
1.9.2007 10:46:08   
metuLJchy
yupiii, yupiiii!! Čez eno uro na morje...se mi kar do uh smeje...tolko vesela, da morala še z vami delit...punce imejte se čimlepše ta teden, se slišimo...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
1.9.2007 14:36:47   
andreja2000
pot drži se in naj te vodi pozitivnost še naprej!

citrončica in metuLJchiy veliko užitka na user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 548
4.9.2007 11:26:26   
pot
No, pa imam še pozitivne ne samo misli ampak tudi novice. S fantkom je vse v najlepšem redu. Krči so še vedno prisotni, ampak, zdaj ko sem v 32. tednu ni več toliko nevarnosti, če se rodi prej. Zato ne rabim več počivat in lahko počasi spet grem na kak sprehod, da si naberem kondicije. user posted image

Punce, uživajte na morju, upam, da vam je sonce naklonjeno.

Neposredna povezava do sporočila: 549
4.9.2007 11:49:33   
pikovit
BRAVO POT.ČESTITAM IN NAJ SE ODVIJA NAPREJ KOT SE MORAuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......