polma
|
Hej metuLJchy!!! Kot vidiš, sem napisala o bromergonu nekaj vzpodbudnega za vse nas!!! Nič posebnega se ne dogaja, kot se že napisala, lepo da si me iskala-moram reči da me je pošteno pekla vest, ker se nisem javila. Lahko bi vam vsaj povedala, da se umikam. Ja, težko je bit vedno pozitiven. Ko sem se priključla forumu, so se mizdele teme, ki so imele po 20 strani in več nekaj nemogočega. Me je bilo kar sram brat vse te dolge razprave, ker se mi je zdelo, da ne smem-da ne spadam zraven. No, zdaj sem pa sama del ene take dooolge pozitivne kolone. nOro!!! Lepo je bit del skupine tako iskrenih žensk. Zdaj, če dobro razumem, ti moram čestitat, andreja 2000!!! Kdaj pa pride mali princ ali princeska? Oh, pravzaprav je življenje lažje če se malo predaš. A veš, metuLjchy, ko si me spraševala kaj je novega-najbrž to da je vse po starem, pa sem se jaz nekako predala-umirila-ne vem, kako bi ti razložila. Recimo-imam zelo intenzivne ovulacije in menstruacije in - če sem sposobna opazovat svoje telo in bit pozorna na ciklus, potem ne smem zanemarit ostalega kar mi telo sporoča. Utrujenosti, veselja, lenobe, žalosti, histerije... In recimo, tudi ni treba vsako ovulacijo skakat en po drugem :Nisem mogla več tako,kot robot za zanositev sem bila ! Skoraj bi me pobralo od tega. In, ko sem pregledovala forum in brala vse te žalosne zgodbe, sem postala zelo utrujena, izčrpana, tako žalostna da mi je bilo za umret. Zgubila sem distanco. Bi pa rada z vami še vedno kako rekla! Metuljchi, midve morava pač hodit k zdravniku, jest te ogabne bromergone, se spopadat z nerazložljivimi sopremembami razpoloženja, kilami, grozljivimi slabostmi od bromergona ... ampak- nimava druge izbire. Morava mislit na svoje dobro!!! Mislim, da sem zasledila, da imaš hude slabosti zaradi bromergona? javi se, ti bom povedala, kako jaz hendlam te stranske učinke. Juhuhuuu, andreja 2000 bo imela !!! Ma, ko da je tudi malo moj, sem vesela !!!! Lep vikend!!!!!!!! Vaša polma
|