pot
|
Pozdravljene pozitivke. Sem vesela, da sem še vedno lahko z vami, da se našemu razgrajaču še nikamor ne mudi. Danes sem uradno prestopila v 34. teden in pred mano je še 42 dni. Me kar malo stisne, ko pomislim, kako kmalu bo vse drugače, jaz pa moram še veliko narediti pred prihodom novega člana. Čaka me še kar nekaj predpriprav. Pranje, likanje in predvsem čiščenje, čiščenje, čiščenje. Pa postavitev posteljice... Ja še kar veliko dela me/naju čaka. Kako bo luštno. Hvala Shuka, za lepe želje. lejca, se strinjam z Anonimno, ki pravi, da je veliko potrebno narediti na sebi. Pogledati moraš nazaj, na začetek, ko sta se s partnerjem odločila za otroka, mogoče celo v tvojo mladost. Kakšne misli so te preplavljale tedaj in jih analizirati. Ker tiste misli so ti ostale v podzavesti, ki vpija vsak tvoj miselni ˝korak˝. Vedno misliti pozitivno je pa skorajda nemogoče. Kot je že napisala andreja2000, tega se moraš naučiti. Tako se moraš postopoma programirati in skrbno nadzorovati vsako misel, izgnati oz. zamenjati še pomembneje pa zavedati se vsake svoje misli in jo usmeriti na pravo pot. Ne misliti na zanositev je pa nemogoče. S tem se sploh ne obremenjuj. Misli naprej. Zamisli si zorenje jajčec, njihovo oploditev, vgnezdenje zarodka v maternici, zamisli se kot nosečko, kako ti raste trebušček, kako si si všeč s trebuščkom, kako potem cartaš malo štručko in uživaš ob pogledu malih očk proti tebi, prvega nasmeha.... Veliko sreče punce, vse si jo zaslužite, sprejmite jo in obdržite. Trudite se misliti pozitivno, spremljajte misli in jih poravnajte na pozitivno pot, če slučajno skušajo zaiti z nje. Veliko sončnih misli vam želim.
|