citrončica
|
Lejca, za tvojo pozitivnost, tako se govori,zdaj pa uživaj poletje, me pa vseeno stiskamo pesti,da kaj rata !! MetuLJchy, po neuspelem ICSI sem malo izklopila, zdaj bomo videli,kdaj se prikaže,bo spet pozna po postopku,kot prvič , sva si pa z kar malo sprostitve privoščila,sicer le za vikend,sva bila na dolenjskem "v gobicah", prejšnji vikend na primorskem,najprej srečanje spačkarjev,nato še malo kopanja, pa včeraj smo šli na bovling,danes pa greva v savno... paše malo sprostitve,brez misli na vse naše težave....čeprav le ob vikendih-med tednom itak služba !!! Sem se pa pred mesecem še s taščo zapela,je vsej žlahti sčvekala,da sem šla v postopek ,niti me ni vprašala,kako poteka...,po punkciji ravno pred ET,ko smo imeli na dolenjskem poroko,pa so me vsi spraševali kako sem....in sem ji tasvoje doma povedala in zdaj je užaljena ,sicer nisem skrivala kako in kaj,a ravno vsakemu pa tudi ne povem,posebej njihovi žlahti,ko jih 1x na leto ali dve vidim????Tako da zdaj ne govorimo,razen živjo in adijo,a mene prav nič ne moti,hvala bogu mojega tudi ne,saj je bil poleg,ko so me spraševali.... Sem roman napisala,a Grem zdaj pod tuš in mojega zbudit,greva v savno za 3ure.... Uživajte nedeljo,izkoristite sončka in ne pozabite nase......
|