|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
5.6.2007 17:15:45   
citrončica
Florita,vidim,da tebe že "poletno branje"matra,
tudi jaz si vedno kar nekaj takih knjig vzamem na dopust,ker jih potem kar mimogrede preberem,
zato jim prav pravim poletno branje,za možgančke na off,
nekaj ti jih lahko priporočim,če nisi že vseh prebrala:
  • Douglas Preston: Kodeks
  • izbruh in Kobra...tudi en Prestonuser posted image Richard??
  • Carmen Reid ima nekaj dobrih
  • Judy Blume:Poletni sestri
  • Maeva Binchy:Hiša na Tari
  • Amanda Qick ima kar celo zbirko ljubezenskih romanc
  • Danielle Steel tudi
  • Mary Higgins Clark pa ima dobre kriminalke,tudi celo zbirko,tako da mislim da sem že vse prebrala
  • John Grisham ima tudi lahko branje,a mi vse niso všeč,se splača zadaj kratek povzetek prebrat
  • Sidney Sheldon ima tud par dobrih
  • Minette Walters..nisem prav napisala,neuser posted image  pa ima vse full hude kriminalke

tole je mal po spominu,mal iz mojih "plonkcev"za v knjižnico,
je pa vse tako res easy branje....

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 451
5.6.2007 18:01:23   
florita
že tečem.......v knjižnico.....ja grem kamlu na dopust (beri še lanski ki ga moram do konca junija izkoristiti)....in zdaj ropam po knjižnicah....hvala citrončica....te častim s kavo....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.6.2007 12:01:11   
lejca
Lep pozdrav...

kako ga ze pogresamuser posted image user posted image user posted image mojega moza seveda.pred dobro uro sva se poslovila na letaliscu in sedaj se kr naprejuser posted image ...danes bo en tezek dan..vem pa da bo jutri ze bolje...ma dans me kr ubija od zalosti...

Imam upanje ,da bom  pa ta mesec leuser posted image saj sva vsa v teh zadnjih dneh non stop user posted image mogoce pa bova cez 9 mesecev ujckala ..user posted image lepo bi bilo...se mi zdi se posebej danes ,da sem v casu ovulacije saj imam obcutek ,kot da bi se polulala in imam znacilen vlecljiv izcedek.Ce se ne motim spermiji prezivijjo v maternici tudi do 4 dni...in ce sva vceraj ..potem bi moralo ziher kaj bit.user posted image

upajmo!
jutri morm it na poroko in upam da bo lep dan...dans popoldan si morm se lase navit pa zrihtat nogice in rokice...se je treba zrihtat ne!Se spomnim na mojo poroko ,kako smo se zabavaliuser posted image !
Ej dekleta moja..ste ze tudi ve porocene..sej vem da ta tema ne spada sem ampak mene vedn spravi v dobro voljo ko se spomnim na ta dan..

ok lepo se mejte
lejcauser posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 453
7.6.2007 12:16:01   
andreja2000
lejca upam,da bo ti jutri bolje in ne boš več toliko user posted image .
Vama pa ful želim,da bi ta mesec ugledala user posted image  in ja,spermiji preživijo tudi do 4 dni,tako,da okoli tega ni bojazni.
Jaz sem bila pred leti poročena,sedaj sem ločena in z sedanjim partnerjem nisva poročena in niti ne razmišljava o tem-sva pa čist srečna tudi brez papirjauser posted image .
Želim ti lep dan in da si čim lepše zrihtaš rokice in nogice user posted image
pa,pa user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 454
7.6.2007 14:34:14   
citrončica
Lejca,ne jokaj,potolaži se,
pozitivno razmišljaj,mogoče pa se že nekaj dogaja v trebuhuuser posted image user posted image ,saj dragi spet kmalu pride!!

Tudi midva nisva poročena,sva kar koruznika,že 15,5 let skupajuser posted image ,pa že 10-11 pomoje skup živiva,in nama tudi takole prav nič ne manjkauser posted image .....mogoče pa tudi enkrat stopiva pred matičarja,a malo me skrbi,kdo pa bo oženil staro babouser posted image user posted image user posted image ,mlade punce naj bodo neveste, neuser posted image user posted image user posted image ..hecam se!!!!

Andreja,upam da se dobro počutiš,sploh pa da uživašuser posted image !!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 455
7.6.2007 14:39:20   
andreja2000
citrončica  ja,hvala,počutim se kakor kdaj,veliko spim in pa lena sem zelo user posted image ,pa  vse za zdravo deteuser posted image
Tebi pa močno stiskam pesti za user posted image ,pa da ne bo pomote,seveda tudi ostalim puncam.

Neposredna povezava do sporočila: 456
7.6.2007 17:38:08   
Lupita
Lejca midva sva se zaročila ravno pred 1 mesecem... user posted image Prava romantika... Tako, da sem čist happy!!!! Sam še user posted image ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
7.6.2007 18:10:44   
MARTINŠČICA
Hojla,
midva sva tudi koruznika. Skupaj sva 15 let, od tega v istem gospodinjstvu 5,5 let.

LP Martinščica

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 458
7.6.2007 21:02:47   
pot
Pozdravljene pozitivke!

Tudi jaz vas spremljam, sicer se pa zadnje čase ni nič dogajalo, pa sem počakala za spremembo, da se katera javi. In sem dočakala.user posted image

Ne, jaz še nisem poročena in tako bo še nekaj časa ali pa kar za vedno tudi ostalo. lejca, ti pa le uživaj ob podoživljanju svojega najlepšega dne.

Punce držim pesti za vse bodoče zagledate plus in tudi za vse nosečke, da vse lepo poteka, tako kot mora.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.6.2007 11:16:12   
metuLJchy
Punce pozdrav, vidim da se je tu med vikendom kar dosti dogajalo! Najprej par besed Lejci - je čisto razumljivo, da si žalostna, ko možeka ni in mislim, da si napisala, da ga kar nekaj časa ne bo... jaz te občudijem zaradi tega, ke vsaj jaz sem tak "cartelj" da imam že po 2 dneh če ne vidim mojega  user posted image  abstinenčno krizo user posted image  ampak življenje nam nosi take in drugačne izkušnje, in če moramo pač damo nekaj skozi... poskusi ta čas ko boš sama posvetiti čimbolj sebi, prijateljem, ... skratka imej se tako da ti bo čimlepše, kajti ko nam je lepo čas kar leti...In ko se mož vrne nazaj, po moje bosta tako noro uživala v družbi drug drugega, da ne bo res! Predvsem pa - upam, da kmalu ugledaš user posted image  ker potem ti bo itak lepo! Kakor praviš ste bili zelo pridni in vsak trud se poplača! Držim pesti!!!

Vesela sem tudi da je z našimi nosečkami vse v redu, in da ste ve punce v redu...gre katera že kaj na morje kmalu? Aja o porokah...midva sva tudi koruznika - verjetno bo tudi tako ostalo, pravim pa nikoli ne reci nikoli. Je pa poroka nekaj lepega, romantičnega.. Pri nas pa nič novega - žal je za mano menstruacija user posted image  torej nov krog se začenja, s tem da tistih blesavih tablet še zdaj nisem začela jemat...ne vem, jaz imam en velik predsodek do hormonskih tablet, pa še če jih začnem jemat ne smemo delat na user posted image  ker so premočne...bioenergetičarka k kateri hodim mi je rekla, da mi jih odsvetuje, in če čakam že toliko časa bom poskusila še 1 cikel brez njih...ne bi se rada čisto zastrupila s temi hormončki...

enega sončka vsem, jaz pa moram nazaj delat!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.6.2007 18:48:21   
lejca
Lep pozdrav vsem skupaj..

preden grem na fitnes sem se odlocilaa da vas mal pozdravim...

ja metuLJchy moj dragi je sel ...pa sem sama sedaj brez njega ..kako zdrzim...vcasih se sama to vprasam...user posted image ..ne vem ..gre....je vedno kaj za nardit v teh tednih...najprej sva delala hiso..oz.sem jo delala...potem...sem bila noseca....pa sem imela ss k sreci ko je bil doma..sedaj se pa ucim...pa sestre pridejo k men na dopust ...pol grem pa se jst na dopust...pa potem imam en pomemben izpit in to je to...seveda ,da ne omenjam ,da se sedaj cakam da bo kaj user posted image ....bomo videli,ker trenutno imam nekak rjav izcedek...sem ze klicala mojo ginekologinjo..pravi,da  jo naj obvescam ,ce bo se bo stanje poslabsalo...itak grem vseeno na pregled,da vidi ce je vse ok z mojimi jajcniki...

upam,da bom na dopustu pr mojem zanosila...kdo ve,ce nisem ze user posted image ..lepo bi bilo...ampak ne bi bila spet rada v postelji...pa se poletje je...jst sem se cist bela...

lp lejca

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 461
12.6.2007 18:16:57   
florita
Punce definitivno za našo knjižnico knjiga od ALEKSANDRE KRALJ: VRAŽJI ZAKONCI....super preberite jo, pa boste takoj vedele kje je mesto od tašče.....jaz študiram da bi jo dala brat moji tašči......

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 462
15.6.2007 13:17:27   
pot
Ojla, pozitivke.

Poročam kako je bilo na morfologiji. Otrok zdrav, vse vredu. user posted image Moji krči oz. otrdevanje pa niso vredu in se morajo nehat, ker je še prehitro, da bi se otrok rodil. user posted image Zato morem počivat popoldne in piti še več Magnesola (user posted image ampak se bom že potrudila) in če ne pomaga dovolj tudi predpisani Buscopan. Upam, da se bodo nehali. user posted image

metuLJchy, zaupaj svoji bioenergetičarki, sprosti negativne misli in jih nadomesti s pozitivnimi, predaj se še temu ciklu, brez zdravil, saj je samo en cikel.

Kako ste pa ostale? Sonček nam je zadnjih par dni malo polepšal dneve. Držim pesti, da vas kmalu osreči user posted image user posted image .

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 463
19.6.2007 12:15:26   
metuLJchy
punce kako ste, a ste vse na morje ušle, ali ste se v senčko skrile?? Jaz brez tablet furam skozi ta cikel, negativnih misli ravno ni, vem, da včasih "potožim" o vsem kar leze in kar gre, samo sem tak tip, da povem, da se ne kuha...včasih se sicer pojavi kakšna skrb, ma ni sile...tako da...upajmo na najboljše...poleti grem še na morje v en tak "harmony" program, tako da bomo še nadgradili kar smo se do sedaj naučili...oz. greva, da ne pozabim mojega user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 464
19.6.2007 16:57:28   
citrončica
Punce,res lepo,da se javljate,
je pa taka sopara,da je res bolj v senčki za bit,razen tistih srečk,ki lahko na morju uživajo!!

Pot,super,da gre vse po planih,počivaj pa le,da bo vse ok!!Moje knjige še vedno nisem našla,izgleda da ne zna nazaj domov in zdaj že spremljam,da si jo izposodim!!!!Če jo slučajno še kdaj dobim nazaj,dobiš kopijo!!

MetuLJchy,če gre tudi brez tablet,je to tudi dobro,boš videla,kakšno bo počutje....,potožit je pa treba vsaketoliko,je potem takoj malo lažjeuser posted image ,uživaj posebej še na morju-sliši se zelo zanimivo!!

Andreja2000,upam,da dobro prenašaš tole vročino in nimaš kakih user posted image  težav!!

Vsem skupaj v telih "pasjih dnevih" veliko pozitivne energije,izkoristite sončka,pa morje tudi,katera ima možnost,pa še kaj se oglasite!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil citrončica -- 19.6.2007 16:59:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
21.6.2007 13:06:50   
metuLJchy
lejca, ali ti že mogoče veš če je na vidiku kakšna user posted image ?? Sem prav radovedna.. kako ste ostale punce?

Neposredna povezava do sporočila: 466
22.6.2007 15:22:44   
andreja2000
Pozdravljene!

Oglašam se iz knjižnjice,ker mi doma že nekaj časa internet ne dela.
Sem vredu in tudi vročino zaenkrat dobro prenašam.Trebušček je že zelo viden in mojega user posted image  že tudi čutim.Božansko lep občutek.V torek grem na AC ,v upanju,da bodo tokrat izvidi pokazali,da je z našo pikico vse vredu.

pot upam,da se vse skupaj kmalu umiri ,pridno počivaj in pij magnezol!

Vse,ki čakate na user posted image  pa vam iz srca želim,da kmalu doživite to srečo,le pogumno naprej

Lep vikend in veliko pozitivnih misli vam želim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
22.6.2007 20:46:37   
sonček33
evo, danes se tudi jaz oglašam tukaj - ker res rabim pozitivne misli. Sicer danes nisem tako zelo pozitivka. Zjutraj se je prikazala M v vsej svoji veličini. Obup. jok. Žalost. Upanja pa skoraj nič več. Jutri bo upam boljše. 

Neposredna povezava do sporočila: 468
22.6.2007 22:25:28   
metuLJchy
sonček predvsem ne obupaj - nekatere stvari nas naredijo bolj močne, čeprav so hudo zoprne... razumem te da si žalostna, mislim, da je dan ko pride M. za vse od nas ki se trudimo na user posted image  eden najbolj zoprnih dni v mesecu...pa saj veš, da se potem znova poberemo in si rečemo, ne ne dam se...in gremo v nov kroog...tistega dne ko bomo ugledale user posted image  bomo pozsbile na to...včasih si želim, da bi lahko vedela kdaj bo tisti trenutek ko bom ugledala tiste magične črtice...pa tega žal ali k sreči ne vem...zato vsak mesec znova upam...ker veš...upanje poraja sanje...in sanje prej ali slej postanejo resničnost...če verjamemo...in smo pripravljeni počakat včasih...ne daj se, pa pridruži se nam še kdaj pri klepetih!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 469
26.6.2007 12:42:53   
pot
sonček33, se kar podpišem pod metuLJchyn post, ti je tako lepo napisala. user posted image Ne obupat, z vsako M, si bliže user posted image user posted image . Veseli se možnosti, ki ti jo ponuja - nov začetek in novo možnost. Meni se zdi, da je veliko bolje, da M pride, kot pa da jo čakaš in čakaš. Tako imaš večje možnosti, samo da pride. Glavo pokonci, ne obupaj, še preden se izteče ta ciklus, veseli se ga in novih možnosti, ki ti jih ponuja. user posted image
Pa še nekaj smajlijev za srečo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in user posted image , da te spravi v dobro voljo.

Punce, kako ste? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
26.6.2007 17:26:36   
citrončica
Sonček33user posted image ,tud jaz se kar podpišem pod metuLJchy in pot,vsaka stvar je za nekaj dobra,mogoče je ravno taleuser posted image  začetek poti do user posted image ,
zdaj,ko si žalostna izjokaj bolečino,potem pa s pozitivnimi mislimi naprej,pa bo,
pa le pridi nas še kaj pogledat na to temo!!
Andreja,sporoči rezultateuser posted image user posted image user posted image !!!
In vsem ostalim en sončen pozdravček!!user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 471
26.6.2007 18:01:48   
lejca
lep vroc pozdrav..

tak mi tece dol od te vrocine..ni za zdrzat..pr nas v italiji je noro ..ta vrocina se kr ne neha..sem videla da pr vas v slo mal dezek...kak bi pasaluser posted image ...
pa se jezna sem,ker sem danes delala test pa ni pokazalo nic..sem pa ze v 33.dnevu ciklusa...ce ze mora priti zakaj me pusti cakati?user posted image user posted image user posted image

lp lejca

Neposredna povezava do sporočila: 472
28.6.2007 12:43:49   
metuLJchy
lejca, mi je žal da test ni pokazal nič, upam, da si ga morda prezgodaj delala, če ne pa, da vsaj menstruacija čimprej pride, da ne boš v negotovosti...ja, vročina pa verjamem da je pri vas, nekako mi je to poznano še iz časov ko sem še v Gorici živela, in je bilo poleti dostikrat krepko čez 35 C...ma se navadiš, in zdaj ko sem v LJ prav pogrešam vročino, kadar kuri me nič ne moti...tako da...človeški organizem se navadi na vse user posted image  Kako ste ostale punce, greste kaj na morje?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.6.2007 16:10:42   
citrončica
No,pozitivke,zdaj pa ste najbrž prišle iz senčke,vročina je mimouser posted image ,jaz sem se za vikend namakala,morje je že full toplo,
bo pa tale ohladitev prav prijala našim nosečkam-kako ste??

Neposredna povezava do sporočila: 474
29.6.2007 16:57:25   
andreja2000
Hojla,pozitivke!

Se na hitro javljam saj še vedno veliko počivam po AC.Je pa mučno čakanje na izvide,še posebno zaradi slabe izkušnje.Sicer se noro trudim razmišljat pozitivno,berem knjige,ki mi pomagajo premagovati ta čas,vendar priznam,da je kar težko,a z tolko truda mi bo gotovo uselo,da ta čas preživim čim manj strsno.

imejte se lepo in imejte se rade!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kako prenaša vožnjo?
Jaka RR

Kako vaš otrok prenaša vožnjo?

Spi (36%)

Slabo (11%)

Čeblja, kot zmešan/a (13%)

Ga zamotimo z aktivnostmi (15%)

Se sam zamoti (26%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!