|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
11.5.2007 0:51:13   
pot
Lepe novice andreja2000. user posted image user posted image user posted image Le tako naprej.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.5.2007 18:17:47   
florita
Andreja 2000, zato si pa na pravem linku, kjer POZITIVNE MISLI POMAGAJO.....TI SI SAMO DOPOVEDUJ DA SE 98% NOSEČNOSTI KONČA LEPO.......KER JE BAJE TO RES!!!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.5.2007 19:12:44   
ALEJINAD
Bravo Andreja, bravo vse punce!!
Sonček nas res razveseljuje in tudi drugače moramo biti o.k.

Danes pa moram deliti z vami verze, ki so mi jih podarile moje punce:

Ana (10 let za 8. marec, morali so rimati)
Mami, ti si zlata kot kravata, naj ti kava bo zabava, rada te imam, ker sonček si mi vsak dan. Trava naj ne bo lava, srček sladko mi razbija, ko slišim tvoj korak...user posted image

Maša (8 let, kar tako v mesecu aprilu 2007, na risbici je še rožica)
Mami, ti si moj soček. Vedno si z menoj. Zelo te imam rada.user posted image

Pa rečte, če ste po takih verzih lahko slabe volje!

To imam v službi in če mi postane hudo, pogled na steno in vse je lepše!

Uživajte v vikendu!

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 403
11.5.2007 19:18:22   
andreja2000
ALEJINAD  kako lepo,kar solze so mi stopile v oči.user posted image user posted image user posted image .Ja,verjamem,da ti je ob teh besedah takoj lepše.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.5.2007 12:13:53   
citrončica
Andreja,brez skrbi,tvoja pozitivna naravnanost ti bo pomagala douser posted image ,verjemi,saj ti je že douser posted image !!
Drage moje pozitivke,
user posted image user posted image user posted image ,
LJUDJE SMO KOT ANGELI Z ENO PERUTJO,
ČE HOČEMO LETETI,SE MORAMO OBJETI!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 405
14.5.2007 12:22:12   
pot
Kako ste (bodoče) nosečke?

Včeraj je bil tako lep dan, idealen za kolesarjenje. user posted image Se ve še kaj ukvarjate s športom, sprehodi...?

Imejte se rade in uživajte v današnjem soncu, naj vam da moči za naslednje dni, ko nam obljubljajo še nekaj zalivanja zemlje.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.5.2007 11:12:09   
ALEJINAD
Živjo, punce, kljub dežju vam želim lep dan. Da bo bolj pestro, danes odhitim v lekarno po test, pa da vidimo...
Se mi zdi, da je v meni polno zmešanih občutkov, kar naprej nekaj jokcam, pa čist sem zmedena, pa pozabljam zadnje dni... Aha, pa mensa mi zamuja že 11 dni (ha, ha).. Torej, test, pa da vidimo....
Misel dneva: imej se rada in svet te bo imel rad.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 407
16.5.2007 12:03:52   
andreja2000
ALEJINAD stiskam pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.5.2007 12:27:00   
pot
Upam, da bodo tudi novice pozitivne in ne samo test. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
16.5.2007 12:47:23   
pot
Saj res... Mislim, da še nisem napisala tukaj, da že čutim prve gibe otroka. user posted image user posted image user posted image Take zbodljaje, kot bi mi živec utripal. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 410
16.5.2007 15:17:32   
andreja2000
pot  user posted image  super,da že čutiš gibe,to je nek res poseben občutek!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.5.2007 16:00:05   
citrončica
Pot in Andreja,user posted image user posted image ,
sproti poročajta v vajinem " dogajanju v trebuhu ",
nam polepšata dan in dajeta upanje!!
Alejinad,user posted image user posted image ,
pestke za test!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 412
18.5.2007 7:46:52   
ALEJINAD
Živjo, živjo, punce, pri nas imamo 2 črtici!Jupi! naročen že na pregled in sicer 11.6. Uh, kar ne morem verjet, da sem spet not (po 10 in 8 letih). Danes pa res ne vem, če bo kaj od mene....
Uživajte!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
18.5.2007 10:40:25   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE!!!!!
Kakšne lepe novice... Punce, sedaj pa res stopate vse na user posted image pot. Samo še nekaj vas je, ki boste vsak čas zagledale user posted image user posted image .
Oh, kako lepa novička, sem zelo vesela zate Alejinad. Zdaj pa uživaj v nosečnosti, veliko pij, tifol jemlji, pa dokler še ni kakšnih slabosti jej, da ne boš potem preveč kg izgubila. Vse bo lepo potekalo, vse se bo lepo izšlo, boš videla.

Je kar lepši dan ob takšni novički. user posted image

Čestitke in uživaj v nosečnosti.

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 414
18.5.2007 15:24:41   
andreja2000
ALEJINAD  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravi in iskrene čestitke ,ter lepo in zdravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super,sem vesela zate,sedaj pa še naprej lepo povrsti tudi ostale!

28.5 imam posvet v genetski ambulanti,da vidimo,če bo potrebna še kakšna preiskava razen AC,zaradi kromosomske napake v prejšnji user posted image .
Drugače sva z user posted image  vredu in vam pošiljava veliko pozitivnih misli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 415
18.5.2007 17:23:06   
citrončica
Alejinad,čestitke!!
To pa je novica,user posted image user posted image user posted image ,
tale naša pozitivna tema je vse bolj vesela in okroglauser posted image ,
bravo punce,to so res SUPER novice!!

Zdaj pa,Alejinad,pazi nase in uživaj,
prav tako Pot in Andreja2000,
pa oglašajte se sproti,saj veste,da nam polepšate danuser posted image !!

Za vseuser posted image : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
pa tud za ostale : predvsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 416
19.5.2007 21:27:58   
metuLJchy
punce pozdravljene!

mene cel kup časa ni bilo tu, po pravici povedano zadnja 2 tedna nisem niti prebirala foruma, čeprav sem se večkrat spomnila na vas...in danes tako lepo presenečenje. Alejinad čestitke! Glede na to, da ste naše nosečke dokaj skupaj boste naslednjo pomlad morale organizirat še kakšno medsebojno druženje! Kako pa sta naši prvi nosečki? Andreja kako je s tvojo mami?

Ja, zdaj nas je manj tistih ki čakamo črtice kot nosečk...super da se stvari tako odvijajo... pri nas sicer še nič novega. Prejšnji ciklus je bil prekleto dolg, zdaj upam da bo tokrat bolje...dobila sem izvide zelo detajlnih hormonskih preiskav, razen tega presnetega prolaktina je vse v redu...zdaj bi se šopat s tabletami morala začet, pa se mi upira če priznam..jaz in tablete si nismo najbližje, oz. meni se upira vsa tista kemija in farmacija, čeprav je res, da marsikdaj pomaga... ker če jih začnem jemat mi priporočajo da do jeseni ne delamo na user posted image  to pa hudo... sicer ta mesec bom itak še brez tablet spustila skozi v upanju da morda....da kaj ratalo, čeprav nismo nič preveč pridni, oz. delamo preveč čez dan...

če katero zanima naslednjo soboto ta moja bioenergetičarka en pohod pripravlja (bližina vrhnike) za svoje "vernike" in seveda ostale..je brezplačen, če katero zanima, ker pozitivne energije bo verjetno kar precej..

drugače pa se vam moram pohvalit, da sem se držala spomladanskega zareka da bom tekla...tečem skoraj vsak dan in to zdaj že 40 minut teka, pol ure hoje...danes sem bila vabljena v radence na maraton, ampak tako pridna še nisem...morda naslednje leto...

pozitivke moje, sem vesela da spet med vami, da preklopim spet na ta naš

Neposredna povezava do sporočila: 417
20.5.2007 10:41:53   
citrončica
MetuLJchy,
dobrodošla spet nazaj,smo te že pogrešale!
user posted image zelo pridna si s tekom,super,
si me pa zdražila s tvojo bioenergetičarko,vendar žal imamo eno poroko za vikend,pa še to ne vem,če bom šla,kdaj bom imela punkcijo?!?
Tale mesec ti še močno močno držimo pestke,potem pa imaš čas čez poletje,da daš skozi svojo terapijo,jeseni pa v nove boje,če bo sploh potrebno!!user posted image

Vsem ostalim lepo nedeljo,
in še posebej našimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 418
20.5.2007 15:31:33   
lejca
Lep pozdrav vsem skupaj...

rada bi se vam pridruzila...rabim pozitivne misli....za user posted image ...trenutno ne cakam na mojo user posted image ...ne bi je rada docakala...danes je 30.dan ...pa je se vedno ni...ker naj bi bila to 2.user posted image  po ss pride verjetno kasnejeuser posted image ..bomo videli...ce je do nedelje ne bo ..bom delala test...
zato pa drage moje..potrebujem vaso podporo,da zdrzim in da ne pride.user posted image

lp lejca

Neposredna povezava do sporočila: 419
20.5.2007 15:43:36   
metuLJchy
lejca dobrodošla med nami, veš tu med nami se nosečnost prav hitro širi, tako da iz srca ti želim, da ta pozitivna naravnanost še pri tebi prinese kakšno pikico...na neki drugi temi sem prebrala pred časom tvojo zgodbo in bi ti čestitala za pogum, tu ti bomo punce absolutno stale ob strani dokler ne boš ugledala črtic, pa tudi potem ostajamo tu, zdaj imamo med nami že 3 bodoče mamice...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 420
20.5.2007 15:46:38   
ALEJINAD
Živjo, vse punce - stare in nove -vrnila sem se iz kratkega dopusta, veliko hodila in pozitivno mislila. Svet je res lep! Hvala vsem za čudovite misli in želje in naj se vsaki izmed nas uresniči, kar si želi!

Neposredna povezava do sporočila: 421
20.5.2007 16:37:54   
lejca
...metuLJchy...hvala za ti...ja...ze skoraj 3 mesece bo od ss...se vedno zelo premisljujem o tistem groznem dnevu,ki ga nikoli ne bom pozabila...sprasujem se vse mogoce...ce bi lahko kako preprecila vse to...pridejo dnevi,ko sem zelo na tleh..se posebej ti zadnnji dnevi,ko sem tako nestrpna in nervozna...vsak dan stejem od moje zadnje user posted image  in upam ,da ne pride...user posted image ...poskusam se kontrolirati..sreca ,ker moj dragi te dni ni doma ,ker bi mu ziher zatecnarila po nepotrebnem...in potem bi mi bilo zal....v nedeljo se vrne in upam,da bova skupaj  naredila test...seveda v primeru ,da ne pride user posted image ...iz srca upamuser posted image
pa me je tako strah,da bom razocarana...se spomnim,da mi je moja G rekla,naj pocakam vsaj 2 meseca in se mi je zdelo zeloooooooooo dolgo..pa so sedaj skoraj minili ze 3-je....tezko je ne cakati ..in ne misliti ....kar na jok mi gre...
bo ze...se malo pa bomo videli pri cem smo...moram misliti pozitivno..ce ne sedaj pa kasneje..ali ne?

lp Lejca

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.5.2007 22:48:21   
metuLJchy
lejca predvsem ne iskati kakršnih koli krivd v preteklosti. Nekatere poti ki jih moramo včasih prehodit, se nam včasih zdijo nerazumljive in ne, niso vedno pravične. A včasih se stvari zgodijo, ne da sami imeli prste vmes, čeprav smo si želeli najboljše, čeprav smo verjeli v najboljše in tudi naredili najboljše kar smo lahko. Usoda ima cel čas neke igrice, a k sreči nam po dežju vedno ponudi spet sonce. Tako ga bo tebi oz. ga bo vama. 2 oz. 3 mesece je veliko ko čakaš. In spet bo malo, ko boš nekoč z otročkom v naročju gledala nazaj. Meni je tudi ta teden ginekologinja rekla, da mi svetuje, da zdaj do jeseni ne delamo na user posted image ...to se mi zdi grozno, po drugi strani pa kar nekako verjamem da bo uspelo brez teh tablet. In če morda ne bo jih bom pač jedla in čakala...če bi se pred 2 leti ko smo začeli delat na user posted image  zavedala kako dolga (kako dolga bo sicer še ne vem ker nismo na cilju) bo pot, bi me verjetno to prestrašilo...zdaj ko smo dali skozi že marsikaj vem, da bomo dali skozi še to... tudi ti boš. Ker si močna punca. Držim pesti da ugledaš črtico (ali danes ali naslednjo nedeljo delaš test?), če pa je slučajno še ni, ne obupaj...potem si vzemi mesec zase, za vaju s partnerjem, za ljubezen...iskoristi vsak trenutek, vsak žarek sonca, vsa ta jutra, ki so prav čarobna...ker nekega dne si bomo morda vse rekle (kot v filmu La vita e bella) življenje je lepo...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.5.2007 12:52:30   
andreja2000
lejca,pozdravljena tudi tukajuser posted image .Me veseli,da si se odločila in se nam pridružila.Meni,pozitivne misli pomenijo ogromno in sploh si ne znam predstavljati,kako bi prenašala vsa bremena življenja,brez teh čudovitih misli.Sama imam za sabo 4 ss in UPN v 21 t zaradi kromosomske napake.Po UPN sem bila totalno na tleh in niti mi ni ratalo ponovno zanosit,potem pa sem se zatekla k branju knjig o pozitivnih mislih in te so mi dale novih moči.Sedaj sem po skoraj dveh letah spet user posted image ,v 12 tednu in zelo potrebujem pozitivne misli,glede na toliko slabih izkušenj od prej.No,imam pa tudi že dva otroka z prejšnim partnerjem in upam,da se nam decembra pridruži tudi ta,ki ga nosim pod srcem.
Vem,kako si želiš user posted image  in vedi,da močno stiskam,da tvoje user posted image  ne bo,v kolikor pa se le pojavi,pa ne obupaj,prišel bo pravi čas,verjemi v to.
metuLJchy vprašala si po moji mami,hvala.Še vedno dobiva kemoterapije in včasih je bolj slabotna včasih manj.Včasih ima veliko pozitivne energije,včasih je z njo na dnu.Sedaj je že čisto brez las,vendar ima primerno lasujo.Kadar sem z njo ,v večini se počutim zelo izčrpano,so pa trenutki,ko čutim njeno pozitivno naravnanost in želim si,da bo te čedalje več.
Zate pa stiskam pesti,da vama še pred pavzo grata zagledati user posted image .
Ostani še naprej tako močna,vstrajna in predvsem vrjemi v svoj uspeh,ker bo prišel.

Citrončica,tudi zate stiskam pesti in se velikokrat spomnem nate,še posebno,ko pijem vodouser posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa lep pozdravuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
21.5.2007 12:56:51   
pot
metuLJchy, lepo, da si nas spet malo obiskala in čestitke na vztrajnosti pri teku. user posted image

lejca, lepo, da si se nam pridružila. user posted image Želim ti vse najboljše, s pozitivnimi mislimi boš veliko naredila na sebi in v tvojem življenju. Zato: misli pozitivno, negativno pa hitro preženi s pozitivnim in v vsem glej kot nekaj dobrega, za kasnejši čas, če trenutno ne najdeš nobene razlage za dogodke in stvari, ki nam jih nosi žilvjenje.
Naj te čimprej spet osreči plus in boš videla, tokrat bo vse ok. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?