andreja2000
|
lejca,pozdravljena tudi tukaj .Me veseli,da si se odločila in se nam pridružila.Meni,pozitivne misli pomenijo ogromno in sploh si ne znam predstavljati,kako bi prenašala vsa bremena življenja,brez teh čudovitih misli.Sama imam za sabo 4 ss in UPN v 21 t zaradi kromosomske napake.Po UPN sem bila totalno na tleh in niti mi ni ratalo ponovno zanosit,potem pa sem se zatekla k branju knjig o pozitivnih mislih in te so mi dale novih moči.Sedaj sem po skoraj dveh letah spet ,v 12 tednu in zelo potrebujem pozitivne misli,glede na toliko slabih izkušenj od prej.No,imam pa tudi že dva otroka z prejšnim partnerjem in upam,da se nam decembra pridruži tudi ta,ki ga nosim pod srcem. Vem,kako si želiš in vedi,da močno stiskam,da tvoje ne bo,v kolikor pa se le pojavi,pa ne obupaj,prišel bo pravi čas,verjemi v to. metuLJchy vprašala si po moji mami,hvala.Še vedno dobiva kemoterapije in včasih je bolj slabotna včasih manj.Včasih ima veliko pozitivne energije,včasih je z njo na dnu.Sedaj je že čisto brez las,vendar ima primerno lasujo.Kadar sem z njo ,v večini se počutim zelo izčrpano,so pa trenutki,ko čutim njeno pozitivno naravnanost in želim si,da bo te čedalje več. Zate pa stiskam pesti,da vama še pred pavzo grata zagledati . Ostani še naprej tako močna,vstrajna in predvsem vrjemi v svoj uspeh,ker bo prišel. Citrončica,tudi zate stiskam pesti in se velikokrat spomnem nate,še posebno,ko pijem vodo Vsem ostalim pa lep pozdrav