|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
22.4.2007 12:18:37   
citrončica

Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem!
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino: Največji čudež na svetu
  •     -ll-        : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel: Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag: Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
  • Gray John: Otroci so z nebes
  • Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja

Zdaj pa imamo že kar lepo zbirko za poletno branje, bo treba spet v knjižnico!!user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.4.2007 12:48:45   
stunfek
Hojla...samo mali komentar...jaz vem, da je tisti Rajneesh Bagvan Shree en ful čudak in se ga ne bi lotila brat user posted image  Sploh v Indiji imajo hudo čudno menje o njem. Čeprav ste mi zdaj stopile na živček radovednosti in si ga bom najbrž izposodila, da se prepričam na lastne oči v čem je fora.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 377
22.4.2007 13:11:21   
citrončica
No,stunfek,preberi in poročaj,saj nekateri naslovi so le priporočilo,od nekje....user posted image user posted image ,pa nobena še ni prebrala,tako da je vse možno,vsak ima pa tudi svoj okus,pa tudi dan za tako branje moraš imet...no in ko smo že pri takšnih in drugačnih dnevih,dones tud ni moj dan za delo,bi za službo ful enih stvari mogla naredit,ki jih moram sicer do 7.5.,a ker planiramo v petek it za 10dni skoraj na izlet v provanso,bi to morala zdaj,pa se mi sploh ne da,kar brskam po netu in nič ni od mene,sem pa take simpatične misli in verze našla:
Vsaka želja,ki se mi izpolni,
moje sreče mozaik dopolni,
kdor bo prepričano verjel,
da le najboljše si zasluži,
ta od življenja bo prejel
vse,kar želi si v svoji duši,
če si resnično bomo nečesa želeli,
obnašajmo se,kot bi to že imeli,
ko želja v domišljiji bo zadovoljena,
prav kmalu v resničnosti bo zagotovljena,
za dosego cilja je želja ključna sestavina,
in če hočeš ga doseči,naj ne bo edina!
Ja,lušno,zdaj pa moram še jaz tako močno želeti, da se spravim za službo delat!!Uživajte nedeljo!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.4.2007 16:51:44   
andreja2000
citrončica res so lepe misli!user posted image user posted image user posted image user posted image ,hvala zanje!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 379
23.4.2007 19:52:02   
pot
citrončica, te pesem pa vse strne na enem mestu. user posted image user posted image user posted image So vse o čemer smo do sedaj govorile. Res pozitivne in resnične. Samo želeti si moraš, si to predstavljati, kot, da že imaš in... slej ali prej se to tudi zna uresničiti. user posted image

andreja, tudi tvoja pesem je polna močne volje in moči, sploh konec. user posted image

metuLJchy, hvala za vprašanje. Po moje je pikica zadovoljna, se bolj malo pritožuje. user posted image Imam spet normalen apetit, če ne celo povečan in se trenutno počutim dobro. Tudi jaz bi šla z veseljem ˝meditirat˝ na morje. Mene butanje morja ob skale in njegov vonj tako pomirja, da bi lahko rekla, da lebdim.

stunfek, le poročaj ali nam podaj kak odlomek iz knjige, ki te morda očara. user posted image Jaz bi bila zelo vesela.

Bodoče nosečke in tudi vse nosečke, ostanite pozitivne in uživajte v življenju, ki vam ponuja vse kar si zaželite.

< Sporočilo je popravil pot -- 23.4.2007 20:00:23 >

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.4.2007 22:24:24   
metuLJchy
kje ste punce, kako ste kaj? Kako pa naši najmlajši članici, 2 pikici?? Vsaj z moje strani ni pikice. Definitivno. Bila pri G. danes in dobila tablete za sprožitev menstruacije. Saj ko sem šla iz ordinacije se mi je prav cmok v grlu naredil...ker na tihem je le živelo upanje...in ko vidim da spet ni se zavem realnosti - ja punca, nekaj je narobe, pa v nizu preiskav in čakanj na izvide le teh še vedno ne veš kaj..me je stisnilo pri srcu, koliko časa bo ta začaran krog še trajal... potem sem si rekla, ne punca ne pusti da te zlomi. Bodi močna. Ugotovii bodo kaj je narobe in prišel bo dan ki bo tudi meni oz. nama namenil tisto čarobno črtico. Ja danes sem kljub ne najbolj vzpodbudnemu dnevu spet polna vere - ne, ne bom pustila da usoda pometa z mano, ne bom se smilila sama sebi ali obupala...bo pač moja pot do pikice daljša in bolj strma....a bo pa toliko bolj čudovit tisti dan...malo sem naložila, ma sem vam morala povedat o tem dnevu...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.4.2007 23:30:31   
pot
Naša metuljchy se končno pobira in ni več žrtev!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšen napredek!!! Bravo punca. Izbrala si pogum in postala preživela, saj to tudi si. Preživela si že veliko in prav nič te ni ubilo, še vedno si med nami in živiš, pogumno zreš naprej in verjameš, da ti bo uspelo. In veliko si se iz tega tudi naučila. user posted image user posted image user posted image Čestitke.
Zdaj se moraš vprašati le še naslednje: Kaj ti misliš, da je ˝narobe˝ s tabo? Kaj misliš, da te žulji in kje? Kje se zapiraš pred svetom in zakaj se zapiraš pred željami? Zapri oči in potuj vase, predelaj vse kotičke tvojega telesa v mislih, vsako žilico, vsak delček kisika, če je treba. Mislim, da je to točno tisto kar trenutno potrebuješ, sploh sedaj, ko si prišla tako daleč. Verjamem, da ti bo sedaj uspelo.
Meni se ne zdi tako slab dan, saj si ogromno naredila zase in tudi končno se bo začelo premikati naprej proti uresničenju tvoje želje. Noseča boš. Predstavljaj si, da si že in si to tudi pridno ponavljaj, drugače bomo to naredile namesto tebe me pozitivke, vsak dan, če je potrebno, ko le pridemo do računalnika. Noseča si.

Tudi vse ostale bodoče nosečke: Noseče ste. user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.4.2007 18:23:41   
citrončica
MetuLJchy,kot pravi pot,to je začetek!!!In z našo vztrajnostjo hitimo proti cilju,ene naravnost,druge pa po ovinkih,glavno,da pridemo na cilj!!user posted image
Pa še eno lušno sem prebrala:
Z vztrajnostjo si vztrajnost pridobivaš,
tako da vztrajen si že na kvadrat,
če previdno delaš in če vmes počivaš,
prav kmalu se pokaže rezultat!!

Gremo...po ovinkih al pa naravnost!!!user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 383
26.4.2007 9:42:34   
andreja2000
Pozdravljene!

Kako ste kaj,punce moje?Ma,meni pa mal živčki delajo,saj imam popoldan UZ.Včeraj sta kar dve decemberki javili žalostno vest o končani user posted image user posted image  .Jaz seveda moram zase misliti pozitivno in se to tudi resnično trudim,a je težko.
metuLJchyuser posted image  super,vidim,da tvoja krila so spet močna,lepo,lepo,me veseli,le tako naprej in vzdigni se z svojimi krili visoko,visoko,tja prav pod modro nebo.
citrončica ja,vstrajnost je resnično pomembna.
pot zate in za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ALEJINAD in kako ste pri vas?

Vsem lep dan in veliko sončka v vaše srčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
26.4.2007 13:11:46   
ALEJINAD
Andreja 2000, drži se, držim  pesti zate, da bo vse O.K. Saj veš ta izrek: vedno se vse uredi, zato se bo tudi danes. Drugače pa smo utrujeni sto na uro od rojstnodnevih zabav in podobnega ,pa še tole sonce, kolikor ga imam rada, sem pa čist hin... Držte se punce, za vse vas držim  pesti za  vsako posebej (da kakšno ne izpustim).

Sonček je in ti si skuštrana...

Neposredna povezava do sporočila: 385
26.4.2007 15:27:17   
andreja2000
Prišla sem domov in sem vsa zmedenauser posted image .G je potrdil user posted image  v maternici in rekel,da pa ne more niti videti če je eden user posted image  ali sta dva in da utripov tudi ne na tem aparatu,ker je še vse premalouser posted image .Priznam,sem user posted image user posted image user posted image ,saj se bojim,da se ponavlja zgodba izpred let.Kontrolo imam10.5.

Imejte se lepo in hvala za vaše pestke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.4.2007 20:35:53   
citrončica
Andreja2000,ravno ti si govorila o pozitivnem razmišljanju danes zjutraj,kje je pa zdaj??Pomiri se z mislimi,da bo vse OK,itak mora bit!!Sprosti se in uživaj,posebej vse tele praznike,izkoristi sončka,po praznikih pa boš šla spet na UZ in boš videla,da je vse OK!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 387
27.4.2007 14:33:19   
andreja2000
citrončica  hvala,danes sem se spet našla ravno z pomočjo pozitivnih misli,ki so zame res zdravilo,ki mi daje kar potrebujem.Ja,včeraj je res bil šok,a danes ponovno upam v dober razplet in mislim pozitivno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
27.4.2007 16:16:34   
citrončica
user posted image Andreja,user posted image ,
če utrne se ti solza,naj ne sprpži jo trpljenje,
naj bo to le solza sreče,ki prinaša jo novo življenje!!

Vsem pozitivkam pozdravček,zdaj pa grem pakirat,da jutr zjutrej odrinemo v Provanso!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
27.4.2007 18:32:11   
andreja2000
citrončica  ojoj,kako je to lepo,hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz želim vsem pozitivkam krasen dan in lepe praznike!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
5.5.2007 17:27:27   
citrončica
Pozdravljene,
kje ste vse,še na dopustu??
Jaz sem že doma,za enkrat še polna energije,Provansa je tudi balzam za dušo,vse že cveti,polja polna rdečih makovih cvetov,sivka sicer še ne cveti,a tisto malo sem jo našla,meni tako lepo,pomirjujoče diši....res lepouser posted image ,
zdaj pa že cel pop šarim to netu,pa sem še nekaj našla:

Mišljenje je moč,je energetsko stanje,
ki ga uporabljamo ali zlorabljamo,
misli motivirajo nas za dejanje,
s katerim dobro ali slabo privabljamo,
močna motivacija je kot v daljavi luč,
ki vodi v pravo smer in je do uspeha ključ.

in zdaj močno pozitivno razmišljajmo,da privabimo kaj dobregauser posted image user posted image
kljub kislemu vremenu..uživajte!!

Neposredna povezava do sporočila: 391
5.5.2007 17:32:31   
florita
user posted image  bravo za forum...vidm da lepo napreduje....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 392
6.5.2007 11:21:44   
andreja2000
Da se še jaz na hitro javim in vam povem,da se je v četrtek na
uz lepo videl utripajoči srček naše pikice!user posted image

floritauser posted image  lepo,da si se spet malo oglasila,smo te pogrešale!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 393
7.5.2007 8:23:12   
ALEJINAD
Bravo, Andreja 2000 za tvojo pikico. Vsak dan je večja in močnejša. Držita se!

Neposredna povezava do sporočila: 394
7.5.2007 12:57:53   
andreja2000
ALEJINAD hvala ti in upam,da tudi vse ostale kmalu pridete za mano in okusite srečo ob bitju user posted image .
Kako ste kaj ostale,pozitivke?

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: pozitivne misli pomagajo
9.5.2007 1:02:32   
pot
Živjo,
jaz sem se lotila telovadbe za nosečke. V ponedeljek sem bila na drugem pregledu. Slišali sva srček, ki veselo bije. Naslednji pregled bo naredila UZ - morfologijo in s tem zadnji UZ. user posted image Jaz sem vedno mnenja, da je vse vredu, tako, da me ne skrbi preveč, le daleč se mi zdi do poroda, brez ogleda male štruce. Vedno sem tudi prepričana, da je vse vredu. Tudi na NS sem šla prepričana, da je vse vredu in je bilo res. Zdaj nisem niti podvomila, da srčka ne bi slišala. Tako, da naš klub pozitivk deluje kot mora. user posted image Čeprav se zadnje čase bolj malo javljamo.

andreja, misli pozitivno, sreča ti je pokazala vrata, ti si jih odprla, zdaj jih pa le zapri za sabo in pusti tam tudi vse dvome in se prepusti sreči, ki te razvaja.

metuLJchy, kako je pa kaj s tabo? Se že kaj novega dogaja?

citrončnica, sem kar malo preko tvojega vzdušja doživljala prelepo provanso. user posted image

ALEJINAD, kako si pa kaj ti?

Kako ste pa ostale?

Pa še malo afirmacij:

Vsak trenutek se počutim močnejše, pozitivneje, srečnejše, bolj sproščeno, saj je vse je dobro, vse poteka po svojem planu, ki me uči novih modrosti in mi postavlja nove izzive, polne naukov. Srečna sem, vse je dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: pozitivne misli pomagajo
9.5.2007 8:23:57   
ALEJINAD
Dober dan, punce, vas grem vsak dan pogledat, pišem pa bolj malo te dni... se mi zdi, da me dnevi prehitevajo, moje punčare imajo nastop na nastop, sploh več ne dohajam. Bajta je v razsulu, ampak sej bo... Drugač pa delamo na user posted image , sem čist tako skulirana in ko bo, bo. Vesela sem za vse vas, ki že čutite svoje pikice, za ostale pa user posted image . trenutno berem knjigo od Dese Muck, mi je zelo všeč in sicer Peskovnik Boga Otroka, ter Pasti življenja.
Za danes pa:  Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo tudi srečaš. Zato se imejte rade in vse se bo uredilo. Ne pozabite danes nase.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 397
9.5.2007 19:32:32   
citrončica

Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem!
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino: Največji čudež na svetu
  •     -ll-        : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel: Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag: Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
  • Gray John: Otroci so z nebes
  • Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
  • Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
  •  -ll-          : Pasti življenja

Alejinad,
sliši se zanimivo,
bom kar tale spisek sprintala,ko bom konec meseca-upam,po punkciji malo doma,pa bom mela čas brat!!

Neposredna povezava do sporočila: 398
10.5.2007 16:28:59   
andreja2000
Hojla!user posted image

Danes sem spet dobre volje,saj sem spet videla našo user posted image ,ki lepo napreduje!user posted image

Ja,priznam ,da mi je včasih prav težko biti pozitivno naravnana,vendar brez tega si pa sploh ne znam predstavljat kako bi še sploh lahko živela.Oh,ja seveda so tudi trenutki,ko mi ni najbolj dano misliti pozitivno,a mislim,da se to dogaja bolj ali manj vsem,a važno je,da znamo hitro  splavat spet nazaj na površje .

Punce,pošiljam vam veliko pozitivnih misli in uživajte  v tej prelepi naravi,ki nam jo daje mesec maj.Zadihajte in črpajte pozitivno energijo iz vsakega koščka naše zemlje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
10.5.2007 16:38:15   
monikap
Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojo pikico da bo še naprej lepo rasla pod maminim srčkom

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Adaptirano mleko
Sanikaa

Katero adaptirano mleko dajete otroku:

Aptamil (36%)

Novalac (22%)

Milumil (3%)

Hipp (14%)

Nestle Beba (5%)

drugo (19%)

Število vseh glasov: 314

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!