citrončica
|
No,stunfek,preberi in poročaj,saj nekateri naslovi so le priporočilo,od nekje.... ,pa nobena še ni prebrala,tako da je vse možno,vsak ima pa tudi svoj okus,pa tudi dan za tako branje moraš imet...no in ko smo že pri takšnih in drugačnih dnevih,dones tud ni moj dan za delo,bi za službo ful enih stvari mogla naredit,ki jih moram sicer do 7.5.,a ker planiramo v petek it za 10dni skoraj na izlet v provanso,bi to morala zdaj,pa se mi sploh ne da,kar brskam po netu in nič ni od mene,sem pa take simpatične misli in verze našla: Vsaka želja,ki se mi izpolni, moje sreče mozaik dopolni, kdor bo prepričano verjel, da le najboljše si zasluži, ta od življenja bo prejel vse,kar želi si v svoji duši, če si resnično bomo nečesa želeli, obnašajmo se,kot bi to že imeli, ko želja v domišljiji bo zadovoljena, prav kmalu v resničnosti bo zagotovljena, za dosego cilja je želja ključna sestavina, in če hočeš ga doseči,naj ne bo edina! Ja,lušno,zdaj pa moram še jaz tako močno želeti, da se spravim za službo delat!!Uživajte nedeljo!!
|