|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
12.4.2007 17:47:53   
citrončica
Pot,če si želiš prebrat učbenik življenja,ti ga skopiram,meni ga je po poglavjih po mailih kolegica pošiljala in sem si ga printala,tako da ni problema,sporoči na zs pa dobiš!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 351
14.4.2007 0:00:49   
pot
citrončica, hvala, z veseljem sprejmem ponudbo, ti pošljem naslov majla na ZS.

Knjiga, ki sem si jo izposodila govori o tem, da se lahko prav vsak z vajami nauči - priuči izboljšati svojo intuicijo, ki se sčasoma lahko celo izboljša, pa če ste ˝nadarjeni˝ za te stvari ali ne.
Tudi sama sem večkrat ugotovila, da prevečkrat zanemarjam in potiskam intuicijo na stran. Mogoče, bom z vajami na koncu knjige lahko popravila to napako. Še prej pa avtorica razlaga kako te stvari vse potekajo.
Knjigo je napisala zato, ker ima tudi sama nekaj intuitivnih sposobnosti in je hotela narediti razliko med jasnovidnostjo, ki je sicer poglobljena intuicija (če sem si pravilno zapomnila), vendar je prevečkrat bila zlorabljena in se je zato drži slab sloves in menda večino jasnovidcev v Ameriki, ne mara zmerjanja s to podobo. Hkrati pa je želela raziskati kako te stvari potekajo.
Veliko je tudi poudarka na ljubezni in sočutju, ki pomagata do izboljšane intuicije ali odprtja tretjega očesa.
Pred mano je še kar nekaj zanimivega branja. Toliko zaenkrat o knjigi, če bi katero zanimala.

Kako se pa drugače držite? Prazniki so mimo, kmalu bodo novi. Sonce pa nas vabi v naravo, daleč od vroče pločevine, v krajše rokave in lažja oblačila.
Veliko vas je poniknilo, nekaj se vas pa še vseeno oklepa pozitivnih misli.

Imejte se rade, vsem okoli sebi pošljite veliko ljubezni in miru. Spoštujte sebe in vse ljudi, vsi smo enaki, vsi se še učimo. Hvalite ljudi, v njih skušajte najti le dobro, izogibajte se kritikam, raje samo opazujte, tudi z besedami.
Saj veste, vse se nam vrne, dvojno slej ali prej, zato širite ljubezen, začnite pa pri sebi.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 352
14.4.2007 11:10:23   
andreja2000
Se malo javljam tudi jaz.pot,hvala za razlago knjige,ki mora biti zanjimiva.Jaz sem prebrala že toliko teh knjig,pa se mi zdi,da se še vedno učim,no,učimo se itak vso življenje.
Trenutno se res veliko ukvarjam z pozitivnimi mislimi,ker jih neznansko potrebujem,kajti življenje brez njih bi bilo vsaj zame neizmerno težko.Kot veste,se je zgodilo okoli mene veliko stvari,ki zahtevajo posebno moč in veliko pozitivnih misli.Tudi sedaj ko nosim pod srcem pikico moram misliti pozitivno.To je moja že 8 user posted image -od tega imam 2 sončka in 5 user posted image  in se včasih prikrade vame čisto potiho,nekje odzadaj neki strah,ki ga potem poizkušam pregnati s kako lepo mislijo.
Ravno sedaj,ko to pišem,mi je zazvonil telefon in klicala me je kolegica,ki ve za mojo user posted image  in mi rekla,da ji je njena kolegica,ki baje vidi v prihodnost vidi nekaj zelo,zelo slabega v roku3-4 tednov.Pa me je malo stisnilo,veste,ampak sem ravno na tej pozitivni temi in se ne bom pustila zmesti.

Ja,punce,vam je že pot tako lepo napisala,da v bistvu nimam kaj dodajati,naj vas samo opomnim,da ste ve same,take kot ste ,največji zaklad,edinstvene in najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 353
16.4.2007 9:42:53   
metuLJchy
punce pozdrav..

prihajajo vedno lepši dnevi...in jaz vsak prosti trenutek preživim na sončku, kar pa ne pomeni da ne mislim več na vas! Upam, da ste čimlepše preživele vikend, da ste uživale v vsakem sončnem žarku! Tu imam še nekaj besed za Andrejo..andreja, ne pusti besedam, da bi besede nekoga (ki naj bi videl v prihodnost) vate zasejal dvom...NE!! Vem, da te je strah po tvojih izkušnjah..a kljub temu...VERJEMI DA BO TOKRAT VSE V REDU, pošlji k vragu vsakega ki vate zaseje dvom. Saj veš, da so naše misli magnet, in da ti nekdo reče da vidi nekaj slabega...ljubi bog...ne pusti se temu...poslušaj svoj srček, vedi in povej si magari 10x na dan da bo vse ok, povej svoji pikici da mora rasti, da bo močna in velika, da bo čez leto dni s tabo uživala na pomladnem soncu. Glej, ko se, jaz začela z mojim user posted image  so bili tudi vsi polni dvomov in skeptični...saj nama ne bo uspelo, ker sva različna baje...pa sem si rekla SO WHAT...to je moje življenje, nihče ne bo vame sejal dvomov in rušil vere v nekaj...sva še skupaj, čeprav so bili vsi prepričani da bova po mesecu ali dveh se razšla...a če bi takrat se prepustila mislim, bi morda res končalo se tako, ker psiha je hudič.... torej, jaz pa nimam feelinga da tvoja pikica ne bo rastla, jaz tvoji pikici pošiljam topel pomladni sonček, ravno tako tebi in pravim da bodita močni, močni in srečni da se imata!!!

p.s...punce jaz še vedno nimam user posted image  (od 1.2.2007) test mi sicer že 3x kazal - tako da....verjetno ni možno da sem user posted image  čeprav sem včeraj na soncu skoraj 2x skupaj zlezla...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 354
17.4.2007 11:30:29   
pot
Skupaj z andrejo sem živi dokaz, da pozitivne misli delujejo. Andreja, ti kar vztrajaj in se ne prepusti raznim jasnovidkam. Meni je rekla, da če ne bom kmalu zanosila (rodila naj bi max do julija letos), da se bom zdravila zaradi neplodnosti in da ne bo uspeha. Pa ni bilo kot je rekla, pa je uspeh vseeno tukaj. Jaz sem verjela, da bo uspelo in se raje zapičila v dobre napovedi kot je ta, da bo otrok zdrav. Zaenkrat dobro kaže. Verjemi, da bo z otrokom vse vredu, kljub slabim preteklim izkušnjam. Ta otrok ti je namenjen, sprejmi srečo, ki ti je dana. Negativne napovedi pa skušaj ignorirati kolikor se le da. Preživita z user posted image ta mesec in dokaži, da lahko sami izbiramo, čeprav so nam dane ovire na poti. Ponavljaj si v mislih vsak dan in si predstavljaj kako otroček lepo raste in je zadovoljen, tako kot si tudi ti, da se je odločil ravno zate.

metuLJchy, kapo na glavo in veliko pij. Pomiri misli in pusti telesu, da se uskladi skupaj z njimi.

Pozitivke, hvala vam za vsa dosedanja prijetna druženja, upam, da boste še naprej tako prijetne sogovornice, kot ste bile do sedaj. Imejte se rade, saj ste vse po vrsti prečudovite osebe.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 355
17.4.2007 12:10:45   
andreja2000
pot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj,kako sem vesela zate,punca,suuuuuupeeeerr!!!!
Res,pozitivne misli delujejo......
pot,prav vsa iz sebe sem ,kot takrat ko sem sama zagledala user posted image .user posted image
Želim tivse dobro,če prav itak vem da tudi je in bo vse kot mora bit.
Joooj,kak je danes lep dan........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 356
17.4.2007 13:17:48   
metuLJchy
pot tudi jaz se pridružujem andrejinim čestitkam!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 357
17.4.2007 14:09:42   
pot
Hvala vama punce. user posted image user posted image user posted image

Adreja, vem kakšno veselje občutiš sedaj, ker sem ga jaz prav tako ob tvojem user posted image . Ampak, sem si obljubila, da še malo počakam, tudi medtem, ko ste že malo obupavale nad pozitivnostjo. Ziher je ziher. Sicer pa še sama nisem mogla verjet. In to kar nekaj časa.

Neposredna povezava do sporočila: 358
17.4.2007 17:15:31   
metuLJchy
prej sem prav previdno odgovorila, ker nisem bila iz potinega maila 100 % če sem prav razumela! Pot...zato ti zdaj še enkrat iskreno čestitam, tudi meni si polepšala dan...ko sem začela to temo sem upala, da bo čimprej vsaj ena od nas poslala sporočilo o pikici...zdaj sta (vsaj) dve! To je tako lepo in obenem vzpodbudno!! Obema en velik objem in čimveč trenutkov z nasmehom do ušes.... naj vajine pikice lepo rasteta, da se bosta nekega dne morda še skupaj igrale! Kaj pa vem, morda se vama še jaz pridružim, moje tete tudi od nikoder, le testi niso žal vzpodbudni...a glavno je da živi upanje!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 359
17.4.2007 18:18:10   
andreja2000
metuLJchy,tako je,glavno,da živi upanjeuser posted image  in boš videla,da bodo pozitivne misli tudi tebe pripeljale do user posted image  in user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 360
17.4.2007 18:20:52   
citrončica
Pot,čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz pa zdaj berem, pa par postov nazaj grem, če sem kaj zgrešilauser posted image ,pa vidim, da sem prav prebrala,res čestitke iz srca,
zdaj pa obe z Andrejo uživajta, in ne pobegnita iz te teme,saj nam vlivata upanje!!!!
user posted image user posted image user posted image pa za MetuLJchy,res ti privoščim,da bi tvoji nesrečni user posted image ciklusi,ki jih ni, pomenili kar en čuden začetekuser posted image !!!

S tako lepimi novicami ste mi prav polepšale dan!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 361
18.4.2007 22:47:36   
pot
metuLJchy in citrončica, hvala tudi vama. Zdaj sta pa vidve na vrsti, za srečo. Katera bo prej? Kar dogovorita se. user posted image Katera je na vrsti ta in katera naslednji cikel? user posted image Ja zakaj pa ne? Saj verjameta v pozitivno, dajta se odločit, zdaj je pravi čas.

Ne, ne, jaz še vztrajam na tej temi. Zdaj je treba še vaju do konca pripeljat. Do konca user posted image , čakanja in upanja.

Krasne ste, ne pozabite tega in ne pozabite na malenkosti, kot je sonce, ki vas boža po licu, dežna kaplja, ki bo dala rodovitnost semenom v zemlji in prijateljev ter vaših user posted image , ki se borijo skupaj z vami, ter na vaše ogromno srce, ki vam daje možnost, da ljubite vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 362
19.4.2007 8:10:30   
ALEJINAD
Dober dan, pozitivke! Na tej strani sem, ker pozitivno razmišljate in ste res pozitivno naravnane. Pri nas se sedaj trudimo zanositi v tretje in vse misli so usmerjene v pozitivno in lepo. Bravo pot za plusekuser posted image . Naj bo to zdrava in srečna nosečnost.
Danes sem svoji 10-letni hčerki pisala v spominsko knjigo in sem našla v eni drobni knjižici, ki mi jo je podarila mami z naslovom Moji ljubljeni hčerki nasledji verz: Draga hčerka! Upam in verujem, da ko boš zelo zeloooo stara, da se boš ozrla nazaj in si rekla: Presneto! To je bilo sijajno življenje! Verjamem, da vse vse želimo  to svojim dragim otrokom! Naj bo dan sončen v srcu in na obrazu kljub oblakom na nebu (na Dolenjskem)!

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 363
19.4.2007 10:03:57   
metuLJchy
citrončica, kako se torej zmeniva? V tem prvem krogu je naš klub pozitivk imel kar visok procent user posted image , pravijo da procenti morajo rast...ni kaj, glede na to, da smo se ŽAL malo skrčile oz. pogrešam POLMO, FLORITO in še druge sva zdaj midve na vrsti da poskrbiva, da trend ne bo padel... user posted image  

Andreja in pot, vidve pa ostanita z nami, dobre misli so vedno dobrodošle, pa še za vajini pikici bosta imeli neke vrste elektronski dnevnik..punce sem vesela, da smo tu na forumu, marsikateri trenutek je lažji, in dostikrat lepši...

Kako pa sta naši user posted image ??

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 364
19.4.2007 12:20:03   
pot
Hvala Alejinad tudi za tvoje čestitke in lepe želje. To ti je pa mami res lepo napisala... user posted image

metuLJchy, tudi jaz pogrešam ostale pozitivke. Mogoče jih je pa delo zasulo ali pa uživajo v lepem vremenu. user posted image

Jaz sem dobro, mislim, da se mi apetit vrača. Le ta cvetni prah me draži... user posted image Pa tudi to bo minilo sčasoma. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
19.4.2007 12:43:56   
andreja2000
Pozdravljene,vse pozitivke!

Tudi jaz sem dobro,le prebava me malo muči in pa zaspanost.

No,sedaj pa ste resnično na vrsti za user posted image  tudi ve,citrončica,metuLJchy,Alejinad in seveda tudi ostale,ki pa so nekje zaspale user posted image .Ja,tudi jaz jih pogrešam.

Punce,začnite dan s kako lepo mislijo in zvečer,ko ležete v posteljo zaspite z lepo mislijo.Cenite se in imejte se rade.
Vsem lep dan in veliko,veliko pozitivnih mosli.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 366
19.4.2007 19:38:40   
citrončica
MetuLJchy,glede na to,da se 26.4.spet začnem špikat,ti dam prednost in si ti na vrsti za user posted image ,zato kar pohiti,jaz bom v maju v postopku-2IVF,tako da konec maja-začetek junija sem jaz na vrsti,imaš ravno dovolj časa,da me prehitišuser posted image !!!!

Tud jaz upam,da ostale pozitivke uživajo na sončku,da se ne utapljajo v delu!!!
Nosečki naši,vedve pa maximalno uživajta prav vsak danuser posted image ,še malo namesto nas,ko bo čas,pa me vrnemouser posted image !!!

Alejinad,še kaj se nam oglasi.....prav nasmejala sem se,ko sem se ob branju tvojega nicka spomnila,da smo se včasih tako sporazumevali...na skrivaj,ali pa v papajščiniuser posted image ,lušno!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 367
19.4.2007 23:41:42   
pot
No, potem bomo pa držali pesti kar za vse skupaj in že kar zdaj, ve se pa pripravite, da boste zdaj zanosile. Pridno vadite v mislih svoje nosečniško stanje. user posted image

Za vse bodoče nosečke pa... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 368
20.4.2007 8:43:55   
andreja2000
Dobro jutro,pozitivke!user posted image user posted image user posted image

Upam,da ste dan začele z kako lepo mislijo.
Meni je pa tole všeč in bom kar delila z vami:

Vse to sem,kar si dovolim,
zdaj jočem se,zdaj se smejim:
če to priznam še vsem ostalim,
za srečo jaz se ne bojim.
Prisluhnila si bom,spoznala,
da sreče svoje sem krojač-
prijateljujva,brez zamere,
ljubezen ključ je od vseh vrat.
Tudi jaz želim si svoje družbe,
pravična sebi,tebi,vsem.
Le kaj počela bi brez sebe?
Poraz,zaprla te bom ven.
                       Kathy Huddleston

Pa lep čudovit dan vam želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 369
20.4.2007 8:56:42   
ALEJINAD
Hvala Andreja za pozitiven začetek dneva (verz je že na steni moje pisarne), naj vam bo lep cel dan in še posebno nočka.
Imejte vse....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček je in ti si skuštrana...

Neposredna povezava do sporočila: 370
20.4.2007 19:06:58   
citrončica
Andrejauser posted image ,kako lep verz,prav tak,nam na kožo pisan!!
Zaupaj nam, kje si to našla,res super,ga moram tud jaz sprintat...
Uživate v lepih in sončnih dneh?user posted image tud jaz,sem bila za vikend na obali,pa me spet vleče tja..filat baterije!!Upam,da mi jutri uspe vsaj za kako uro it,sicer bom pa tu sončka izkoristila!!Izkoristite lep vikend,naredite kaj zase in kaj lepega spet napišite!!!user posted image

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 371
20.4.2007 23:23:25   
metuLJchy
andreja misel je res lepa...zadnja dve vrstici sta zelo močni.. kako je tvoja pikica, seveda isto vprašanje posavljam tudi pot? Citrončica morda sva se kje na obali nevede srečali, tudi jaz sem bila prejšnji vikend dol, me je zanašalo vse od kopra do strunjana...ej punce, to tako nafila baterije...izklopit vse in le uživat en dan na teden...pustiti skrbi, neoprane cunje, vse "moram" doma in se odpeljat na morje...poslušat galebe kako se "jezijo", čutiti na licih piš burje in v nosnicah vonjati sol...morje je zakon, predvsem pa s tem želim povedat, da si med vikendom vzemite vsaj en dan brez obvez, dan ki naj bo svoboden kot ptica na veji, dan ki naj bo s soncem ožarjen...zapeljite se nekam, potučite se kot da jih imate spet šestnajst, predvsem pa izkoristite ta vikend tako da si boste na koncu njega rekle...ja, življenje je lepo..

pa lepe sanje vsem....

Neposredna povezava do sporočila: 372
21.4.2007 21:32:54   
citrončica
MetuLJchy,morda sva se srečali,čisto možno,morda tudi danes???Jaz sem bila spet danes...tokrat v Izoli na malo daljšem sprehodu,res superuser posted image user posted image ,to je res nekaj za nafilat baterije,priporočam!!!
Zdaj pa mislim, da bom šla prav kmalu počivat,kljub polnim baterijam sem utrujena,sva s kolegico bili pred obalo še malo v šopingu.....Lepo nedeljo,pozitivke!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
21.4.2007 23:00:15   
metuLJchy
upam da ste vse preživele čimlepši dan, citrončica sem prepričana, da si se v izoli imela fantastično, vreme je bilo ravno pravo...danes se nisma mogli srečat, ker žal ni bilo časa za potepanja, verjamem pa, da bom prav v kratkem spet dol...

punce moje, mene bo danes razneslo...se počutim kot napihnjen balon...od moje menstruacije že skoraj 3 mesece, oziroma od dne ko smo začele s to temo!! Kaj bi dala da se končno prikaže ta rusinja (če se mi že user posted image  do sedaj oz. 3 teste v zadnjem 1,5 meseca naredila), ker kar je preveč je pa res preveč!! Moram iti k G. naslednji teden, če še vedno ne bo nič..Da mi ne bi pokazalo na testu (nekega iz DM - dva lističa sta noter) pa bi bila user posted image  je verjetno bolj malo verjetno?  Sem pa danes se sprehajala s 6 letno nečakinjo in sva na travniku pihale regratove lučke...ne vem kje sem videla da pihneš lučko in si zaželiš nene sanje...jaz sem si zaželela, da bi ta izostanek M. pomenil drobno pikico in sama pri sebi rekla, če pa slučajno je in če bi bila (pikice bi bila vesela kakorkoli punčke ali fantki, a jaz sem čisto nora na punčke, vsaj eno punčko si absolutno želim imeti) punčka da bi bila Lučka..kot regratova lučka...kot luč, kot svetloba...in ker sem enkrat poslušala ene otroške pesmi in me je totalno impresionirala pesem Mala Lučka...moram najti besediilo in vam ga enkrat poslat, ker je takooo lepo...

Neposredna povezava do sporočila: 374
22.4.2007 11:41:26   
andreja2000
metuLJchy tole pri tebi se pa res že grozno vleče in bo vrjetno res tudi najbolje,da obiščeš G in vidiš kako in kaj in da nekaj tudi ukrenejo.Oh,to pa mora res biti mučno in ti res želim,da se ti to čim prej pošlihta in da kmalu zagledaš user posted image .

Ja,tisti verz pa je iz knjige moč pozitivnega delovanja,avtor:IVAN BURNELL

Naj bo današnja nedelja posebno lepa,uživajte v vsakem danem trenutku in veliko pozitivnih misli vam želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?