pot
|
citrončica, hvala, z veseljem sprejmem ponudbo, ti pošljem naslov majla na ZS. Knjiga, ki sem si jo izposodila govori o tem, da se lahko prav vsak z vajami nauči - priuči izboljšati svojo intuicijo, ki se sčasoma lahko celo izboljša, pa če ste ˝nadarjeni˝ za te stvari ali ne. Tudi sama sem večkrat ugotovila, da prevečkrat zanemarjam in potiskam intuicijo na stran. Mogoče, bom z vajami na koncu knjige lahko popravila to napako. Še prej pa avtorica razlaga kako te stvari vse potekajo. Knjigo je napisala zato, ker ima tudi sama nekaj intuitivnih sposobnosti in je hotela narediti razliko med jasnovidnostjo, ki je sicer poglobljena intuicija (če sem si pravilno zapomnila), vendar je prevečkrat bila zlorabljena in se je zato drži slab sloves in menda večino jasnovidcev v Ameriki, ne mara zmerjanja s to podobo. Hkrati pa je želela raziskati kako te stvari potekajo. Veliko je tudi poudarka na ljubezni in sočutju, ki pomagata do izboljšane intuicije ali odprtja tretjega očesa. Pred mano je še kar nekaj zanimivega branja. Toliko zaenkrat o knjigi, če bi katero zanimala. Kako se pa drugače držite? Prazniki so mimo, kmalu bodo novi. Sonce pa nas vabi v naravo, daleč od vroče pločevine, v krajše rokave in lažja oblačila. Veliko vas je poniknilo, nekaj se vas pa še vseeno oklepa pozitivnih misli. Imejte se rade, vsem okoli sebi pošljite veliko ljubezni in miru. Spoštujte sebe in vse ljudi, vsi smo enaki, vsi se še učimo. Hvalite ljudi, v njih skušajte najti le dobro, izogibajte se kritikam, raje samo opazujte, tudi z besedami. Saj veste, vse se nam vrne, dvojno slej ali prej, zato širite ljubezen, začnite pa pri sebi.
|