Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 21.5.2007 13:34:23
|
|
|
|
lejca
|
Lep pozdrav res vam hvala za vaso podporo... vceri sem bla tak nervozna...me je neki raz ...zadnje dni sem tolk napeta...ko sem bila noseca sva z mozem narocila balkonske okne in novo spalnico ...saj na eni majckeni postelji nisem mogla spati ...in sva mislila majhno sobico v kateri sva spala opremiti v otrosko sobo....naj bi bilo vse gotovo pred majem ...po ss pa sva klicala ,da so malo zavlekli in sedaj imam vse na kupu...v prejsni dnevni imava sedaj spalnico...dnevno pa sva si namislila na balkonu,kjer so mi sedaj namontirali okne...vse bi bilo fajn ,ce bi delo opravili do konca..pa niso in jih sedaj cakam...in imam vse na sredini...kavc je razmontiran ze od petka...jaz pa cakam in cakam..pa poln praha imam ..po celem stanovanju... pa se na to ne cakam ...pa kr naprej bi neki jedla no...so ze 31 dnevi ..najvec razmaka med ciklosom sem imela 33 dni ,ampak je blo to pred ...a je vam tud zamujala oz se je po m.ciklus kaj spremenil? Andreja2000 sem zelo vesela za tvojo ...se spomnim,da sem brala tvoje poste,ko si sporocila svojo novico... MetuLJchy koliko casa se pa vidva ze trudita?Je to tvoja prva ? Ce ne vprasam prevec,koliko si stara?Jaz sem v 31.letu...Vem,da pozitivne misli zelo pomagajo..glih vceri sva se z mozekom pogovarjalo..(trenutno je v ZDA na sluzbenem izobrazevanju pa se slisiva prek telefona ) ..ni ga doma pa me mora tako tolaziti,da bo ze...ce ne sedaj pa kasneje..ko pa pride domov si pa vzemeva cas in greva na dopust... Ja,naslednjo nedeljo upam,da bova skupaj delala test..punce drzte pesti,da ne bo. Pot,hvala tudi tebi... Punce res ste fajn...se je fajn menit z vami..ko pa tu nimam nobenega ,ki bi govoril slovensko...pa gre prek foruma...vcaasih je hec ,ko se ne morem spomnat kaksne slo.besede potem pa tuhtam .. dejte..en lep soncen dan vam zelim pa veliko dobre volje..men ste jo ze dale.. lp Lejca
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 21.5.2007 14:14:21
|
|
|
|
metuLJchy
|
lejca sem vesela da smo ti kakorkoli pomagale, predvsem pa da ti bomo še vnaprej!! Ta prah in delavci bo minil...saj veš kako je z gradbeniki.. ja, ko pride mož nazaj si le vzemita kakšen dan za vaju. Mene si vprašala za leta...zelo zelo se bližam 29 rojstnemu dnevu, tako da...bežijo, kaj čmo...midva se trudiva od poletja 2005, skoraj 2 leti torej, pa še nič...nekako se ne dam, čeprav mi zdaj "grozijo" da bom morala celo poletje jest neke hormonske tablete...bomo videli, nekako bomo že premagali tudi to, čeprav sem jaz včasih zelo potrta zaradi tega čakanja...pišeš da ti "jezik nagaja" včasih..nič ni opazit piše ti kraj palermo-celje, tako da ne vem od kje točno si, a če ti je kaj v tolažbo, jaz sem živela 26 let na meji z italijo, ogromno prijateljev imam od tam ali pa med zamejci in zato...včasih moram tudi preleto razmišlajt kako se kaj reče po slovensko drži se!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 22.5.2007 17:46:48
|
|
|
|
lejca
|
Lep dan zelim... po nekaj stresnih dnevih se koncno le pocutim bolje..kr tako..brez vzroka...vreme imamo krasno ... se vedno ne cakam na ..upam,da je ne bo... MetuLJchy in ti,kako si danes? lp lejca
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 22.5.2007 18:01:00
|
|
|
|
citrončica
|
Lejca, ,vsi pridemo do dneva,ko ne gre nič,kot bi moglo..delavci bodo že prišli in pospravljala boš tudi še lahko,ne pozabi nase,da tudi sebi kaj privoščiš,pa če je to le kratek sprehod,ko pa se vrne tvoj dragi,pa izkoristita skupne trenutke!! Me pa bomo še vedno tukaj,tako da se kar oglasi,zadnje čase imamo toliko lepih novič o napredovanju naših ,pa tudi o nas,ki se še trudimo... Kar pa se slov.jezika tiče-super ti gre!!!,tako da se brez skrbi oglasi,če se ne moreš spomnit,pa po svoje napiši,bomo že razumele!! Nosečkam pozdravček v upanju,da nimajo kakih težav zaradi sprememb vremena...mam eno nosečko-znanko,ki skoz jamra,ko se vreme menja ,a mislim,da se bo že čez 1teden teh težav rešila,ko pride mali !! In vsem ostalim en pozitiven pozdravček!!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 22.5.2007 18:15:31
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla,pozitivke! Danes je res tako lep sončen,majski dan.Ko sem bila na sprehodu sem opazovala lepoto narave in prisluhnila nežni melodiji ptic.Kako lepa je narava in tega se včasih kar premalokrat zavedamo.Kar nekam hitimo in z mislimi smo usmerjeni mnogokrat drugam,zato večkrat za hip postojmo,zadihajmo in začutili bomo,kako nas narava vedno napolni z novo,pozitivno energijo.
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 23.5.2007 11:52:06
|
|
|
|
pot
|
Končno sem dobila tako željeno knjigo. A boste ugibale? No pa dajte. Lep pozdrav vsem (bodočim) nosečkam. Zunaj je tako lepo vreme in knjižnica je danes kar na lepem imela toliko knjig, da vseh ne bi mogla s sabo nest. Nazadnje sem komaj eno našla, zdaj pa... Bom dopolnila seznam knjig, da tebi citrončica olajšam delo, če še katera knjiga ni na njem. Vmes sta še dve za nosečnice, ki sta se mi zdele super. Potem je pa še nekaj knjig od Louise L. Hay, da bom spet polnila naše misli oz. afirmacije ali pa kakšno ponovila. Je že katera uganila katero knjigo sem uspela končno dobiti? Vsaj ena vem, da bo vedela in tudi uganila. Afirmacija iz naključno odprte strani iz knjige: Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izobljšati življenje od L.L. Hay: Moje telo naredi vse kar je v njegovi moči, da bi bila povsem zdrava. Imam osebnega angela varuha. Vseskozi sem varovana in vodena od Boga. (ta velja predvsem za Andrejo, da prežene črne misli in napovedi) Z ljubeznijo počnem vse, kar je v moji moči, da bi pomagala svojemu telesu ohranjati popolno zdravje. Če iz teh afirmacij potegnem in dopolnim še nekaj za bodoče nosečke: Moje telo naredi vse kar je v njegovi moči, da bo čimprej nosilo zarodek. Moje telo se pripravlja na nosečnost. Pa še nekaj za vse nosečke: Moje telo dobro skrbi, sprejema in zalaga zarodek s hrano, tekočino, ljubeznijo in veseljem. Odlično se prilagaja spremembam, ki mu jih nosečnost nalaga. Počutim se odlično, tudi otrok se počuti odlično.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 23.5.2007 12:03:39
|
|
|
|
pot
|
Naša mini pozit.knjižnica - Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
- -ll- : Zmorem,če to verjamem
- -ll- : Živeti vse življenje
- -ll- : Pozitivna načela življenja
- Louise L.Hay: Življenje je tvoje
- -ll- : Moč je v tebi
- -ll- : Telo je tvoje
- -ll- : Meditacije
- -ll- : Življenje!:pot ljubezni
- -ll- : Nikoli ni prepozno
- -ll- : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
- Martin Kojc : Učbenik življenja
- -ll- : Pot k sreči
- -ll- : Razsvetljeni človek
- Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
- Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
- Anthony de Melo: Zavedanje
- Laura Esquivel: Kot voda za čokolado
- Pablo Coelho: Alkimist
- -ll- : Veronika se odloči umreti
- Og Mandino: Največji čudež na svetu
- -ll- : Možnost izbire
- Ruiz Miguel: Štirje odgovori
- Jirsak Predrag: Lunini otroci
- Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
- Gray John: Otroci so z nebes
- Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
- Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
- -ll- : Pasti življenja
Za nosečnice: - Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih - mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše
< Sporočilo je popravil pot -- 23.5.2007 12:04:21 >
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 23.5.2007 16:40:56
|
|
|
|
lejca
|
Dan... kako ste kaj?Imam eno vprasanje...prejle,ko sem sla na wc sem opazila na papirju vlecljivo skoraj prozorno sluz...kaj naj bi to bilo?Danes je 33.dan ciklusa ...in ne cakam ...bi to lahk pomenilo ,da sem ? Lejca
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 23.5.2007 17:02:58
|
|
|
|
citrončica
|
Pot, ,hvala za pomoč, jaz žal nisem prišla do knjižnice,bom v petek ali pa bom na netu pogledala zalogo in mojega poslala...že danes mi je kar dolgčas,pa sem komaj iz punkcije ,sem pa pop prav lušno zaspala,je tudi pasalo...jaz namreč zelo težko podnevi spim,moram met res vročino....da me zmanjka,zato mi je prav super!! Lejca,upam da je to to!! Ostale pozitivke,lep dan!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 24.5.2007 12:04:16
|
|
|
|
lejca
|
..dan.. pa ni to to in se selim v mesec junij..al pa kr na zacetek julija ,ce bo ciklus spet tak dolg...ampak nic zato...bo poletje kljub temu zelo pestro...za komaj cakam... ..trenutno sem dobesedno prilezla iz mesta...tu je tako vroce,da se ne da niti dihat... lep dan vam vsem zelim...pa lep mesec junij...mal moram odklopit in mislit na druge stvari...vsekakor pa spet pridem nazaj ..upam z dobrimi novicami ce ne pa glih tolk ,da vam zelim lep dan pa pa ciao Lejca
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 24.5.2007 12:32:21
|
|
|
|
metuLJchy
|
lejca le pogumno naprej. Morda je tvoje telo v tem trenutku še šibko po ss in ga bo ta mesec okrepil. Skratka - to tvojo poskušaj sprejeti (še ta mesec), potem pa ji povej naj se lepo odpravi na eno devetmesečno potovanje. Da ti si čisto pripravljena na .. do takrat pa ta mesec, mesec maj in junij, ki sta zelooo lepa, čeprav vroča čimbolj uživaj...vsak trenutek je poseben in vsak se nekoč v knjigo naših življenj usidra kot doben kamenček. Naj bodo vsi kamenčki tega meseča čimbolj čarobni, pa ne le tebi tudi vsem ostalim puncam! Sončka!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 25.5.2007 10:57:18
|
|
|
|
citrončica
|
Naša mini pozit.knjižnica - Norman V.Peale : Moč pozitivnega mišljenja
- Louise L.Hay : Življenje je tvoje
- -ll- : Zmorem! Kako si...
- Donald Neale Walsch : Pogovori z Bogom
- Anthony de Melo : Zavedanje
- Laura Esquivel : Kot voda za čokolado
- Pablo Coelho : Alkimist
- Og Mandino : Največji čudež na svetu
- Ruiz Miguel : Štirje odgovori
- Jirsak Predrag : Lunini otroci
- Rajneesh Bhagwan Shree : Otrok nove dobe
- Gray John : Otroci so z nebes
- Ivan Burnell : Moč pozitivnega delovanja
- Desa Muck : Peskovnik Boga Otroka
- dalajlama :Pot do sreče
Za nosečnice: - Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih - mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše Evo pozitivke,jaz sem spet našla malo časa za branje,od dalajlame Pot do sreče spet malo berem,tole mi je všeč: ...Še preden zjutraj vstanete,vzpostavite nenasilen,neškodljiv odnos do novega dne.Zvečer preglejte,kaj ste počeli čez dan............ No zdaj grem pa pogledat,če je zunaj na sončku,ali pa v senčki,kaj miru za brat,sem že malo sita zaprtega prostora in postelje...
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 25.5.2007 11:00:09
|
|
|
|
citrončica
|
Joj,mal čudno sem tale naš seznam prpopala... ,bom naslednjič popravla,izgleda sem eno poravnavo teksta nekje pobrala in je tole ratalo?!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 25.5.2007 11:51:38
|
|
|
|
andreja2000
|
Pozdravljene! Danes sem bila v knjižnjici in sem si želela izposoditi kako dobro knjigo o ,pa imajo samo par nekih zelo starih knjig,tista,ki pa je še kolko tolko,pa jo imam doma.No,potem pa sem si izposodila dve knjigi o pozitivnem razmišljanju,pa bom te brala,očitno te rabim bolj . citrončica tole knjigo POT DO SREČE sem jaz že tudi prebrala,mi je všeč... Vsem želim lep dan in lep vikend in nikar ne pozabite nase.
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 25.5.2007 13:13:22
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja,tud jaz sem to knjigo že prebrala,pa jo včasih kar spet v roke vzamem...mam tisto žepno izdajo doma, zdajle je pa spet prav pasalo,sem šla za hišo,kjer je mir,je ptički in čebelice se slišijo,pa sem bila skoraj 2uri zunaj,brala,in brala,te kar posrka.Potem sem šele opazila,da sem že čisto na soncu,pa sem šla raje nazaj noter..... Ja,pozitivke,ne pozabite nase,izkoristite sončka!!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 5.6.2007 9:23:23
|
|
|
|
citrončica
|
Kje ste vse moje pozitivke?? Saj vem,da je tu že velik % ,in da vsaka po svoje uživa ,a vseeno pridite malo pokukat še sem.... Se vidi,da sem doma in da imam čas,ne !!no,če drugega ne,sem pa temo iz naftalina potegnila , kljub dežku..lep dan!!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 5.6.2007 9:35:09
|
|
|
|
metuLJchy
|
citrončica super da si se spomnila na nas! Jaz sem že par dni kukala gor, če ima katera kaj lepega za povedat, pa ste se vse poskrile... kako ste punce, kako naše nosečke? Lejca kako je s tabo? Tudi jaz vsem pošiljam enega velikega sončka in oglasite se še ostale!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 5.6.2007 9:59:05
|
|
|
|
citrončica
|
Naša mini pozit.knjižnica - Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
- Louise L.Hay: Življenje je tvoje
- -ll- : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
- Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
- Anthony de Melo: Zavedanje
- Laura Esquivel: Kot voda za čokolado
- Pablo Coelho: Alkimist
- Og Mandino: Največji čudež na svetu
- Ruiz Miguel: Štirje odgovori
- Jirsak Predrag: Lunini otroci
- Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
- Gray John: Otroci so z nebes
- Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
- Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
- dalajlama: pot do sreče
Za nosečnice: - Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih - mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše A zdaj je?? najprej nekaj zakvačkaš,potem pa ne znaš nazaj!!!????
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 5.6.2007 14:51:49
|
|
|
|
lejca
|
lep pozdrav vsem skupaj... malo sem spet pokukala k vam....mislim,da imam te dni ovulacijo...upam vsaj....danes in jutri je se moj mozek doma potem gre pa spet delat in ga ne bo 3 mesece in pol..natancno vse do konca septembra...sluzba pac...zato pa te dni noro cele dneve po veckrat na dan pridno se mi ze kr mal ne da... potem pa bomo videli ce se vse to obrestuje...mozek pridno navija za enega ...zato se niti ne pritozuje kadar mu namignem ,da greva sej pol bo pa on moral tud mal potrpet... Metulychy in kako si kaj ti? lp Lejca
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 5.6.2007 15:31:15
|
|
|
|
florita
|
bravo lejca......moj je tu doma in čakam da danes spet , pa upam da bo kaj ratalo....
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 5.6.2007 15:38:36
|
|
|
|
citrončica
|
lejca in florita, izkoristita,dokler sta vajina doma, max ,samo da ju čist na izčrpata , potem pa čakamo rezultat!! tudi tale tema ima zelo dober % !!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 5.6.2007 16:31:28
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla! No,pa se še jaz javljam.Moje slabosti so se precej zmanjšale in včasih se mi zazdi kot da nisem . Še vedno pa imam rahlo vnetje,vendar rumenega izcedka ni več,drugače je zaenkrat vse o.k.Se pa psihično počasi že pripravljam na AC,ki jo imam proti koncu meseca. Vse,ki še čakate na ,vam iz srca želim,da jih tudi vsak čas ugledate.
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 5.6.2007 16:35:43
|
|
|
|
citrončica
|
o,Andreja2000,kako lepo,da si se oglasila, me veseli,da je vse ok,in zdaj še naprej uživaj, sem si danes prav malo časa vzela in za nazaj malo našo temo prebrala, upam,da je tvoja mami ok,da zdravljenje dobro napreduje, pa tudi na vse ostale sem se med branjem spomnila,pridno metuLJchy,ki najbrž spet športa,pa pot,ki spet kaj pozitivnega bere... v glavnem,vsem pozitivkam pozdravček!!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 5.6.2007 16:48:17
|
|
|
|
florita
|
punce vidim da se seznam knjig kar dalšja in daljša a bomo na dopustu samo brale...kaj pa ? ...če ni odveč: jaz bi imela kakšne naslove knjig romantičnih ala Daniele Steel, ali pa kakšne akcijske kot so od Browna a veste naslove.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Bi se odločila za doulo?willmaDa (
13%)
Ne (
12%)
kaj je to doula? (
74%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!