|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
21.5.2007 13:34:23   
lejca
Lep pozdrav

res vam hvala za vaso podporo...
vceri sem bla tak nervozna...me je neki razuser posted image ...zadnje dni sem tolk napeta...ko sem bila noseca sva z mozem narocila balkonske okne in novo spalnico ...saj na eni majckeni postelji nisem mogla spati ...in sva mislila majhno sobico v kateri sva spala opremiti v otrosko sobo....naj bi bilo vse gotovo pred majem ...po ss pa sva klicala ,da so malo zavlekli in sedaj imam vse na kupu...v prejsni dnevni imava sedaj spalnico...dnevno pa sva si namislila na balkonu,kjer so mi sedaj namontirali okne...vse bi bilo fajn ,ce bi delo opravili do konca..pa niso in jih sedaj cakam...in imam vse na sredini...kavc je razmontiran ze od petka...jaz pa cakam in cakam..pa poln praha imamuser posted image ..po celem stanovanju...

pa se na to user posted image  ne cakam ...pa kr naprej bi neki jedla no...so ze 31 dnevi ..najvec razmaka med ciklosom sem imela 33 dni ,ampak je blo to pred user posted image ...a je vam tud zamujala oz se je po user posted image  m.ciklus kaj spremenil?

Andreja2000 sem zelo vesela za tvojo user posted image ...se spomnim,da sem brala tvoje poste,ko si sporocila svojo novico...

MetuLJchy koliko casa se pa vidva ze trudita?Je to tvoja prva user posted image ? Ce ne vprasam prevec,koliko si stara?Jaz sem v 31.letu...Vem,da pozitivne misli zelo pomagajo..glih vceri sva se z mozekom pogovarjalo..(trenutno je v ZDA na sluzbenem izobrazevanju pa se slisiva prek telefona ) ..ni ga doma pa me mora tako tolaziti,da bo ze...ce ne sedaj pa kasneje..ko pa pride domov si pa vzemeva cas in greva na dopust...user posted image
Ja,naslednjo nedeljo upam,da bova skupaj delala test..punce drzte pesti,da user posted image  ne bo.

Pot,hvala tudi tebi...

Punce res ste fajn...se je fajn menit z vami..ko pa tu nimam nobenega ,ki bi govoril slovensko...pa gre prek foruma...vcaasih je hec ,ko se ne morem spomnat kaksne slo.besede potem pa tuhtam ..user posted image user posted image

dejte..en lep soncen dan vam zelim pa veliko dobre volje..men ste jo ze dale..user posted image

lp Lejca

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 426
21.5.2007 14:14:21   
metuLJchy
lejca sem vesela da smo ti kakorkoli pomagale, predvsem pa da ti bomo še vnaprej!! Ta prah in delavci bo minil...saj veš kako je z gradbeniki.. ja, ko pride mož nazaj si le vzemita kakšen dan za vaju. Mene si vprašala za leta...zelo zelo se bližam 29 rojstnemu dnevu, tako da...bežijo, kaj čmo...midva se trudiva od poletja 2005, skoraj 2 leti torej, pa še nič...nekako se ne dam, čeprav mi zdaj "grozijo" da bom morala celo poletje jest neke hormonske tablete...bomo videli, nekako bomo že premagali tudi to, čeprav sem jaz včasih zelo potrta zaradi tega čakanja...pišeš da ti "jezik nagaja" včasih..nič ni opazit user posted image  piše ti kraj palermo-celje, tako da ne vem od kje točno si, a če ti je kaj v tolažbo, jaz sem živela 26 let na meji z italijo, ogromno prijateljev imam od tam ali pa med zamejci in zato...včasih moram tudi preleto razmišlajt kako se kaj reče po slovensko user posted image  drži se!!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 427
22.5.2007 17:46:48   
lejca
Lep dan zelim...

po nekaj stresnih dnevih se koncno le pocutim bolje..kr tako..brez vzroka...vreme imamo krasno ...
se vedno ne cakam na user posted image ..upam,da je ne bo...

MetuLJchy in ti,kako si danes?

lp lejca

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 428
22.5.2007 18:01:00   
citrončica
Lejca,user posted image user posted image ,vsi pridemo do dneva,ko ne gre nič,kot bi moglo..delavci bodo že prišli in pospravljala boš tudi še lahko,ne pozabi nase,da tudi sebi kaj privoščiš,pa če je to le kratek sprehod,ko pa se vrne tvoj dragi,pa izkoristita skupne trenutke!!
Me pa bomo še vedno tukaj,tako da se kar oglasi,zadnje čase imamo toliko lepih novič o napredovanju našihuser posted image ,pa tudi o nas,ki se še trudimo...
Kar pa se slov.jezika tiče-super ti gre!!!,tako da se brez skrbi oglasi,če se ne moreš spomnit,pa po svoje napiši,bomo že razumele!!

Nosečkam pozdravček v upanju,da nimajo kakih težav zaradi sprememb vremena...mam eno nosečko-znanko,ki skoz jamra,ko se vreme menjauser posted image ,a mislim,da se bo že čez 1teden teh težav rešila,ko pride maliuser posted image !!

In vsem ostalim en pozitiven pozdravček!!!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 429
22.5.2007 18:15:31   
andreja2000
Hojla,pozitivke!user posted image user posted image user posted image

Danes je res tako lep sončen,majski dan.Ko sem bila na sprehodu sem opazovala lepoto narave in prisluhnila nežni melodiji ptic.Kako lepa je narava in tega se včasih kar premalokrat zavedamo.Kar nekam hitimo in z mislimi smo usmerjeni mnogokrat drugam,zato večkrat za hip postojmo,zadihajmo in začutili bomo,kako nas narava vedno napolni z novo,pozitivno energijo.user posted image user posted image

user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.5.2007 11:52:06   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Končno sem dobila tako željeno knjigo. A boste ugibale? user posted image
No pa dajte.

Lep pozdrav vsem (bodočim) nosečkam. Zunaj je tako lepo vreme in knjižnica je danes kar na lepem imela toliko knjig, da vseh ne bi mogla s sabo nest. user posted image Nazadnje sem komaj eno našla, zdaj pa... Bom dopolnila seznam knjig, da tebi citrončica olajšam delo, če še katera knjiga ni na njem. Vmes sta še dve za nosečnice, ki sta se mi zdele super. Potem je pa še nekaj knjig od Louise L. Hay, da bom spet polnila naše misli oz. afirmacije ali pa kakšno ponovila.

Je že katera uganila katero knjigo sem uspela končno dobiti? Vsaj ena vem, da bo vedela in tudi uganila.

Afirmacija iz naključno odprte strani iz knjige: Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izobljšati življenje od L.L. Hay:

Moje telo naredi vse kar je v njegovi moči, da bi bila povsem zdrava.

Imam osebnega angela varuha. Vseskozi sem varovana in vodena od Boga. 
(ta velja predvsem za Andrejo, da prežene črne misli in napovedi)

Z ljubeznijo počnem vse, kar je v moji moči, da bi pomagala svojemu telesu ohranjati popolno zdravje.

Če iz teh afirmacij potegnem in dopolnim še nekaj za bodoče nosečke:
Moje telo naredi vse kar je v njegovi moči, da bo čimprej nosilo zarodek. Moje telo se pripravlja na nosečnost.

Pa še nekaj za vse nosečke:
Moje telo dobro skrbi, sprejema in zalaga zarodek s hrano, tekočino, ljubeznijo in veseljem. Odlično se prilagaja spremembam, ki mu jih nosečnost nalaga. Počutim se odlično, tudi otrok se počuti odlično.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 431
23.5.2007 12:03:39   
pot
Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino: Največji čudež na svetu
  •     -ll-        : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel: Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag: Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
  • Gray John: Otroci so z nebes
  • Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
  • Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
  •  -ll-          : Pasti življenja
Za nosečnice:
- Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih
- mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše

< Sporočilo je popravil pot -- 23.5.2007 12:04:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 432
23.5.2007 16:40:56   
lejca
Dan...

kako ste kaj?Imam eno vprasanje...prejle,ko sem sla na wc sem opazila na papirju vlecljivo skoraj prozorno sluz...kaj naj bi to bilo?Danes je 33.dan ciklusa ...in ne cakam user posted image ...bi to lahk pomenilo ,da sem user posted image ?

Lejca

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 433
23.5.2007 17:02:58   
citrončica
Pot,user posted image user posted image user posted image ,hvala za pomoč,
jaz žal nisem prišla do knjižnice,bom v petek ali pa bom na netu pogledala zalogo in mojega poslala...že danes mi je kar dolgčas,pa sem komaj iz punkcijeuser posted image ,sem pa pop prav lušno zaspala,je tudi pasalo...jaz namreč zelo težko podnevi spim,moram met res vročino....da me zmanjka,zato mi je prav super!!
Lejca,upam da je to to!!user posted image

Ostale pozitivke,lep dan!!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.5.2007 12:04:16   
lejca
..dan..

pa ni to touser posted image in se selim v mesec junij..al pa kr na zacetek julija ,ce bo ciklus spet tak dolg...ampak nic zato...bo poletje kljub temu zelo pestro...za komaj cakam...
..trenutno sem dobesedno prilezla iz mesta...tu je tako vroce,da se ne da niti dihat...user posted image

lep dan vam vsem zelim...pa lep mesec junij...mal moram odklopit in mislit na druge stvari...vsekakor pa spet pridem nazaj ..upam z dobrimi novicami ce ne pa glih tolk ,da vam zelim lep dan

pa pa
ciao
Lejca

Neposredna povezava do sporočila: 435
24.5.2007 12:32:21   
metuLJchy
lejca le pogumno naprej. Morda je tvoje telo v tem trenutku še šibko po ss in ga bo ta mesec okrepil. Skratka - to tvojo user posted image  poskušaj sprejeti (še ta mesec), potem pa ji povej naj se lepo odpravi na eno devetmesečno potovanje. Da ti si čisto pripravljena na user posted image .. do takrat pa ta mesec, mesec maj in junij, ki sta zelooo lepa, čeprav vroča čimbolj uživaj...vsak trenutek je poseben in vsak se nekoč v knjigo naših življenj usidra kot doben kamenček. Naj bodo vsi kamenčki tega meseča čimbolj čarobni, pa ne le tebi tudi vsem ostalim puncam!

Sončka!!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.5.2007 10:57:18   
citrončica

• Norman V.Peale                 : Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-                               : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-                               : Živeti vse življenje
  •     -ll-                               : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay                      : Življenje je tvoje
  •     -ll-                               : Moč je v tebi
  •     -ll-                               : Telo je tvoje
  •     -ll-                               : Meditacije
  •     -ll-                               : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-                               : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-                               : Zmorem! Kako si...   
  • Martin Kojc                        : Učbenik življenja
  •     -ll-                               : Pot k sreči
  •     -ll-                               : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch          : Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery    : Mali princ
  • Anthony de Melo                : Zavedanje
  • Laura Esquivel                   : Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho                     : Alkimist
  •     -ll-                               : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino                       : Največji čudež na svetu
  •     -ll-                               : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel                       : Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag                    : Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree    : Otrok nove dobe
  • Gray John                          : Otroci so z nebes
  • Ivan Burnell                       : Moč pozitivnega delovanja
  • Desa Muck                         : Peskovnik Boga Otroka
  •  -ll-                                   : Pasti življenja
  • dalajlama                          :Pot do sreče

Za nosečnice:
- Stuart Campbell: Glej, kako rastem! Tridimenzionalni pogled v razvoj in rast ploda v maternici po tednih
- mag. Stanko Pušenjak, dr. med.: Nosečnost od tedna do tedna. Koledar za bodoče starše

Evo pozitivke,jaz sem spet našla malo časa za branje,od dalajlame Pot do sreče spet malo berem,tole mi je všeč:
...Še preden zjutraj vstanete,vzpostavite nenasilen,neškodljiv odnos do novega dne.Zvečer preglejte,kaj ste počeli čez dan............
No zdaj grem pa pogledat,če je zunaj na sončku,ali pa v senčki,kaj miru za brat,sem že malo sita zaprtega prostora in postelje...user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 437
25.5.2007 11:00:09   
citrončica
Joj,mal čudno sem tale naš seznam prpopala...user posted image user posted image ,bom naslednjič popravla,izgleda sem eno poravnavo teksta nekje pobrala in je tole ratalo?!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
25.5.2007 11:51:38   
andreja2000
Pozdravljene!user posted image

Danes sem bila v knjižnjici in sem si želela izposoditi kako dobro knjigo o user posted image ,pa imajo samo par nekih zelo starih knjig,tista,ki pa je še kolko tolko,pa jo imam doma.No,potem pa sem si izposodila dve knjigi o pozitivnem razmišljanju,pa bom te brala,očitno te rabim boljuser posted image .

citrončica  tole knjigo POT DO SREČE sem jaz že tudi prebrala,mi je všeč...

Vsem želim lep dan in lep vikend in nikar ne pozabite nase.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
25.5.2007 13:13:22   
citrončica
Andreja,tud jaz sem to knjigo že prebrala,pa jo včasih kar spet v roke vzamem...mam tisto žepno izdajo doma,
zdajle je pa spet prav pasalo,sem šla za hišo,kjer je mir,je ptički in čebelice se slišijo,pa sem bila skoraj 2uri zunaj,brala,in brala,te kar posrka.Potem sem šele opazila,da sem že čisto na soncu,pa sem šla raje nazaj noter.....

Ja,pozitivke,ne pozabite nase,izkoristite sončka!!!

Neposredna povezava do sporočila: 440
5.6.2007 9:23:23   
citrončica
Kje ste vse moje pozitivke??
Saj vem,da je tu že velik % user posted image ,in da vsaka po svoje uživauser posted image ,a vseeno pridite malo pokukat še sem....

Se vidi,da sem doma in da imam čas,neuser posted image user posted image !!no,če drugega ne,sem pa temo iz naftalina potegnilauser posted image ,
kljub dežku..lep dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 441
5.6.2007 9:35:09   
metuLJchy
citrončica super da si se spomnila na nas! Jaz sem že par dni kukala gor, če ima katera kaj lepega za povedat, pa ste se vse poskrile... kako ste punce, kako naše nosečke? Lejca kako je s tabo? Tudi jaz vsem pošiljam enega velikega sončka in oglasite se še ostale!!

Neposredna povezava do sporočila: 442
5.6.2007 9:53:32   
citrončica

Norman V.Peale                 : Moč pozitivnega mišljenja
  -ll-                               : Zmorem,če to verjamem
  -ll-                               : Živeti vse življenje
  -ll-                               : Pozitivna načela življenja
Louise L.Hay                      : Življenje je tvoje
  -ll-                               : Moč je v tebi
  -ll-                               : Telo je tvoje
  -ll-                               : Meditacije
  -ll-                               : Življenje!:pot ljubezni
  -ll-                               : Nikoli ni prepozno
  -ll-                               : Zmorem! Kako si...   
Martin Kojc                        : Učbenik življenja
  -ll-                               : Pot k sreči
  -ll-                               : Razsvetljeni človek
Donald Neale Walsch          : Pogovori z Bogom
Antoine de Saint-Exupery    : Mali princ
Anthony de Melo                : Zavedanje
Laura Esquivel                   : Kot voda za čokoladouser posted image
Pablo Coelho                     : Alkimist
-ll-                               : Veronika se odloči umreti
Og Mandino                       : Največji čudež na svetu
  -ll-                               : Možnost izbire
Ruiz Miguel                       : Štirje odgovori
Jirsak Predrag                    : Lunini otroci
Rajneesh Bhagwan Shree    : Otrok nove dobe
Gray John                          : Otroci so z nebes
Ivan Burnell                       : Moč pozitivnega delovanja
Desa Muck                         : Peskovnik Boga Otroka
-ll-                                   : Pasti življenja
dalajlama                          :Pot do sreče

Za nosečnice:

Upam,da sem tole zdaj poravnala nazaj,ko sem zadnjič eno zbrko naredilauser posted image ,še katera kaj bere??

< Sporočilo je popravil citrončica -- 5.6.2007 9:56:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 443
5.6.2007 9:59:05   
citrončica
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem! Kako si s pomočjo afirmacij izboljšati življenje
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino: Največji čudež na svetu
  •     -ll-        : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel: Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag: Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
  • Gray John: Otroci so z nebes
  • Ivan Burnell: Moč pozitivnega delovanja
  • Desa Muck: Peskovnik Boga Otroka
  •  -ll-          : Pasti življenja
  • dalajlama: pot do sreče

Za nosečnice:

A zdaj je??
najprej nekaj zakvačkaš,potem pa ne znaš nazaj!!!????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.6.2007 14:51:49   
lejca
lep pozdrav vsem skupaj...

malo sem spet pokukala k vam....mislim,da imam te dni ovulacijo...upam vsaj....danes in jutri je se moj mozek doma potem gre pa spet delat in ga ne bo 3 mesece in pol..natancno vse do konca septembra...sluzba pac...zato pa te dni noro cele dneve po veckrat na danuser posted image user posted image user posted image pridnouser posted image user posted image user posted image se mi ze kr mal ne da...user posted image
potem pa bomo videli ce se vse to obrestuje...mozek pridno navija za enega user posted image ...zato se niti ne pritozuje kadar mu namignem ,da greva user posted image user posted image sej pol bo pa on moral tud mal potrpet...

Metulychy in kako si kaj ti?

lp Lejca

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 445
5.6.2007 15:31:15   
florita
bravo lejca......moj je tu doma in čakam da danes spet user posted image , pa upam da bo kaj ratalo....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 446
5.6.2007 15:38:36   
citrončica
lejca in florita,
izkoristita,dokler sta vajinauser posted image  doma,
max user posted image ,samo da ju čist na izčrpatauser posted image user posted image ,
potem pa čakamo rezultat!!user posted image
tudi tale tema ima zelo dober % user posted image !!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 447
5.6.2007 16:31:28   
andreja2000
Hojla!

No,pa se še jaz javljam.Moje slabosti so se precej zmanjšale in včasih se mi zazdi kot da nisem user posted image .
Še vedno pa imam rahlo vnetje,vendar rumenega izcedka ni več,drugače je zaenkrat vse o.k.Se pa psihično počasi že pripravljam na AC,ki jo imam proti koncu meseca.

Vse,ki še čakate na user posted image ,vam iz srca želim,da jih tudi vsak čas ugledate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
5.6.2007 16:35:43   
citrončica
o,Andreja2000,kako lepo,da si se oglasila,
me veseli,da je vse ok,in zdaj še naprej uživaj,
sem si danes prav malo časa vzela in za nazaj malo našo temo prebrala,
upam,da je tvoja mami ok,da zdravljenje dobro napreduje,
pa tudi na vse ostale sem se med branjem spomnila,pridno metuLJchy,ki najbrž spet športa,pa pot,ki spet kaj pozitivnega bere...
v glavnem,vsem pozitivkam pozdravček!!!

Neposredna povezava do sporočila: 449
5.6.2007 16:48:17   
florita
punce vidim da se seznam knjig kar dalšja in daljša a bomo na dopustu samo brale...kaj pa user posted imageuser posted image ...če ni odveč: jaz bi imela kakšne naslove knjig romantičnih ala Daniele Steel, ali pa kakšne akcijske kot so od Browna a veste naslove.....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!