pot
|
Pozdravljene, bodoče nosečke. Sonček se je sicer trenutno skril za oblake, ampak je še vseeno zelo lep dan. Jaz sem naredila manjči sprehod do trgovine, tako, da sem se naužila malo svežega zraka. Punce, držim pesti, da se vaši ljubljenčki in vaši dragi čimprej obnesejo in navadijo, da ste tudi ve prisotne, predebatirajte in sklepajte kompromise glede njihove vzgoje... Omislite si šolo za vaše ljubljenčke, kjer vas bodo seznanili s tem, kako se pravilno lotiti vzgoje, pa še kužke boste socializirale. andreja, držim pesti, da se s tvojo mami vse dobro izteče, več kot si naredila tako ali tako ne moreš, lahko ji skušaš odpreti oči, vsake toliko, to je pa tudi vse. Alejinad, vidva si želita otroka in vidva sta tista, ki ga bosta vzgajala in bila zanj odgovorna, punca, bo že sprejela, da ne bo več na prvem mestu, če je to tisto kar jo skrbi, postavita jo pač pred dejstvo, da se Vidva veselita naraščaja, pa da vaju njeno mnenje pač malo briga. Grdo rečeno ampak, otrok bo vajina skrb in ne njena, igrače bo pa tako ali tako svoje dobil. Dajta ji vedet, da se vidva veselita, da pa bosta obe hčerki, še vedno vajini veliki ljubezni, samo, da se bo vajina ljubezen še malo povečala za 3. otroka in odmislita vajino skrb in strah, ki ga mogoče nevede nanjo prenašata. Pogovarajta se, pa ne na način, da vaju skrbi, kako bo sprejela novega sorojenca ampak na način, kako sta vidva vesela in kako se boste vsi radi imeli in kako boste imeli radi še enega družinskega člana. Veselita se in kar veselo delajta in brez skrbi na 3. otroku, če sem prav razumela. Punce, rade se imejte, imate krasno družbo - same sebe.
|