|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
22.3.2007 15:32:18   
pot
Pozdravljene, bodoče nosečke.

Sonček se je sicer trenutno skril za oblake, ampak je še vseeno zelo lep dan. Jaz sem naredila manjči sprehod do trgovine, tako, da sem se naužila malo svežega zraka.

Punce, držim pesti, da se vaši ljubljenčki in vaši dragi čimprej obnesejo in navadijo, da ste tudi ve prisotne, predebatirajte in sklepajte kompromise glede njihove vzgoje... Omislite si šolo za vaše ljubljenčke, kjer vas bodo seznanili s tem, kako se  pravilno lotiti vzgoje, pa še kužke boste socializirale.

andreja, držim pesti, da se s tvojo mami vse dobro izteče, več kot si naredila tako ali tako ne moreš, lahko ji skušaš odpreti oči, vsake toliko, to je pa tudi vse.

Alejinad, vidva si želita otroka in vidva sta tista, ki ga bosta vzgajala in bila zanj odgovorna, punca, bo že sprejela, da ne bo več na prvem mestu, če je to tisto kar jo skrbi, postavita jo pač pred dejstvo, da se Vidva veselita naraščaja, pa da vaju njeno mnenje pač malo briga. Grdo rečeno ampak, otrok bo vajina skrb in ne njena, igrače bo pa tako ali tako svoje dobil. Dajta ji vedet, da se vidva veselita, da pa bosta obe hčerki, še vedno vajini veliki ljubezni, samo, da se bo vajina ljubezen še malo povečala za 3. otroka in odmislita vajino skrb in strah, ki ga mogoče nevede nanjo prenašata. Pogovarajta se, pa ne na način, da vaju skrbi, kako bo sprejela novega sorojenca ampak na način, kako sta vidva vesela in kako se boste vsi radi imeli in kako boste imeli radi še enega družinskega člana. Veselita se in kar veselo delajta in brez skrbi na 3. otroku, če sem prav razumela.

Punce, rade se imejte, imate krasno družbo - same sebe. user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 301
22.3.2007 15:33:42   
metuLJchy
mislim da mi ga je uspelo shecat da greva v mullerja popoldne, pa mu nič nočem povedat zakaj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 302
22.3.2007 15:47:48   
pot
user posted image user posted image user posted image metuLjchy, potem pa kar izkoristi vajin skupni čas in si privošči, da še tebe malo razvaja in daj še ti njega in ga povabi na kakšen sladoled ali tortico... user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 303
22.3.2007 16:16:40   
metuLJchy
punce a ste opazile kako so uredniki ringaraje polepšali spletne strani oz. dali pomladne barve...dosti bolj mi je všeč tako!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 304
23.3.2007 8:04:04   
ALEJINAD
Dober dan, punce, danes sem pa jaz prva, poročam, da napovedanega snega pri nas še ni, bila na svežem zraku z našo psičko, ki bi se sam čohala. Pogledala pridelek na vrtu - kmalu bomo poleg regrata jel še svežo solatko.... Uglavnem lep začetek petka.... Tečemo pa še mal u mislih....

Neposredna povezava do sporočila: 305
23.3.2007 8:41:41   
citrončica
Pot, vedno napišeš take poste, da v bistvu nimam več kaj dodatuser posted image ,
zato vam danes,vsaki posebej in vsem skupaj,pošiljam enuser posted image ,sončka,da preživite čimlepši dan,
jaz šibam v Lj na G na pregled,tako da sem frej,in upam, da bo še sonček, ko se vrnem!!!!
Pa v knjižnico moram tud malo zavit,tako da grem nazaj še naš spisek poiskat.....user posted image

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 306
23.3.2007 8:42:57   
citrončica

Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem!
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
23.3.2007 11:03:56   
andreja2000
Pozdravljene,moje pozitivke

Jaz sem včeraj izvedela še eno slabo novico,ki sem jo omenla že v dveh drugih temah in gre za sestrično od bivšega,mamico 3 malih otrok,ki je padla po stopnicah in si zlomila vratna vretenca.Njen položaj je trutno podoben kot pri bivšem,a čaka jo še ena operacija in jaz upam in vrjamem,da bo ta mlada mamica to dala uspešno skozi in končala bolje kot bivši,ki je žal ostal tetraplegik.Z to mamico sva v dobrih odnosih in mi je res hudo zanjo.

Zjutraj sem bila pa pri moji mami in je po tretji kemoterapiji precej šibka.Čaka jo še 9 kemoterpij,vsak teden ena.

Bivši pa postajatako nervozen in živčen,saj kdo pa ne bi,ko spozna,da prav ničesar ne more storiti sam.
Najin sin je tudi pod nekakšnim stresom,ko je včeraj izvedel še za nesrečo očetove sestrične.

Jaz pa sama ne vem od kod črpam vso energijo in voljo,a življenje je tako,da nas naredi močnejše ali zlomi.Ko sem v nosečnosti izgubila svojo deklico sem bila tako zelo na tleh in vesela sem,da sem zbrala toliko svoje notranje moči in se pobrala.Življenje me je okrepilo,res mi je naloženo veliko težav ,a vrjamem in upam,da bo moja moč še vedno taka,da bom zmogla vsa ta bremena.

Ja,morala sem tudi z vami deliti vse tole in hvala,da ste me brale,meni pa je z tem pisanjem tudi nekoliko lažje.Človek pač ne sme svojih tegob zadrževati v sebi,ker s tem uničuje svoje lastno telo.In kot sem se naučila,svoje telo in dušo moramo imeti radi,jo hraniti z pozitivno energijo in nikoli pozabiti nase.Kajti saj veste,smo edinstveni in najboljši-prav vsak zase.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 308
23.3.2007 14:50:47   
metuLJchy
andreja, res se ti je nabralo bremen in spominov - in vsaka ti čast da jih nosiš s pogumom in pozitivizmom. To ni mala stvar...ja, človek se včasij vpraša, zakaj se mi dogaja vse to? Zakaj prav meni?? Poznam občutke in dogajalo se mi je tudi marsikdaj, da ko sem mislila, da zdaj pa res nič več drugega ne more it narobe, je šlo še kaj...ponavadi grde stvari pridejo na kupu...k sreči potem en dan posije prvi žarek sonca...in vsako jutro je žarkov več, dokler toliko ne ogrejejo naših misli, da nekako pozabijo slabe izkušnje...vem, pri tebi bo to težje, ker so v igri bolezni, ki pač ne izginejo čez noč, a z zaupanjem vase in medicino se morda vse reši...resdane čez noč...a z malimi koraki! Za tvojo punčko pa mi je res hudo, in iz srca ti želim, da te usoda na tem področju čimprej razveseli! Ko ti je hudo, ti nam le napiši kakšno besedo, dušo je treba olajšat, saj je pot zadnjič napisala lepo, iz odlomka, da čustva, ki nas ne osrečujejo (jaz kar malo širim tisto misel) bolje, da ne ostanejo v nas... Danes je tak krasen sonček, naj ti da poguma in vedenja da zmoreš, vedenja da si močna, in da se ti bo vse dobro kar daješ nekega dne zagotovo vrnilo... Andreja, drži se!!

Vsem ostalim puncam pa tudi enega velikega sončeka1

Neposredna povezava do sporočila: 309
23.3.2007 15:00:09   
andreja2000
metuLjchy res ti hvala ker si mi namenila toliko besed tolažbe in res je,človeku je pri duši mnogo lažje,če to nekako da iz sebe.

Res upam,da se to slabo obdobje že enkrat zaključi,ker se že nooroo vleče....

Uživajte današnji dan,zdajšnji trenutek in ne prepustite se turobnim mislim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 310
23.3.2007 16:15:52   
citrončica
Andreja,res smo tu na tej temi, da si zaupamo,ko nam je težko,in hkrati potolažimo,da nam je lažje...življenje nas res postavlja pred izkušnje,takšne in drugačne,in kot pravijo,kar te ne pokonča,te okrepi,
zatouser posted image  za tvoje pozitivno mišljenje in res je, vedno imaš 2 možnosti:vzameš za hudo in se zapreš vase in v sebi najedaš, ali pa zbereš vso moč,si rečeš,da je vsaka stvar za nekaj dobra,da se vsaka stvar zgodi z namenom in poskusiš iz vsega izvleči najboljše,kar se v dani situaciji da.

Srčno upam, da bo tvoja prijateljica čimprej okrevala,pa pozitivne misli za tvojo mami....bratrančeva punca je že 1,5leta doma,29 bo stara,je imela raka na dojki,še hormonsko pogojenega,tako da se še vedno zdravi,čeprav je že uspešno prestala operacijo,in pred tem kemoterapije.....tako da si približno predstavljam, kaj prestajate!!user posted image

MetuLJchy,tudi tebi en user posted image ,pa tudi ti tvojega dragega preseneti z dobro voljo,pa skupaj pocrkljajtauser posted image ,in upam,da se vama obeta lep vikend!!!!

Vsem ostalim pa tudi sončka,izkoristite ga še danes,in pozdravček!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
25.3.2007 18:19:37   
andreja2000
citrončica tudi tebi hvala za vse besee
Jaz sem pa danes tako zaspana.Včeraj smo se srečale nekatere rr in bilo je tako fajn jih spoznat.
Ctrončica,lepo,da sem lahko spoznala tudi tebe in upam,da se srečamo še večkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 312
25.3.2007 21:47:08   
metuLJchy
punce pozdrav, kako ste kaj? Naj vam povem, da sem danes zjutraj ponovno naredila test...in žal spet nič...sem žalostna, pravzaprav že kar malo obupana...toliko časa je že mimo...pa še tej ciklusi, zadnjo M. sem imela 1 ali 2 februarja, skoraj 2 meseca naokrog, pa je še vedno ni...da bi vsaj na novo lahko začela..uh, koliko vere je bilo v meni, ko sem začela to temo! A meseci gredo mimo, nič se ne premakne...se mi zdi, da se moj optimizem kar nekam izgublja..pa do našega kužeka nekako ne začutim tistega pravega "feelinga", skrbim za njega, a mi ne paše, da se valja po kavčih, ne paše se mi mečkat z njim...moj fant si to razlaga kot da ga ne maram..punce, koliko konfliktov je zaradi tega zraslo...in se le zapiram..le kužeka si nisem želela v stanovanju to je to..včasih se vprašam, ali sem jaz tako "čudna" da mi pač ne paše da kuža povsod in vsevprek, ali smo pač nekateri ljudje takšni da nam ne paše se s kužeki preveč cartat...kaj pa vem, mene strah klopov, bolhic..nekako imam te stvari raje zunaj kot noter...ej punce moje, danes spet nakladam jaz, a zaradi takih malenkosti se mi sicer drugače lepa nedelja pokvari...in zbudi tisoče vprašanj...še sama sebe skoraj obtožujem..kakšne imate ve mnenja do živali v hiši, menite da če nekomu bližina kužkov, muck (na kavčih, v kuhinji, ...) ne paše, da s tem kaže svoje minuse, ali da pač smo različni in da to ni odraz kakšni smo kot osebe...porkaduš prav žrem se zdaj zaradi tega...

Neposredna povezava do sporočila: 313
26.3.2007 10:37:02   
ALEJINAD
user posted image Upam, metulchy, da se je ponedeljek začel bolj veselo kot je bila nedelja. Saj bo tuduser posted image  prišel, le pozitivno naprej. Kar se tiče kužka, pa sem jaz istega mnenja, da je pes za ven. Mimogrede včeraj smo dobili novo kužiko - 10 tedno staro nemško lovsko terierko ( ej, to je tak cuker, ku podganca mejno). Pa nam ne misel ne pade, da bi jo imel v hiši, pri nas imamo pač velik pesjak, kjer je Daša dalmatinka, zdaj bo pa še malo zunaj (sicer bo zdaj še nekaj tednov v garaži ponoči). tako, da to ne pomeni, da ne maraš živali. Sploh pa si upravičeno jezna, če moraš vse pucat za njim. Res pa, da niso vsi za vse živali.. tako da nikar se ne žri zaradi tega....
sonček je punce, zdaj pa veselo na delo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 314
26.3.2007 10:58:18   
andreja2000
metuLJchy
Oh,ti smola,da ni + ali pa vsaj user posted image ,da lahko štartaš novi krog.Tole se ti pa res vleče in verjamem,da te tudi psihično kar precej izčrpava.
Kar se pa tiče tvojega user posted image  pa tudi meni ne bi pasalo to valanje po kavču in kaj vem kaj še vse.Prav občudujem sestro,ki pa v tem dobesedno uživa.Se kar bojim,ko bo prišlo tako daleč in bomo imeli user posted image ,ki sem ga obljubila hčeri čez kako leto.
Jaz mislim,da nisi prav nič čudna-glede kužka.Ljudje smo si različni in eni imajo radi to ,drugi ono.

Veš,vem da si imela v sebi ogromno vere,ko si odprla to temo,ampak nismo vedno polni vere,to ni lahko ves čas imeti v sebi in pomoje se je to treba nekako naučit.Ko sem sama bila po izgubi moje punčke na tleh,sem prebrala ogromno knjig in skoraj na silo želela vrjeti,upati in biti močna,če prav sem v svoji notranjosti čutila,da še temu zdaleč ni tako,da so to le moje želje,da dejansko pa nisem tako močna.Vendar sem še naprej brala vse te knjige in kakor hitro sem s tem branjem prenehala sem se tidi izgubila.No,sedaj,po skoraj dveh letih pa vem in čutim,da sem se resnično napolnila z pozitivno energijo,da sem postala močna in hkrati tudi dosti srečnejša in da lahko končno življenje sprejmem kot mi je dano.O,seveda še pridejo dnevi,ko sem tudi jaz žalostna in potrta,vendar to je tudi normalno,saj pomoje človek ne more 100% vedno biti v formi.
Ne vem če si zasledila na drugi temi ,ko je koala povedala,da ima eno drevo in gre vedno k njemu,ko ji je hudo ga objame in čuti njegovo moč in pozitivno energijo.Meni je ta njen način tako všeč.
No,želela sem ti povedat,da ko človek začne gledat pozitivno in se zato tudi trudi,ni rečeno,da čuti takoj spremembe,meni je to trajalo skoraj dve leti...,
Želim ti vse lepo in naj te že končno obišče vsaj user posted image ,če že + ne,da lahko začneta spet novi krog.
zate user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 315
26.3.2007 20:57:50   
citrončica
Andreja2000,tudi jaz sem vesela,da sem te spoznala,upam,da se kmalu spet srečamo,
spet si napisala tako lep post,da lahko rečem le,da se strinjam,
MetuLJchy,kot ti je že Andreja napisala,vsak ima pravico do svojih želja,tudi jaz sem si želela psa,a vsekakor zunaj,pa smo prišli do tega,da mu nebi bilo najboljše zaradi poti na morje,varstva tudi nebi imel,če bi ostal doma,pa prenatrpan urnik med tednom....tako da sva to misel opustila,kar pa še ne pomeni, da ne maram živali,res pa jih v hiši nebi imela.Upam,da kljub vsemu vsajuser posted image pride,da startaš novo krog!!!
Vsem ostalim pozdravček,vsaj pozitiven,če že sončen ne more biti te dni!!

Neposredna povezava do sporočila: 316
26.3.2007 23:54:48   
pot
andreja, držim pesti, da najdeš vse moči v sebi in da greš skozi vse izzive, ki ti jih življenje nalaga oz. jih nalaga vsem tvojim bližnjim in si z njimi tudi ti na preizkušnji.

metuljchy, očitno se morata s tvojim dragim odkrito pogovoriti, da ne bo mislil, da si na kužka ljubosumna, čeprav je podzavestno tudi to možno. S to temo si začela ker si v njo verjela, zdaj pa upanje izgubljaš, zato si spet začni ponavljati pozitivne afirmacije in razčisti s tistim, kar te žuli - sama pri sebi. morda te žuli še kaj iz preteklosti in še nisi razčisitla. misli moraš ukrotiti in verjeti pozitivno, moraš se uravnovesiti, da se bo uravnovesilo tudi tvoje telo, ne pozabi, da je telo odraz tvojih misli. Vem da zmoreš in vem, da tudi ti veš, da lahko zmoreš.

citrončica, katero knjigo si potem dobila v knjižnici? Kakšno iz seznama ali kakšno novo in jo lahko že priporočiš?

Alejinad, čestitke za novo družinsko članico. user posted image Kako se navaja? Ji je všeč nova družba ali še ima domotožje?

Punce, ostanite same sebi krasna družba še naprej! Mislite pozitivno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
27.3.2007 8:15:14   
ALEJINAD
Jutranji pozdravček, punce.
Čeprav je tole "pozitivna stran", me tale sprememba ure daje že tretji dan. pa še hčere sem nazjala zjutraj (klasika, spijo do zadnje minute, ne morejo vstat, še mal, mami, pa še kužiko pockrklajt, pa ne najdemo špangic, pa zobi niso dost umiti,pa...). Saj bo, jutri bo boljš, jih moram dat pa prej spat... Ne vem, ko se ura premakne, je vsako leto isto suser posted image . Bo že boljš...
Naša nova članica Bina pa je prav fejst punca, sicer se še malo boji ta velike dalmatinke Daše, pa tako se rada carta (ne vem, če bo to res lovski pes...).
Današnja misel pa je: sem na pravem mestu, ob pravem času in počnem pravo stvar...
Vsem veliko pozitivne energije in ljubezni do nas samih in vseh okrog nas.user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 318
27.3.2007 12:45:32   
pot
Današnja misel mi je zelo všeč, alejinad. user posted image Dobro si to napisala.user posted image

Jaz se tudi še navajam na novo uro. Pa bi mi bilo bolj všeč, če bi uro pustili premaknjeno za pol ure in je ne bi rabili premikat spomladi in jeseni, vsakič znova. user posted image Potem pa prve dni težje zaspiš ob novi uri - zvečer, zjutraj pa težje vstaneš.user posted image

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 319
27.3.2007 12:47:24   
pot
Saj res, kakšno srečanje ste pa imele?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 320
27.3.2007 13:49:17   
andreja2000
pot, to je bilo srečanje nas punc iz rr,ki ga je organizirala v MB mojca9000,pod temo katera bo z mano tekla nov krog in prijavila se je lahko vsaka,ki je to želela.Bilo je res zanjimivo in čas je nenormalno hitro tekel.

Ne moremo izbirat ,kar se nam dogodi,lahko pa vedno izberemo,kako se bomo na dogodke odzvali.
                      misel iz knjige-SREČA JE METULJ

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 321
27.3.2007 17:18:53   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Današnja misel mi je zelo všeč, alejinad. user posted image Dobro si to napisala.user posted image

Jaz se tudi še navajam na novo uro. Pa bi mi bilo bolj všeč, če bi uro pustili premaknjeno za pol ure in je ne bi rabili premikat spomladi in jeseni, vsakič znova. user posted image Potem pa prve dni težje zaspiš ob novi uri - zvečer, zjutraj pa težje vstaneš.user posted image

Pot,se strinjam, smo izgleda vse na istem, zaspanke!!
Žal moram priznat, zadnjič nisem prišla do knjižnice, sem pa doma spet vzela v roke knjigo
Pot do sreče- Njegova svetost dalajlama...razmišljanja o smislu življenja,
sem jo enkrat že prebrala, zdaj pa malo sem in tja spet prebrala,je kar zanimiva, pa moraš imet dan za takšno temo....
Vsem pošiljam en pozdravček, žal ne sonček, pa vseeno vesel!!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.3.2007 20:47:08   
ALEJINAD
Ja punce, danes sem vas pa pogrešala z našimi pozitivnimi mislimi, a že spite?
Danes je bil lepši dan, sem se veliko sprehajala z mojima puncama in našima kužikama (ej, bogi moj mož, ma že 4 babe pr hiš). Moje punce že spijo - user posted image user posted image .
Misel dneva: vsak dan zmagam in moja energija je neustavljiva. Nočko!user posted image

Sonček je in ti si skuštrana...

Neposredna povezava do sporočila: 323
28.3.2007 23:13:15   
pot
Danes je bilo očitno res puščobno med pozitivkami. Jaz se pripravljam na drugo terapijo pri bioenergetičarki. 4 dni bom posvečala mojemu telesu ter mojim mislim in uživala v dobri energiji, ki bo krožila po prostoru. Se zelo veselim.

Andreja, gotovo ste uživale na srečanju, user posted image toliko punc s podobnimi izkušnjami in veliko pozitivne energije in upanja... Se popolnoma strinjam z mislijo iz knjige, ki si jo napisala. user posted image

1. april bo kmalu... Se boste kaj pošalile doma? No, vsaj za prvi april smo lahko noseče. user posted image user posted image user posted image

Si še ponavljate misli o nosečnosti? Kaj pa vizualizacija? Ker se bom te dni posvečala sebi in svojemu zdravju: ˝Zdrava sem, sijem od zdravja...˝ Ti bom prevzela misel Alejinad: ˝Sem polna energije.˝

Punce uživajte v svoji krasni družbi, ta ostane z vami do ponovnega rojstva. user posted image

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 324
30.3.2007 18:54:02   
Anonimen
Nisem brala vsega, samo povem, da pozitivne misli zelo POMAGAJO!

Jaz sem si ves čas vizualizirala kakšnega moža želim in sem takšnega tudi dobila.

Ves čas sem pa mislila pozitivno, da bom imela najprej fantka in da bom zanosila v aprilu. Tudi to se je res zgodilo. Moja druga želja je bila punčka, ves čas sem mislila pozitivno in si to tudi predstavljala in po 9 h mesecih sem zanosila, zdaj imam oba, fantka, punčko, tako kot sem si želela in si v svojih pozitivnih mislih to VES ČAS tudi ponavljala.

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?