pot
|
Čas je za ponovno ˝zdravljenje˝. Še vedno knjiga Moč je v tebi od Louise L. Hay: ˝Zamera je jeza, ki je že dolgo zakopana. Glavna težava pri zameri je, da se nastani v telesu, se navadno kopiči vedno v istem predelu ter ga sčasoma prepoji in začne ražirati. Pogosto se spremeni v tumorje in rakaste tvorbe. Če torej dušite jezo in ji dopustite, da se vam naseli v telesu, škodujete svojemu zdravju. Naj ponovim, čas je, da ti občutki privrejo na dan. Mnogi smo odraščali v družinah, kjer nam ni bilo dovoljeno, da bi bili jezni. Posebno ženske smo bile vzgajane v veri, da pomeni jeza nekaj slabega. Nesprejemljiva je bila, čeprav so si jo starši seveda lahko privoščili. Zato smo se jo načuli požreti, namesto, da bi jo bili izrazili. Vendar nam je zdaj jasno, da jo sami zadržujemo. Nihče drug ne sodeluje pri tem. Eden od razlogov, da si ženske same ustvarjajo ciste in tumorje v maternici, je sindrom, ki mu pravim ˝grdo dela z, mano˝. Spolni organi predstavljajo ali najbolj moški del telesa, mopki princip, ali najbolj ženski del telesa, ženski princip. Ko so ljudje čustveno prizadeti, navadno v najtesnejših odnosih, to prenašajo v eno od teh področij. Ženske sprejmemo prizadetost v svoje ženske organe, njihov najbolj ženski del, ter gojijo in varujejo rano, dokler se ne spremeni v cisto ali tumor. ... Zdravniki uspešno odstranjujejo novotvorbe, le da jih mi lahko kar naprej ustvarjamo. Včasih bi raje umrli, kot spremenili svoje vzorce. In umremo. ...Spomnite se, vsi imamo v sebi moč in vsi smo prišli sem zato, da bi se naučili raznih lekcij. Naši višji jazi poznajo našo usodo v tem življenju in vedo, česa se moramo naučiti, da bi se v procesu razvoja pomaknili naprej. Nikoli ni napačne poti, pot samo je. ... Kar nam ne bo uspelo v tem življenju, bomo obdelali v naslednjem. ˝ Mislim, da bo za danes dovolj, naslednjič pa še kaj napišem o depresiji, mogoče celo o strahu. Kot sem že rekla, tega je veliiiko. Uživajte še naprej v lepem sončku in v svoji krasni družbi, jejte kar vam paše, pijte kar vam paše in preprosto užvijate v malih stvareh, ki dajejo smisel celoti.
|