|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
16.3.2007 18:47:26   
citrončica
Danes je bil lep dan,so pozitivne misli prišle do nas....hvala vsem user posted image .
Super, da je petek, da bo lep vikend, upam, da nam ponedeljek ne nasuje res snega, ko je zunaj že tako lepa pomlad...danes se pa meni zdi,da je nekaj pozitivnega v zraku,kljub petku je bil-in je še prav prijeten dan...upam,da tudi vam...
Zdaj pa hitro narest plane za vikend, da ga maximalno izkoristimo in da vsaka naredi nekaj zase, vsaj nekaj...malenkost...obljubite??user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.3.2007 21:48:58   
metuLJchy
citrončica jaz z veseljem obljubljam da bom kakšen trenutek namenila sebi...prej ko sem bila na moji dnevni hitri hoji skozi gozd so ptički tako lepo peli, da so mi nafilali baterije...ja, tudi jaz upam, da nam kakšen mraz ne vzame te prelepe pomladi! Nič...prišla sem le ugasnit računalnik in vas spotoma pozdravit...uživajte v vikendu, ki prihaja, pa se beremo!!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 277
17.3.2007 8:59:47   
citrončica
Res je zunaj prekrasen sonček, jaz si kuham kavo,potem pa mislim, da se bom spravila na sončka,ker moram rolete očistit,pa se kar veselim, samo tolk počakam, da bo še malo topleje.....popoldan pa grem en krog hodit, najbrž kar po nekaj vejic do gozda,da si mal pomladi tud notri pričaram, pa kako narciso tud odrežem zunaj,da bo šopek za mojo mizo......pa bo nekaj za mojo dušo......
Želim vam lep, sončen dan,prijazen in optimističen, saj veste, kot me!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 278
18.3.2007 17:37:30   
andreja2000
Hojla
Pred kratkim sem se vrnila z enourne hoje.Sicer pri nas piha veter kot za stavo,a mi je hoja kljub temu zelo dobro dela.Domov sem pišla kar malo utrujena od teh sunkov vetra user posted image  ,a zadovoljna.
citrončica jaz imam tudi rada pomlad v stanovanju in si jo tudi pričaram s kakim šopkom iz narave in neverjetno,kako ti šopki lepo zapolnijo naš dom in pričarajo toplino.Tudi na okenski polici z notranje strani imam pisane cvetoče vijolice,na zunanji pa krasijo okno raznobarvne trobentice.

Punce,vse vas prisrčno podravljam in vam želim kar se da lepo in polno nedeljo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 279
18.3.2007 17:43:07   
citrončica
Pozdravček vsem,konec pomladnih dni nam obetajo za nekaj časauser posted image ,zdaj sem pogledala napoved za jutri in torek, vse črno in polno kapljic....res,Andreja2000,še dobro da sva si vsaj notri pričarali pomlad z rožicami,tud jaz mam notri narcise pa še vrtnico od 8.marca...če ji dodaš 1/2aspirina v vodo, ful dlje zdrži!!user posted image ...zunaj pa trobentice in mačehe na oknih....upam, da zjutraj nebo tako mraz, da jim škodujeuser posted image ,no zdaj pa izkoristimo še preostanek vikenda,čimbolje, če se kislo vreme obeta!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.3.2007 19:02:51   
pot
Kakšna lepa belina je zunaj! user posted image Mene tako lepo pomirja ta belina, pa ne da bi bila razburjenauser posted image user posted image user posted image . Škoda sicer, da ga ni bilo prej, ampak, tudi zdaj lahko uživate v njem, če slučajno prej niste imele časa.

Jaz sem bila te dni malo pridna, kar se tiče športanja in telovadbe. V četrtek sem se sprehajala po Ljubljani, v petek pa sem nosila na kup obrezane veje od drevja. Razmigala sem se, to je važno.

Kako ste pa ve pozitivke?

Uživajte ob gledanju plesa snežink, če vam sneg ne diši preveč, pa si zraven kakšno zapojte.user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 19.3.2007 19:03:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 281
19.3.2007 20:20:09   
citrončica
Jaz sem vesela snega,vedno me razveseli, samo rožice se mi smilijo,je prepozno tale snegec prišeluser posted image ,sem pa ravno skidala,to mi je ful fino delat,posebej ko še vedno sneg padauser posted image ....pa ostale, pod odejouser posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.3.2007 20:37:31   
pot
citrončica, jaz tudi uživam v kidanju snega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
20.3.2007 14:26:34   
pot
Kakšna idila je zunaj!!! user posted image user posted image user posted image Kje ste vse pozitivke? Kakšna lepota! Sonček in neskončna belina. Jaz sem danes že malo kidala sneg. Ni bilo dosti, ker se je že moj dragi zjutraj potrudil, da je lahko šel v službo. Je bila pa živa meja popolnoma ukrivljena pod težo snega.
Grem še malo občudovat modrino neba in belino snega. user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 284
20.3.2007 14:42:24   
metuLJchy
punce pozdrav,

Ja, smo se kar vse nekam porazgubile te dni! Še posebej pogrešam polmo, ki je žee zelooooo dolgo ni...Polma, kje si?? Zunaj pa je res idila...včeraj sem bila kot otrok, ki vidi sneg...glede na to, da ga nisem navajena, se mi je zdelo da nas bo kar zasulo...in sem 3x skidala parkirišče, da bo user posted image  lahko parkiral...verjeto  so se mi že vsi sosedi z balkonov smejali user posted image  včeraj je bila luna, kar ponavadi pri meni ne vpliva ravno pozitivno na razpoloženje, a vsaj vem da mine...takrat sem občutljiva ko ena rožica...pa gre luna mimo in se vrne sonce...imam pa neke čudne znake! V trebuhu me špika in špika. Menstruacijo ta zadnjo sem imela 2.2., po 3 tednih blago krvavitev in po cca 12 dneh še eno spet kapljično. Par dni po prvi sem tudi naredila test, ki pa bil -...nek filing me daje, da pa mogoče nama je kaj ratalo?? Punce, a mislite da je možno?

Kako ste ve, katera še v podobni dilemi ali tečete spet nove kroge?

Sončka!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 285
20.3.2007 15:28:25   
andreja2000
Pozdravljene!

Ja,sneg je pač tako kakor ga vzameš.Če gledaš nanj poztivno najdeš v njegovi belimi toliko lepega.Ja,in tiste bele snežinke,ki veselo plešejo in nežno pristanejo na zemlji znajo vzbuditi nek poseben dober občutek.

metuLJchy  ma tole je pri tebi res čudno.Nekaj kapljic user posted image ,pa spet nič,pa spet kapljice...človek res ne ve kaj naj si misli,a ti bi zelo želela,da vama je gratalo.Konec koncev je vse možno,a ne?
Morda pa ponovno narediš test,da vidiš kako in kaj.Jaz ti resnično želim,da si user posted image

Ja,pri nas je pred dnevi bila O,sedaj pa čakamo na user posted image

No,polmo,pa tudi jaz pogešam-kje si?

Sneg se počasi topi in jemlje slovo  in neverjetno je to,da ima tudi topljenje snega svoj čar,če si ga znaš ustvarit.Te drobne kapljice,ki padajo iz streh dajejo poseben zvok in napovedujejo pomlad in ko pomislimo na pomlad ,ko se vse prebuja ustvarimo v sebi tisti lepi pomirjajoči občutek..........

Lep dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
20.3.2007 20:24:00   
citrončica
No,ste se nakidale, naužile snežink in zimske idile??Danes sem bila v Idriji,sem šla čez hribe tja, res zimska pravljica...lepo,še sonček je posijal...Sicer komaj čakam sončka in toplih dni, a vseeno je narava prav lepauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
20.3.2007 20:42:09   
ALEJINAD
>Živjo, punce, evo mene nazaj z Rogle, kjer smo uživali v pravi zimski idili - velllliko snega, mraz in metanje po snegu, u glavnem snega tolk, da okrog padeš. Smučal tud in vse je bilo tako kot treba... Res, snega pa gor tolk, da ne moreš verjet ... in seveda otroško razočaranje doma, ker ga ni tolk kot gor...
U glavnem ker smo gor kar dobro papal (saj veste, svež zrak in to...), smo prišli domov lačni in jaz zmažem 3 lončke Monte in 2 lončka Activie, ko mi starejša hči prav: mami, pa dej se ustav!!! Ojej, kriza!! No ja, jutri pa spet hoja in bo tole mati pokurila... Punce, lepo noč.user posted image user posted image user posted image

Sonček je in ti si skuštrana...

Neposredna povezava do sporočila: 288
20.3.2007 23:09:57   
metuLJchy
alejinad so prav zabavni tvoji opisi..ma včasihčloveku paše zmazat kaj prepovedanega..mene je v soboto zvijalo od pečjakovič "marelic" pa se jih nisem mogla ustavit jest...ko pa so tako dobre!! Narava je res lepa..malo mi je sicer hudo za vse ptičke in rožice zunaj, a očitno je to narava...a kakorkoli obračaš...lepa je s svojimi sončnimi in snežnimi obrazi...le človek mora imeti odprte oči, da to vidi, če pa le teh nima odprtih, mu lahko cel čas havaji pred očmi se slikajo pa ne bo videl ničesar..in glih zato ste vse ve punce tako super, ker se veselite vseh teh obrazov narave, veselite se jutrišnjega dne, kidanj snega, vseh malih življenjskih pripetljajev...ostanite še naprej takšne??

andreja, kako je s tvojo mamo? Kako se držiš ti?

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 289
21.3.2007 12:25:17   
pot
Čas je za ponovno ˝zdravljenje˝. user posted image

Še vedno knjiga Moč je v tebi od Louise L. Hay:
˝Zamera je jeza, ki je že dolgo zakopana. Glavna težava pri zameri je, da se nastani v telesu, se navadno kopiči vedno v istem predelu ter ga sčasoma prepoji in začne ražirati. Pogosto se spremeni v tumorje in rakaste tvorbe. Če torej dušite jezo in ji dopustite, da se vam naseli v telesu, škodujete svojemu zdravju. Naj ponovim, čas je, da ti občutki privrejo na dan.
Mnogi smo odraščali v družinah, kjer nam ni bilo dovoljeno, da bi bili jezni. Posebno ženske smo bile vzgajane v veri, da pomeni jeza nekaj slabega. Nesprejemljiva je bila, čeprav so si jo starši seveda lahko privoščili. Zato smo se jo načuli požreti, namesto, da bi jo bili izrazili. Vendar nam je zdaj jasno, da jo sami zadržujemo. Nihče drug ne sodeluje pri tem.

Eden od razlogov, da si ženske same ustvarjajo ciste in tumorje v maternici, je sindrom, ki mu pravim ˝grdo dela z,  mano˝. Spolni organi predstavljajo ali najbolj moški del telesa, mopki princip, ali najbolj ženski del telesa, ženski princip. Ko so ljudje čustveno prizadeti, navadno v najtesnejših odnosih, to prenašajo v eno od teh področij. Ženske sprejmemo prizadetost v svoje ženske organe, njihov najbolj ženski del, ter gojijo in varujejo rano, dokler se ne spremeni v cisto ali tumor.
... Zdravniki uspešno odstranjujejo novotvorbe, le da jih mi lahko kar naprej ustvarjamo.
Včasih bi raje umrli, kot spremenili svoje vzorce. In umremo.
...Spomnite se, vsi imamo v sebi moč in vsi smo prišli sem zato, da bi se naučili raznih lekcij. Naši višji jazi poznajo našo usodo v tem življenju in vedo, česa se moramo naučiti, da bi se v procesu razvoja pomaknili naprej. Nikoli ni napačne poti, pot samo je. ... Kar nam ne bo uspelo v tem življenju, bomo obdelali v naslednjem. ˝

Mislim, da bo za danes dovolj, naslednjič pa še kaj napišem o depresiji, mogoče celo o strahu. Kot sem že rekla, tega je veliiiko.

Uživajte še naprej v lepem sončku in v svoji krasni družbi, jejte kar vam paše, pijte kar vam paše in preprosto užvijate v malih stvareh, ki dajejo smisel celoti.

Neposredna povezava do sporočila: 290
21.3.2007 16:21:29   
citrončica
Pot,user posted image ,smo te že pogrešale,in tvoje odlomke tudi!!Zdaj smo se kar zaposlile,malo kidanje,malo že v naravo,pa smo kar pozabile na tole temo...saj vem, v mislih nismo...jaz sem včeraj učbenik življenja spet malo brala,mam skopiranega,pa sem ga v postelji,dokler mi ni na nos padu- seveda sem zaspala zraven, res morajo bit super stvari v njem, ko sem tako dobro spala- pokrita z njimuser posted image user posted image ,ne,resno, zelo je zanimiv,a si moraš namensko čas vzet zanj,da res prebereš lepo po vrsti,jaz sem ga bolj listala včeraj...
No,jutri še en zimski dan, pojutrišnjem pa grem v Lj na gin.na pregled..upam, da kaj spodbudnega izvem...to bo prvič po neuspelem IVF-ju!!user posted image
Pozdravček!!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 291
21.3.2007 16:26:31   
andreja2000
MetuLJchy  Moja mama je danes spet prišla iz bolnice,kjer je včeraj dobila spet kemoterapijo.Kako se drži? Ja,kakor keri dan,zdaj boljše,zdaj slabše,a vidim ,da se nekako zelo trudi in zaupa zravnikom,da jo bodo pozdravili.Z očetom in še z eno našo žlahto čez par mesecev načrtujejo pot na Finsko z avtodomomTo mi je ful všeč,da so se tako odločili in držim pesti,da bo do tega tudi prišlo.Odvisno pač od njenega zdravja.

user posted image user posted image user posted image
Ja,danes je prvi pomladni dan,ki je sicer bolj hladen,zato pa želim,da so naša srčka ogreta z toplino naših dragih in seveda s toplino nas samih.

Lep dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 292
21.3.2007 19:44:55   
citrončica
Andreja2000,user posted image  za tvojo mami,držim pesti, da se bo dobro počutila,in da gre res na potovanje,mislim da ji bo dobro delo,ko ne bo mislila na vse,to pa je lahko le dobro, ne?
Sem ti že prej nekaj podobnega napisala,pa zgleda ni šlo naprej..nekaj blokirauser posted image
Vsem pozdravček,jutri pa sončka!!!

Neposredna povezava do sporočila: 293
21.3.2007 19:55:57   
metuLJchy
pot tvoji odlomki vsi prihajajo v tako zanimivih trenutkih, da vsakega posebej preberem 2x, ker se v marsičem (bodisi v sedanjosti, bodisi v preteklosti) najdem...hvala ti!!! Kot da bi bili neke vrste kažipoti včasih..

andreja, super za tvojo mami da je tako pogumna, to z potovanjem pa se mi zdi krasna ideja! Včasih nas oddaljen kraj oddalji tudi od naših problemov - upam, da se bodo stvari do takrat že uredile in bo le še uživala, v drugem primeru pa da bo v novih krajih našla nove inspiracije in elana! Samo tako naprej..

jaz sem pa spet tekla danes...saj se mi ni dalo...tako čmurno vreme zunaj, da bi kar noter sedela...samo čič ne da nič! In sem se premagala (oz. svojo lenobo) in 15 minut tela, pol ure pa v hrib/dolina hodila...zdaj sem nafilana z energijo da je joj!!!

Toliko za zdaj...pa enega sončka vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 294
22.3.2007 8:47:04   
ALEJINAD
dober dan, punce, tekla sicer nisem, sem pa našo dalmatinko lovila po naših bregovih in dolinah in sem skoraj ob glas prišla - saj sem vedla, da so to bolj lovske sorte ampak tako - pol sem pa kar začela kričat: Adijo Daša in vžgala avto in parkrat pohodila gas in glej jo hinavko, je že šibala v hrib... uh, drugač pa bolj slaba noč, ker se je naša 10-letnica spet zjokala ob ideji, da bi imeli dojenčka je na drugem forumu odprta nova tema. AMpak mati mora kruh služit zato si ponavljam eno lepo misel: DANES ZMAGUJEM IN VEDNO SE VSE UREDI, ZATO SE BO TUDI DANES UREDILOuser posted image . punce, zunaj je sonce user posted image  zato hitro delat, da bomo čimprej zunaj na zraku in migale....

Neposredna povezava do sporočila: 295
22.3.2007 12:00:50   
metuLJchy
alejinad nisi edina ki te kužek jezi...mi ga imamo malomanj kot 2 meseca, pa sem že kar nekaj živčkov izgubila...predvsem ker imava s fantom različne poglede na to, kakšne meje naj bi kuža imel...no, se bo že vse uredilo tako ali drugače..

ali vaša punčka si želi dojenčka, ali jo muči to, kako bo ko bo dojenček prišel?

Drugače pa spet krasen sonček!! Yupiiiii!!

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 296
22.3.2007 12:57:39   
andreja2000
citrončica in metuLJchy hvala vama za lepe želje in besede gede mami.

Jaz pa nisem bila danes še nič na sončku,ker sem spet imela polno hišo-obiski.Sem pa že navsezgodaj letela v bljižnjo trgovino po pravkar pečene žemljice,ki so bil še tako tople in dišeče.Potem pa sem pripravila nama z dragim obilen zajterk z temi hrustljavimi toplimi žemljicami.ja,ko sem z žemljicami odhajala domov srečam radovedno sosedo in me vpraša kje sem tako zgodaj bila.Povedala sem,da se mi je zluštalo svežih žemljic,ona pa kot je pametna pravi-ja najbrž si noseča-andreja.
O,saj ne bi imela nič proti,če bi to bilo res,ampak se mi vedno kaj zlušta,pa že skor dve leti ni nič iz moje user posted image .

Vsem želim lep dan in veiko sončka!

Neposredna povezava do sporočila: 297
22.3.2007 13:02:39   
ALEJINAD
No glede mej pri vzgoji psa imava tud midva z možem  različne poglede, pač...
Drugač pa moja hčera ne želi dojenčka in ja boji se tud kako bo, če pride... Drugač pa ima moj brat skoraj 3 leta staro punčko in sestra 1 leto in pol staro punčko, pa moja hčera kar ne ve, kako bi jih še cartala pa se igrala z njima, pa jih polubčkala, .... u glavnem nora je na njiju in na ostale dojenčke - ampak ne - doma pa ne bo dojenčita... uh, sej bo sem dobila že kar nekaj tolažilnih odgovorov, pa bo lažje... ej, spet je sonce zunaj, in dan je lepši, kmalu gremo ven na zrak....

Neposredna povezava do sporočila: 298
22.3.2007 13:10:37   
metuLJchy
andreja kaj pa če so naše pozitivne misli (moje priznam so bile sicer nihajoče, včasih bolj gor, včasih malo bolj dol...) delovale, in je med nami kakšna user posted image ...joj,  sem se na nek način že prav navezala na vas in bi me tako osrečilo, če bi katera od vas pod srcem nosila drobnopikico...saj mene čaka nov test...ker spet 2 meseca naokrog, menstruacije še ni...samo nikakor do mullerja ne pridem, moram danes user posted image  shecat da greva v BTC...punce na nek način se kar malo grdo počutim..ker bila danes, pa včeraj tudi na dragega huda, ker za cartkanje kužeka najde čas vedno, zjutraj, zvečer, čez dan..mene kar pozablja...imam malo negativno to čustvo v sebi, ampak raje ga ven dam kot da se delam da ni nič...ja, mi je neprijetno da kužek dobiva toliko njegove ljubezni (res ogromne doze, tako da vem, da ni v fazi ko mu čustva ne pašejo), mene pa odkar imamo  "ta malo" skorajda ne opazi, kakšnega ljubčeka si moram prav izsilit..pravzaprav sem si sama kriva za marsikaj, ker sem potem tečna in mu težim, potem pa še slabše...toliko o tem, da smo vsi krvavi pod kožo...saj ne narobe razumet, kužeka imam rada, le na živce mi gre občasno, da zvečer namesto midva stiska pred kavčem kužka, zjutraj namesto da bi se pocartala v posteljici topli, že leti k user posted image  ah, bo že bolje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
22.3.2007 13:36:27   
andreja2000
metuLJchy seveda bo bolje!!
Veš,mi je zelo všeč,ker nam tako odkrito vse zaupaš in mislim,da je tako tudi za tebe samo lažje.Ma ja,včasih te naše moške res ni za razumet.Jaz morm svojemu dostikrat jasno povedat kaj mi ni včeč in ko mu povem reče-ja dobro,da si mi povedala,zdaj vem.Ja,res čudno,a tako je in tako sem se lepo navadila,da mu pač takoj vse povem in stvar je rešena.
Ženske smo že tako narete,da imamo neizmerno rade nežnost in pozornost naših dragih in se nam zdi,kod da je tega vedno premalo,moški pa na to spet gledajo drugače,So tudi dnevi,ko si te pozornosti še posebaj želimo,tako je običajno tudi ko si user posted image ,vsaj pri meni je bilo tako,pa še v jok sem planila za vsako najmanšo figo.user posted image .Vendar hormoni so delali svoje,kaj čmo.

Nikar se preveč ne obremenjuj,če posveča pozornost vaši user posted image ,morda pa se mu v popolnosti pridružiš pri tem cartanju in vajini psički skupaj  istočasno dajeta svojo toplino.
Aha,tudi mene bi veselilo,da se javi katera user posted image .Zate pa še vedno stiskam pesti,da zagledaš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?