Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 12.3.2007 21:27:04
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 ALEJINAD pozdravljena ,tudi jaz upam,da se nam boš večkrat pridružila tukaj na tej temi. Želim ti veliko smeha ,dobre volje in pozitivnih misli. se kar podpišem,zgleda da bom res mogla očala počakat,ker me ekran skoz bolj matra....
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 13.3.2007 17:26:00
|
|
|
|
florita
|
ALEJINAD dobrodošla v klubu pozitivk....včasih kar prekipevamo od pozitivnih idej , drugič nekatere (vsaj jaz).....ampak tako je prav, moramo razmišljati pozitivno, to baje dobro deluje na telo..... ....... grem še mal lenart za danes sem naredila že vse, no še bi lahko pa se mi ne da
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 13.3.2007 17:47:16
|
|
|
|
metuLJchy
|
ohoj, punce kako ste...sonček je božanski, direkt za poljubit ga na čelo ravnokar eno uro 10 minut tekla, 50 minut hitro hodila, razmerje je žal še zelo na strani hoje, ampak, pravim si, da se počasi daleč pridne...bom pa jutri 12 minut tekla, pa 48 hodila...glavno da se stvari premikajo in to navzgor...moram pa rečt...da telesu tako dobro naredilo, sonce in gibanje...toplo priporočam...v malih dozah za začetek, pa vsak dan malo več...vsako (po)letje me zafrkava moja samozavest in vedno začnem migat tam maja, ko je res že iz obupa skoraj...maja si želim gibati iz čistega užitka...tako da sem se še vam najavila, da me lahko držite za besedo!! Je še katera kandidatka ki bi pač na svojem koncu slovenije in po svojih progah (pa v mislih skupaj za vzpodbudo ) tekla, rolala, kolesarila, hodila z mano?? Pa si dnevno poročamo...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 13.3.2007 17:56:48
|
|
|
|
citrončica
|
MetuLJchy,res si pridna,jaz hodim kar rada,le čas si je treba vzet, tud kolo, tečem pa res ne, niti rolam,upam, da bo kaj časa,javim! JE PA SUPER IDEJA!! (a samo jaz tako pozno iz službe hodim, da mi med tednom nič ne znese,a ste vse take )
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 13.3.2007 18:35:25
|
|
|
|
metuLJchy
|
jaz delam v fantovi firmi, tako da si vmes vzamem čas, pa naredim prej ali kasneje...prej ko sem bila pa drugod pa je bilo podobno kot pri tebi citrončica za začetek če začneš čez vikende narediš že prve korake, potem bodo pa itak dnevi vedno daljši...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 13.3.2007 20:12:35
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala za vzpodbudo,planiram tudi to, pozdravček!!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.3.2007 8:49:53
|
|
|
|
ALEJINAD
|
se vam pridružim pri spodbudah za hitro hojo, tek... jaz bom pač laufala po dolenjskem koncu... Zato naj bo misel za danes: Pot se začne s korakom... Torej zakorakajomo v nov dan polne sončka in optimizma....
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.3.2007 12:31:10
|
|
|
|
andreja2000
|
Se čist strinjam z vami.Telesu in duši razgibavanje dobro dene.Se vam pridružujem in jaz bom imela hitro hojo na štajerskem koncu.Sicer to prakticiram že kaka dva tedna in moram rečt,da sem zelo zadovoljna,kajti počutim se neprimerno bolje in moj spanec je tudi po zares dolgem času taki kot mora bit.Torej gremo.....
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.3.2007 12:47:38
|
|
|
|
pot
|
ALEJINAD, čestitke, za tvojo pozitivno odločitev in pridružitev k nam. metuLJchy, jaz občasno zavrtim orbitrek, odvisno od vremena. Ravno v ponedeljek me je prijazni sonček zvabil ven, da sem prvič letos kolesarila, pa mislim, da mu bo tudi danes uspelo. Jutri pa se bom sprehajala po prestolnici, ker imam opravke in čas, da si lahko privoščim sprehod in kakšno dobroto iz pekarne. Moji športi so sprehod, kolesarjenje, rolanje (ampak redko in na primernem prostoru, ker sem začetnik že kar nekaj let, zaradi redkega rolanja), vrtnarjenje (tudi tukaj se razmigaš)... Pa gotovo se še kaj najde, samo teka pa ne maram. Se ga bom pa navadila, ko bom enkrat imela otroke. Sončen pozdrav vsem pozitivkam, vreme je na naši strani - pozitivni. Uživajte v svoji krasni družbi.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.3.2007 14:07:20
|
|
|
|
florita
|
Metulchy, kako ti rata da se motiviraš, da greš tečt...meni to ne rata, pa vem da se potem res dobro počutiš...napiši nam kakšne koristne napotke kako si ti začela...
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.3.2007 14:09:04
|
|
|
|
ALEJINAD
|
BRAVO POT TAKO SE PIŠE: UŽIVAJTE V SVOJI KRASNI DRUŽBI. ME KAR DRŽI DA BI VZELA FREJ URE IN ŠLA KAR PREC HODT. ŠE MAL, ŠE MAL, ZDRŽ
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.3.2007 15:51:35
|
|
|
|
pot
|
Jaz sem šla uživat na kolesu, v krasnem vremenu, v krasni družbi vseh mušic, ki so se želele peljati z mano. Se vidi, da se pomlad prebuja. V ponedeljek se je redko katera želela popeljat z mano, danes jih je pa veliko štopalo, pa sem kar vse pobrala. Pa še bi se našlo prostora za kakšno.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.3.2007 16:02:17
|
|
|
|
citrončica
|
Pot,dokler štopajo,še gre,huje je,ko se ti ob mraku začnejo ponujat za večerjo ,jaz pa sem danes mal rožice pogledala-zalila,ko sem prišla domov,zdaj pa skuham, pa nekaj papirjev službenih...pa bo dan okrog, ampak lep in pozitiven, brez vzroka,a danes se mi zdi,da je tak....upam,da tudi vam!! Aja,pa že 2 uri sem "špeglarica" ,lušno, a ko pridem skozi vrata,želim očala na glavo dat- navada od sončnih ,saj bo.....
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.3.2007 7:37:36
|
|
|
|
ALEJINAD
|
Živjo, da se pohvalim, sem že 20 min hodila z našo dalmatinko in se fino počutim. Zdej moram pa kakšen propolis rukent, ker me je začelo v grlu bolet.. Danes pa pošiljam pozitivne misli našim šolarjem, ki pišejo matematičnega kengurujčka. Mislimo na njih in jim pošljimo pozitivno energijo in moč - oni so naši zmagovalci vsak dan - držte se naši šolarčki!!
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.3.2007 8:33:13
|
|
|
|
metuLJchy
|
ohoj punce, vas je prav užitek prebrat po dnevu odsotnosti! Vidim da ste se skoraj vse odzvale mojemu predlogu, super! Saj ni bistveno, da tečete, hitra hoha je že super, kolesarjenje isto bomba...važen je premik iz točke 0 na točko 1....florita sprašuje kako.. težko....a potem vsak dan lažje...prvi korak ponavadi sama vlečem teden do dva dolgo, vedno znova jutri...nekaj me mora zbosti...npr. zadnjič videla da me zmatra že pot iz trgovine, in da je treba ukrepat...zato začela s tem tekom in hitro hojo...včeraj sicer nisem šla tečt, le hitra hoja ker sem se vrnila ob 20:00 in je bilo premrzlo mi že za tečt...danes moram sončeka izkoristit...boste videle punce, po 2 tednih koliko bolje se boste počutile...saj ni vse v fizičnem...tudi psihi paše takšno razvajanje (čeprav na začetku muka, postane kasneje razvajanje)...tako da le pogumno naprej, dnevi so prekrasni in naj se nadihamo svežega zraka... sem vam že hotela sporočit, da se je moja prikazala, pa očitno spet ne bo nič...spet (včeraj) samo par kapljic in potem vse potihnilo...to zdaj že drugič v tem mesecu!! Joj, delo me preganja, bežim, sončka in sreče vsem!!!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.3.2007 9:15:37
|
|
|
|
andreja2000
|
Dobro jutro,pozitivke! Dan je spet tako lep in sonce nas z svojimi žarki spet vabljivo kliče v svojo družbo.Jaz sem včeraj hodila hitro hojo in mi je neznansko pasala.Tudi danes zjutraj sem bila že zgodnja in sem naredila velik krog do gozda ,prek travnika ob tem pa poslušala prekrasno petje ptic,ki so pele svojo najlepšo pesem. Vsem želim veliko sončka,veliko lepih misli in imejte se rade-ker smo tega resnično vredne.
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.3.2007 13:10:28
|
|
|
|
florita
|
citrončica, bravo še ena skupna lastnost tudi jaz imam očala.....veš kaj pravijo da so ljudje z očali pametni....pa ne sekeri se zdaj boš vsaj videla svojga dragega in boš mogoče prejh vidla
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.3.2007 16:12:58
|
|
|
|
monikap
|
Še ena lepa misel za vas Prijatelji so angeli,ki nas dvigajo,ko naša krila pozabijo leteti.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.3.2007 17:37:57
|
|
|
|
florita
|
metulchy, pomoje je od tvoje telovadbe in teka tud prekipelo in se bo morda poslovil ta mesec pa šel na dolg dopust za 9 mesecev in še več, kaj praviš ja jaz sem vzela tvoj nasvet in sem včeraj rolala pol ure, sem mislila da bom dans s postlo šla v službo sem komi vstala
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.3.2007 18:01:52
|
|
|
|
citrončica
|
Florita,jaz za enkrat bolj na vikende računam, žal sem vedno pozno doma,tako da sta 2 kroga okrog hiše maximum , bom za vikend kolo vpregla...upam!!! Ne sekiram se zaradi očal, mi je smešno, ko me ne poznajo eni, drugi pa sploh ne opazijo.....sem se že malo navadila,tako da mislim, da kar bo ...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.3.2007 19:44:12
|
|
|
|
florita
|
no, citrončica pol sva pa že dve jaz tud do vrta pa nazaj španciram, sicer pa tud jaz z očali bl bulm ......
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.3.2007 23:07:08
|
|
|
|
metuLJchy
|
punce moje, kako ste ve pridne!! BRAVO, BRAVO, BRAVO...je logično, da kak dan pride ko ni časa, ali pa kak drug razlog, a takoo vesela, da ste se tudi ve odločile, da date sončku in zraku prosto pot...še enkrat bravo...meni je za danes le orbitrek ostal, ker sem se spet zelo pozno vrnila, no, sem pa bila cel dan na sončku, tudi migala, kar tudi nekaj šteje upam...jutri pa spet, superge na noge, in marš na tek! Moje M. še vedno ni, oziroma je ostalo pri par kapljicah, cel dan sem jo čakala pa ničč...nič, ne bom je čakala po sloganu...še 5 minut počakam, in če je čez 10 minut ne bo, čez pol ure res grem...upam, da je ne bo...kakorkoli...jaz v sanje bežim, učki mi že skupaj lezejo, lepe sanje vsem vam puncam pozitivkam, in tudi vsem ki nas berejo, jutri pa kakšno besedo več...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 16.3.2007 8:13:23
|
|
|
|
ALEJINAD
|
Dobro jutro, danes sem imela pa nenačtovano hitro hojo - namesto da bi parkirala pred službo, sem morala skoraj v center NM, ker je bilo vse zasedeno. Jaz pa v kostimčku - m*** me je zazeblo. (no ja, cca 500m , ampak se človk razvad, če ponavad parkira pred vrati...) Ampak vse je za nekaj dobro, sonce je, jutri odhod na sneg, grlo tako -tako, se bom že pobrala. Vesela sem, da si tako lepo dopisujemo in dvigamo moralo - res dobra ideja. Zdaj pa delat, petek bo pri meni dolg do večera ...
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 16.3.2007 12:26:11
|
|
|
|
andreja2000
|
monikap hvala ti za lepo misel. No,še en čudovit dan,ki ga razsvetljuje zlato sonce,ki nas polni z novo in pozitivno energijo.Izkoristimo ta dan,ki nam je dan z čim več dobre volje in ljubezni,potegnimo iz tega dneva vse male in velike radosti in predvem imejmo se radi.
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 16.3.2007 13:02:57
|
|
|
|
metuLJchy
|
tudi z moje strani hvala monikap za misel, ki je prelepa in še resnična...pridružujem se andreji v želji, naj bo dan čim lepši in poln sonca, naj bo dan za srečo, dan za veselje, male velike radosti...če ne drugega zato ker JE PETEK in to še čudovit!! Izkoristite ga! Ravno tako vikend, ki prihaja, v ponedeljek pa naj bi se vreme malo skisalo, tako da punce izkoristite čimbolj vsak žarek sončka (p.s...še naš kuža noče noter in se veselo sonči na sončeku...)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?