pot
|
Tukaj se pa že prah nabira!!! Jaz sem že nazaj od bioenergetičarke. Tudi moj je šel zraven. Menda se je moja energija od prvega obiska zelo popravila . Jaz sem uživala v energiji in v pogovorih z bioenergetičarko in dobila še nekaj napotkov za bodoče branje: Og Mandino: - Največji čudež na svetu, roman - Možnost izbire, roman (tega je še posebaj izpostavila kot zelo dobrega). Za naslednje knjige pa nisem prepričana, če sem si prav zapomnila: -Štirje dogovori (če je priporočen naslov pravi, jaz se spomnim samo številke 4 v naslovu ), potem je avtor Ruiz Miguel - Lunini otroci (spet nevem ali se gre za to knjigo, ker je bilo preveč informacij na enkrat), avtor je Jirsak Predrag, roman - mogoče pa je svetovala tole knjigo: Otrok nove dobe: Rajneesh Bhagwan Shree Še dobro, da obstaja cobiss. Mislim, da je svetovala kar zadnjo o otrocih (spomnim se samo, da so bili otroci v naslovu in da je zraven bilo še nekaj velikega, kar je čisto mogoče doba), pa še eno, katere se ne spomnim trenutno. Imam pač bolj razvit vizualni spomin in me rešujejo vizualne podobe, ki sem jih ustvarila ob podanih naslovih. No pa sem našla še eno od otrok, ki mi jo je svetovala: -Otroci so z nebes: Gray John (kolikor piše v opisu, govori knjiga o pozitivni vzgoji, ravno za nas, pozitivke ) Veliko vas je že mamic, pa vam mogoče pride kaj prav, če ne za zdajšnje pa mogoče za prihodnje otroke, nam bodočim novopečenim mamicam, pa bo gotovo vse prišlo prav, ker še nimamo svojih izkušenj. Če se spomnim, še kakšne knjige, pa še kdaj dopišem, za našo pozitivno knjižnico. Ampak, mislim, da je to vse, kar je svetovala v branje. Upam, metuLJchy, da ne zameriš, sem malo preimnovala tvojo temo, da bomo lažje verjele in se ne skozi spraševale, če res pomagajo pozitivne misli. Če govorimo, da verjemo, naj verjamemo že naslovu. Kot nas učijo pisatelji pozitivnih knjig, da naj si predstavljamo, da že imamo, da se je že zgodilo in se bo res uresničilo. Strah pa čimprej zamenjaj s pozitivnimi mislimi, o tem, kako siješ od zdravja in dobrega počutja. Jok pa ni prepovedan, saj spravimo z jokom bolečino na plan in jo odplavimo stran. DIANA 5, čestitke za dobro izbranega moža in za mali parček.
< Sporočilo je popravil pot -- 4.4.2007 0:29:31 >
|