|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
2.4.2007 10:23:49   
andreja2000
Hopla,ja kaj pa ta tema tako sameva?Bom pa jaz nekaj besed napisala,če prav nisem v najboljši formi za pisanje.

najdimo kanček sreče kar v današnjem dnevu,ne čakajmo na jutri in izkoristimo to,kar nam je dano danes.
Tukaj je pomlad in cvetoče rože tukaj je sonce in zlat potoček.In ptičje petje,ki krasi lepoto narave,tukaj in nekje je nekdo,ki nam nameni lepo besedo in namenimo si jo še same.
Vzbudimo v sebi vse lepo pokažimo se svetu,naš nasmeh in nas same.......

lep dan,vsem vam,drage pozitivke user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
2.4.2007 11:41:27   
metuLJchy
punce pozdrav,

jaz sem zadnje dni malo zapustila temo, to pa zato ker sem bila oz. sem v fazi, ko se sama sebi nisem zdela primerna za sem...pa ne me narobe razumet - v življenju ne padam na vsaki oviri in težave, ki sem jih opisovala zadnje čase so bile samo tiste, ki so privrele na površje. V notranjosti jih je več. Kot pri tebi Andreja se tudi pri meni nabirajo. Pred leti sem šla skozi eno travmatično izkušno glede bolezni in takrat mislim da postala dosti močnejša. Na nek način težav ne znam realno oceniti, kdaj naj bolijo in kdaj naj kar z nasmehom rinem naprej...a delček mene je občutljiv in sit tega...zato ta volja po zmagi nad temi dogodki, zato konec koncev padci v volji, ko se je vse dvigalo nadme...tako punce, da ne boste mislile, da sem vas zapustila, ali da ob najmanši težavi bežim, ne...le nabirajo se stvari. Menjava službe, čakam izvide iz bolnice kaj pomeni cista v glavi (nevarna ali ne?), čakam da končno se kaj ugotovi zakaj ne morem zanosit in strah me je da kaj pa če se ne bo dalo pomagati, skratka področje tega kar me mori... NE, A NISEM OBUPALA!! Še sem z vami, le moja krila niso tako močna, a bodo letela, to obljubim sebi in vam! Tudi ve verjemite vase, v usodo! JAZ SE NE DAM - NAJ LOMI, NAJ MI NASTAVLJA OVIRE, ČEZ VSE BOM ŠLA - PA ČEPRAV BOM ZRAVEN JOKALA KOT MALA DEKLICA - HRASTI IMAJO GLOBOKE KORENINE!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 327
2.4.2007 15:46:27   
andreja2000
metuLJchy,lepo si napisala in upam,da tvoja krila prav kmalu zberejo toliko moči in te dvignejo.Ja,tudi nate se je vsega preveč zgrnilo ,a ti resnično želim,da prav kmalu poletiš proti soncu,se dvigneš visoko nad vse črne oblake in se zazreš soncu v oči.Vidim,da si kljub vsemu zelo pogumna,vstrajna in hrabra in taka ostani še naprej.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 328
2.4.2007 17:28:15   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Hopla,ja kaj pa ta tema tako sameva?Bom pa jaz nekaj besed napisala,če prav nisem v najboljši formi za pisanje.

najdimo kanček sreče kar v današnjem dnevu,ne čakajmo na jutri in izkoristimo to,kar nam je dano danes.
Tukaj je pomlad in cvetoče rože tukaj je sonce in zlat potoček.In ptičje petje,ki krasi lepoto narave,tukaj in nekje je nekdo,ki nam nameni lepo besedo in namenimo si jo še same.
Vzbudimo v sebi vse lepo pokažimo se svetu,naš nasmeh in nas same.......

lep dan,vsem vam,drage pozitivke user posted image user posted image user posted image

Andreja,kako lepo.....
ne samo na tej temi...jaz sem malo "zaspala",ni bilo časa,pa zdaj vse za nazaj berem.........
in ta post je spet tako lep.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: pozitivne misli pomagajo
3.4.2007 23:46:35   
pot
Tukaj se pa že prah nabira!!! user posted image

Jaz sem že nazaj od bioenergetičarke. Tudi moj je šel zraven. Menda se je moja energija od prvega obiska zelo popravilauser posted image user posted image user posted image .  Jaz sem uživala v energiji in v pogovorih z bioenergetičarko in dobila še nekaj napotkov za bodoče branje:

Og Mandino:
- Največji čudež na svetu, roman
- Možnost izbire, roman
(tega je še posebaj izpostavila kot zelo dobrega).

Za naslednje knjige pa nisem prepričana, če sem si prav zapomnila:
-Štirje dogovori (če je priporočen naslov pravi, jaz se spomnim samo številke 4 v naslovuuser posted image ), potem je avtor Ruiz Miguel
- Lunini otroci (spet nevem ali se gre za to knjigo, ker je bilo preveč informacij na enkrat), avtor je Jirsak Predrag, roman
- mogoče pa je svetovala tole knjigo: Otrok nove dobe: Rajneesh Bhagwan Shree

Še dobro, da obstaja cobiss. user posted image Mislim, da je svetovala kar zadnjo o otrocih (spomnim se samo, da so bili otroci v naslovu in da je zraven bilo še nekaj velikega, kar je čisto mogoče doba), pa še eno, katere se ne spomnim trenutno. Imam pač bolj razvit vizualni spomin in me rešujejo vizualne podobe, ki sem jih ustvarila ob podanih naslovih.
No pa sem našla še eno od otrok, ki mi jo je svetovala:
-Otroci so z nebes: Gray John (kolikor piše v opisu, govori knjiga o pozitivni vzgoji, ravno za nas, pozitivkeuser posted image )

Veliko vas je že mamic, pa vam mogoče pride kaj prav, če ne za zdajšnje pa mogoče za prihodnje otroke, nam bodočim novopečenim mamicam, pa bo gotovo vse prišlo prav, ker še nimamo svojih izkušenj.

Če se spomnim, še kakšne knjige, pa še kdaj dopišem, za našo pozitivno knjižnico. Ampak, mislim, da je to vse, kar je svetovala v branje.

Upam, metuLJchy, da ne zameriš, sem malo preimnovala tvojo temo, da bomo lažje verjele in se ne skozi spraševale, če res pomagajo pozitivne misli. user posted image Če govorimo, da verjemo, naj verjamemo že naslovu. user posted image Kot nas učijo pisatelji pozitivnih knjig, da naj si predstavljamo, da že imamo, da se je že zgodilo in se bo res uresničilo.
Strah pa čimprej zamenjaj s pozitivnimi mislimi, o tem, kako siješ od zdravja in dobrega počutja. Jok pa ni prepovedan, saj spravimo z jokom bolečino na plan in jo odplavimo stran.

DIANA 5, čestitke za dobro izbranega moža in za mali parček.

< Sporočilo je popravil pot -- 4.4.2007 0:29:31 >

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.4.2007 9:33:24   
andreja2000
Punce,naj še tukaj z vami podelim mojo srečo.Danes zjutraj sem namreč po doooolllgggem času zagledala user posted image .
Tako sem srečna,da trenutno sploh ne najdem besed,kar tresem se in po obrazu mi polzijo solze sreče.Upam,da bo tokrat z pikico vse vredu,v to moram vrjeti.

Punce,tudi vam iz dna srca želim,da doživite to srečo,ta nepopisno lep trenutek ob pogledu na user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.4.2007 12:04:39   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ti čestitam še tukaj, sem tako vesela. user posted image Čestitke!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
4.4.2007 13:17:38   
ALEJINAD
ja iskrene čestitke andreja 2000, naj bo srečno in zdravo detece... Drž se, pozitivke, dajmo, pozitivne misli pomagajo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.4.2007 14:36:09   
monikap
user posted image user posted image user posted image user posted image Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa polno pozitivnih misli naslednjihuser posted image .

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.4.2007 14:59:34   
Anonimen
Andreja 2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
4.4.2007 16:43:25   
andreja2000
Punce,hval vam.Tako sem  čakala na user posted image  in sedaj se mi zdi ,da sanjam......

Naj tudi vas čim prej obiščta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.4.2007 18:02:24   
citrončica
Andreja,še tukajuser posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ,da te čuvajo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 337
4.4.2007 18:08:10   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem!
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Og Mandino: Največji čudež na svetu
  •     -ll-        : Možnost izbire
  • Ruiz Miguel: Štirje odgovori
  • Jirsak Predrag: Lunini otroci
  • Rajneesh Bhagwan Shree: Otrok nove dobe
  • Gray John: Otroci so z nebes

Neposredna povezava do sporočila: 338
5.4.2007 12:51:30   
metuLJchy
Andreja!

Sem šele zdaj brebrala tvoje sporočilo!!!!!!!!!!!!!

ČESTITAM IZ SRCA! Joj kako lepo!!! Še kar mene daje da bi tu od veselja začela skakat v zrak...res da se poznamo tako preko besed, ma vsaj meni ste se v srčka usidrale, in še posebej Andrejo sem občudovala zaradi njene moči...evo Andreja, ti si prva od nas dokazala da pozitivne misli delujejo! Upam, da kljub črticam ostaneš z nami in da vsak mesec dobimo kakšno novo srečko nosečko! Jaz sem trenutno spet bolj polna energije, zadnjič sem vam morala povedat, da ste lažje razumele da ne jamram glih za vsak drek...saj pri meni še vedno ni M., od 1. februarja jo že ni, samo glede na to da sem že 2 testa naredial mislim da nisem user posted image  imam pa v torek pregled pri ginekologinji in upam da takrat izvem kaj lepega!! Upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 339
5.4.2007 14:44:52   
andreja2000
citrončica,metuLJchy  tudi vama hvala za čestitke.

Ja,seveda,metuLJchy  ,vekakor še naprej ostajam z vami,saj je sedaj pršila moja največja preizkušnja,da se z mislimi usmerim na pozitivno.Kot veste,sem v prejšnjih user posted image  imela slabe izkušnje in v zadnji user posted image  sem bila nenormalno panična in negativna,sedaj želim to popraviti in vse slabe misli hitro naženem stran.Sveda je to sedaj dosti težje,kajti prejšnje izgube mojih pikic so se res globoko zarezale vame,vendar sedaj ni čas za razmišljane o izgubah,zdaj je čas,ko se moram resnično usmeriti v pozitivnost glede zdajšnje user posted image .

Punce,pustite soncu,da vas ogreje,da v vaša srca prinese vso radost in toplino.Cenite se in imejte se rade,kajti ve same ste edinstvene in najpomembnejše.Ne pustite,da vaše misli tavajo v temi,dajte jim hrano,duhovno hrano in se dvignite visoko proti soncu,uživajte in se smejte,radujte in veselite......

Neposredna povezava do sporočila: 340
5.4.2007 19:18:46   
metuLJchy
ma prav moram napisat - jaz sem še zmeraj tako vesela za Andreja! Že celo popoldne premišljujem o tem, kako je to lepo! In Andreja vem da težko, in da včasih slabe izkušnje pustijo globoke rane, a poskušaj gledati na pikico kot na nekaj čisto novega, neizmerno se je veseli, veseli se njene rasti...povej ji da jo imaš rada, da bo pikica želela rasti in biti močna - verjemi da je zato tu, da ti pomaga pozabiti slabe spomine, verjemi da je tu zato, da je krona ljubezni... Andreja, le pogumno in veselo naprej proti soncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 341
6.4.2007 11:10:14   
andreja2000
netuLJchy o,hvala,si tako lepo napisala,da so mi kar solzice stopile v oči.
Ja,trudim se,trudim se,da vsak trenutek user posted image  užvam z mojo pikco in ves čas si ponavljam,da je in tudi bo vse vredu.
Hvala,ker misliš name,hvala,ker me bodriš in tako zelo si želim da tudi ti in sevea tudi vse ostale punce doživio to nepopisno srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 342
6.4.2007 14:05:55   
metuLJchy
Andreja tebi in tvoji pikici enega velikega sončka in imejta se čimlepše v družbi druga druge!! Pa še za tvojo mami enega sončeka!!

Neposredna povezava do sporočila: 343
6.4.2007 15:27:19   
citrončica
Andreja,res si nas razveselila in nam dala tako upanje,kot veselje,vsekakor pa si zdaj na vrsti ti,uživaj, sprosti se,misli najprej nase in na svojo pikico,me pa bomo pozitivno razmišljale in držale pesti celih 9mesecev!!!!
Tudi vse ostale...upam, da čimprej še kaka taka novica!!!user posted image

Zdaj pa lep vikend, lepe,vesele in predvsem družinske velikonočne praznike, izkoristite sončka, ne se le najest do onemoglosti!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 344
6.4.2007 20:17:11   
pot
Lepe praznike vsem, pa mislite na svoje (bodoče) pikice in se prepustite praznikom in dobrotam, ki nas čakajo te dni.

Neposredna povezava do sporočila: 345
7.4.2007 10:45:10   
andreja2000
Pozdravljene!user posted image user posted image user posted image
Punce,še enkrat bi se vam rada zahvalila za vse vaše lepe pozitivne besede.
Jaz svojih občutkov še vedno ne znam opisat,še vedno se mi zdi,da sanjam in hkrati me preplavlja velika sreča.Straha trenutno ne čutim,ker se resnično trudim uživati prav vsak trenutek moje user posted image .
Rada bi vam rekla,da ste zlate punce in neizmerno sem vesela,da obstaja ta tema,ker mi resnično zelo pomaga pri mojih mislih.In sedaj to potrebujem kot zrak,ki ga dihamo,kot vodo,ki jo pijemo,skratka to rabim kot nekaj nujnega.

Punce,naj bo danes vaš dan poln lepih misli,naj bodo vaša srca otprta vsemu lepemu,ponudite roko tistemu,ki to potrebuje,smejte se s tistim,ki se rad smeji z vami.Ustvarite današnji dan srečo,povejte si,kako rade se imate.!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.4.2007 19:38:33   
citrončica
No,moje pozitivke,ste napolnile baterije v teh prostih in sončnih dneh?Jaz kolikortoliko,sva kar na dolenjsko spokala in se danes vrnila,moj pa je že odšel naprej,za 2 dni na ribolov...to ima tradicionalno in mu pripadauser posted image !Tako sem zdaj sama do srede ponoči,pa bo kar pasalo malo za spremembo,upam le,da zjutraj ne zaspim...user posted image Zdaj pa še en pozdravček, izkoristite še današnji prosti dan,tudi za crkljanje....

Neposredna povezava do sporočila: 347
11.4.2007 0:36:28   
pot
Prazniki so že mimo, naši klepeti, pa je čas, da spet dobijo nov polet. Zunaj nam sonce kaže svojo lepo toplo plat, pravo za našo spodbudo.

Jaz sem se danes (pravzaprav včeraj, ko je že tako pozna ura) nahodila po Ljubljani. Me kar malo noge bolijo, predvsem podplati.

V knjigi se večinoma ponavljajo stvari; da si moramo želje, dobro oblikovati, še boljše pa je, če si jih ponavljamo, kot, da se že dogajajo v tem trenutku, v sedanjosti. Dobro je reči v željah kar si želimo in ne česar si ne, ker potem same sebe zavajamo. Če recimo ponavljamo, da si ne želimo, da imamo neiskrene prijatelje, se bomo samo zavajali. Ponavljati si moramo: Imamo iskrene prijatelje. Se pravi, povdarek je na dobro premišljenih in dobro oblikovanih afirmacijah.
Jutri jo vrnem in upam, da bo kakšna druga na voljo. Vidim, da je Učbenik življenja precej priljubljen, ko je vedno izposojen. Bom pa poskusila katero drugo, seznam je kar precej dolg, hvala citrončica, da ga urejaš.

Pa dobro jutro, vsem, ki berete v službi, medtem, ko jaz še sladko spim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
11.4.2007 10:33:14   
andreja2000
pot ,prav imaš,naša tema mora dobiti krila,saj je vzunaj tako lep sonček,da se lahko brez skrbi dvignemo k njemu.
Nekje sem zasledila,da si moramo tudi naše želje ponavljati tako kot da so že tu-naprimer,reči moramo srečna sem in ne srečna bom,kajti naša podzavest bo odrivala srečo,če uporabimo besedo bom,če pa rečemo sem srečna in si to ponavljamo,bo to začela takoj vsrkavati .Pri teh afirmacijah moramo torej biti previdni,ker samo ena napačna beseda nas ne privede do željenega rezultata in se nam kar naprej umika.Upam,da nisem tole preveč zakomplicirala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Topel pozdrav vsem pozitivkam in sezite po kaki dobri knjigi ali si najdite nekaj,kar bo vaše baterije ponovno napolnilo.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.4.2007 17:43:47   
pot
Ste bile danes kaj na sončku?

V knjižnici nisem našla knjig s seznama, pa me je še najbolj pritegnila knjiga Šesti čut. Če mi bo všeč, bom povedala še avtorja. Govori o razvoju intuicije in duhovnih sposobnosti.

andreja, prav nič nisi zakomplicirala, meni je vse razumljivo.

Uživajte, vse nosečke. Da izrečem pozitivne afirmacije ne kot bodočnost ampak kot sedanjost. andreja, ti pa še posebaj misli pozitivno, ta ti je namenjen, ti samo sprejmi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?