|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
4.9.2007 15:00:14   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Mateja a za čevlčke je ortopedski podplat pomemben tud ko otrok še ne stopa na nogice? Mi namreč našga še ne dajemo na nogice in ga tud še neki časa ne bomo, zato sm mu kupla pa tud dobil je kr neki patik pa sandalčkov tipa H&M in spar... To je kr tak, za okras, pa zdej da ga ne bo zeblo na sprehodih. Ortopedske nameravamo kupit šele pozimi, ko bo na nogicah.

Mi mamo ene take škorenjčke, ki niso za hodit, so bolj zaradi mraza. Mamo pa tudi že ene Nikice št. 20 pomojem! Mi bomo kupovali sproti, sploh je pa najboljše za doma, da je otrok bos oz. v nogavičkat baje! Mi bomo ortopedske kupili, ko se bo ornk na noge postavila in bo tudi zunaj hodila, za notri jih pomojem ne rabimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.9.2007 16:03:41   
Anonimen
Ja, js sm istega mnenja glede ortopedskih čeveljčkov. Kupovali jih bomo itak sproti. Kdaj pa naj bi dojenčki lahko malo stali na nogicah? Men je kr hudo, ko gledam take male otročke, ko jih starši držijo pokonci in jih vlečejo za rokice.user posted image A ti starši sploh vidijo, kako se tem otrokom pri takem početju ukrivi hrbtenica in trebušček vn skoči? Men to zgleda kot mučenje. Ne vem, no, mogoč pa js pretiravam, ampak mi našga ziher ne bomo tako sprehajali.

Zdejle sm mela en nenapovedan obisk. Mater sovražim to. Sej je ja doba mobitelov, a je tešk vsaj ene 15 min. prej poklicat?user posted image

Dragi pride okol 18h domov, midva grema zdej neki popapcat, pa za kuhanje pripravit, pol pa mogoč mal ven, kr tule pred blok, se mi ne ljubi vozeka dol nosit, pa spet gor... user posted image

Se slišimo!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.9.2007 17:03:42   
malecka_mateja
ja sej ja glede copatkov!amapak naša se sama na nogice postavi če jo držiš v naročju se špana!
jaz mislim da ji bom nekje proti koncu leta nike-ce nabavla!sem si jih že nagledaa!pa ene iz cicibana za prve korake!

grem malo tv gledat!ker sem zdaj slike v ret spravljala pa v album....

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
4.9.2007 19:49:04   
visnjaaa
Oj!

Vidim, da imate debato o obutvah.
Moj Nejc se že nekaj časa postavlja na noge...samo mu še ne bom kupila nobenih čeveljčkov. Ko bo ratalo bolj mrzlo, mu bom kupla copatke za notri...ja pa mogoče tud ene čeveljčke za zunaj, da ga ne bo zeblo.

Ko bi ve vedle, kako borbo imamo s spanjem brez zizike.
Sej ga podojim pred spanjem, ampak ko mu vzamem zizko, se takoj zbudi, pol pa se dere ko jesihar.

Morem ga odvadit...samo, če ga sosedje slišijo, bodo mislili, kuga delam z njim.
Sej ne vem....no vem, kaj morem nardit...presekat nekaj dni....pol pa bo dobro.

Ponoč nič ne spim, ker bi bil skoz na zizikah....zbudim se 10 x na noč.

Za ****.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
4.9.2007 20:27:42   
malecka_mateja
višnja a duda n epomaga????ja mogla boš presekat pa bo!

joj jaz pa jokam ot dež!user posted image user posted image user posted image user posted image sem malo previjala na postelji in zlagam plenico jo odvržem na tla se obrnem da se stegnem po novo in bum je že bla na tleh!kako nevem ker ni bla na robu postelje in to v sekundiin res v sekundi!sej sej mela nogo tam tako da je na ritko amapk jokala je vseen!ampak kak nevem res ne!in sedaj bom popizla!še previaj je ne znam!katastrofa!ker smo prevjalno stran dali!ker amo pomanjkanje placa in smo stajico dali na plac od previjalne!drugače je blo ok!In daj sem čisto iz sebe!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
4.9.2007 22:34:23   
LuLu
Malecka_mateja, je Tjaša ok?
Valjda je. Zdaj pa se ne več sekirat, najdi plac za previjanje, kjer ne more pati, pa magari na tleh. Moj je tudi že dvakrat padel, enkrat sem ga celo našla kak je bil na glavo postavljen ampak, je, hvala bogu, padec ublažila lupinica in en del sedežne. Takrat sem ugotovila, da se je Jani naučil plezati NAPREJ.
Zdaj ga ne izpustim iz oči, če pa grem kaj delat, wc,... pa sem sama doma, ga dam v posteljico, pa naj tuli če hoče, vsaj bolečin ne bomo imeli, pa mami ne bo jokala.
Meni so se tudi kar solze vsipale, ko se je nehal jokati, pa še zdaj ne morem pozabiti oba padca.
Mali je ok, ampak sem pa 1000 % bolj previdna. Saj niso višine hude, ampak so pa lahko zelo nerodni padci... se dogajajo. Meni se pač to več ne sme zgoditi.
Naslednji dan je nov dan, previjat znaš svojo bebico... user posted image  boljše kot kdorkoli, pa pričakovat je treba, da bodo naše bebice vsak dan nekaj novega pogruntale.
Komaj čakam, da mu kupim te puzle, pa da začnemo posteljo nazaj zlagat čez dan v sedežno, pa vsaj padcev več ne bo.
Samo potem pa nas čaka komplet pospravljanje in skrivanje kablov na tleh, ki jih je zdaj oooogroooomnoooo. user posted image
Pa mirno noč dečva,  vse je ok. Na rito pa bo še sigurno kdaj padla user posted image  tudi ti mogoče kdaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2231
5.9.2007 7:59:38   
malecka_mateja
lulu user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za tolažbo!
ma sej sem se mal pomirila mapk še vedno nemorem pozabit!mala si glih vriska v posteljici tako da je vse ok!

mrzloooooo!me zebe ko cucka!bemti ej!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
5.9.2007 8:13:33   
visnjaaa
oj!

Malecka_mateja men je tud včeri padel in to si fliperja.
Včasih ga dam sedet notri in sem ga imela v dnevni sobi, lepo je sedel ....po pa kr naenkrat drenje..pa ga pogledam, pa je visel na glavi - čelno, z nosom dol.
Matr sem bla tako jezna sama na sebe, da sem ga dala sploh sedet notr, mar bi ga raje dala kr na tla. Ampak on se tako rad igra z tistimi igračkami na fliperju, ki se vrtio okrog in okrog.
No sej mu ni bilo sreči nič, samo.....ehh

Dejte mi pomagat, kako naj presekam?  Men se tako smili, ko se joka, da ga ne morem poslušat. Dude noče, pa sem mu jih kupla menda vse, kar ostaja.

Kaj dajete svojim malčkom za večerjo?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2233
5.9.2007 9:51:41   
ribicau
Halo!

Ja jest Evo dam kr na tla na puzzle, samo vam pa to povem, da zdej ko zna puzat, pripuza do konca puzzle, gre na ploščice in jih liže, ker so mrzle user posted image user posted image user posted image ! Ona je v 5 sek na ploščicah, tko ugotavljam, da je bil to zgrešen nakup user posted image .

Visnjaaa pri nas je uspelo, pa se ne upam preveč hvalit, da se ne bo pokvarla....jest sem ji dudo dajala za igrat in jo je večkrat "po nesreči" nesla v usta, dvakrt potegnila in vzela ven!  No po kakšnem mesecu sem ji pa ponoči ko se je zbudila dala dudo in jo je po čudežu vzela! Ene par dni se je normalno ponoči zbujala na par ur, dobila dudo in zaspala nazaj! Zdej dva dni pa spi do zjutraj, no včeraj do mal pred 6., danes do 6.10, včeraj je po pol urce zaspala z dudo nazaj, danes pa je bla pomojem res lačna, ker je večerjo na pol prešpricala - je zaspala, sem jo pa vzela ven, podojila in je zaspala nazaj do 8.25!

Drugače pa naša Eva za včerjo dobi ob 19ih rižolino iz 200 ml mleka, ob 20ih oz. tik pred spanjem flašo z ene 150 mleka, ampak tega pa itak vsega ne popije!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
5.9.2007 12:27:25   
visnjaaa
No jaz sem poklicala mojga pediatra - no med. sestro in mi je svetovala, da naj mu za večerjo dam res ornk obrok. Ker Nejc ne mara kupljenih kašic, je rekla naj kupim mleko v prahu od pomurke in zravn umešam kar koli....od navadnih kosmičev do polente, kruha in to je to.

Res sem kupla to mleko v prahu in zraven sem dala keksolino - je zamzu vse.
Sem mu rajši za prvič dala kr danes dopoldne, pa ni nobene reakcije...no upam, da je tudi ne bo.

Tko da smo zdej večerjo rešili....mogoče je pa res lačen, ker se za večerjo samo doji...naj pa pripomnim, da gre spat o 19ih, ob 18ih pa ponavadi zmaže frucverge, tako da tud ne gre lačen spat....samo pomoje mu hitro v rit pade.

Sem pa izpustila eno dojenje in imam tak jošk, da si bom mogla ven spumpat.
Sej vem, da se bo uravnal mlek, je pa tečno. Tamal pa tud noče pit iz zizik, ker je sit ko bomba.

No danes ob pol štirih imam frizerja....mam črne lase in si bom dala gor mal pramenov - malo za spremembo. Sej če ne bo dobr se bom kr na črno prebarvalauser posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
5.9.2007 20:55:45   
malecka_mateja
ojla!

na morju je ful slabo vreme tako da žal!

jutri pa imamo kontrolo v bolnici in uz še enkrat za tisto cisto na jajčniku!jaz upam da je nima več!in da bo vse ok!me je strah tako da že dva dni ne spim!ker če bo kaj hujšega se mibo zmešalo!ker mamo v familiji raka in to ful raka in je dedn pa me ful skrbi!joj upam da bo vse ok!držte pesti za naju!user posted image user posted image user posted image user posted image

upam višnja da se danes naspite!javi jutri kako bo!

grem spat morem ponoči po starega v službo!
papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
5.9.2007 21:51:33   
ribicau
Visnjaaa a si si že mal umetne inteligence u glavo naštimala user posted image ? A je ratalo? No čist za info....Eva je ob 19ih pojedla rižolino iz 200 ml mleka (za 2 žlički je ostalo), potem pa še 140 ml mleka tik pred spanje, to je ob 20ih! Je pa res, da čez dan ni jedla toliko. Zjutraj in dopoldan dojenje (samo pomojem ful malo poje iz joške, ker se skoz nekej afna zraven), ob 12ih goveja juhca s cvetačo, korenjem in rižem! Ob 15.30 dojenje + mali hipp (jabolko, banana), ob 17.30 dojenje ! Samo res, pomojem se ji na joški sploh ne da več bit. Parkrat potegne, pa je zanjo dovolj, no ona misli da je, jaz pa vem, da še zdaleč ni!

Jaz sem si pa iz kulinarične slovenije sprinatala en recept za ene koruzne kruhke.....sem se vseeno odločila, da Evi še ne bom dala "glutena"! Alergikom priporočajo čimkasnejšo uvedbo glutena. Bomo rajši še malo počakali. Zdej kruhke že pečem, pa bom vidla, če jih bo tamala hotla jest, pa sploh seveda, če bojo ratali. Upam. Sestavine pa so: koruzna moka, navadna moka - no jaz sem namesto te moke dala rižolino, pa radenska, pa olje, pa majčkeno soli! 

A ima katera recept za koruzni kruh? Sej jest enega imam, ampak je mešanica z ajdovo moko, pa še mleko je notri, mi pa mleka ne smemo!

Malecka_mateja srečno jutri user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2237
6.9.2007 13:42:02   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Visnjaaa a si si že mal umetne inteligence u glavo naštimala user posted image ? A je ratalo?

Ribicau - Kaj je zdej to? Kaka umetna inteligenca naštimana v glavi?user posted image

Nič norce brit....te bom po rit.user posted image

Malecka_mateja držim pesti za Tjašo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jaz tako za info: Nejc že 3 dni kaka čist zeleno.
Sem pa opazla, da ga moti kravje mleko. Kr na morju je bilo še vse o.k., je bil full priden in je spal po cele noči. Pol pa sem mu doma začela uvajat mlečne izdelke - frucverge in od tega časa ne spimo nič pa še kaka zeleno.

Pomoje bo to to. Kr prve mesece, je imel krče...potem pa sem tu na RR prebrala, da včasih kravje mleko povzroča krče in sem prenehala uživat vse mlečne izdelke in krčev ni bilo več.

Sem pa smotana do konca, da se mi ni prej posvetlo, da bi lahko bilo to po frucvergeju. Mu zdej nekaj dni ne bom več dala  kravjih izdelkov - pa da vidim kje smo.

Mi imamo pa tako ritem:
Ob 8 auf - dojenje, ob 9.30 spat  - dojenje, zbudi se okoli 11.30...ob 12.30 zelenjavni mesni obrok....ob 15ih spanje, ko se zbudi mu dam ziziko in pol ob 18 ima sadni obrok....pol pa ko je zaspan mu dam spet ziziko, ker noče druga jest.
Probala sem vse mogoče žitne kašice, pa jih ne mara.....tak, da sploh ne vem kaj bi mu še dala za večerjo.
No zdej bom počakala, da vidim, če ga kravje mleko črviči in obremenjuje prebavo, ker se ponoči skoz zbuja pa še kaka čist čist zeleno - ko špinača.

No javim kako bo.

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
6.9.2007 14:13:27   
DeMer
Zivjo!
Punce, zakaj ze dajete svojim user posted image fruhtsverge? A ste kdaj pogledale kaj vse je notri, veliko tistega je cesar nasi user posted image sploh ne potrebujejo. Torej  prevec umetnih stvari. Zakaj jim ne daste cisto navaden jogort + sadje ali pa nepasirana skuta + sadje. Mislim, da jim tisti konzervansi tud vplivajo na prebavo.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
6.9.2007 14:35:05   
Anonimen
Ojla!

Kako ste kaj? Js sm fuuul zaspana. Vreme je katastrofa - sma bla prej z malim zunaj, sm ga mela kr v naročju, pa je po 5. min. mel takooo rdeč nosek, da sm ga kr noter nesla. Mu je pa ful fajn bit zunaj. Bomo moral hitr kako bundico nabavit, al pa vsaj debelejšo jakno. Sej mam en pajac, sam je še prehiter za to. Tolk je vrisku, pa pel, pa roke si je tišal v uste, da je mel ful premražene. user posted image Bi ga mogla snemat, kake je mel. user posted image user posted image user posted image

Punce naj vam sporočim, da je darilo uspelo! user posted image user posted image user posted image Ati je bil tolk vesel, da je zdej tista slika center naše dnevne user posted image Vam jo bom prilimala v album, če katero zanima. Tisti na vrhu (in najlepši user posted image ) je seveda Alen, levo spodaj (skor pleško) sem jaz, tisti desno spodaj (čupavi user posted image ) je pa moj dragi!

Morm pa povedat, da sm mela ful dela, ker sem morala vse 2 krat naredit - sem nesla prvič sliko razvit, pa je sploh ni bilo na CD user posted image Pol pa jovo na novo vse doma. Pa še na RR sem se javla, pa mi ni posta polslalo! Sej je boljš, da ni, ker bi me itak cenzuriral, tolk sm bla jezna user posted image user posted image user posted image

Mateja - držim pesti za Tjašo! user posted image user posted image user posted image Tudi v familiji od mojega dragega imajo raka (več primerov), tako, da razumem strah! Upam res, da bo vse ok!

Višnjaaa a ste spali??? Kok je blo po mleku v prahu? Sej to vsebuje iste sestavine, kot navadno (tekoče) kravje mleko, a ne? user posted image user posted image user posted image Naš pa še kr (TRKAAAAAMMMM!!!) spi ponoč! Ga ful zmatram podnevi - spi okol 2-krat po kako urco, mogoč še kakih 15 min. kdaj, ampak je zvečer tolk zmatran, da komi dočaka kopanje. Pol pa se v kopalnici čist prebudi, ker tolk čofama - skor pol ure sma v banjici, ko ga oblačim, mamo pa itak sirene, ker je tolk zmatran, da še gledat ne more več user posted image Pol pa sam joška, pa zadrnjoha do kakih 6 zjutraj, pol dojenje in auf okol 8-9h. Danes smo spali od 21.30h pa do 9.30h z enim dojenjem ob 7h user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdej še mal kej popapcat, pol pa se slišimo, če bo moje dete še pridno spančkalo! user posted image

Čaoo!

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
6.9.2007 16:43:21   
ribicau
Ja visnjaaa poročej no, a je frizurca uspela al ne?

Drugače pa visnjaaa glede KM....Eva je alergična, začelo se je pa tkole: Pri enem mesecu je dobila krče in jih je imela en mesec pa pol. Vmes sem jest ukinila mlečne izdelke  moji prehrani, ampak sem ugotovila, da sem jih za premalo časa (en teden), mogla bi jih vsaj za 14 dni, da bi ugotovila, če so bili krči zaradi KM (to vem šele zdaj)! Skor prepričana sem, da so bili krči zaradi mlečnih izdelkov. Prava reakcija (pike, fleki) so se pa pojavili, ko sem ji dala prvič in zadnjič aptamil, v katerem je KM! Moram ti pa rečt, da fleki itd. sploh niso edini pokazatelj alergije, pa te nočem nič strašit, samo povem! Od prijateljice punčka je pri GH začela po obrokih malo bruhat, pa ni se dobro počutila, to je trajalo ene dva meseca, pol je pa le zborbala pri dr., da je dobila napotnico za testiranje. Rezultat je pa bil, da je alergična na KM in jajca! Glej nočem te nič strašit, ampak sem ti pač napisala, ker si sama omenila, lahko je tudi to! Probajta oba imeti strogo dieto! Drugače pa glede drekca.....tud naša Eva ma zeleno blato, enkrat manj, enkrat bolj, je tud odvisno kaj je!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
6.9.2007 17:02:03   
ribicau
jasna81 dobro slikico si skup spravla, čestitke user posted image user posted image user posted image ! Jest pa nisem talent za kaj takega, bi pa imela tako slikico! Pa tud ostale slikico so luštne.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
6.9.2007 20:53:36   
visnjaaa
Jasna81 - bravo...lepo si naredila...si prava umetnica...zelo lepouser posted image user posted image user posted image

Malecka_mateja  kje si? Kako je z Tjašo? Dej povej, ker me skrbi.

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
6.9.2007 21:00:45   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Zivjo!
Punce, zakaj ze dajete svojim user posted image fruhtsverge? A ste kdaj pogledale kaj vse je notri, veliko tistega je cesar nasi user posted image sploh ne potrebujejo. Torej  prevec umetnih stvari. Zakaj jim ne daste cisto navaden jogort + sadje ali pa nepasirana skuta + sadje. Mislim, da jim tisti konzervansi tud vplivajo na prebavo.

Ja sej pomoje so res eni sami E-ji v frucvegretih. Bom probala čez nekaj dni, ko se malo prebava zrihta dat navadno skutko in notri domače sadje.
Me je že Eva1 - moj sister opozorila na to. Ja pri tavečjih dveh nisem imela nikoli težave pri uvajanju....ja vse je enkrat privičuser posted image

Ribicau frizura je uspela....sem bla  2 uri pri frizerju... je moj mož skor znoru, ker je moral nejca pazit. he he he....tako, saj mal občuti, kako je bit z 3 otroci sam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
6.9.2007 22:02:42   
malecka_mateja
tukaj sem!zatjašo je ok amapk glede ciste še nevem zvem komaj v pon!user posted image user posted image user posted image upamo na najboljše!
sma se cel dan potepale pri seki!
pa v h&m sem ji šla kupit spalno vrečo ker se odkrije in je ponoči ful mrzlo pa sej ji kupla!so pa fajn iz čistega bombaža!ker drugad majo neko sintetiko!blek!pri nam nič ne kurijo ponoči pa je ful mrzlo!jaz jo mam v dolgem bodijo pa štumfe pa pižamo prek pa še v vreči!ker samo prvodvoje ji ni bilo dovolj jo  je zeblo!

glede frucvegre pa to ma moja jih niti ne je tako da nevem!jaz ji punding in take bedarije sama doma delam!jugurt pa probava kaki sadni sam jih noče!danes mso jedli kurjojuhico z korenčkom in nudlči!njami!je ful pojedla!user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem spat sem utrujena!
aja še slikico od jasne pogledam!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
6.9.2007 22:05:35   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

kje te ste vse!???atena se je čist zgubla???lulu???margit je poniklnila ker kolumbo ni al kaj'??user posted image demar???babe hitr na rr!

Oj!
Nisem poniknila, ampak sem trenutno prezasedena user posted image . Imamo uvajanje v vrtec, pa mi ostane malo manj časa za čvekanje.
Si bom mogla kar čas vzet, da bom prebrala  vse kar ste napisale. Grem brat da bom na tekočem.

Neposredna povezava do sporočila: 2246
6.9.2007 22:06:13   
malecka_mateja
ful dobra slikica!resuser posted image user posted image user posted image hvala za idejo za darilo!user posted image user posted image za kak božič bo super!

Neposredna povezava do sporočila: 2247
7.9.2007 12:56:35   
atena777
Hi, Malceka_mateja vidim, da si me ze kregala po SMS; ker se nic ne oglasimuser posted image user posted image user posted image . Sem strašno zbolela in na morju sem bila ves čas bolna, pa se še do sedaj nisem dobro popzdravila. Cel čas sem se matrala, da se David ne bi nalezel, pa se niti ni, no...Malo je posmrkal..
Samo en scan hitwr sem naredila te strani, in videla, da se vaši na nogice postavljajo...David se že 14 dni in to v posteljici, obvezno je pokonci, ko ga pridemo iskat. A je potem to normalno za to starost? Naju je ful skrbelo kako s tem...
Se mi zdi, da sem bila čist odrezana od sveta ker ni bilo RR.
No malo sem napisala, ampak to je res zelo na hitro. Se še oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 2248
7.9.2007 14:44:25   
Anonimen
Halo punce!

Boga atena, upam, da si sedaj bolje. user posted image

Se vam na hitrco javljam, ker tudi jaz letim mal pospravit. Hvala za pohvale, kar se slikice tiče. Ribicau (pa tudi ostale) lahko ti naredim tako slikico, če želiš, edino kar je, bi morala imeti vaše slike. Sej ni težko - vstaviš jih v okvir in to je to. Je pa res, da sem se matrala 3 dni, da sem ugotovila, kako to gre...Obstaja poseben program za urejanje slik. Če katero zanima, vam napišem, kako se mu reče - zdej se glih ne spomnim celotnega imena.

Punce, kaj pa naš seznam bebik? To je tud nekam utihnilo... user posted image

Pa srečanje? Atena je tu, upam, da jo bo zdravje služilo, in se lahko dobimo!

No, se slišimo kasneje... Grem delat!

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
7.9.2007 16:34:04   
malecka_mateja
jsna nnič ne boj!srečanje bo!in to 15 tako kot smorrekli tako da bo!

atena WBuser posted image user posted image user posted image veš kak smo te pogrešali!ojojojojoj fejst!pa upam da čimprej mine bolezen do konca!sej prideš pa na srečanje ne???user posted image

višnja kako je nejc?spi ponoči?

jaz sem naši danes jabolko naribala in kekse in je jedla!user posted image zdaj pa dobi mlaojogurta ob 8 pa flaša pa spanje!mi pa spi že od pol treh!user posted image user posted image user posted image jaz pa sem z njo eno uro!user posted image

lulu a ti prideš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.