Anonimen
|
Ojla! Kako ste kaj? Js sm fuuul zaspana. Vreme je katastrofa - sma bla prej z malim zunaj, sm ga mela kr v naročju, pa je po 5. min. mel takooo rdeč nosek, da sm ga kr noter nesla. Mu je pa ful fajn bit zunaj. Bomo moral hitr kako bundico nabavit, al pa vsaj debelejšo jakno. Sej mam en pajac, sam je še prehiter za to. Tolk je vrisku, pa pel, pa roke si je tišal v uste, da je mel ful premražene. Bi ga mogla snemat, kake je mel. Punce naj vam sporočim, da je darilo uspelo! Ati je bil tolk vesel, da je zdej tista slika center naše dnevne Vam jo bom prilimala v album, če katero zanima. Tisti na vrhu (in najlepši ) je seveda Alen, levo spodaj (skor pleško) sem jaz, tisti desno spodaj (čupavi ) je pa moj dragi! Morm pa povedat, da sm mela ful dela, ker sem morala vse 2 krat naredit - sem nesla prvič sliko razvit, pa je sploh ni bilo na CD Pol pa jovo na novo vse doma. Pa še na RR sem se javla, pa mi ni posta polslalo! Sej je boljš, da ni, ker bi me itak cenzuriral, tolk sm bla jezna Mateja - držim pesti za Tjašo! Tudi v familiji od mojega dragega imajo raka (več primerov), tako, da razumem strah! Upam res, da bo vse ok! Višnjaaa a ste spali??? Kok je blo po mleku v prahu? Sej to vsebuje iste sestavine, kot navadno (tekoče) kravje mleko, a ne? Naš pa še kr (TRKAAAAAMMMM!!!) spi ponoč! Ga ful zmatram podnevi - spi okol 2-krat po kako urco, mogoč še kakih 15 min. kdaj, ampak je zvečer tolk zmatran, da komi dočaka kopanje. Pol pa se v kopalnici čist prebudi, ker tolk čofama - skor pol ure sma v banjici, ko ga oblačim, mamo pa itak sirene, ker je tolk zmatran, da še gledat ne more več Pol pa sam joška, pa zadrnjoha do kakih 6 zjutraj, pol dojenje in auf okol 8-9h. Danes smo spali od 21.30h pa do 9.30h z enim dojenjem ob 7h Grem zdej še mal kej popapcat, pol pa se slišimo, če bo moje dete še pridno spančkalo! Čaoo!
|