Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 22:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej se hecam, NEGATIVNO je! Atiju sem seveda rekla najprej "Čestitam, spet boš ati!" Me je neki cajta tkole gledu pol pa Ma sej ne vema kaj bi raje... Nekako mešane občutke imama. Sej je ok, če ni, ampak bi bilo ok tud če bi blo kej. Bomo še mal počakal, pa se prvemu bebiju posvetil tak ko je treba. Zdej pa res šibam, atek že kliče! Nočko!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2007 22:47:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2007 23:36:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 10:01:19
|
|
|
|
malecka_mateja
|
JUTRO! jasna si me nategnila kaj pa če še ni pokazalo in ti bo komaj čez en teden toudi to je lahko varianta!eh mal heca!naj bo tako kot si želita! kolumbo kaj zaj rabiš granule za zobke???ti jih pošljem!?? ja torej 15.9 ob??celje kje točno??? višnja jaz kolumbo jasna ribica?? lulu?? matuljčica tabali?? eva1 atena? katera še? margit?? potrdite udeležbo prosim! VIŠNJA WB FUL SEM TE POGREŠALA MUTIKA NAŠA zdaj pa hitro poročilo kako je bilo!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 10:37:11
|
|
|
|
ribicau
|
Oj! Jaz bom zdele klicala dr. ker Eva ful kašlja.... Ponoči se je ene 5x zbudila, ampak na jošk je pa prišla ob 8ih zjutraj, ponoči je lepo zaspala z dudo (ki je ne mara) . Zdej zakaj se je 5x zbudila ne vem, al zato ker je prehlajena, al kva pa vem! V Celje pa mene žal en bo....dokler Eva ne bo večja nimam šans kam it sama z njo, ker se mi v avtu čisto preveč joka! Max grem do Kranja, mogoče do Ljubljane, pa še to je vprašaj kako bi blo! Ne morem vam drucga rečt, kot da max uživajte, pa kakšno slikico mi pošljite!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 10:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
PUNCE, PROSIM ZA POMOČ Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti , stari 1,5 meseca in njenim staršem. Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju. Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav. Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več... Resnično bodo veseli vsake pomoči.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 10:52:14
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oj! Kako sem se vam nasmejala ...kake strelate ven.....za crknit....ti kolumbo imaš naj jače. No na morju je bilo odlično..smo bili v nerezinah - raj za otroke. Požrla sem na hektrolitre piva....ja sem pila še za vas, kot sem obljubila Nejc je dobil še 2 zobek... Se pa skoz tiška pri meni....pa me kr ma..ma aa mmm aaa...kliče. Full dobr No za srečanje v Celju? Kje že? o.k. 15.9. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 11:58:26
|
|
|
|
ribicau
|
....sem se zdele z mojim pogovarjala, če bi šel z mano in Evo na srečanje v Celje, da bi naju pač peljal, pa je reku da bi šel, ampak smo 15.9. na morju! Jest pa sem en kramp....kako lahko to pozabim!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 12:11:32
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ribica do kdaj ste na morju?še vedno kašlja mala?mogoče pa je bil suh zrak pa je zato pokašljevala??? višnja si skromna pri poročilu!zakaj se nisi javla kaj vmes???ti ti te bom po riti! kaj sister tud pride na srečanje ne??kako ste meli kaj vreme?pa voda je še slana in mokra???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 14:44:03
|
|
|
|
ribicau
|
malecka_mateja pridemo 16.9. domov, gremo samo za en teden. Ne skrbi, saj bo še kakšen zbor, pa takrat prideva. Jah kaj pa vem zakaj kašlja, res je, da ko prideva ven, ne kašlja več, ampak v stanovanju pa kar ornk. Dr. itak nisem dobila, je zvonilo v prazno, tko da sem kupila evkaliptusovo eterično olje in sedaj kurim svečko v izparilniku, pa je Evi ful všeč. No vsaj za nekaj je . Pa še nekaj sem v stanovanju odkrila, imamo osje gnezdo nekje, ker skoz ose lezejo (je tolk mraz, da ne morejo letat ) po tleh in jih skoz pobijam! Mormo to dons najdt in uničt, ker me skrbi, da bi tamalo kakšna pičla.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 16:46:03
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja višnja si skromna pri poročilu!zakaj se nisi javla kaj vmes???ti ti te bom po riti! kaj sister tud pride na srečanje ne??kako ste meli kaj vreme?pa voda je še slana in mokra??? voda še mokra in slana samo doma je pa prava štala...dobesedno Zakaj sem sploh pršla dolmov....vse je razfukano....za kozlat. Tast in tašča sta menjala okne v svojem štuku in menjala ploščice v hodniku in....nimam besed...vse je v razsulu....znorelaaaa bommmm. Men gre nered tako na živce, da sploh ne morem dihat v takem okolju. Sej vem, da sta tašča in tast že mal v letih in da ne morta vsega sfolgat, tak da nisem jezna na njiju....samo tako mi gre vse na ****. jojjjj Jaz sem rojena za svojo hišiko....in more mi enkrat ratat, da grem na svoje, ker šele takole, ko smo na morju vidim, ko smo sami - vidim kaj je živeti pravo življenje s svojo familijo. Sami svoji gospodarji.. Grem gr mal na nepremičnine.net Sem slabe volje...pridem še pol kej gor...sem tečna
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 17:15:44
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Jaz sem rojena za svojo hišiko....in more mi enkrat ratat, da grem na svoje, ker šele takole, ko smo na morju vidim, ko smo sami - vidim kaj je živeti pravo življenje s svojo familijo. Sami svoji gospodarji.. To je pa tko, kot če bi mene citirala. Jest se tud vsak dan znova s tem ubadam!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 21:14:12
|
|
|
|
LuLu
|
Ojla dečve, kaj ste že napisale kje so tiste gumijaste puzle za na tla... številke in črke... najcenejše? Špar?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 21:34:09
|
|
|
|
visnjaaa
|
ojla! sem že boljše volje. smo šle z mojo hčerkico, ki gre v ponedeljek v 1. razred mal u šoping...matr sem zagonla celga vraga. jojjj kako sprot odleže sitnoba . Kupla sem ji vse, kar si je poželela...čevlje, komplet z kiklco, kapri kavbojke, bluzice, mobi številko, da bo lahko mal klicarkla frendice itd...je bla tako srečna....pa nimam večjega veselja, kot osrečit otroke. no zdele pa grem pred tv lp no tastar je prav čukast gledu, pa ni nič komeniral. jutri pokličem frizerko, da se grem malo olišpat..no pa še čevlje sem si kupla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2007 22:26:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 31.8.2007 22:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao babe! Višnja dobrodošla nazaj! Lepo, da ste si spočili. Tudi mi smo bili v Nerezinah ene 3 lete nazaj. Morje svetovno, plaže tudi, kamp kr ok, edin kar si se mogu do Lošinja peljat, če si hotu zvečer kej špancirat. Je bilo pa kr Js sm se odločla da čez kake 14 dni ponovim baby chek, ker mi je dans tolk slabo... Bah... Cela sm skozlana. Pa še izcedek se mi je tolk poveču, da spet ne morm brez alldays-a. Pa ga res nikol nism mela, razen med nosečnostjo z Alenom. Mateja a bi te lahka js tud prosla za te granule, če jih slučajno lahko dobiš? Sej če ne, pa ok, tud ni problema. Našmu zgleda tud zobki nagajajo, ful ima bele dlesni in si skoz roke tišči v uste, pa mal je tečka. Me glih zanima kdaj bo kej. Kolumbo sm pozabla omenit, da smo ko smo se pelali na morje šli sproti v Žiri. Nabavli smo sedež! Sem že slikala tamalega v avtu, ampak nimam cajta načožit slik. Se bom jutr potrudla. Nabavli smo sedež SCT - čisto itsi kot Recaro, sam da ma prevleke iz drugega materiala - Recaro ima mikrofibro, SCT pa neki bolj bombažastega. Je tak ful lep, bež-olivno zeleno/siv. Je kr ok, se da lepo nastavit v počivalni položaj, edin kar naš tamali rabi neki cajta da se navadi sedet v njem. V glavnem, ti naložim slike jutr, da boš vidla. Grem zdej počivat, se slišimo kej jutri! Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.9.2007 14:58:50
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 PUNCE, PROSIM ZA POMOČ Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti , stari 1,5 meseca in njenim staršem. Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju. Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav. Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več... Resnično bodo veseli vsake pomoči. Punce dejmo vsaka neki zbrat za tole pomoč, da damo v celju v paket in jim pošljemo ali pa pride biba12 iskat. Ste za? lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.9.2007 17:58:44
|
|
|
|
malecka_mateja
|
lahko!jaz sem za višnja! jaz bom še ostali kolegicam rekla če majo kaj! mene pa ful glava boli! naša pikica pa je danes stara pol leta!madonca gre čas hitro!Nredli otisk estopal!pa še rokic tako da mi!grem malo ležat zaj ker me glava ful boli!
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2007 20:37:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.9.2007 20:46:43
|
|
|
|
DeMer
|
No Kolumbo pa dajva midve kaksno rect. :)
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2007 21:30:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2007 19:20:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.9.2007 21:05:46
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! evo mi smo iz potepa! madonca sej ne folgam več!še cd-ja iz krsta nisem uspela pogledat!jutri zjutraj letim k dohtaru po napotnico za tjašo za bolnico!Pol pride en obisk pa kuhanje pa joj! no to je vse! morem it!se k mojemu stiskat!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.9.2007 21:19:38
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja morem it!se k mojemu stiskat! Mi smo se na morju tako stiskal, da upam, da nisemo spet nardil. Kolumbo imej se fajn na morju. Mi smo o.k., jaz sem lena ko ****sa...pa nič se mi ne da... Otroc spijo, tastar pa je seveda spet predlagal . Grem se dat mal dol...me križ boli, pa pravi moj, da mi ga bo naglihu Na morju je pomagalo ....grem lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2007 22:35:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.