ribicau
|
Alo! Mi smo bli dons na "šuštarski nedelji", to je t.i. čevljarski sejem v Tržiču. U bistvu zadnje leta bolj klump sejem . No kupil nismo nč, smo šli bolj na sprehod, Eva je pa ful uživala, ker se je skoz nekej dogajal. Drugače pa je Eva ful prehlajena, že dva dni ji dajem Prospan sirup......ful kašlja, pa zabasan nosek ma! Jest sem se pa tud že nalezla od nje, tko da upam da se ta teden poštimava, ker gremo pol na morje. Aja, malecka_mateja, kolumbo, a mata še seznam, kaj vzet za na morje? Jest mam občutek, da bom pol doma pustila oz. da bom pol preveč s sabo nesla . No resno, a ga ima katera? Da ne bom nazaj po RR brskala, ker mislim, da morm kar nekaj debat prebrat za nazaj! Drugače pa mi jutri ioz. najkasneje v torek začnemo z meskom sem se odločila. Sej Eva bo čez en teden stara 7 mesecev, pa mislim, da bo čisto OK, če ji še kaj več dam za jest. Kako ostali napredujete s kruhom? A še vedno ne dajete pšenice, se pravi živil ki vsebujejo gluten? Jaz sem ji ta teden dala en bejbi piškot za probat, pa ji je bil ful všeč. No pa pozabila sem vam povedat, da moja punčka končno puza. Sej je že cel teden, samo ji je slučajno sem pa tja kdaj ratalo, zdej pa že ve da zna in skoz to izvaja. Najbolj ji je všeč, če prepuza vse puzzle in gre na ploščice, potem pa konce puzzlov cuza in liže mrzle ploščice . Ja no, vsak ma svoj vesele.... Mi tud skoz .....prvič po porodu mi je res cool, in jest mojmu tastarmu težim vsak ta drug dan . Aja,.....pa sej ne vem, al sem vam povedala al ne, jest sem tud že 2x test delala, enkrat nama je pač kondom počil in bi lahko imel še enega februarčka, tokrat pdp 11.2.2008. K sreči je bil test negativen, samo pol se mi je pa trebuh ful napihnil in sem šla zadnjič še enkrat za vsak slučaj test delat (moja paranoja) in je bil spet negativen . Tko, zdej je pa športna scena, ampak jest grem mojmu mal težit , cao
|