|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
9.9.2007 20:45:34   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

čer!

gremo spat počasi ker še komaj gledam!mala je zaj mela 39,3 vročine in sem ji svečko dala!upam da bo noč mirna!

vipnja tudi tebi mirno noč!
lulu pa tebi tudi!

jasna???kje si???margit tudi pogreša??se vidi da ni kolumbo!!!!pa demar???

torej se javim jutri ko pridem domov da vam povem kako je z tamalo!

lepo in mirno noč!
papa!
joj 38,5 mam vročine krizaaa!pa kuj canka mi iz nosa!user posted image user posted image

Ja malecka_mateja hitro spančkt...ja ubožiceuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
9.9.2007 21:42:24   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Jaz ji delam rižolino s Pregominom, ker si ga 200ml ne morem spumpat vsak dan. Mam joške od tega dojenja kot ena cunja, ker imam pač malo včeje, pa so od dojenja ratali kot od kokršpanjela ušesa user posted image . Jo pa zjutraj, pa čez dan tudi

Ribicau HI  hi hi hi hi  joške kot kokršpanjel ušesa ha ha ha ha ha huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kje ti kupiš tale PREGOMINOM.... v lekarni? Kolk pa stane? A to je pa prav za tiste user posted image , ki so alergiki?

lp

Ja u lekarni ga imajo od Milupe, je pa 12.51 eur! Mi ga imamo k sreči na recept!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
9.9.2007 21:51:48   
ribicau
Ma ja, tale prehod, vroče, mrzlo, vroče, mrzlo....midve sva zdej k sreči u redu!

Jutri odpotujemo, končno user posted image user posted image user posted image ! Pag vabi, samo me mal skrbi, kolk časa se bomo tja vozil, upam, da bo Eva pridna in da ne bomo delal pit stopov po nepotrebnem.

Sem že vse spakirala, no skoraj vse! Sušilc še suši zadnjo rundo cunj od Eve! Jest sem pa še za pod tuš, pa lasje morm mal zrihtat, pa britvico morm mal u roke vzet user posted image .... pol se morm pa lotit še seminarske za faks, mi je prof. poslal nazaj, da morm še nekej dopist, jaz pa pojma nimam, kaj hoče! Bom mojega mal zaposlila, da mi pomaga!

Pol pa še po kopalnici s cunjo letim, to mi vzame 5 min,  in grem lahko spat. Odrinemo pa okrog 6ih! Alarm mam ob 5.30, prej ne dvignem riti, razen če me bo Eva v to prisilila.

Tko da, lepo se imejte ta teden! Čimveč spanja nam vsem skupaj želim user posted image . Bom pa vzela lap top s sabo, pa če najdem kakšen kafič z vajerlesom  user posted image  vam kaj lepega napišem za lušte delat!

Cao

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
9.9.2007 21:56:47   
visnjaaa

Bom pa vzela lap top s sabo, pa če najdem kakšen kafič z vajerlesom  user posted image  vam kaj lepega napišem za lušte delat!

Cao

Lepo se imejte in uživajte maximalno.....pa veliko nočnega spanca.
Vajerles pa imaš na Pagu v mestu Pag zraven zdravstvenega doma...to je tam, kjer je gradska plaža, ali pa ringelšpil.

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
9.9.2007 23:03:12   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Bom pa vzela lap top s sabo, pa če najdem kakšen kafič z vajerlesom  user posted image  vam kaj lepega napišem za lušte delat!

Cao

Lepo se imejte in uživajte maximalno.....pa veliko nočnega spanca.
Vajerles pa imaš na Pagu v mestu Pag zraven zdravstvenega doma...to je tam, kjer je gradska plaža, ali pa ringelšpil.

lp

Ok, bom vzela na znanje!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.9.2007 8:15:17   
visnjaaa
Jutro!

No najprej vam povem veselo novico.
Nejca sem dala spat ob 20ih in je spal do 1ih v kosu, pol sem ga podojila in je spal do 4ih..no zjutri se začel mal ****rt ampak je bla za spremembo prav prijetna noč.
user posted image
Malecka_mateja kako ste kaj? Še vročina?

Kje ste  vse?

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.9.2007 9:48:44   
malecka_mateja
VIŠNJA SUPER ZA TAKO NOČ!user posted image joj črke
mi smo ob 4 meli spet 39.8 vročine zdaj je še nima ker je svečko dobla!jaz je tud nimam več!
zdaj se spravima in grem k dohtarju!

bomo vidli od česa je vročina mogoče od antibiotika!pa še driskico ma!revica moja!

se javim potem!

LP

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.9.2007 13:24:48   
malecka_mateja
oj!

evo naju!cista se je povečalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kriza!je bla mala ful pridna!27. morava v bolnico bova sprejete in bodo eno preiskavo z katetrom še naredli in potem se odločijo kaj bodo z njouser posted image user posted image user posted image ne vedo pa če je vodena ali maligna ali benigna!to zvem kasneje po oni preiskavi!user posted image user posted image user posted image user posted image jojo bogica moja!

vročin še nima nazaj!trkam!upam da je nebo več!

to je to!grem kuhat da si glavo zbistrim!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.9.2007 13:37:20   
visnjaaa
ojooj malecka_mateja.....sej pomoje je cista vodna bo do takrat že izginila.
Sej se večkrat nardijo...moja mati vedno pravi: pride in  gre, samo telo pač rabi svoj čas, da se pozdravi.

Džte se!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.9.2007 14:01:56   
malecka_mateja
višnja upam da je vodena!ampak zato smo meli več kot mesec dni antibiotike in če bi bla vodena bi naj izginila!tako pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image amapk se je povečala namesto zmanjšala!user posted image user posted image user posted image

sej skušam gledat pozitivno!amapk ne morem!ker me ful skrbi!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.9.2007 18:48:18   
visnjaaa
Nejc je zbolel. Ima 38,6 vročine in je nahoden do konca - iz noska mu kr teče in čez nosek komaj diha. Se med spanjem večkrat zbudi, zajoka in potem zaspi dalje.
Sem mu že dala paracetamol svečko in moža sem poslala  v lekarno po fiziološko in Nisita mazilo za pod nosek, da bo lažje dihal.
Matr sem jezna. Pa glih ko smo končno začeli mal spat - evo sranje user posted image user posted image user posted image
Ne sem pa vesela, da smo zdržali celih 7 mesecev - do sedaj ni bil še nikoli bolan.

Malecka_mateja misli pozitivnom, ker otrok preko tebe sprejema energijo in ta mora biti pozitivna. Sej vem kako te skrbi, sočustvujem s tabo...vse bo o.k. boš vidla.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.9.2007 20:40:09   
visnjaaa
Jao mu vročina sploh ni hotla padt, pa sem ga kr u bano dala mal kopat...no zdej mu je pa čist padla.
V nos sem mu našibala fiziološko in malo lažje diha.

Upam, da ponoč ne bo prehudo.

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
10.9.2007 21:30:41   
Margit
Tud mi smo vsi bolni user posted image . Matiček je ful bogi. Je ponoči zakuhal na 38,4. Bogi revež. Sva celo noč dežurala. Čist zabasan nosek je imel in je tako težko dihal.  Pa sem mu jogi podložila, da je

se je že zbudil. Pridem nazaj

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
10.9.2007 21:39:50   
Margit
No sem že nazaj.
Kje sem že ostala. Aja. Jogi sem mu podložila, da ma mal vzdigneno vzglavje, da lažje diha. Pa z materino dušco sem ga namazala, pa s tea tree pod noskom. Tako da čez dan je bilo že bolje. Upam da bo tudi čez noč. Čez dan je sicer bolj malo spal, Navadno spi 3x po urco in pol. Danes pa je ene 4x po pol urce. Mogoče par minutk več. Pa čist je nerazpoložen. Božček mali. Pa tak dobrovoljček je, tole ga je pa čist iz tira spravlo.

Pol so pa še v lekarni rekl, da je še čisto majhen in naj pazim, da se ne bo še bolj od mene nalezel, da je ful nevarno za njegov srček. Baje da razsaja virusna angina. Mi je dala neke tablete in če čez 4 dni ne bo OK morm po antibiotik. In je rekla naj ful ful pazim na malega.

Pa vidim, da so vaši user posted image  tud bolni. Pa kaj je zdaj to. Se je tale prehlad in slabo počutje spravilo na naše februarčke???

Malečka_Mateja držimo pesti da bo vse OK. Le pozitivno razmišljaj.user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.9.2007 7:48:41   
visnjaaa
O kakšna težka noč. Nejc ni mogel spat, ker je imel tako zabit nosek, da tud dihat ni mogel. Pol pa se nisma mogla dojit, ker je bil čist zamašen, pa vmes ko je spal se je vsako minuto zajokal, ker ni mogel zadihat.
Fiziološko sem mu lepo dajala in še z enim mazilom sem ga mazala, da pa ne govorim o vročini, ta je bla celo noč. Včeraj ob 17ih sem mu dala 1 svečko, ob 22 je zakuhal na 39 kr drugo svečko...pol je to držalo, ob 4ih zjutraj 3 svečko ker je mel že 39 tud do konca nisem zmerla, sem mu kr svečko dala, ker me je blo strah krčev. paracetamol svečke sem mu dajala.

Zdele pa je spet začel fibrat...ampak zdele čez dan se boma kopala v banici, upam, d mu bom lahko tako zbijala vročino.

Morem it, lp

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.9.2007 9:02:58   
malecka_mateja
jutro!

naša pa na srečo nima vročine več od včeraj zjutraj!tako da vsaj nekaj!je pa šmrkava in kašlja takokot jaz!jaz sem tudi boljša!

je pa ponoči ob 12 do 2 bla ful tečna ful se je zbujala!pa ni bla žejna ni bla poakana!dihala je lahko!in sem o pustl adret!pa ni šlo sem ji flašo dala pa je blo ok!upam da nebo začela spet jest ponoči!

no naša ma 10100 g pa velik aje 70 cm!user posted image user posted image user posted image so nas v bolnici zmerli in stehtali!

višnja in margituser posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravijo vajini cukerčki!

višnja čez dan mu kropir na nogico obveži to tud zbija vročino!oz jaz sem kr v zoknček dajala!
višnja pa margit pa čimprej si pumpico baby-vac nabavita pa nebo nikoli nos zabasan!Jaz sem ful hvaležna da jo mam!sam mal fiziološke in že je ok!pa še hitreje je!

je pa to pumpica za na sesalec če katera ne ve!naroči pa se preko ene mamice na mamini čvekalnivi

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.9.2007 9:08:17   
malecka_mateja

Izgleda takole : user posted image oz. user posted image .

http://www.babyvac.co.nz/
tu pa si lahko več o tem preberte!

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=14555&postdays=0&postorder=asc&start=150
pri tej Glidigolidbi pa se lahko naroči!ker tega ni v slo!

tako če katero zanima!je pa ful fajn!res čeprav se smešno sliši na sesalec ampak nemore otročku nič bit!

Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.9.2007 11:07:18   
visnjaaa
Ja kuga tisto cevko daš v nosek in posesaš smrkl?

Pa to gre..mislim, kaj pa otroc dajo mir...a je to v sekundi ven?

No nič se smejat, ker res ne vemuser posted image .

Midva z Nejcem sma šla k dohtarju. Ušeska so o.k., parv atko tudi grlo. Zahtevala sem še pregled vode in urina in dobima rezultate ob 12...no morem poklicat sestro in se bom avse zmenle.

Je pa zjutri ob 7 spet zakuhal na 38,4 ampak mu nisem dala svečke, pa mu je vročina kr sama od sebe padla. Sem ga hotla skopat, pa sma bla kr prec naročena pri P in sma mogla kr it. Upam, da ne bo več vročine in da bo nosek tud zvečer že o.k. in da bomo spal.

Zmatrana sem pa tolk, da sploh ne vem kok se pišem.
Ja sej za RR pa še mam čas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem mal pospravit, pa mal peglat, ker nimajo otroc nič za oblečt.
Mi je rekla dons moja 6 let stara hčerka, da naj jo naučim peglat, ker nima nič v omariuser posted image
hi hi hi hi hi hi hi - o šit....user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.9.2007 11:22:24   
malecka_mateja
višnja tisti a vstavek daš dot!ja v 10 sekundah je fertik!pa res ful posesaš ven!pa otrocko je lažje kot pa z navdno pumpico dve uri vun sesat!meni je ful praktično!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.9.2007 19:52:05   
visnjaaa
Jojjj kolk je tečen....za ****...ne pa ne spat. Pa 2 dni že ni nič spal.
Seveda ima spet vročino. Izvidi so bili vsi o.k. - hvala bogu. P pravi, da je najverjetneje viroza in če ne bo dobro po 2 dneh naj pridema nazaj.

Morem it, se dere ko jesihar....ma me izsiljuje do konca....popizdila bom....dost mam.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.9.2007 19:57:06   
LuLu
ojla, včeraj sem mojemu dala ta čudežni rižolino in se je samo tri-x zbudil. Sicer ne vem, če je to rižolino kriv, ampak bilo je sanjsko. Dobesedno user posted image
Danes bom tudi probala s tem.
Je katera že slišala za ta Antilop IKEA stolček? Kaj si mislite o njem?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.9.2007 21:01:22   
malecka_mateja
ojla!

višnja dihaj!joj upam da bo bolje!

no punce kje se dobimo v soboto???PLANET TUŠ?????bi blo najbolj!tisto vsi vemo kje je??ob 12???

no pa kdo že pride!kolumbo je pisala da so se preselili na slovenskoobalo in so se kkončno kopali!on pride ziher!

pa jasna pa višnja
LULU?????
margit?demar??
dajte no sobota se bliža!

mi smo bili v avstriji!smo zapravli ohoho evrov!bili v toysu kupli nivea nahrbttnik je bil sam 15 evrvov pa še enega kr za darilo ker kolegica kmal rodi!pa eno ful dobro špiliko za tamalo!bom jutri slikala ker je res kulska!ker pri nas nimajo nič pametnega!ta pa mi je svetska!

pa v <C&A sma se z očijem mal oblekla pa tamali končno kombinezončka!z kapuco in snemljive rokavice in stopala!ful je lep!pa sam 30 evrov!!no saj ni tak mal sam se mi ni zdel ful drag!

no to je to!zaj pa grem zdravnikovo vest gledat!

višnja in lulu mirno noč!
papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
12.9.2007 7:52:34   
visnjaaa
jutro!

nimamo več vročineuser posted image user posted image user posted image  spal smo kr dobr....

Nejc je že pravi vragec...no sej ne bom hvalila dneva pred nočjo...ampak kaže že super.

kako ste pa ve kaj?

kje je pa atena777?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2298
12.9.2007 7:54:39   
visnjaaa

Moramo ga obnoviti, kaj pravite?

FEBRUARČKI 

user posted image   Visnjaaa
                         Nejc 65,5 cm, 9000 g,mami 70 kg(+10 kg) 

user posted image     Malecka_mateja
                              Tjaša 67 cm, 9200 g,  mami (-20 kg)
user posted image     Margit
                              Matic 67,5 cm, 7520 g, mami (+1 kg) 

user posted image    Atena777
                         David 66,5 cm, 7920g, mami 66,4 kg(+3kg) 

user posted image     Lulu
                             Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg)

user posted image    Kolumbo 
                      Maj  65 cm, 8100 g,  mami 82 kg (- 1 kg)
user posted image    Ribicau
                             Eva 67,5 cm, 7100 g,  mami 57 kg ( - 4 kg)

user posted image    Bubilu
                             Maj, .........cm, ...........g, mami 48 kg (+1)

user posted image      DeMer
                              Mark, 68 cm, 8400g, mami 83 kg (+15)

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
12.9.2007 8:46:59   
malecka_mateja
mi mso sapli za k.....ker je mela pol nos pa sem ji ponoči sam fiziološko not livala!

kaj zdaj velja celje tuš planet??????ob 12????

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.