|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
2.9.2007 22:39:06   
ribicau
Alo!

Mi smo bli dons na "šuštarski nedelji", to je t.i. čevljarski sejem v Tržiču. U bistvu zadnje leta bolj klump sejem user posted image . No kupil nismo nč, smo šli bolj na sprehod, Eva je pa ful uživala, ker se je skoz nekej dogajal.

Drugače pa je Eva ful prehlajena, že dva dni ji dajem Prospan sirup......ful kašlja, pa zabasan nosek ma! Jest sem se pa tud že nalezla od nje, tko da upam da se ta teden poštimava, ker gremo pol na morje.

Aja, malecka_mateja, kolumbo, a mata še seznam, kaj vzet za na morje? Jest mam občutek, da bom pol doma pustila oz. da bom pol preveč s sabo nesla user posted image . No resno, a ga ima katera? Da ne bom nazaj po RR brskala, ker mislim, da morm kar nekaj debat prebrat za nazaj!

Drugače pa mi jutri ioz. najkasneje v torek začnemo z meskom sem se odločila. Sej Eva bo čez en teden stara 7 mesecev, pa mislim, da bo čisto OK, če ji še kaj več dam za jest. Kako ostali napredujete s kruhom? A še vedno ne dajete pšenice, se pravi živil ki vsebujejo gluten? Jaz sem ji ta teden dala en bejbi piškot za probat, pa ji je bil ful všeč.

No pa pozabila sem vam povedat, da moja punčka končno puza. Sej je že cel teden, samo ji je slučajno sem pa tja kdaj ratalo, zdej pa že ve da zna in skoz to izvaja. Najbolj ji je všeč, če prepuza vse puzzle in gre na ploščice, potem pa konce puzzlov cuza in liže mrzle ploščice user posted image . Ja no, vsak ma svoj vesele....

Mi tud skoz user posted image .....prvič po porodu mi je res cool, in jest mojmu tastarmu težim vsak ta drug dan user posted image user posted image user posted image . Aja,.....pa sej ne vem, al sem vam povedala al ne, jest sem tud že  2x test delala, enkrat nama je pač kondom počil in bi lahko imel še enega februarčka, tokrat pdp 11.2.2008. K sreči je bil test negativen, samo pol se mi je pa trebuh ful napihnil in sem šla zadnjič še enkrat za vsak slučaj test delat (moja paranoja) in je bil spet negativen user posted image .

Tko, zdej je pa športna scena, ampak jest grem mojmu mal težit user posted image user posted image , cao

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
2.9.2007 22:40:32   
ribicau
Kolumbo uživejte nauser posted image !

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
2.9.2007 23:34:24   
Anonimen
Ja kaj, zdaj se pa vse pokate al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image Morm pa priznat, da sm js tud mal v to smer nagnjena, odkar je test - pokazu. user posted image Mogoče pa je kaj v luftu! user posted image user posted image user posted image

Pozabla pa sem omenit, da smo tudi mi za 6 mesecev naredli odtise rok in nog! Sam mi je nogica poknala po sredini, pa bo treba ponovit. Sem pa kupla zeleno das maso, bom pol ko bom mela cajt odtiske na rumen pobarvala, pride kr cool. user posted image

Pa še to - mi smo glihkar "zalili" novo sosedo. Rodila se je okol 19h, ime ji je Tia, težka 3020g in velika 52 cm. Glih prava bejbika za našga lepotca! user posted image user posted image user posted image Zdej že ima 4 na kupu.

Ribicau  js sm našmu dala že prejšnji teden mal kruha, ker je tako milo gledal ko sma midva jedla. Sm mu dala kr krajec, pa je glodal. Ne vpraši kak vik in krik je bil, ko mu je kruh na tla padu. Komi smo ga pomiril, smo mogli takoj drugega dat! user posted image Pa nism opazla nobene spremembe na njemu, tako da zdaj že papca kako žemljico - no, bolj gloda jo!

Aja - glede stolčkov za hranjenje - eni kolegici je prodajalka v Arielu rekla, da so ti plastični stolčki primerni do cca- 15 kg. A je to res??? user posted image Najbolj so uporabni kao Trip-trap stolčki (tisti leseni), tako da smo si mi tud nabavli lesenega.  Sam ni trip-trap, ampak tak stol, ko ga ima mislim da Peg perego - ko se pol razstavi na mizičo in stolček. Ful mi je všeč, pa še rumen sedež je user posted image user posted image user posted image

Grem zdej mal albume prečekirat, pa kake naše slikice naložit. Pa za ateka, ki ima v sredo RD morm eno slikico prištimat. Skreirala mu bom eno sliko, na kateri bo Alen in midva, ko sma bila majhna. Upam, da bo uspelo!

No, se še slišimo, če bo katera gor!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
3.9.2007 0:13:27   
Anonimen
Evo, slikice so v albumu, mal sem tudi druge pregledla. Pa opažam, da kr ni februarčkov gor! Kaj je to zdaj babe, gremo fotkiče v roke in slikce gor na RR! user posted image

Vidim, da ste vse lene user posted image al pa pridne user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, grem js tud user posted image Srari še ne spi, mogoče pa bo za rundo user posted image user posted image user posted image , čeprav more juter zgodi vstat!

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
3.9.2007 0:15:45   
Anonimen
Aja, Kolumbo and family - fajn se mejte na morju pa varno potujte!

Pa punce javite mi zdej, kaj je s tem našim srečanjem? user posted image Da ne bo ideja zamrla, odkar se atena ne javi. Pa kje sploh je atena? user posted image Na morju?

No, zdej pa res nočko, če ne mi bo stari zadrnjohal pred TV-jem!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 0:25:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 1:00:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 3:07:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2208
3.9.2007 21:02:27   
visnjaaa
halo!

Kako ste kaj?
Končno je Nejc zaspal...matr je bil tečen....sploh ne in ne zaspat, a zaspan ko pezdec.
Sem šla spet v bay center in mu kupla spet dve dudike....kr ta mulc spi samo tako, da ima celo noč mojo ziziko v ustih.
Pa to ni več normalno, kej zazga pa še ne.
Za nagrado se mi pa še tadrug **** dere tamle....znorelaaa bom.
A je luna al kuga je zdej to.user posted image
Morem it ga usekat enedvakrat, da bo utihnu, al pa da bo saj vedu zakaj se dere, ker mi bo drgač Nejca zbudu. golazen

pridem nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 2209
3.9.2007 21:23:37   
malecka_mateja
ojla!
sem razpižena v nulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  **** pa sosedi!jaz se nebi poglablala v tem!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
3.9.2007 21:42:36   
malecka_mateja
v glavnem smo ok!mala dobiva drugi zobek!malo je že predrl tako da mislim da bo jutri š**** zunaj!user posted image user posted image user posted image pa ni bl atečna!trkam!upam da bo ponoči ok!

drugače smo leteči!še vedno!kolumbo nič javla!Bom jo za uhe!

SREČANJE BO!!!!!!atena je verjetnbo na dopusto!ampak srečanje bo!
SAM DAJTE SE POFOČKAT TISTE KAJ PRIDETE!

1.JAZ
2.KOLUMBO
3.VIŠNJAAA
?????????
4.JASNA?

NO POFOČKAJTE SE VSE VABLJENE!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
4.9.2007 9:00:23   
visnjaaa
Spet ena neprespana noč.
Tamal se je spet zbuju celo noč, danes samo 6x, včeraj pa 9x.....ne vem zakaj.

Na morju je pa spal ko pouh. Pa tud jaz ne spim doma dobro in prav tako moj mož.
Sma se ravnokar pogovarjala, da se še nisma naspala odkar smo prišli iz morja. On spi v dnevni sobi, tak, da ne sliši nič ponoči, pa vseeno ne spi.user posted image

se spet dere...pridem

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2212
4.9.2007 10:28:57   
ribicau
Jutro!

Mi smo dons že od 8ih pokonc. Drugače se je pa Eva zbudila prvič ob 5.40, sem ji dala duso, samo potem ni hotla nazaj zaspat. Sva se pogajali pol urce, no pol ko je zaspala, pa jest nisem mogla nazaj zaspat user posted image . Mi zdej kr prakticiramo "noč brez joške"! Zaenkrat nam kar gre, tamala se nič dosti ne pritožuje, samo je pa tko, če se zbudi ponoči, nam malo dlje traja, da zaspi nazaj samo z dudo. No že to je uspeh, ker do zdej dude tud povohat ni hotla. Pomojem sem jest ta svoje naredila, ko sem ji nabavila en kup dud in se z njimi igra in se je s tem tud dude navadla.

Sem se pa jest od tamale ornk nalezla....z nosa mi teče ko slap, sinuse mam zatečene, da ji skor vidim, grlo me boli....user posted image , ampak tamla se mi pa zdi, da je malo boljša.

Vreme ga pa tud serje. Pri nas je 13 stopinj! Če bova šli s tamalo ven, sploh ne vem kaj naj ji oblečem. Pomojem ji bom kar žabice dala pod kavbojke, ker če jo pokrijem z dekico bo itak takoj odkrita! A ve že imate za vaše user posted image  kakšne zimske oz. jesenske jakne???? Mi še nič nimamo. Imam samo en flis št. 80 in enega št. 86!

Aja še to, včeraj sem tamali dala prvič mesek -piščančji file, vse je zmazala user posted image ! Do zdaj vse je, kar sem ji dala!

Kolumbo hvala za spisek.....uživajte! Upam, da so pri vas prijetnejše temperature!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
4.9.2007 11:50:30   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

halo!

Kako ste kaj?
Končno je Nejc zaspal...matr je bil tečen....sploh ne in ne zaspat, a zaspan ko pezdec.
Sem šla spet v bay center in mu kupla spet dve dudike....kr ta mulc spi samo tako, da ima celo noč mojo ziziko v ustih.
Pa to ni več normalno, kej zazga pa še ne.
Za nagrado se mi pa še tadrug **** dere tamle....znorelaaa bom.
A je luna al kuga je zdej to.user posted image
Morem it ga usekat enedvakrat, da bo utihnu, al pa da bo saj vedu zakaj se dere, ker mi bo drgač Nejca zbudu. golazen

pridem nazaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -kok je luštn ko je fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kva -men neki mail "ne dela"(kao), pa tvojih slik še vedno niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -gospa, a bo kej????

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
4.9.2007 11:52:19   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Pa tud jaz ne spim doma dobro in prav tako moj mož.
Sma se ravnokar pogovarjala, da se še nisma naspala odkar smo prišli iz morja. On spi v dnevni sobi, tak, da ne sliši nič ponoči, pa vseeno ne spi.user posted image
lp

Problem je v tem-da sta se na morju bolj zmatralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sta tut bolj spala-zato je treba tut doma, uvedt nekaj več posteljnih aktivnosti in bosta spala k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Bom pišu predlagala,on bo itak za stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
4.9.2007 13:36:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sper sister fajt! Joj punce, kok se js vam presmejim! user posted image user posted image user posted image

Evo moj mali spančka, ati danes dela - konec dopusta! user posted image Mater je hitr minil... Jutr ma pa RD, in neki tule pacam slike, pa ne vem, če bo shodlo... Mater, ko da so hieroglifi, nč ne razumem. Vedn kej narobe nardim, pa mi vrne na prešnje stanje, pa tamo malo mi je falilo in bi bilo fertik! user posted image

Morm vam povedat, da smo šli gledat novorojenko Tio - luuuuustkana za popapcat! user posted image Pa ne morm verjet, da je kdaj moj sinek bil tako mali. Mater gre cajt user posted image

Mateja js itak da pridem na srečanje, sem se že zdavnaj pofočkala! user posted image

No, grem naprej formirat sliko. Upam, da bo kej do 16h, ker jo pičim pol razvit! Pa še odštekan okvir morm kupit... Mater sovražim tole, ko vse delam zadnji cajt! user posted image

Javte se kej! Vreme je itak tak da ne morte nikamor, zato hitr na RR!

Čau!

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
4.9.2007 13:56:05   
malecka_mateja
ojla!
vreem je bleksi!
jaz sem se sama z mamo potepala po avstriji!Pa nič pametnega!moj pa je tamalo mel!

jasna lupi fantek ful pa kake okice pravi šmekeruser posted image user posted image user posted image

kaj zdaj sister prideta an srečanje ne??valda!

kje te ste vse!???atena se je čist zgubla???lulu???margit je poniklnila ker kolumbo ni al kaj'??user posted image demar???babe hitr na rr!

višnja se boste mogli na morje preselit!
ribica super da je mala tak jedec!naša pa sadja nočeuser posted image user posted image user posted image ma tud to bo!

sem on line!Pridte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
4.9.2007 14:05:17   
malecka_mateja
imamo drugi zobek!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2218
4.9.2007 14:06:00   
ribicau
Alo!

Evo, midve sva s sprehoda. Eva je pomojem od vsega "mraza" zaspala v vozičku in sem jo samo nahodnik zapeljala. Brrrrrr je mraz. Sploh nisem vedla, kako bi tamalo obleka, pol sem ji pa bodi z dolgimi rokavi dala gor, pa en puloverček, čez pa flis, pa seveda kapo, pa dvojne nogavice in trenerko. Čez nogice pa sem ji še odejico dala. Pomojem je blo glih OK.
Me zanima kako bo drug teden na morju vreme......upam da Kolumbo ni treba kurit kaloriferja user posted image  danes!

Drugače sem pa razmišljala, če bo treba kupit vrečo za noge za v voziček? Morm na forumu Novorojenček/Dojenček odpreti temo in vprašat, če so jih tisti rojeni februarja rabili? Naši user posted image  bodo čez kakšen mesec oz. dva že tako veliki, da ne vem, če bo prišla v poštev?

Dejte me za ušesa...še vedno nisem novih slikic dala na RR, zaostajam že ene 4 mesece! Ko se spomnim, jih nimam časa naložit, ko pa mam čas, pa čisto pozabim. Zdele mam čas, ampak mam slikice na drugem računalniku, pa ne morem do njega user posted image .

Malecka_mateja a si kej dobrega nabavila?

Neposredna povezava do sporočila: 2219
4.9.2007 14:07:01   
ribicau
user posted image user posted image  Tjaši za 2 zobek!

Pri nas še nič, pa tud nič ne zgleda, da bo kaj!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
4.9.2007 14:22:54   
malecka_mateja
ribicau sploh nimajo nič pametnega!sam neki dve majči z dolgimi !res nič takega kar bi mi blo všeč!zdaj pa vprašanje kdaj bote kupli čevlje?oz so vaši še vedno v zoknččkih?jaz ful gledam na ortopetski podplat!sej ji ene luštne sopatke hotla kupit z trdim podplatom pa niso meli ortopetskega pa nisem hotla!pa vi??

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
4.9.2007 14:30:20   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Problem je v tem-da sta se na morju bolj zmatralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sta tut bolj spala-zato je treba tut doma, uvedt nekaj več posteljnih aktivnosti in bosta spala k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Bom pišu predlagala,on bo itak za stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kr svojem predlagi kak dobr predlog, da ne bo mojih slikic gledu - ker vem da sem full fotogenična in joh in sploh.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr počak...zdele ti bom slike iz morja poslala...pa pokaži še tvojemu eno mojo sliko, sej veš, da sem mu obljubila.
Pomoje se mu bo "un spodi" obrnu kr na notr. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
4.9.2007 14:31:17   
Anonimen
user posted image Tjaši za zobka! Pri nas še nč ne kaže, da bo kej kmalu.  Pa hvala za komplimetne - okice in trepalnice ma po atekuuser posted image

Nč mi ne uspeva tale slikica, rajš po RR skačem user posted image Maaater ko bom vse v smeti zabrisala. Ideje za darilo??? Kaj naaaaaj? Mater!!!

Kar se pa tiče vreče za nogice - js jo mam, sam je tak debela, da jo še ne bom uporabljala, mislim pa da mi bo definitivno prišla prav! Sej bomo vozičkali tudi oktobra in novembra, pa še pol, ko ne bo snegeca (če ga sploh bo kej) Mene pa zanima, kje se da dobit univerzalna prevleka za dež? Pa cene cca?

Moj mali še kr spi user posted image Čudno, da tolk zdrži user posted image Grem js eno kavico ruknat user posted image Da pridem mal k seb od tega zaspanga vremena!

Neposredna povezava do sporočila: 2223
4.9.2007 14:38:11   
malecka_mateja
hvala za čestitke!

ideja za darilo bon za masažo!Jza to prakticiram pri mojem je najbolj vesel!No letost je uro dobil!

kolumbo se javla!so doli že!mali je galamo do 1 zdaj pa s fotrom spita pa še lije doli baje!je rekla da majo bunde in kalolifer!tak dea jih ne zebe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
4.9.2007 14:43:38   
Anonimen
Mateja a za čevlčke je ortopedski podplat pomemben tud ko otrok še ne stopa na nogice? Mi namreč našga še ne dajemo na nogice in ga tud še neki časa ne bomo, zato sm mu kupla pa tud dobil je kr neki patik pa sandalčkov tipa H&M in spar... To je kr tak, za okras, pa zdej da ga ne bo zeblo na sprehodih. Ortopedske nameravamo kupit šele pozimi, ko bo na nogicah.

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.