Anonimen
|
Ojla februarčki in februarčice! Pa mamice, seveda. Mi tudi lepor astemo, v sobot bomo stari že 5 mesecev. Drug teden pa imamo cepljenje, je malo zamaknjeno, ker smo tudi prejšnjega prestavili za dva tedna. In mora med enim in drugim miniti polnih 6 tednov. Me prav zanima koliko bo Ela težka in velika. Midve sva seveda še vedno izključno na dojenju in tukaj se kr strinjam z Lulu, tud meni je čudno kam se vam tok mudi z GH. In popraviti moram tebe, višnjaaa, da otrok ne dobi dovolj z dojenjem. Do prvega leta starosti otrokove potrebe po hrani zadovolji materino mleko v kar 75%. In kar se tiče alergije, se res splača počakati vsaj do 6. meseca, saj se nikamor ne mudi. Še vse življenje bodo jedli GH, če se pa lahko na ta način celo kakšna alergija prepreči, pa itak super. Midve bova definitivno počakale do polnih 6 mesecev ali celo malo dlje. Tdui tekočine druge kot mojega mleka še vedno ne pijemo, čaja noče, vode tudi ne, ne po flaški, ne po žlički. Tudi prav, saj je ne rabi. Pa dude tudi nimamo. Je pa kr neverjetno kako opazno se spreminja in razvija. Vedno bolj jo vse zanima, vedno bolj opažam, kako me prepozna že po glasu, smeji se čedalje bolj in to na glas ipd. Komaj čakam, da bo znala sedet, da se bomo v ta veliki banji kopali v fliperju. Sicer pa sva vsak dan zunaj, na svežem zraku, le včeraj sva bili cel dan notri, ko je bil dež. Sva bili obe tečni. Danes pa greva ven, vsaj na eno kavico! pa pa Aja, pa slikice mam nove, če ne veste gesla, pa mi na zs pište.
|