|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
7.6.2007 20:23:17   
visnjaaa
Oj!

Pri nas doma nič novega...z Nejcem vsak dan jema tako bolj za probo jabolčni kompot in mu kr gre. Jutri bom kupla frutek, pa ga bom pribala dat, če bo hotu jest.user posted image

Neki si morem umislit...eno kašico za zvečer, da mi bo spal celo noč....ker mi se še kr dojimo včasih kr na 3 ure....pa je blo že čist ok, smo že spal celo noč...ja zdej pa je spet kot prvi mesec..na 3 ure.user posted image

Sam sej ni fora, da nima dost...ker itak ne obstaja hrana, da bi nasitila otroka za 8 -10 ur, to je sama razvada, da ponoč papca.
Sej vem, da bi ga mogla dve noči pustit dret, pa bi bilo konec nočne parade, ampak, ko se mi ga ne lub poslušat....pa še otroke bi zbuju....sej ne vem, kaj naj nardimuser posted image

Eh bom vidla, ko mu bom kašico dala zvečer, če bo kaj boljše....če ne bo, bom pa presekala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A že katera kaj uvaja GH?

Atena777 ja kej si pa ti ??????

lp

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 701
7.6.2007 21:43:03   
malecka_mateja
oj!

visnja pri nas isto!je že ful lepo spala celo noč!zaj se pa zbudi ob treh in hoče jestuser posted image sej mi ni težko sam je ne razumem!
tudi jaz sem že poskusila z korenčkom!drugi tedn bom z jabolkom!Pol pa bomo vidli!po malem!
torej prideta z sekico na srečanje???
bomo vaju veseli!user posted image user posted image user posted image

kolumbo KJE SIIII????
ATENAAAAA?????

babe bog ve kje visijo!

no grem pančat sem neki zmanrana!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.6.2007 21:51:49   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

oj!

torej prideta z sekico na srečanje???
bomo vaju veseli!user posted image user posted image user posted image

Jojjj žal ne morema pridet, ker nimam avta....moj mož dela....sej sma imela vsak svoj avto...ampak ga je moj profič razbiluser posted image , tak, da sem jaz zdaj brez, ker more it v službo.

Sej to je tak jasno, da smo ženske boljše voznice....moj dedi je pa itak strokovnjak za kej razbit...no commet!

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 21:52:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 21:54:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
8.6.2007 10:02:08   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EJ VISNJAA kok kompota oz jabuka ti Nejc poje na enkrat? Daš mu samo 1 krat na dan ne?

Ja jaz mu dam samo enkrat na dan...okoli kosila...dam mu pa kolikor hoče...sej ne poje veliko....ene 10 žličk jabolčne vode....pa še ene 5 žličk jabolk....poje pa čisto različno...odvisno kok  je lačen!user posted image

Ja jaz bi rada, da bi počasi imela kr ustaljen ritem. Mu bom vsak dan dala za malico sadje in to ob isti uri ....zvečer pa bom tudi začela dajat kašice....no dejstvo, da jo bom za privč dala dopoldne, da vidim, kaka bo reakcijauser posted image

Samo ne vem katero....Eva1 ima od DM in pravi, da so super, čeprav je na eno zgleda alergična....hmmm ne vem, morem še premisliti.

Men je tud pediater predlagal Milupo....eh  bom še vidla.

Naj vam še povem, da sem se zagiftala z čajem za dojenje, ker sem petiravala in ga popila preveč. Ponoč nisem spala amaništa, sem mislila, da bom znorela.
Bobnelo mi je v ušesu in to zelo naglas, more so me tlačile, živčna sem postala kr naenkrat,kr tako stisko sem čutila, pa v  glavi mi je bilo čudno, kot da sem sfiksana(čeprav še nikoli nisem bila), totalno sem bla odsotna. Čaj sem spila 3 dcl bolj močnega pred spanje, lulat sem hodla do 2 zjutri, no pol pa mi je blo malo boljše, zjutri pa sem dobila še drisko...pol pa mi je šele uštekal, da je lahko to od čaja.
Pa sem se pozanimala pri poznavalcu in nabiralcu  zdravilnih trav pa pravi, da ni za pretiravat z zeliščnimi čaji, ker so stranski učinki..... in da so ble to reakciije, da sem se predozirala....ga ne pijem nikoli več....tako mi je bilo hudo...še zdej ne morem pozabit...grozaaaa. Pa kok je bil tud Nejc tečen...

Mi je reku, naj raje pivo pijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem hotla vse naj naj, da bom imela dost mleka, ker smo s sesto začele hujšat....pa evo.....glih kontra sem nardila.

Zdej saj vem, zakaj je bil Nejc taka sitka te dni, ker sem tudi njemu škodila....uh kaka krava sem....nimam  besed za sebe. Sem že tolk stara, da bi bla lahko malo bolj pametna.user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

p.s. Kolumbo - na štop????? hi hi hiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 706
8.6.2007 14:07:11   
malecka_mateja
višnjaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ker ne prideta!!!!druge opcije pa ni??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo tak ko t je kolumbo napisala te jaz poberem!user posted image

kolumbo tabali je preštudirala za bizovik!
ja meni je tak vseen lahko tudi btc-SAM KAK JE S PARKINGI???

dajte no katera še pride!jaz pridem iz štajerske da vas spoznam!dajte no bodite bolj pogumne!

no grem papa je možek prišo!mamo že celi tedn brez mesa in moj pipizdavle sam jaz ga pa mam že puno rit!in dane sjemo palačinke z evrokremom in kompotuser posted image
papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.6.2007 14:20:11   
malecka_mateja
metuljčica prideuser posted image user posted image user posted image user posted image je še ena več!

LULU KAJ PA TI?????

Neposredna povezava do sporočila: 708
8.6.2007 14:54:02   
malecka_mateja
višnja jaz sem dane sponoči ko se je mala zbudila ob treh ji nisem hotla flaše dat in sem ji dudo dla!vmes se je dvakrat zbudla!Ob pol petih je glasno prostestirala potem pa zaspala do 6 in takrat sem jo mogla zbudit zaradi antibiotika!user posted image user posted image user posted image
tako da upam da bo danes ama spala daljedrugače bom storila isto kot danes!se bo že navadla da prid ev stari ritem!
tako da poskusi!

Neposredna povezava do sporočila: 709
8.6.2007 17:50:07   
Anonimen
Ojla!

Kako ste kaj? Tole vreme ga mal sračka, a ne? No pri nas je vse kolkr-tolk. Midva z malim še kr neki kašljama in šmrkama, je pa danes prvič po dolgem času spal od 21h-5h user posted image user posted image user posted image Res sem se naspala, čeprav sem šla ob 23 spat. No, novost pa je, da je sedaj bolan še naš atek. Upam, da se z Alenom ne nalezema nazaj.

Alena sma peljala tudi k zdravniku, pa ni nič dal - pač prehlad je reku. Pa da če bo Alen fejst kašljal se bo verjetno razvilo tudi vnetje ušeskov...user posted image Upam, da se res hitro pozdravima.

Višnja tolk vitaminov in dodatkov k prehrani kot jih jaz jem, ne vem če jih še kdo...user posted image Sploh ne vem, zakaj mi je imunost tako padla. Kdaj se je pri tebi to popravilo?

Punce a ve se lahka peljete s svojimi user posted image same v avtu? A vam nč ne jokajo? Mene je še kr strah na pot sama z njim... user posted image user posted image user posted image Sploh zdej, ko je drug avto.

Pa čestitke tistim, ki že uvajate GH. user posted image user posted image user posted image Midva sma zadnja februarčka (razen malecke_mateje in še nekaterih...) tak da midva začnema mal kasneje, je pa vseeno veselje brati, kako vam gre.

Pa še to naj povem, da je z Alenovimi kolki vse ok - ni potrebno široko povijanje več! user posted image No, sej sem ga itak sam 1 mesec široko povijala. Je mel take krče, da mu raje nisem devala širokega, ker je lažje brcal in ob tem fuuul prdel. user posted image Hvala bogu, da je sedaj mimo. user posted image

No, lepo se imejte! Grem mal svoje dece pogledat. Čau!

Neposredna povezava do sporočila: 710
8.6.2007 18:25:21   
Tabali
Ole!!! Ke pasa?

Ponosno vas obveščam, da je naša sončica danes začela petiuser posted image user posted image user posted image . Prav zares - najprej posluša, ko ji kaj zapojemo pol pa začne zavijat 100 na uro. To dela že celi dan odkar je ustala in je prav hecno jo poslušatuser posted image user posted image user posted image .

Hej Malecka, jaz nisem predlagala Bizovik, predlagala sem Tivoli (Bizovik mi ni bil niti v petiuser posted image user posted image ), ampak nimam nič proti Bizovikuuser posted image , je tudi lepo, za šetat se, kako pa kaj stoji z primernimi lokali pa pojma nimam. Drugač pa, kar se mene tiče smo že lahk ob osmih v BTCuser posted image user posted image user posted image , pa poharamo vse štacune (bodo naši fantje bankrotiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image ). Kar se parkingov tiče je BTC ok, mislim da ne bi smelo biti krize, čeprav je ob sobotah nakupovalna mrzlica... 

Kolumbo - sigurno se bom oblekla kot se spodobiuser posted image , pa tudi če bo +30user posted image , mal je kriza ker mam majčko z dolgimi rokavi, je pa tudi rdeča z belim napisomuser posted image .

Jasna81 - jaz kar se vožnje tiče, z našo Danajo nimam nobenih težav. Zelo rada se vozi, najprej smo se same vozile kakšne kratke relacije, najdalj smo zaenkrat same šle kakšnih 25-30 km, zdele pa se pripravljamo na pot od cca 160 km, namreč v ponedeljek gremo nazaj domov k tatijuuser posted image . Sicer pa smo kot Avseniki - vsepovsod domauser posted image user posted image !
Bravo za vse ki že papcate kot velikiuser posted image ! Mi smo zaenkrat še na dojenju in dodajanju, mal čajeka vmes, ki pa nam niti ni preveč všeč. Sem pa kar mal zmedena kar se GH tiče - namreč mi je patronažna že na samem začetku rekla, naj o GH ne razmišljam pred 6 mesecem starostiuser posted image  Ne vem če bomo do takrat zdržali... sama sem mislila začeti uvajati tam nekje pri 4.5, kaj pa vem...Sicer zaenkrat se naš sonček nič ne buni, papa na 3 - 3.5 ure čez dan, ponoči pa spi tudi do 12 ur skupaj, kar me, glede na vsesplošno zaspane gene, sploh ne presenečauser posted image .
Ajd, se beremo. Grem poklicat frizerko, da se zmenimo za kakšen termin drug teden...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 21:50:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
9.6.2007 9:09:51   
malecka_mateja
ojla!

danes smo spali že do 4 in pol duda ter do 5 potempa smo se malo vstajli za dudo do 6 in pol papcali!sej se bonavadla!

no ja v soboto!torej rečimo BTC da bomo lahko še kaj nakupili!ob 12 torej????
atena ti je ok??

aja sori tabali!sem mela v glavi tivoli pa sem narobe napisala!

no me s kolumbo se že poznamo!osale pa nju prepoznate po majči prihajam februarja!zraven nje bom jaz!pa metuljčica!tako da se bom onašle!

kje pa se dobimo na enem mestu!???

Neposredna povezava do sporočila: 713
9.6.2007 11:59:11   
ribicau
Zdravo bejbe!

Spet jest po dolgem času....nam internet ne dela že skoraj 14 dni...danes sem pa na kosilu pri mojih strših in sem takoj zavzela položaj.

No jest sem se pa pri pediatru zmenila (beri: skregala) za napotnico za testiranje glede alergije na kravje mleko in sem že klicala na Jesenice, da prideva. Zaradi tega ji zdej še ne upam dajat GH, da se nama ne bi potem testiranje kaj prestavilo, če bi slučajno kakšne stvari ne prenesla OK. Super je pa slišat, da vaši user posted image  uživajo ob GH.

Drugače smo pa OK. Naša je tudi 14 dni imela težave s spanjem ponoči, zbudila se je tudi do 4x in potem ko sem jo dala na jošk je takoj zaspala - se pravi sploh ni bila lačna in se je samo hotela mal cartat. No pol smo pa naredil konec temu in sem jo dala na jošk, pa če ni nč potegnila samo hitro nazaj v posteljico in se je prve 3 dni malo jokala, zdej je pa OK. Tud če se zbudi, sama brez joka zaspi nazaj. Spi pa prvo rundo od 8.30 (vedno) do 4i oz. 5ih, se pa tudi naredi, da do 6ih oz. 6.30! No potem vedno zaspi nazaj in spiva do 8ih - 9ih! Pri nas je bil še ta problem, da naša Eva ne mara dude in si ponoči z dudo nisem mogla nič dost pomagat.

Tko, zdej pa grem stolček za hranjenje naročit. Kdaj se vam spet oglasim ne vem....ko začne delat internet. Do takrat se lepo imejte, sploh na srečanju. Pričakujem pa kakšne slikce....

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 714
9.6.2007 19:30:10   
Tabali
Hojla punce!!!
Mi smo se ravno kar privlekli noter - smo cel dan odzuni, mal v senci, mal na sončku, se prekladamo kot eni lenivciuser posted image user posted image .
Sem pozabila včer napisat, da se naša šefica vedno vozi zadaj, je tati ugotovil, da je to kao najbolj ziher. Če se na pot podajamo kot trio, sem tudi jaz zadaj, če pa ne, je pač sama, sam se nikoli nič ne buni. Ma igrače, pa včasih tudi ven gleda in je čist zadovoljna sama s sabouser posted image .

Ja prav, pol pa se dobimo v BTC. Sam se še zmenimo za neko klever mikrolokacijo in to je to. Sicer pa , geslo je "Pridem februaja", tako da ni šans da se zgrešimouser posted image user posted image user posted image ...Če bo dež, predlagam City Park, tisto slaščičarno tam zgori v prvem nadstropju (hihihi, mi sam slaščičarne po glavi hodijo) (ma garažo, City, ne slaščičarnauser posted image user posted image user posted image , tako da ni blema), če bo pa sonček, pa lahk pri kakšnem zunanjem kafiču, npr. tam pr horsu (v bližini Massa), al pa tam v Argentinski nasprot emporiuma... Dejte še ve neki predlagatuser posted image !!!

Uživajte! Mi gremo jest user posted image !

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 715
10.6.2007 10:08:12   
malecka_mateja
dobro jutro!

danes smo meli glasno 15 min protestiranje!pol pa je zaspala do 6.30 in pol do 9.30user posted image user posted image user posted image

ok pol pa v btc!sam mene bo tak kolumbo pripelala tja boma se midve prej neki doble ker ne poznam btc-ja!

atena kje si????a še vedno si znami da prideš????

tabali jaz tudi po novem že 2 dni spredaj sedim da e navadi!ker čez kake dva do tri tedne že gre v stolček intambo sama in se more navadit!No naša tak obožuje vožnjo tak da ni panike!
kake stolčke boste kupile???

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 716
10.6.2007 22:12:35   
visnjaaa
Oj!

Ja mi smo danes tud kr dobr spal. Nejc se je eneparkrat zbudu, ampak sem ga kr pustila jokcat, pa je hitro nazaj zaspal. Sej sem mu še vedno dala 2x jest ponoč, ampak to je bilo pa dolgem tednu o.k.....pa super.user posted image

Bomo vidli kak bo danes....

Grem spat....nisem razpoložena.....je Evi1 umru tastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   izredno  dobr človek...takih je res mal.....jojjjj groza.....sej sem vedla, da bo, ker je bil zelo bolan, ampak nisem pričakovala, da bo tako hitro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz upam, da mi ne bo Eva1 zamerla, ko sem povedala, res sem ga mela rada, prijeten je bil....poln življenja, res pozitiven človek....jojj kako mi je hudo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 717
11.6.2007 6:13:07   
malecka_mateja
dobro jutro!

VIŠNJA IN EVA user posted image user posted image user posted image user posted image SOŽALJE!

višnja jaz sem po tistem o sem jo včeraj pustila protestirat je danes spala celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da deluje!upam da se nisem prehitro pohvalila!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 718
11.6.2007 9:37:36   
visnjaaa
Jojj men ga je pa Nejc ponoči spet sral....kr naprej sem dojila....sem zmatrana ko user posted image .  Danes mu bom dala kašico okoli 4-ih popoldne, jutri pa potem kr pred spanjem...in pol ga bom pa tud jaz pustila dret...da se bo počasi odvadil.....jojjj kak sem utrujenaaaa.

Zdele je pojedu 1/3 jabolčnega frutka, je take frise delu.....kriza...ja mal je kisel napram domačem kuhanem kompotu....samo kompota ne morem totalno zmiksat, da bi bila tako čisto tekoče....

Bom jutri probala z banano....pa da vidim....to pa lahko čisto pretlačim....se javim in poročam.

lp

Popoldne grem k frizerju...komi čakam....1 uro čisto za sebe.user posted image user posted image user posted image  - nirvana.

Atena 7777 kam si se zgubila? Si na morju?

Neposredna povezava do sporočila: 719
11.6.2007 14:30:59   
malecka_mateja
ojla!

mi smo bili danes cepljeni!upam da nebo kake resakcije!
drugače smo veliki 63 cm in težki 7560
uuu veliko!!!!amapk je ok!Ni nič jamrala!nevem pa kako smo se spet zredili 1300 če pa ima obrok za en mesec starega!130 ml!nevem no!ampak bom še ta mesec ji dajala saamo toliko pol pa šaltam nazaj na večjega!ker sedaj mamao veselico že po 2.5 uri!
ampak sej zdrži malo jo zamotimo in potem ko so mimo točno 3 urce!veselje!

kje ste??????

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 720
11.6.2007 14:44:41   
LuLu
Ojla,
Kolumbo, malo pozno, ampak hvala za tvoj post o slikicah. Saj je jasno, da najbolj uspele fotke dam v javnost user posted image
Malecka_mateja, vaša je več kot 2 kg težja od našega in 1 cm večja user posted image  Kak so si različni malecki. Smo mi tudi bili cepljeni, pa hvala bogu brez reakcij. Niti okoli ritke, sem za vsak slučaj dobila svečke, če bo vročina, pa je bilo vse ok.
Si dobila knjižico in ena navodila kaj vse lahko pričakuješ po ceplenju?

Eva1 in visnjaaa, sožalje.
Visnjaaa, pa si začela z GH. Jaz bom tudi počasi. Sicer mi dr. še nič ni rekla, verjetno čaka na 6 mesec.

Pa jaz tudi komaj čakam frizerja. Pri glavi sem hujša kot kdarkoli.

Naš mali pa spi 2x po dve uri na dan. To je super.
Včeraj pa je tak prdal in jokal. Groza. Pa mi ni kapnilo zakaj. Potem sem se spomnila, da sem ful stročjega fižola pojedla, pa je bilo verjetno zaradi tega. Bogo dete. Mami je uživala on pa trpel potem. Nikoli več.
Ajd dečve, fajn se imejte...

Neposredna povezava do sporočila: 721
11.6.2007 19:45:19   
visnjaaa
ooo malecka_mateja pa ka si ti nora kolk kg ima.....ooooo sem 2 x prebrala. Pa vidve ste stare komaj dobre 3 mesece....urnk babnca jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala Nejcu bananino kašico in je mulc vse pomljackal....pol pa še zizo spraznil....se čez 20 minut zbudil....protestital in mi še drugo zizo spraznil.....pa to ni več resss....požrešen je do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se bo pomoje čez 2 ure spet zbudu in bo hotu spet.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa tak slamuhar...samo spal bi....cel dan meditira in uživa...najraje je seveda na rokah..no, da ne o pomote  - mora biti pokonci, da prek rame gleda.
Mene tako križ boli, da se tud premaknt ne smem, kr me čist use boli.
Krizaaaaaa....razvajen do konca. Pa sej vem, da sem sama kriva...user posted image

Jaz se že resno sprašujem, kdaj bom kej spala....zdej mam po že res dost, da tud ene noči še nismo prespal....4 mesece...oooooooo neeeeee.

No lepo se imejte....se beremo!
lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 23:49:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
   [Brisano sporočilo]
12.6.2007 20:50:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 724
12.6.2007 21:17:43   
malecka_mateja
TI TI KOLUMBO!!!!ne sej ni panike!se čujema jutri!

ja višnj asmo veliki in težki amapk se dohtarca ni kregala ker ful lepo raste!in je rekla da potem more tdi jest!
še vedno nemoreta na srečanje???

no torej v soboto ob 12 v BTC zdaj pa bi jaz prosla da se dobimo nekje na znanem placu!
tabali si še zraven???

LULU ne odgovarja???si tudi ti zraven za v soboto???

midve pridema z metuljčico skupaj tako dauser posted image

no danes je že drugi dan oz noč prespala brez probema brez joka in niti dude ni hotela ponoči metuser posted image user posted image joj upam da se ne hvalim preveč!
in ponovem spimo že ob 9user posted image naša je glih zaspala!jaz grem pod tuško!pol pa možeku zagrejem posteljo!jupi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?

Da, do konca. (0%)

Samo z vlažno krpico. (0%)

Nisem. (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!