Tabali
|
Ole!!! Ke pasa? Ponosno vas obveščam, da je naša sončica danes začela peti . Prav zares - najprej posluša, ko ji kaj zapojemo pol pa začne zavijat 100 na uro. To dela že celi dan odkar je ustala in je prav hecno jo poslušat . Hej Malecka, jaz nisem predlagala Bizovik, predlagala sem Tivoli (Bizovik mi ni bil niti v peti ), ampak nimam nič proti Bizoviku , je tudi lepo, za šetat se, kako pa kaj stoji z primernimi lokali pa pojma nimam. Drugač pa, kar se mene tiče smo že lahk ob osmih v BTC , pa poharamo vse štacune (bodo naši fantje bankrotirali ). Kar se parkingov tiče je BTC ok, mislim da ne bi smelo biti krize, čeprav je ob sobotah nakupovalna mrzlica... Kolumbo - sigurno se bom oblekla kot se spodobi , pa tudi če bo +30 , mal je kriza ker mam majčko z dolgimi rokavi, je pa tudi rdeča z belim napisom . Jasna81 - jaz kar se vožnje tiče, z našo Danajo nimam nobenih težav. Zelo rada se vozi, najprej smo se same vozile kakšne kratke relacije, najdalj smo zaenkrat same šle kakšnih 25-30 km, zdele pa se pripravljamo na pot od cca 160 km, namreč v ponedeljek gremo nazaj domov k tatiju . Sicer pa smo kot Avseniki - vsepovsod doma ! Bravo za vse ki že papcate kot veliki ! Mi smo zaenkrat še na dojenju in dodajanju, mal čajeka vmes, ki pa nam niti ni preveč všeč. Sem pa kar mal zmedena kar se GH tiče - namreč mi je patronažna že na samem začetku rekla, naj o GH ne razmišljam pred 6 mesecem starosti Ne vem če bomo do takrat zdržali... sama sem mislila začeti uvajati tam nekje pri 4.5, kaj pa vem...Sicer zaenkrat se naš sonček nič ne buni, papa na 3 - 3.5 ure čez dan, ponoči pa spi tudi do 12 ur skupaj, kar me, glede na vsesplošno zaspane gene, sploh ne preseneča . Ajd, se beremo. Grem poklicat frizerko, da se zmenimo za kakšen termin drug teden...
|