|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
16.6.2007 20:58:59   
atena777
Aja geslo za album je tabali.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 751
17.6.2007 8:42:16   
malecka_mateja
ojla!BTc je bil pk!smo šle nekaj pojest!pol pa malo po trgovinah!kupili smo metuljčica Mclarna voziček marelo!midve z kolumbo pa atena tisti tvo senčnik!

me zanima če proti vetru vozš ti ga pa nazaj obrne in evo spet sončekuser posted image user posted image user posted image

v glavnem srečanj eje bilo zakon!zdaj ste ve babnice na vrsti da pridete na naš konec!user posted image user posted image user posted image škoda tiste ki nise prišle!lahko vam je žal!user posted image user posted image user posted image

slikice naložim zvečer ker sem še tamična sem iz postelje in se mi ne dauser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 752
17.6.2007 10:02:20   
malecka_mateja
evo album naret!geslo februarke!in napisano kera je ker!in stari leve proti desni!ok ?
papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 753
17.6.2007 10:42:48   
visnjaaa
Ooo lepe slike...prav fletne ste babnceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ste se načvekale, a?

Men je žal, ker nikoli ne uspem, upam, da mi bo enkrat le ratalo.

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 754
17.6.2007 10:44:22   
LuLu
A je že večer? user posted image
Super slikice, no, dve sem že na novo spoznala. Zeleno user posted image  Tabali in Tigrico 777.
Mi pa danes v LJ, dedi iz Hrvaške je v Slo, pa gremo na prvo srečanje, bo malega končno spoznal. To bo tudi za poslikat user posted image

Ajd, dečve, ja, pa pridite naslednjič na naš konec, lep konec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
17.6.2007 12:37:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
17.6.2007 21:57:22   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
v glavnem srečanj eje bilo zakon!zdaj ste ve babnice na vrsti da pridete na naš konec!user posted image user posted image user posted image škoda tiste ki nise prišle!lahko vam je žal!user posted image user posted image user posted image

Ja to sem tudi jaz hotela napisati, da vam je lahko žal, ker je bila res bomba...

Pa še tole...za srečanje na Štajerskem koncu. Sicer bomo eni februarki dali malo potuhe,ampak lahko bi se dobili nekje na sredi, recimo v Celju. Kako bi vam odgovarjalo. Kar se pa tice bliznjega srecanja, vam pa recem, ne smete zamuditi Beverly Hillsa v 1.tednu julija. Celo življenje vam bo žal!!!

Meni je kar prehitro minilo včeraj, ker sem malo zamudila, pa še BTC sem prešpricala, ker sem ravno v petek zapravljala v BC...
No danes smo pa šli na družinski izlet - pa je bilo bolj na kratko, ker smo se ful obirali...

Aja povem vam še geslo za Davidov album (4 mesece), ker sem ga že ravno objavila: David

In še enkrat nisem si predstavljala, da bo na srečanju tako fajn...

LULU malo te moram okarati, ker si špricala, ker sem računala, da te bom končno spoznala. Ti si bila glavna priganjačica še na forumu nosečnost, da naj zapoznele januuarke pridemo k februarkam...Pa evo me sedaj tu, ne morem več stran...
Visnjaaa ti pa tdi ne vem zakaj nisi prisla pokazat svoje nove konfekcijske, si se bala, da se ne bos mogla tortice v BTC-ju upret, ali da bos prevec ojrov za nove obleke zapravila?
In Kranjcanjke, zakaj se niste opogumile, stajerke pridejo tako dolgo pot, vse iz MB,vam pa kao tesko 25 km?

No dost tezenja, lepo panckajte...
pa-pa se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 757
17.6.2007 22:59:29   
LuLu
UUUUU, jebeštrga Atena, a tak spomin imaš? Zdaj si pa te ne bom upala spoznati. Jaz sem v resnici marčevka user posted image
Naslednjič ziher pridem, zdaj, ko sem videla, da nam je avto do Lj zdržal. Malo je potreben popravila in lepotnih popravkov, ampak, pripeljal pa nas je domov.

Torej, Celje naslednjič? Ali kaj že? Beverly Hills?
Kaj to pomeni, Kolumbo? Bazen pred hišo? A to imaš ti, Kolumbo?
Bazen in kopalke pridejo do mene, ko bo šlo od mene 15 kg... user posted image
Ajd dečve, grem pred tv... čao

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 758
18.6.2007 8:30:23   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Bazen in kopalke pridejo do mene, ko bo šlo od mene 15 kg... user posted image

Lulu se ti pridružujem....tud mene bo šele takrat bazen vidu....user posted image user posted image user posted image user posted image

Atena777 men je tud žal, da nisem prišla....pridem v Celje, to mi je bližje.

Malecka_mateja ka ti še vedno hujšaš? Sodni dnevi in to?

Kolumbo ka je to bazen pri tebi doma?

No lepo se imejte!

lpuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 759
18.6.2007 10:27:47   
Tabali
Zivjouser posted image user posted image user posted image

Samo bolj na kratko...srecanje je bilo super!!!! Ce nekatere ne verjamete da smo bile ob bazenu, poglejte si
v mojem novem albumu, ki sem ga ravno dodala, naslov Februarcice ( geslo je : hills  ). Pa tista slika je dobra ko smo v koloni user posted image

Uzivajte!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 760
18.6.2007 11:46:22   
LuLu
Hills  user posted image
Naj mi ena napiše, kak dolgo dobivaš lahko mleko na recept?

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 761
18.6.2007 11:50:04   
malecka_mateja
ojla!

višnja ja še vedno sem na shujševalni!danes glih mam sodni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 762
18.6.2007 11:55:45   
LuLu
Malecka!!!! Si še tu???
Daj odgovori mi na moje vprašanje, do kdaj dobiš mleko na recept oz. od kdaj ga moraš sam kupit?

Neposredna povezava do sporočila: 763
18.6.2007 12:40:53   
Tabali
Ole, še enkrat danes user posted image user posted image user posted image !
Zdele mam mal več časa, pa visim kle gor user posted image , si ogledujem slikce in obujam spomine na soboto - res je bilo fenomenalno, punce super ste!!!!
Kolumbo - čestitke za avtocrossuser posted image user posted image user posted image . Po moje bo tvoj Maj kar v vozeku začel crossatuser posted image .

Lulu, jaz ti žal ne morem pomagat glede mleka na recept - če po pravici povem, prvič slišim, da se da dobit mleko na receptuser posted image . Si me pa spravila v smeh z zeleno Tabaliuser posted image user posted image user posted image , tako da upam da se pojaviš na naslednjem srečanju G7user posted image user posted image user posted image user posted image , da se končno spoznamo.

Malecka - kako kaj na sodni dan?user posted image user posted image user posted image  Jaz sem jih tudi svoje čase kar nekaj preživela,sam takrat sem mela 20 kg manjuser posted image user posted image
Ajde mejte se! Midve greva mal v senco!

< Sporočilo je popravil Tabali -- 18.6.2007 12:43:12 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 764
18.6.2007 12:58:42   
malecka_mateja
lulu sorry nisem vidla!ja nič k dohtarci greš pa rečeš da nimaš več dovolj mleka innaj ti npiše recept za melko!ga dobivaš do 6 meseca!k pediatrinji od malega!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 765
18.6.2007 13:09:06   
Anonimen
Zdravo vsem! Kako ste kaj? Vidim da uživate an veliko! Tako je prav! user posted image user posted image user posted image

[/quote]
Pa še tole...za srečanje na Štajerskem koncu. Sicer bomo eni februarki dali malo potuhe,ampak lahko bi se dobili nekje na sredi, recimo v Celju.
[/quote]

OOO - babe - that I can do! A men bote dale potuho? user posted image Jah, sej nisem tolk slaba voznica, sam naš Alen tolk protestira v tisti jajčki, da je groza. Pa tolk prešvica, da ga morm takoj spreoblečt! user posted image Komi čakam na sedež. Aja - pri nas smo bili pred 20 dnevi veliki 64,5 cm in težki 6810g user posted image tak, da jajčka kar hitro odpade.

Komi čakam, da vidim slikice. Jaz sem v soboto praznovala RD - sestrična ga je imela 14.6. jaz pa 12.6. pa smo skup fešto naredili. Bilo je super, sem se pa tudi na vas spomnila. Včeraj smo bili pri kolegih na krstu male Ane - bilo je fenomenalno, domov prilezli čist zmatrani, okol 21h, in kooooončno spet spali od 22h-4h zjutraj bp! Ker odkar sma bila z Alenom bolana, se mi je zbujal vsako uro... Za popuser posted image ...

Zdej grem pa na pregled za lase z mikrokamero, ker mi tako izpadajo, da bom čez kake pol leta plešasta...user posted image user posted image user posted image A vam tudi kej izpadajo?

Evo...mali že protestira... Se slišimo! Čao!

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
18.6.2007 13:15:27   
Anonimen
Punce - z Alenom sma pogledala vse slikice - res ste super! Žal nama je, da nisma bila zraven... user posted image Mogoče naslednič.

P.S. - Tale Beverly Hills je pa res 1A! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
18.6.2007 13:16:11   
Anonimen
Aja - pa danes bo najinih par sličic v albumu. Da vidite mojega sončka, kolk je zrastu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
18.6.2007 13:59:41   
malecka_mateja
evo tudi jaz sem dala nekaj novih slikicuser posted image user posted image
jasna ful lepi dečko!pa kake okiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 769
18.6.2007 14:50:33   
metuljčica27
Hajli, hajlo.
Lepo pozdravljene.

Z Žano sva ravno kar prišle iz MB, pa se sedaj v tej vročini raje kar doma skrivava.
Pa sem rekla ,da vas malo pozdravim.
Res je super je bilo v soboto.
Lulu, kje si bila. Pa napačno telefonsko si mi zadnjič dala.

Joj, da vam, pa povem, ta voziček pa je zakon. Potem ko sva prišle domov, sem si ga kar not zanesla in sem Žano, po stanovanju vozila. Včeraj pa smo šli na Roglo, in je mala prav uživala v njem. Izredno lahek je in fajn se ga da vozit. Ni mi žal.

Mateja, kdaj greva na šetnjo in kavo?

Nič punce čepo se imejte, jaz pa grem kuhat.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 770
18.6.2007 15:54:25   
LuLu

lulu sorry nisem vidla!ja nič k dohtarci greš pa rečeš da nimaš več dovolj mleka innaj ti npiše recept za melko!ga dobivaš do 6 meseca!k pediatrinji od malega!

Kaj da recept, čeprav imam dovolj mleka, ker lagat ji ne morem. Kolko vem, je to mleko ful drago. Pa ne vem, če bom kaj poslušala od dr. zakaj umetno, če ga dojim... pa mi ni, da ji nekaj razlagam...
Kolko sploh stane mleko, pa da se mogoče rešim vprašanj od dr.?

IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27

Pa napačno telefonsko si mi zadnjič dala.

Ja vem, da je bilo nekaj narobe, ker nisem imela neodgovorjenega klica... mogoče prve tri številke: 051 je začetek... ali pa ti naj malecka_mateja prek sms pošlje pravo cifro.

Neposredna povezava do sporočila: 771
18.6.2007 16:33:48   
atena777
Imam nujno prosnjo!Ce ima katera igraco Fisherprice in embalazo, ter ne bi pogresala crtne kode, bi lepo, lepo, lepo prosila, ce jo lahko odstopi. Mi smo eno vrgli stran, rabimo pa se eno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 772
18.6.2007 17:19:51   
atena777
LULU kolikor jaz vem ti napiše umetnega sojinega, če je alrgičen na kravje. Sicer ne vem če dobiš na recept.

Kot sem že omenila mi gremo konec tedna spet na morje tako, da se vrnemo 1.7.2007.
Prosim tebe Kolumbo, da mi posljes SMS kdaj bo Beverly Hills-2.del.

Jutri mi pridejo okna menjat in moram se pospra vit, zato samo caooooo!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.6.2007 19:39:28   
malecka_mateja
ti ji nič ne rabiš razlagat!pač reči da bi mela recept za melko !pride pa od 10 evrov naprej!nevem zakaj bi kupovala če pa lahko dobiš zastojn!tudi če boš pač rekla da mleka ni dovolj nebo to nevem kakšna velika laž!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 774
18.6.2007 20:18:56   
LuLu

ti ji nič ne rabiš razlagat!pač reči da bi mela recept za melko !pride pa od 10 evrov naprej!nevem zakaj bi kupovala če pa lahko dobiš zastojn!tudi če boš pač rekla da mleka ni dovolj nebo to nevem kakšna velika laž!

Hvala za odgovor

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.