atena777
|
Kolumbo tudi jaz moram komentirat tvoj kravji elaborat. Pa ne me zezat, sem ga premlevala vso pot do Pilatesa. In kaj mi je prislo na um? Kar klice zadeva po: "Lezim cel dan ko krava, nic ni pospravljeno". He,he. Ni zastonj ta rek, a ne? Pa se to: krave ne hodijo na aerobiko, ne pospravljajo po stanovanju, ne peglajo, ne z bikom vsak dan, marsikaj kar se ne delajo, da imajo mleko in IN EUREKA, moje mnenje se je s tem prispevkom se potrdilo. Počivati, počivati, počivati, z drugii besedami, če hočemo imeti mleko, moramo večkrat ležati kot krave, drugeče je bolj švoh. Kar se pa tiče tekočine, na kravjo kilažo 4,5 l ni veliko tekočine, ker lahko tehta pol tone, po potemtakem bi bilo zame dovolj 1l tkočine pa še zdaleč ni. Primerjava je sila zabavna, jaz sem umirala od smeha, seveda pa je relativna zaradi zgoraj navedenih razlik. Bravo za idejo kakorkoli! Visnjaaa ti si empiricen dokaz, da se pri tretjem otroku ne sekiras vec toliko. Jaz razisljam kje bo David, ko bo zacel plaziti, da se ne bo kaj poskodoval, zadnjic pa sta starsa na pikniku malega kar na lesen vrtni pod in po tleh vsepovsod, pa cetudi treskice pridejo v rokice in nogice... malecka zal midva ne moreva priti od 7-11, ker bova predvidoma na morju. Samo informatino. Pa od 23-30.6. spet. Bye-bye
< Sporočilo je popravil atena777 -- 31.5.2007 15:11:10 >
|