|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
5.6.2007 10:02:29   
malecka_mateja
DOBRO JUTRO!

TABALIuser posted image user posted image user posted image user posted image za krst!!!1

višnja kolko je tvoj star???je pa res težek!moja ima tudi nekje 7 kg!jaz sem ji včeraj probala dat kuhan korenček!pa je bolj ven pljuvala!sem ji dala samo 3 žličke!

kolumbo kje si???med kravicami???user posted image user posted image user posted image

torej ali velja za 16.6????še vedno??ob 12!
samo kje še moremo določit???
predlog je bil moste??jaz ne poznam tako da povejte babnice!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 10:45:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
5.6.2007 12:50:04   
Anonimen
Zdravo punce!

Uh, že celo večnost me ni blo tule... Mater ste ble pridne! Sem vas brala 2 dani skup. user posted image Čestitam celemu klubu krščenih user posted image Punce jaz nikakor ne morem prlezit do vas, ker 16 mam fešto za rd (12.6. originale, ampak 16. pridejo tastari na torto) - kdo jo bo skup spravu še dans ne vem... 17.6. pa smo povabljeni na krst, tak da no way... Sorry.user posted image

No, naj vam sporočim, da sem spet (user posted image ) bolana - prej vročina skor 40, cel teden na antibiotikih, še tamalega nisem mogla previjati, pa sama sem bila doma. user posted image No, po antibiotikih je bilo par dni vse ok, sem mal stanovanje pedenala, ker je bilo katastrofa, evo, zdej smo pa spet bolani. user posted image Ja, SMO bolani! Tudi moj Alen je fasal zamašeni nosek in fuuuul kašlja... Spimo že 4 noči skor nič oz. po 2 urci... user posted image user posted image user posted image Ful je tečka, bogi... No, vsaj vročine nima. Za razliko od mene... Pa tile dohtarji so res zmešani... Vsaj moja je! Odkar sem rodila sem bolana vsaj enkrat na mesec. In to z vročino! In kaj rečejo? VIROZA! user posted image Pa prej sem mela vročino enkrat v celem letu... Zdej pa vsake 20 dni. user posted image

P.S. - A ma kera mogoče tisto akumulatorsko pumpico za noseka? Js mam tisto choccotovo navadno, sam nič ne dobim ven, uporabljam jo samo za kapanje fiziološke v noseka, katero pol al pogoltne al pa kihne ven. Nič kej ne pomaga, ker se mi ponoči zbuja na 15 min., ker nemore dihat čez noseka in se tolk zakašlja, da je cel plav. Spi kr pri meni, ker me je starh da mi bo nehu dihat..user posted image user posted image user posted image Jutr mamo zdravnika, bomo videli kaj bo. Pa še pregled za kolke mamo juter. Pol gremo pa v baby center vprašat eno kolegico ko tam dela, če nam pokaže ta inhalatorček oz. pumpico, pa kupli bomo tisti termometer, ko se da kr na čelu v parih sekundah preverit temperatura - ga majo v akciji za cca. 35 evrov. Pa še fuuul stvari pa fasunge rabimo, sam ne vem, če boma z Alenom zmogla tolk opravkov jutri.

No, grem še jest, dokler mam kej cajta.

Mateja upam, da se Tjaša zdej boljše počuti. Res je kriza, ko so otroci bolani... Srce se mi para! user posted image

LP vsem, uživajjte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
5.6.2007 14:06:29   
Tabali
Hojla punceuser posted image user posted image !
Hvala za čestitke user posted image , je res bilo neki posebnega vse skupaj, pa moj user posted image  je bil tko ponosen, ker se je pred vsemi kazal s hčerkico user posted image ...
Pri nas je eno tako usr... vreme, zjutri full sparina zdele pa spet neki grmi in se pripravlja na dež. Naša pikica ima popoldansko spanjeuser posted image , tako da jaz lahko mirne duše visim kle gor, ker itak nimam kaj za počet. Moji naju razvajajo 100 na uro user posted image , tako da bom še bol lena ratalauser posted image user posted image user posted image .
Ajd punce uživajte, bom mal raziskala lokacije v Lj za srečanje pa se še kaj oglasim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
5.6.2007 15:34:13   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

višnja kolko je tvoj star???je pa res težek!moja ima tudi nekje 7 kg!jaz sem ji včeraj probala dat kuhan korenček!pa je bolj ven pljuvala!sem ji dala samo 3 žličke!

Moj Nejc bo 9.6.2007 star 4 mesece. No jaz grem zdele skuhat kompot iz jabolk, pa se pol javim in vam povem, če bo kaj pojedel.user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 680
5.6.2007 19:14:32   
visnjaaa
No evo še enkrat mene....da vam povem, koliko je pojedel moj Nejc.user posted image user posted image user posted image

Ja kr ni nehu pa nehu jest...pa požerušček mali obvlada žlicouser posted image user posted image user posted image
Sej sem mu dala čisto malo kuhanih jabolk, vglavnem je pil po žlički od jabolk sok. Ampak je sigurno dobil 1 dcl.  Sem zelo vesela in upam, da tud v naslednje ne bo težav. Mal me je blo strah, da ga bo ker zvijalo, ampak do sedaj je vse o.k., upam, da tako tudi ostane.

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 681
5.6.2007 19:18:54   
visnjaaa
Jasna81 ja pa grozaaaa....pa res si kr naprej bolana. Pa dej začni jest kake vitamine, da se ti povrne imunost. Jaz jih uglavnem skoz pomalem jem pa se res pozna. Pri prvih dveh porodih je bilo zdravje katastrofa. Res mi pomaga....probaj še ti.user posted image

Upam, da se kmalu vsi pozdravite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

p.s. Pa kje ste vse????????????????

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 5.6.2007 19:19:39 >

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 682
5.6.2007 21:00:03   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Evo meneuser posted image
A me pogrešaš kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 22:48:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 23:12:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 685
6.6.2007 8:53:19   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Grem zdej spat, aja končno sem poslala rojstni list na quelle, da dobimo tisti bon za 150 ojrouser posted image , smo se že odličil, da kupimo pink ponk mizo ki stane 149 ojrouser posted image - časti Maj očiju za rojstni danuser posted image

Kakih 150  ojrov.....to pa nisem spremljala. Dej mi prosim malo razložiuser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 686
6.6.2007 9:01:19   
malecka_mateja
dobro jutro!

kolumbo nismo meli cepljena immao v ponedeljek!če bo zdrava!čisto!
sorry da ti nismo povedali!je pa res lepo da se že zbirajo meni je bilo tudi tako lepo!user posted image user posted image user posted image

višnja bon je za tiste ki so rodile 15 v mesecu in dobijo od quele 150 evrov!
kaj zaj višnj ain eva prideta na srečanje???seveda da drugače vaju bom opo nagi ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.6.2007 9:07:21   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Evo meneuser posted image
A me pogrešaš kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

O pogrešam pogrešam....kak si vedla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tale vreme je za ****....pa še menzo sem dobilauser posted image user posted image user posted image ...pa spet ne bomo mogli sexat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi je včeraj prijateljica, ki jih ima malo čez 40, da pri njih redno sexajo, ker jo je strah, da se ji bo dedi zgonu.....(prevaral)....men je šlo pa tolk na smehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sem se komaj zadržala.

Ojojjjj moj bi mogu bit čist pregojen.....pa še od katere,a Eva1?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz morem res priznat, da mi je zdele sex čist ampak res čist zadnja stvar na svetu.....ubogi moj možuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh sej enkrat bo že boljš.....jaz ga skoz tolažim, da to pač delajo hormoni....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mi nekak ne verjameuser posted image user posted image user posted image user posted image .
lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.6.2007 10:47:57   
eva1

.....pa še od katere,a Eva1?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O kva boš ti govorila, mi pa ja čist redno-1x/mesečnouser posted image ...kt plača-pride pa gre, pa je spet cel mesec miruser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   [Brisano sporočilo]
6.6.2007 10:58:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
6.6.2007 11:22:34   
malecka_mateja
ojla!

mene pa še vedno user posted image  boli!ZELO!zaj pa ali so jo meni dol zašili ali pa ima moj večjegauser posted image user posted image user posted image user posted image res ej brez zajebancije!ful me boli!In zato neuser posted image več!

kaj zdaj sister višnnja in eva prideta??????
eva prideš???? 

no javite se kaj!naša je tečka pa nevem mislim da je vreme krivo!

aha zadnjič je kolumbo vprašala kako kaj hiška!
čez dva tedna dobiva parcelo pisanouser posted image user posted image potem vložima papire za gradbeno!in jeseni zazidamo da spravimo pod streho!Potem pa dalje počasi!user posted image user posted image upam da nebomo dolgo čakali na papire!in potem se drugo leto poleti selimouser posted image user posted image če bo vse po planu!jupppiiiiiii!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 691
6.6.2007 12:09:35   
eva1
Ja kdaj pa imate srečanje, kje,ob kateri uri?
ja če bo dama blagoslovila po mene pridt, pol ni panike, ker ne vem, če bom imela avto!

Neposredna povezava do sporočila: 692
6.6.2007 12:11:05   
eva1
Aja-mateja, vedno sem te hotla prašat-kje pa ti delaš?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.6.2007 12:45:53   
malecka_mateja
srečanje je 16.6 v soboto!ob 12  kje pa še nevemo!
delam treuntno v družinskm podjetju!nisem v mdicini!ker mi je žal da sem sploh to šolo delala!user posted image amapk ok no!mogoče če kako pametno službo dobim pa res kdaj!

VIŠNJA PO SEKICO MOREŠ IT!!!!!!!OK?????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.6.2007 17:54:05   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

srečanje je 16.6 v soboto!ob 12  kje pa še nevemo!
delam treuntno v družinskm podjetju!nisem v mdicini!ker mi je žal da sem sploh to šolo delala!user posted image amapk ok no!mogoče če kako pametno službo dobim pa res kdaj!

VIŠNJA PO SEKICO MOREŠ IT!!!!!!!OK?????user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bom šal jaz po sekicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....samo povejte kje se dobimo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 695
6.6.2007 20:41:04   
Tabali
Helou!
Evo mene. Mater, danes se spet cel dan potepamo. Smo zjutri mislili it v Zagreb, pa se je spet vreme sfižilo, pol pa je botrica rešila situacijo in nas povabila na prireditev uprizorjeno za Dan šole (naše osnovne)user posted image user posted image . Je njen sinko nastopal v folklorni skupiniuser posted image . Super je bilo, pa skor ne morem verjeti, da je naša Danajči spremljala dogajanje od začetka do konca, najbolj ji je bil všeč otoški pevski zbor. Sploh se ninehala smejatuser posted image user posted image . No pol smo šli spet mal po vasi, pa klepetali in šele zdaj prispeli na sedežuser posted image . Vmes smo se z vozekom sparkirali pod domačo češnjo in... hehehehe, sem se nažrla češenj ko user posted image .
Sem mal gledala lokacije, Mostec je OK kar se narave tiče, pa za parking se najde plac, sam kriza je za previjanje, ker ni nobenega primernega lokala (vsaj kokr jaz poznam).

V Tivoliju je tudi OK, pa ena slaščičarna (Čolnarna) je tam s placom za dojenje in previjanje, tako da... mogoče še to najboljš... pa lahk gremo not, če bo slučajno kislo vreme. Tisti dan, ko mi planiramo srečanje pa bo tam baje nek koncert (organizira Val 202), sam jaz upam, da bo to zvečer in da nas ne bo preveč motilo čez dan, če bi se slučajno odločile za Tivoli.

V stari Ljubljani je baje tudi v čajnici Cha, prostor za previjanje (sam... hehehe... tam majo sam čaje, ne vem kako bo če bomo skoz na zeliščni vodi, jaz rabim vmes kaj konkretnega user posted image user posted image user posted image  Kaj pa ve punceuser posted image ? OK, mal heca mora bit.

No summa summarum - nekako se mi najbolj zdi Tivoli, dopušča največ možnosti, tudi v slabem vremenu.
Če slučajno kdo ve še kakšno primerno lokacijo - kar naprej z predlogi. (Jaz nisem lih ne vem kakšna poznavalka Ljubljane, tam sam delam, za zabavo sem pa rajš na vasiuser posted image user posted image user posted image ).

Zdele ugotavljam, da naša bebika ma 99% vseh lastnosti po svojemu ljubemu tatiju - namreč, sem se mal prošetala po bajti in vidim da rada spremlja fuzbal user posted image user posted image user posted image , sta se z dedijem sparkirala pred TV in spremljata tekmo kot profijauser posted image .
Grem zdaj, da pripravim bazenuser posted image  za našo ribico.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.6.2007 20:46:39   
Tabali
Pa še to:
Malecka - bravo za bajto, parcelo in držim pesti da čim prej zrihtata papirjeuser posted image user posted image .
Glede na to, da se pri nam tudi začelo, glede najine parcele, končno razpletati v pozitivno smer, bomo zgleda meli isti tajming za vselitevuser posted image . Btw, a sta že zbrala projekt?

Joj Kolumbo - res se že februarčice 2008 zbirajo... mene kar nostalgija lovi, o se spomnim tistega metalnega okusa v ustih prvih 14 dni, ko pojma nisem mela za kaj greuser posted image . Pa še nekaj - naša Danajči je na dan krsta imela natanko eno letouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 6.6.2007 20:53:05 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 697
7.6.2007 10:14:28   
Tabali
Dober danuser posted image !
Kje ste punce???
Kolumbo ven iz solarija, pa prid mal sem, če ne te še spoznali ne bomo na srečanjuuser posted image user posted image user posted image !!!
Pri nas pa tista luda Kushies igrača zažiga na full. Danaja sploh nobenga več ne šljivi, se sam s tisto kuro ukvarjauser posted image user posted image user posted image . Ne vem kdo je bolj hecen, al igrača al Danajči v akciji user posted image user posted image .
Gremo mal pod češnjo spet, pol pa če bo vreme pa akcijauser posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 698
7.6.2007 10:32:22   
malecka_mateja
dobro jutro!

tu smo!

tabali kako igračo????

kolumbo kje si!si padla v mleko???

višnjaaaa???

no torej kraj srečanja je bizovik???kaj nakupovalni center ne obstaja??sam kak je za parkiranje???

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 699
7.6.2007 12:37:11   
Tabali
Malecka, tole igracko sem mislila : Kushies Fuzzi Lovebug

http://minishop.t-com.hr/babyshop/ProductDetails.asp?pid=133&pcurrpid=7&cid=53

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?