Anonimen
|
Zdravo punce! Uh, že celo večnost me ni blo tule... Mater ste ble pridne! Sem vas brala 2 dani skup. Čestitam celemu klubu krščenih Punce jaz nikakor ne morem prlezit do vas, ker 16 mam fešto za rd (12.6. originale, ampak 16. pridejo tastari na torto) - kdo jo bo skup spravu še dans ne vem... 17.6. pa smo povabljeni na krst, tak da no way... Sorry. No, naj vam sporočim, da sem spet ( ) bolana - prej vročina skor 40, cel teden na antibiotikih, še tamalega nisem mogla previjati, pa sama sem bila doma. No, po antibiotikih je bilo par dni vse ok, sem mal stanovanje pedenala, ker je bilo katastrofa, evo, zdej smo pa spet bolani. Ja, SMO bolani! Tudi moj Alen je fasal zamašeni nosek in fuuuul kašlja... Spimo že 4 noči skor nič oz. po 2 urci... Ful je tečka, bogi... No, vsaj vročine nima. Za razliko od mene... Pa tile dohtarji so res zmešani... Vsaj moja je! Odkar sem rodila sem bolana vsaj enkrat na mesec. In to z vročino! In kaj rečejo? VIROZA! Pa prej sem mela vročino enkrat v celem letu... Zdej pa vsake 20 dni. P.S. - A ma kera mogoče tisto akumulatorsko pumpico za noseka? Js mam tisto choccotovo navadno, sam nič ne dobim ven, uporabljam jo samo za kapanje fiziološke v noseka, katero pol al pogoltne al pa kihne ven. Nič kej ne pomaga, ker se mi ponoči zbuja na 15 min., ker nemore dihat čez noseka in se tolk zakašlja, da je cel plav. Spi kr pri meni, ker me je starh da mi bo nehu dihat.. Jutr mamo zdravnika, bomo videli kaj bo. Pa še pregled za kolke mamo juter. Pol gremo pa v baby center vprašat eno kolegico ko tam dela, če nam pokaže ta inhalatorček oz. pumpico, pa kupli bomo tisti termometer, ko se da kr na čelu v parih sekundah preverit temperatura - ga majo v akciji za cca. 35 evrov. Pa še fuuul stvari pa fasunge rabimo, sam ne vem, če boma z Alenom zmogla tolk opravkov jutri. No, grem še jest, dokler mam kej cajta. Mateja upam, da se Tjaša zdej boljše počuti. Res je kriza, ko so otroci bolani... Srce se mi para! LP vsem, uživajjte!
|