Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 12.6.2007 22:43:09
|
|
|
|
LuLu
|
Malecka_mateja, jaz ne pridem v soboto. Imamo drugačne načrte. Žal. Kdaj drugič. Aja, pa naš se že tudi iz trebuha obrača na hrbet, že nekaj dni, pa zdaj en dan sem mu dala flaško, pa malo mleka noter in jo je sam držal in pil. Pa ko mu rečem ATA (no, pakrat ponavljam ), ponovi za mano ATGHA in se smeje...Meni je to fuuuul dobro bilo za videt. Sem mislila, da še nekaj časa ne bo tak spreten. Ajd dečve, lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2007 14:38:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 13.6.2007 17:04:09
|
|
|
|
malecka_mateja
|
Kolumbo KAR PO ŽLIČKI MU DAJ!joj črke!pa tak fejst tudi nerabi bit tekoče!je lahko malo bolj gosto!drugače maš kot sok zdaj! no mi mso iz šopinga!in sedaj si bom privoščila torto ker mam shujševalno in danes za večerjo mam torto!jeeeee jutri pa sodni dan! jutri gremo mal v avstrijo pogledat če majo kaj pametnega!tako da potem poročam!!! atena kje si si že iz morja'????
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 13.6.2007 21:43:13
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SPET CEL DAN NOBENE Jas sm zdele zmiksala pol jabolka in kompota, da je vse skupi prišlo 130ml...zadeva je res čisto redka in pomoje bi teklo tudi čez flašo...zdej me zanima, kok mu jst to dam?????????????????? AJDE VIŠNJA TI SI BL EKSPETRT, POFOČKAJ SE PREDNO SE NAŠ mAJ ZBUDI !!!!!!!!!!!! Pol jabolka? Pa ne, skuhaj 2 velika jabolka z malo vodo, glih tolk da plava vse skup in zmiksaj.....da boš dobila bolj gosto - kot čežano....ne vem kak se reče drugače. Ja pa kr lepo po žličko...pa nič sladkat, ker je že samo po sebi dovolj. Najprej daj 5 žličk, drugi dan 10...itd. Naj se želodček najprej navadi na spremembo. Punce otroc imajo full radi kašice...jaz mam zdaj 1. od milupe bananino....res je dobra...in moj Nejc jo pohamsa vsak dan več. Mu dam kr za večerjo in malo bolj spimo....no seveda se še vedno 2 dojimo ponoči , pa ne lub se mi ga poslušat...je bolj enostavno zizo ven, pa je sprot mir. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2007 22:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.6.2007 9:53:37
|
|
|
|
Tabali
|
Hallo punce!! Mateja – ja seveda sem zraven!!! Ze komi cakam soboto! Sam povejte kje, pridem tocno ob 12, kot kaksen kauboj . Mogoce se nam pridruzi se moja prijateljica s faksa, ki je trenutno v petem mesecu veselega pricakovanja ;)), sam ce bo ji uspelo priti iz Zagreba ;)). No, midve z Danajo sva se v nedeljo same podale na 2 urno voznjo iz Cakovca domov k mozeke in nama je uspelo brez kakrsnih koli zapletov. Danajci je res zlata, nic ne sitnari, na vse se samo smeji in ocitno je da uziva v zivljenju . Razresili smo tudi misterij izvida za kolke – ortopedinja na Polikliniki je po pregledu ugotovila, da je s kolki vse vec kot OK in da po njenem mnenju sploh ni bilo potrebno siroko povijanje. No, toliko o dohtarjih – vsak melje svoje. Pri nas smo, kar se uvajanja GH tice, zaenkrat samo se pri teoriji ce ne bo hude sile, bomo zaceli z uvajanjem po dopolnjenem 5 mesecu. Bomo videli, zaenkrat zelo lepo napreduje po ustaljenih metodah, ko bo pokazala zeljo po konkretni hrani, pa bomo ji seveda ustregli. Zdele pa sibam k frizerki, da bom lepa v soboto . Ups, ne bo slo s friziranjem, ravno me je klical geodet za neke meritve parcel. Delava z mozem na tem da bi si kaj svojega zgradila. Malecka, tudi ti si ze kar napredovala kar se tice parcel kot se spomnim, kako kaze pri tebi? Se vidimo!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.6.2007 12:10:49
|
|
|
|
LuLu
|
Ojla, babnice, tiste, ki se boste dobile v soboto, dajte se malo poslikat, pa mi boste potem slike poslale ali na Album pod geslom ali pa na mejl. Može? Pa seveda zraven napisat katera je katera. Razem ta že znanih (malecka, metuljčica in kolumbo)... ali pa če je katera tak od frizerja, da je ne bom spoznala, naj napiše katera je Malecka_mateja, a si ti tiste čajne vrečke dobila ali kupila? Če si jih dobila, jih lahko še dobiš?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.6.2007 12:33:05
|
|
|
|
LuLu
|
Malecka_mateja, kak dolgo si čakala na osebno, kolko si dala za njo in kaj vse si morala imeti s sabo... mi napišeš pliz. Hvala
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.6.2007 12:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja no mi mso iz šopinga!in sedaj si bom privoščila torto ker mam shujševalno in danes za večerjo mam torto!jeeeee jutri pa sodni dan! Kaj maš sadni dan ali bo sodni dan, ker greš čez mejo?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.6.2007 19:28:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! joj ja sadni dan sem mela dnaes!jutri pa mesek lulu bom poskusila dobit še čajeka!ti javim !za osebno pa samo slikico rabiš in 15 evrov!in je to to! tabali bravo da prideš!!! no torej ve ste rekle pri nekem kafiču zunaj!to je ti kar z kolumbo zmeni jaz tak z njo pridem! glede parcele pa tudi midva čakama geodeta oz še prej mi morej splanirta ker je čisto mejčken bregec in potem vse ostalo!saj veš da traja!sej bo počasi!če to leto dobim dovoljenje smo na konju!malo bom oprobali po vezah upam da rata! no danes smo končno kupli avto sedež za tamalo vsem ful priporočam concord ultimax je zakon!je že od rojtva do 4 let!in je tudi da se vozi v smeri vožnje ali proti!in tudi naklon ko je večji in hoče zaspat se da nagnit nazaj! ima 4 stopnje ležečega položaja!res je super!pa tako mehki je! še najboljš anovica!da pri nas pride 63.000 tistoč v avstriji v lutzu v gradcu pa jih imajo za 145 evrov!jupi!res sem vesela! no tako da če je katera v fazi odločanja!jaz ful priporočam tega!smo ga že sprobali in mala se počuti super!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.6.2007 19:39:13
|
|
|
|
LuLu
|
malecka, kolko časa si čakala, da si osebno dobila?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.6.2007 20:11:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
enteden! sam hitro idi pol bo gužva ker so dopusti!pa reči da bi jo nujno rabča ker gret na morje!kao!!!!pa boš hitro dobla!
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2007 23:49:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.6.2007 8:38:29
|
|
|
|
visnjaaa
|
ooo malecka_mateja je šel sodni dan po pričakovanjih??? No kako ste kaj punce???? Pri nas vse postarem....morem vam pa povedat, da sem shujašala 2.5 kg.... oo kako sem vesela. No zdaj na kilah že par dni stojim, ampak sej se bojo stopile...upam samo zvečer po 19 uri ne jem, pa malo manj sladkega, pa je šlo. Včeraj sta prišla tašča in tast iz Tunizije ...sta bla 7 dni ....ne morem opisat kak sem bla srečna ko sta šla ...balzam...popolni užitki, ko smo bili sami....za vsako ko jih ni se bolj zavedam, da bom mogla it na svoje, če bom hotela biti resnično srečna. Sej... ne me narobe zastopit...sej men tastaredva nič nočete in tud razumemo se o.k., samo notranjega miru nimam, oz. ga ne najdem, če sta onadva doma. Nekak sem bolj spročešena, če jih ni. Tista ki živi pri moževih starših me bo sigurno razumela. Samo ne vem kje bi staknila en fajni kredit za nakup bajtice????? Ima katera izkušnje???? lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.6.2007 9:03:28
|
|
|
|
malecka_mateja
|
haha bbnice ve se kr delajte norca!če sem imela škrata na tipkovnici!!preživela sodni dan! višnja jaz te razumem čisto!zato sma midv apustil avse pri njih doma!Čeprav sva ful vloža in sedaj smo v začetni fazi ggradnje!ker se bolj splača kot pa nakup! če imata možnost dobit zemljo ti priporočam gradnjo! naju bo nekje hiša 9x9 velika prišla brez kleti nekje 15 mio!to je pa malo glede na to da so bajte novo gradnje od 35mio dalje! v tej bajti so zgoraj tri sobe in spodaj ogromna dnevna jedilnica in kuhuinja ter kopanica!aja tudi zgoraj kopalnica večja kozt spodaj! pa možnost ene sobo spodaj! tako da čist dovolj! aja garaže boma midva posebej dogradila! joj ja sobota se bliža! smo v nizke štartu!torej tabali upam da se bosta zmenle z kolumbo! atena???kje si???a prideš???? če boš nakdadno hotela prit in neboš vedela kje smo!nas pokliči(mas ZS) no grem zdaj se je moja čebelica zbudila!papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.6.2007 11:13:05
|
|
|
|
Tabali
|
Ok kolumbo, se slisimo jutri po telefonu jutri . Bova probali z Danajo okoli 12h se naslikati v blizino BTC ja. Visnja(in malecka),glede tasce in tasta 100% razumem, se mi podobno dogaja ce slucajno kam gresta. Ravno zato si zeliva na svoje, ker na svojem si le na svojem! Se vidimo jutri !
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.6.2007 13:48:27
|
|
|
|
malecka_mateja
|
oj! kolumbo!jaz ko se peljem po avtocesti grem dol na izvozu sneberje???sam ali ne piše sneberje vzhod...je več izvozov ali je samo eden za sneberje??(ali kako se že reče) pol pa na samaforif takoj iz izvoza desno??je prav??? papa
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2007 14:52:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.6.2007 16:46:11
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ok!hvala! torej se vidimo jutri!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.6.2007 20:29:14
|
|
|
|
atena777
|
Hi, midva sva pobegnila na morje in sva fuuul uživala 6 dni! David je dobil kar malo barvice. Nogice je v morje pomočil in spustil bojni krik bojevnika. Tako, da danes sva šla po bazenček, ker čez teden dni gremo spet na morje. Jupiii. Tokrat se še glava družine pridruži, da bo še bolj pestro. Moram pa reči, da sem se ful spočila na morju in dobila tak naval mleka, da sem skoraj mastitis fasala. Sva bila pa Danes pri pediatru in je ful pohvalila, da je lepo pridobil, mene pa okarala naj že vržem stran svoje zapiske (a zadnjič me je strašila z dodajanjem).Jah pri teh pediatrih res nikoli ni prav. Dobil je tudi pikico v nogico in je bil čisto priden. Edino revček je precej visoko vročino dobil popoldan, tako da sem mu dala Canpol in hladne obkladke z mokro krpo, ker je bil čist vroč revež. Upam, da bo minilo. Jutri bo upam ok in prideva!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.6.2007 20:30:01
|
|
|
|
atena777
|
ali lahko prosim ena napise, kdaj in kje se dobimo ter plan B v primeru dezja... pa-pa
< Sporočilo je popravil atena777 -- 15.6.2007 20:35:46 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.6.2007 21:30:50
|
|
|
|
malecka_mateja
|
joj eno za davida da bo ok in da uspeta prit! ja BTC-ob 12!kje se pa čujemo! joj kak bo fajn!tako da bo moglo deževat mala že aja!jaz pa tudi grem!ker me zjutraj čaka še malo napora pol pa že gremo v LJ!in tudi pot je malo dolga!pa še jaz vozim! ampak glavno da se vidimo!Tudi metuljčica ziher pride! kolumbo se slišma v domžalah! nočko
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.6.2007 8:22:05
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oj! Atena777 ti potepinka ti Upam, da je z Davidom že vse o.k. Jaz SE ŽE 3 DNI moram ob 6 ustat, ker se Nejc zbudi in tako vriska.....jojjjjjj jaz bi pa spala. Zgleda da bom mogla nekaj čez okno dat....ker ga svetloba prebudi...al ka že???? Nimam pojma!? Punce lepo se imejte! lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.6.2007 20:26:08
|
|
|
|
atena777
|
Hojla moram kar takoj porocati...Na srecanju je bilo fuuuuul fajn. Kolumbo je prej stanovala na Beverly hilsu n smo uzivali ob bazencku. Komaj cakam, da bo 1.julij, ker baje bo spet sama doma . Kok fajn! Eno slikico imam no samo, je res samo ena ratala.Ostale slikice bodo prispevale Metuljcica in Malecka... Pa-pa lepo se imejte! p.s. Visnjaaa bravo za minus kg! Kako ti uspeva,meni ne gre nic dol. Ravno sem mojemu in sebi naredila sladoled stracatiella z visnjami, sicer je 69, smpsk vseeno, bo treba vecerje crtati. a mleko pa je vseeno?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.6.2007 20:44:18
|
|
|
|
atena777
|
Jaz pa cakam porocilo kako je bilo v BTC? Ste dosti zapravile? Je bila guzva? pa-pa
|
|
|
Kaznovanje otrokbinyyKako kaznujete svojega otroka (če stori nekaj,kar ni lepo,..koga udari,užali,kaj zlomi,..če je to potrebno)?pošljem ga v kot (
17%)
prepovem gledanje risank (
21%)
ne dovolim mu najljubših igrač (
8%)
posedem ga na stol cca. 10 min. (
23%)
nikoli ga ne kaznujem (
8%)
se zaderem nanj (
23%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!