|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
7.8.2007 12:04:06   
prymorka
bubi kako si pripela slikco kr v sporočilo? meni nikakor ne uspe...
no če vas zanima sem dala albumček nov,... oz.dva,... enega z bušijem enega z oblekcami ;))

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
7.8.2007 12:04:27   
mišk
Mehurčica, a to so te globule, ki se jih lahko dobi brez recepta? Po tem mojem hudem vnetju me je strah, da se bi mi ponovilo in nočem spet kake galame delat okol dohtarjev!
Men je tud tak smotano s tistimi nastavki za doziranje Klimacyna drezat po nožnici! Sploh se ne morem sprostit in je ful neprijetno. Potem pa včasih ne porinem dovolj globoko,...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
7.8.2007 12:07:04   
mišk
Kdaj pa nameravate nabavt modrčke za dojenje? Men se prsni obseg ni nič povečal v nosečnosti, pa me zanima kake bubise lahk približno pričakujem po porodu?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
7.8.2007 12:07:43   
*bubi*
Mehurčica, jaz sem 1x do zdaj uporabila borax globulo (ne v nosečnosti) in me je tudi precej peklo. To, da se vlije ven, pa je normalno, je pa treba čim bolj preprečit. Te globule se res hitro stopijo, zato je najboljše, da jo vstaviš leže in ne vstaješ več (ja, kak pa si boš pol roke umila user posted image )

Če te peče že ob vhodu v nožnico, bi morda bilo smiselno tudi tam s Canestenom namazat. Pa pazi se na morju!

Jaz sem zdaj dobila (za vnetje, ki ga niti opazila nisem user posted image ) kloramfenikol-nistatin globule in nimam problemov  s pekočim občutkom.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2454
7.8.2007 12:10:19   
*bubi*
bubi kako si pripela slikco kr v sporočilo?

V posebnem oknu si odpri svoj album, se postavi na slikico (najprej jo odpri v normalni velikosti), desni gumbek--> copy, potem pa greš na sporočilo in klikneš paste (ctrl+V)

SAmo pazi, da ne bo prevelika slika, ker ti jo bodo moderatorji ven brisali user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
7.8.2007 12:14:44   
*bubi*
mišk, ja borax globule so brez recepta, ampak delujejo res blago proti glivicam. Če imaš hujše vnetje, se ne igraj s samozdravljenjem. Malo potrpi in se potrudi s to kremo, saj bo kmalu boljše.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
7.8.2007 12:15:06   
*bubi*
Pa še to: sami lepi bušiji so v albumih user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
7.8.2007 12:20:17   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Mehurčica, a to so te globule, ki se jih lahko dobi brez recepta?

Ja, te sem si kupila kar v lekarni, ker ni mojega G v Sloveniji, k drugim pa mi ni za it. Mene je tudi bilo kar strah, ko sem si vstavljala Canesten vaginalete nazadnje. Tista tanka palčka-me je bilo strah, da bom kaj prepičila, čerpav pravijo, da ni možno. Mi je pa danes ena rekla, da je ena nosečnica v teh dneh prišla na urgenco, ker je imela spolne odnose in je zakrvavela. Sicer na srečo ni bilo nič, ampak vseeno ji je bilo verjetno grozno doživetje.user posted image

Modrček za dojenje sem enega dobila za rojstni dan(julija)-sem ga imela nagledanega, ampak mi je bil predrag. Imajo jih v trgovini Ma-mi v MB. Ful mehak. Drugače pa imam 2 še iz prve nosečosti iz C&A-ja. Pred nosečnostjo sem imela številko modrčka 75A, modrčke za dojenje pa imam 80C. Jaz ti predlagam, da z modrčki počakaš čimdlje. Jaz sem si v prvi N kupila enega prehitro in seveda premajhnega. Kupi si enega ali morda dva-če niso predragi. Pa držim pesti, da boš uspešno dojila! Mene je kar strah, čeprav sem prvega dojila 1 leto. Ampak sva prve mesece imela kar težave.

Bubi, jaz si obrišem roke v vlažilni robček, da se ja nič ne vstajam več. Se pa morem vsest in počepnit, da dosežem luč in je zgleda že to preveč.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
7.8.2007 12:41:40   
*bubi*
Se pa morem vsest in počepnit, da dosežem luč in je zgleda že to preveč.

user posted image user posted image user posted image  Ja, čepenje...... to je z razlogom možna poza za rojevanje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2459
7.8.2007 12:50:36   
micla
prymorka - zelo lep kompletek. user posted image  Kje si ga kupla? Kako št. si vzela? Namreč, jst se še vedno s tem ukvarjam, al vzet 56 al manj. Ma itak mislim kupit v Italiji in tam so pa itak kar neke številke - povsem drgač kot pri nas.
Jst mam tudi uni žakeljček še od mojega nečaka v beli barvi A misliš, da bo treba tudi tisto obleč, al bo zadosti kompletek in na vrh kaka jopica? Ja itak, da je vse odvisno od vremena. Lahko da bo ful hladno, lahko da pa se bomo še topili nad 25 stopinj. Bo treba počakat.

bubi - tudi meni zdej na zadnjem pregledu ni dala potrdil za csd in je rekla, da mi jih bo dala naslednjič - to pa bo šele 3. sept. Po izračunih 13. sept. bi naj nastopila porodniško. Upam, da bom še utegnila vse poštimat.

Sem pa jezna ko 100 hudičev. user posted image  Sem prejela pošto od komisije za bolniško in so mi odobrili do 3. sept, jst mama pa šele takrat pregled in bom seveda zato morala malo prej do G da mi spet napiše izvid, da pol moj osebni zdravnik pošlje komisiji pred potekom odločbe.
Pa so res smešni - a niso mogli napisat še za 10 dni več, kot nastopim porodniški. Ne,.....seveda si morajo naredit delo in še enkrat vse obravnavat.
Ne vem zakaj taka praksa. Mogoče pa mislijo, da imam še dopust za skoristit in mi pustijo kao 10 dni fore. Ma kdo kapira?user posted image

micla

Neposredna povezava do sporočila: 2460
7.8.2007 13:03:01   
bambi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako, tudi jaz sem dala končno noter slikico mojega trebuščka, sicer je slikan v 30. t, sedaj sem pa že v 33, je pa podoben. Se mi zdi, da je že prav ogromen. Ja pa slikice Gajine sobe sem tudi dala noter, malo me pohvalite, ker sem sama rezala vse rožice, edino posteljica še ni postlana, samo pokrita s prevleko in tudi zavese in tepih Winnie pooh manjkata. Čakam, da se res dokončno vselimo, da se slučajno ne nabere prah.

Moje počutje je danes user posted image user posted image user posted image , ne vem kaj mi je, slabo sem spala ponoči, težko diham in komaj se premikam. Jutri imam pregled v bolnici, ambulanti za rizične user posted image , da vidim kaj mi bojo rekli glede moje posteljice......in seveda me zanima kako je kaj user posted image , čeprav divja po trebuhu 100/h.

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
7.8.2007 13:14:18   
prymorka
micla kupla sem ga v trstu (torri d'europa) je pa številka italijanska za 1mesec... ni kot pri nas 56,58...
piše 1mesec...full mi je všeč,.. no bomo videli če bo toplo bomo še kombinezonček vzeli, če ne pa samo kako jopico pa dekico ;))
bubi
meni ne uspe... ne vem kje si ti odprla ta poseben albumček za dat not sliko na RR???

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
7.8.2007 13:31:52   
skuštrana
Hojla...

Katera je jamrala, da se sploh ne more več normalno najest? Jaz tudi ne. Če pojem celo kosilo v komadu lahko grem samo še za 2 uri v vodoravne položaj, ker mi vse pritisne nekam na pljuča in ne morem dihat..Zadnjič se mi je celo vse dvignilo nazaj, no nisem bruhala ampak skoraj.

2ursae, a misliš 68? Za zimski kompletek. Ker 86 je naša nosila pri 1 letu pa ni ravno med majhnimiuser posted image ..No, verjetno si ze zmotilauser posted image
No, glede UZ, meni je na zadnjem pregledu (pred 4 tedni!!!) namerila 1.500user posted image Ampak upam, da se je uštela oz. mi narobe povedala..Vam poročam v torek, ko imam spet pregled.

vALČI, men so šle kile tak gor nekje v 20t. V 5 tednih 6kg. Ampak izgleda da moje telo tako funkcionira, ker je bilo v prvi nosečnosti enako. Okoli 20t sem se v enem mesecu zredila za 4kg s čisto normalno prehrano. No, potem pa sem do konca nosečnosti s to isto prehrano pridelala samo še 2 kg...Full smešno, ne. Mogoče je pa pri tebi to obdobje nastopilo sedaj. Koliko pa si se zredila vse skupaj?

No, jaz sem ravno te dni, ko imam malo več časa naredila en tak seznamček kaj mi manjka. In hvalabogu tega ni ravno veliko, moram pa si nabavit modrce za dojenje. Jaz sem na začetku (prvih par tednov) bila kar brez modrca, ga nisem prenesla. Gor sem si naštimala kar tiste mrežaste spodnje hlačke, da so mi držale blazinice - nasvet sester v porodnišnici. Nasvet zlata vreden. Potem pa sem imela modrce v košarici A, ampak najti modrce za dojenje v košarici A je pa tudi umetnost. Na koncu sem jih naročila v katalogu OTTO in so bili v redu. Bom sedaj naredila isto, če jih drugje ne najdem. Pa jaz vam svetujem, da si za po pordu nabavite te mrežaste spodnje hlače. So res naj naj. Za spodaj in zgorajuser posted image Jaz sem jih nekaj dobila kar v porodnišnici, mi je sestra rekla, da naj jih vzamem še za domov, drugače se pa dajo dobit tudi v lekarnah.

Sex- kaj je že to???? Ma, zvečer se počutim kot slon, kdo bi še o tem razmišljaluser posted image
Je ravno včeraj moj dragi komentiral, če se mora psihično pripravit, da je to bilo to kar se tiče sexa to letouser posted image ...

A je še katera non stop žejna? Samo pila bi in pila...Pa od prehlada me full nos peče.
nE BOM VEČ JAMRALA, GREM ŠE MALO POČIVAT DOKLER NAŠA BIBEK ŠE SPI, POTEM PA IMAVA OPRAVKE.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
7.8.2007 14:17:16   
bambi
Številka 86 za dojenčka user posted image user posted image user posted image  
Naša bo konec septembra stara 2 leti, pa nosi sedaj št. 86.

Modrce za dojenje pa sem jaz morala kupit košaro D, pa še ta mi je bila premajhna, ker so mi se zizike grooozno povečale, drugače pa imam, ko nisem user posted image , 75C. TIste mrežaste hlače so pa po porodu res zakon in jaz sem jih nosila še kakšna 2 tedna, dokler sem krvavela......

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
7.8.2007 14:47:14   
2ursae
user posted image user posted image user posted image  a sem res napisala št. 86? Jao, valjda sem mislila 68 user posted image . Se zgodi user posted image , sploh nisem porajtala.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
7.8.2007 15:08:12   
sanwebdra
2ursae, jaz ti v nobeni varianti ne morem povedat koliko je naša user posted image  velika in težka, čeprav imam v petek pregled - mi bo verjetno samo srček poslušala in me pošlatala ... in potem bo to to.

Vsem "BRAVO" za zeloooooooo lepe trebuščke user posted image   - saj bi tudi jaz dala kakšno slikco gor, pa me moj user posted image  niti nima cajta poslikat oz. je takooooooooo utrujen od dela na bajti, da se ne zmore spomnit ... pa tako lepa nosečnica sem!! Saj ne da bi v drugih okoliščinah bilo kaj drugače - tako pač je, ko si uraden fotograf familije.

Še 4 delovne dneve - potem pa dopust in kasneje porodniška!!! JUPI!!! Sploh nimam časa uživat v dejstvu, da sem srečka nosečka - samo služba, tekanje okrog za pohištvo in material, potem pa bajto pucam, ker v njej pač, kljub dejstvu da se renovira, pač živimo.

Jaz nimam še ničesar od oblekic pripravljeno (resnično nič!!!user posted image ) - sem nekaj dobla od prijateljic (še sploh ne vem kaj), samo na kup nalagam. Še nimam sobe, kaj bo to - še niti stropov, ometov, tal... nimam ... Mi že gre vse pošteno na živce.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
7.8.2007 15:12:15   
oktoberka
Ej punce, canesten vaginalete majo na listu napisan da se jih med nosecnostjo ne sme vstavljat s palcko ki je prilozena!!! Tko da prosm ne delat tega!

Drgač mate pa ful lepe cunce, pa trebuščke! Res!

Js nimam nbenga seznama kaj še rabm, ker se mi tud sanja ne. Bi ful rada šla še kej kupt ampak se mi pod prvo ne da letat po trgovinah, pod drugo pa mi je bedno kr neki kupovat, če sploh ne vem kaj. Ker nočm met polno omaro stvari ki jih ne bomo nikol uspel uporabit. Bom kr še mal počakala.

Drgač pa moje počutje kar ok, mal me pritisk daje pa vrti se mi. Hrbet tud kr pošteno boli. Moj me skoz sam še masira...user posted image HvAla bogu da ga mam. Ne vem kaj bi brez njega..user posted image

No ja, sej je sam še 9tednov. Uf, upam da bomo preživeluser posted image Komi čakam da bo vsega konc in da bom loh normaln zadihala.

Drgač pa teže mojga parazitkauser posted image ne vem. v 30tednu mi je na 3d rekla da je tm okol 1200g, velika pa okol 32cm. Sam ne vem točno a to drži al ne. Je pa rekla tud da čist ustreza svoji starosti.

Pupike lepo se mejte pa pridne bodite in ne pozabite božat trebuščkov!!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
7.8.2007 15:40:21   
*bubi*
bubi meni ne uspe... ne vem kje si ti odprla ta poseben albumček za dat not sliko na RR???

Saj bo šlo, kar malo se potrudi..... odpri album, ne za urejanje ampak tako, kot ga me odpiramo. Odpri slikico, potem pa desni klik --> Kopiraj (ali Copy).

Se vrneš sem, kjer pišeš sporočilo in enostavno stisneš ctrl+V

user posted image

Tako. Kot vidiš, lahko tudi iz drugih albumov ven kopiraš, ne samo svojega user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
7.8.2007 15:53:26   
2ursae
user posted image

evo, bubi, men je ratal user posted image  - nisem vedela, da lahko iz naših albumov na RR tud lahko kopiraš. No, to je naš Anže na morju s hišno mucko. Drgač imam pa še par slikic z morja v albumu, če katero zanima, kolk fajn smo se imeli user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
7.8.2007 16:28:28   
pikceva
Skuštrana, ma ti pa resnično prehitevaš po velikosti otroka user posted image . Po moje je zdaj težek kot moji dve skupaj..Zato ne moremo več normalno jestuser posted image

Sanwebbdra, ti verjamem, da že slabo prenašaš renovacijo. Mi smo zdaj res proti koncu in sem tega že res pošteno sita...Še malo zdrži!!!

Lp

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
7.8.2007 19:37:23   
*bubi*
Evo, jaz lahko odgovorim glede teže: 1130 g, danes sem user posted image  28t+4, sta pa obseg trebuščka in glavice za 27t.

Kaj več pa jutri user posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
7.8.2007 20:14:52   
Daschi
user posted image

Heh, bubi, sem še jaz poskusla in mi je uspelouser posted image .

To je moj najstarejši sin. Za njegov rojstni dan smo šli lovit ribe. Ker je tak zagrizen ribič.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
7.8.2007 21:19:19   
valči
Kake frajerke ste,ko znate slike gor devat,jaz pojma nimam o tem,morem skoz moža gnjavit.
Daschi,lepega sinčka maš,kdaj bo le naš tako velik?user posted image
Pa vse imate take lepe bauhije,se mi zdi da sem edina s strijami,ker jih nobena od vas nima.Pa celulit sem opazila na novo na nogah.

Jutri imam pregled in javim,kakšno je stanje,samo vago ne vem,kako naj preskočimuser posted image

Glede vaginalet Canesten,kot je že mislim,Oktoberka napisala,NIKAR si jih ne dajejte z nastavkom,lahko zakrvavite,ker ste občutljive tam spodaj,kar brez tistega vstavite.Pa ena je rekla,da jo vse tam doli peče,če že blizu pride.To je normalno.Brez panike,ker je pač sluznica v določenem obdobju občutljiva.Prvič sem krvavela po spolnih odnosih,po pregledu...Tako je to.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
7.8.2007 22:09:34   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Jutri imam pregled in javim,kakšno je stanje,samo vago ne vem,kako naj preskočimuser posted image

Glede vaginalet Canesten,kot je že mislim,Oktoberka napisala,NIKAR si jih ne dajejte z nastavkom,lahko zakrvavite,ker ste občutljive tam spodaj,kar brez tistega vstavite.Pa ena je rekla,da jo vse tam doli peče,če že blizu pride.To je normalno.Brez panike,ker je pač sluznica v določenem obdobju občutljiva.Prvič sem krvavela po spolnih odnosih,po pregledu...Tako je to.

In to jaz sedaj zvem.user posted image user posted image user posted image Mi je kar nerodno. Sicer sem pazila, da si nisem tiste palčke dosti not potisnila, ampak vseeno mi ni bilo prijetno. Smotka...
No, meni ni jasno kako bom rodila, če me že ob vstavljanju globul peče ko user posted image ! user posted image

Valči, en predlog za preskakovanje tehtnice: ne skakat sonožno, daj raje iz noge na nogo.user posted image

Jaz si spet kuham koruzo.user posted image Če pa je tako dobra...pa tako hitro gre in ni več za jest. Morem izkoristit zdaj, ko še je. Ko pridemo iz morja je itak ne bo več. No imamo jo pa sedaj za na morje-mi je sodelavka prinesla POLNO veliko vrečo. Sem jo nesla nekaj še prijateljici, staršem in tašči.

Sem dala nekaj slik mojga bušija v album, če je katera radovedna kam se širim.user posted image Se mi zdi, da je koža že tako na koncu, da bo spokala vsak čas. Prav veže me že vse. Včeraj sem si dala pas okoli med likanjem. Je bilo malo boljše, ampak tamali ni pasalo-me je nonstop nekaj žgečkalo spodaj.user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
8.8.2007 8:52:06   
prymorka
bubi evo sem dala copy - "paste", pa je prazen ekran...
ko dam predogled sporočila ni slike...
očitno meni ne dela...

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?