skuštrana
|
Hojla... Katera je jamrala, da se sploh ne more več normalno najest? Jaz tudi ne. Če pojem celo kosilo v komadu lahko grem samo še za 2 uri v vodoravne položaj, ker mi vse pritisne nekam na pljuča in ne morem dihat..Zadnjič se mi je celo vse dvignilo nazaj, no nisem bruhala ampak skoraj. 2ursae, a misliš 68? Za zimski kompletek. Ker 86 je naša nosila pri 1 letu pa ni ravno med majhnimi ..No, verjetno si ze zmotila No, glede UZ, meni je na zadnjem pregledu (pred 4 tedni!!!) namerila 1.500 Ampak upam, da se je uštela oz. mi narobe povedala..Vam poročam v torek, ko imam spet pregled. vALČI, men so šle kile tak gor nekje v 20t. V 5 tednih 6kg. Ampak izgleda da moje telo tako funkcionira, ker je bilo v prvi nosečnosti enako. Okoli 20t sem se v enem mesecu zredila za 4kg s čisto normalno prehrano. No, potem pa sem do konca nosečnosti s to isto prehrano pridelala samo še 2 kg...Full smešno, ne. Mogoče je pa pri tebi to obdobje nastopilo sedaj. Koliko pa si se zredila vse skupaj? No, jaz sem ravno te dni, ko imam malo več časa naredila en tak seznamček kaj mi manjka. In hvalabogu tega ni ravno veliko, moram pa si nabavit modrce za dojenje. Jaz sem na začetku (prvih par tednov) bila kar brez modrca, ga nisem prenesla. Gor sem si naštimala kar tiste mrežaste spodnje hlačke, da so mi držale blazinice - nasvet sester v porodnišnici. Nasvet zlata vreden. Potem pa sem imela modrce v košarici A, ampak najti modrce za dojenje v košarici A je pa tudi umetnost. Na koncu sem jih naročila v katalogu OTTO in so bili v redu. Bom sedaj naredila isto, če jih drugje ne najdem. Pa jaz vam svetujem, da si za po pordu nabavite te mrežaste spodnje hlače. So res naj naj. Za spodaj in zgoraj Jaz sem jih nekaj dobila kar v porodnišnici, mi je sestra rekla, da naj jih vzamem še za domov, drugače se pa dajo dobit tudi v lekarnah. Sex- kaj je že to???? Ma, zvečer se počutim kot slon, kdo bi še o tem razmišljal Je ravno včeraj moj dragi komentiral, če se mora psihično pripravit, da je to bilo to kar se tiče sexa to leto ... A je še katera non stop žejna? Samo pila bi in pila...Pa od prehlada me full nos peče. nE BOM VEČ JAMRALA, GREM ŠE MALO POČIVAT DOKLER NAŠA BIBEK ŠE SPI, POTEM PA IMAVA OPRAVKE.